51527
-
#6246 Az is készül :) -
Marki.. #6245 Rádió hangok még nincsenek ? -
#6244 Ő=O :-) -
#6243 ékezet nélkül persze :) -
#6242 Ha vkinek kellenek magyaridő hangok nr2003-ba annak itt a link
http://www.tar.hu/codered/Magyaridőhangok.zip -
#6241 Ez így igaz:) -
#6240 Köszi a felvilágositást:) -
#6239 Ahhhh, igen GP-m van. De kár. -
Toya #6238 Sőt még más tulajdonosoknak is javasoltam a javítási útmutató elolvasását (pl.: Met) -
mozso #6237 Shai Hulud:
Igen fel van, ha szerszereled a belso elektronika nyakjan is rajta van.. :-)
Toya:
Nem is mondtad, hogy te is kiprobaltad a javitasi tippeimet...
Ibronk:
Logitech Formula Force = huzalos, nehez szerelni, nem gyartjak mar, de nagyon franko kormany volt
Logitech Formula Force GP = fogaskerekes, a sima Formula Force utodja, gyengebb, mint az elod volt... -
#6236 Szerver indul... -
ShaiHulud #6235 termesztesen nem csak a tegnapira vonatkozik...de most a tegnapi miatt lett felhozva... amugy enis csinaltam ilyesmit New Hampshirenel es ott Atesszel csesztem ezzel ki,na meg te is megserultel:((...de azota ovatosabb vagyok...inkabb elengedem a nepet:) -
#6234 Ez nem csak a tegnapira vonatkozik, es nam csak Mode-ra. Ez gyakori hiba, foleg a turelmetlensegbol, versenyszellembol adodik:))
En is csinaltam mar parszor ilyet, max. megusztuk:)))))))))))) -
ShaiHulud #6233 hmm igen, a tegnapi esetnel az also tortent meg :(( beismerem enis...elbaszta Mode...de remeljuk ez az eset okulas lesz mindenki szamara! ovatosabban es megfontoltabban elozzunk!! van ido... -
#6232 Toya altal betett kep jo, de allokep miatt nem egyertelmu.
Elozes belsoivrol:
A belsoives elozes az egyik legjobb megoldas, de be kell tartani egy-ket szabalyt.
- Az elozest mar a kanyar elotti egyenesben meg kell kezdeni, kihuzodni balra, hogy az elottunk levo a tukorbol egyertelmuen lassa.
- A kanyarbemeneti ivnel min. 50%-al fednunk kell a megelozendo autot, es/vagy a Spotter-nek be kell mondania (mind ket versenyzonek), hogy hogy auto van oldalt.
Most senkit nem akarok vedeni, csak ilyen probalkozast mar tobszor lattam (lenduletbol bevagodunk az elozni kivant auto belso ivere). Itt egy kep (aztan nem rohogni!!))
(Termeszetesen az also a hibas:))
-
#6231 Egyébként meg ha ilyen időt lehet vele futni akkor jó........ -
#6230 Mert akkor más lenne a súlypontja :)És abban a kanyarban belső ívre sodródna. -
ShaiHulud #6229 de mer jo ha leer?:) miert nem rakod kicsit feljebb a jobb oldalat?:)hahta meg jobb lenne:) -
#6228 leér de qualifynak remek.a versenysetupom jó, csak a qualify volt rossz.most már elég jó lett. :))) -
ShaiHulud #6227 :) kicsit leer az alja;) qual setup ha jol latom :) -
#6226 inkább nézzétek meg ezt :)) http://www.tar.hu/codered/perfectlap.rpy -
ShaiHulud #6225 Mode ugy reagalat mint az AIk :) ok is mindig kiloknek ilyen esetben :) agressziv sport ez:) na de felre a trefaval ha forma 1 be torenne ilyen ott bizony tenyleg a hatso versenyzonek kene korrigalnia(lassitani) es csak tiszta elozesi lehetosegnel probalkoznia... -
#6224 Alex!
Elküldtem a nyilatkozatott tudom hogy most nem tudod feltenni még. -
Toya #6223 Tudod Norbi általában tisztességesen szoktam versenyezni, ritkán megyek bele kényes szituációkba (ezért is keveredtem ki lassabban a kanyarból mint Mode, mert Ateszt nem akartam elkaszálni).
Ha tudom, hogy jön valaki mellettem akkor helyet is szoktam hagyni neki - ezt te is tapasztalhattad, mert nem kekeckedtem veled amikor mellém jöttél.
Nem zártam rád, nem szorítottalak le - egyszerűen csak mentem egy íven.
Hogy Mode mennyire volt benn azt jól látható az egyik általam kiszedett képen.
Ez az ütközés előtti pillanat.
Rendben van én is biztosan hibás voltam, de szerintem ilyenkor mindig a hátsó versenyzőnek kellene higgadtan viselkednie mivel én csak tükörből tájékozódok, ellenben a hátsó versenyző pontosan tudja mit is csinál mivel mindent lát. -
#6222 Félreértés ne essék, nem Mode-t védem, sőt az egészről nem szeretnék véleményt mondani, csak Shai állítását cáfoltam meg :) -
Toya #6221 Ugyanmár Norbi te is tudod, hogy mentünk a héten ezen a pályán együtt úgy 100 kört, hogy egy ütközés sem volt pedig akkor sokkal jobb köröket autóztatok Markival. -
#6220 Az egyik edzésen valamikor a héten 3 wideban végigmentünk rajta... -
ShaiHulud #6219 igaz azon a ponton tenyleg lehetetlen elozni. kocsog egy kanyar ha egynel tobb auto probal ott menni, enis altalaban lekoccolom olyankor a falat:) -
#6218 Na megnéztem a visszajátszást.
Toya vs Mode:
Amint azt többen leírták Toya engem akart előzni ezért a kigyorsítása nem volt megfelelő így Mode igen közel jutott hozzá.
De! Azon a helyen főleg mikor az előtted lévő elkezdi bevenni az ívet lehetetlen előzni. Akkor lehet, ha teljesen mellette vagy a másik mellett már a 2-es kanyarból kijövett de itt nem így volt Mode még mögötte volt. A cockpitjéből tisztán látszik hogy Toya kezdi a kanyart.
Mode rövidebb úton ment mint Toya ezért a kocsijának az eleje hamarabb ért oda mint Toya. Viszont az már messze nem volt előzési pozició már előtte vissza kellett volna venni a gázt, SŐT meg se kellett volna próbálni az előzést.
Szóval itt Mode a hibás szerintem.
Amit utána Toya csinált az sajnálatos remélem ez nem fog a következő versenyen folytatódni.
Ha most lenne versenybíróság és ítéletett kénne adni akkor mindkét versenyző nem mehetne az időmérőn, és Mode egy versenyre szóló felfügesztett eltiltást kapna, Toya pedig 2 versenyre szólót(ez azt jelenti ha bármelyikük a következő versenyen csinálni galibát BÁRKIVEL akkor egy versenyen nem indulhatna-vagyis Toyanal 2 versenyen át.).-főleg mivel nem ez volt az első esett köztük. -
#6217 Jimmie Johnson NR03 Spotter/Crew Chief Add-on -
#6216 Mind1 azt a versenyt nem láttam :) Mindjárt indítok gyakorló szervert
213.222.132.202 -
ShaiHulud #6215 de nyitva volt:) -
ShaiHulud #6214 mindez a 6. korben lol :)) egy baleset miatt marha jo :)) egyebkent ha realnascarban tortenik ilyen ott is megbuntetik a becsuszot? -
#6213 ja és valszeg a box sem volt nyitva és le is vágtad ezzel az utat is -
ShaiHulud #6212 na akkor ittvan :
"6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
6 77 Unsafe pit entrance Held for 30 seconds
6 77 Speeding in pits Drive through pit lane
" -
#6211 mivel gondolom ne 20-al csúsztál be :)) -
#6210 Gyorshajtás + rossz helyen való behajtás -
ShaiHulud #6209 nah de halmozva 1 minute volt:) ketszer kaptam 30 secet:) azert a malorert -
#6208 Vannak halmozott büntetések is. -
ShaiHulud #6207 egyebkent eleg kaotikusra sikerult ez az SZABALYOK resz vagy csak iyg elso olvasatra tunik annak ? pl miazhogy figyelmen kivulhagyhatoma blackflaget ha a zold ervenyeS?:)