51527
-
#6126 kezdem azt hinni, hogy Hazso a legrutinosabb köztünk
soha nem ő a leggyorsabb, de Mode mellett ő nyert a legtöbbet -
#6125 -
#6124 13 sec -
#6123 de pumy már -1 L -
#6122 mennyivel vezet Hazso? -
#6121 wow -
#6120 135/156
Hazso
Atesz
Norbi
Pumy -
#6119 Azért nagyon sajnálom hogy kiestél atis :((( -
#6118 crashhhhhhhhhh -
#6117 lol -
#6116 Hastala vista.......baby :)))) -
#6115 zárlatos Terminátor :D -
Toya #6114 Igazad van.
Hidd el nagyon bánom, hogy ennyire kiakadtam - egyszerűen csak az járt a fejemben, hogy már megint...
35 fok meleg, lila köd...Mode off. -
#6113 De megakarom..............tudni -
#6112 netuddmeg!! :DD -
#6111 miért mit művelnek? -
#6110 ..nem nem nem a tapasztalat beszélt belőlem :)))))) -
#6109 az óvatosság nagyon ráférne a mezőnyre, főleg a gyorsakra, hajmeresztő, hogy mit művelnek ott elöl :DD -
#6108 van amikor nem megy?? :D
miért, már túl vagy az ötvenen? :D -
#6107 Szerintem mukodne. Raadasul ha legkozelebb xy kilok, akkor elkonyvelheted hogy a kovetkezo heten nb2-ben vagy megye4-ben fog indulni, es nem lesz szukseg arra hogy szemelyesen elegtetelt vegyel.
De az egesz ott kezdodne hogy mindenki sokkal ovatosabb lenne a palyan... -
#6106 Olyan ez mint a sex.Van amikor nem megy :)))))) -
#6105 Előfordul néha atis....... :))))) -
#6104 Hulud az utolsó futó versenyző a hetedik helyen 10 kör hátránnyal -
#6103 elkezdték a boxkiállásokat -
#6102 Majd megnezed a visszajatszast es jot rohogsz. Ugy kezdodott hogy egy lekorozott ugy dontott hogy a kanyarbol kijovet lehuzodik az ivrol. Persze ez volt az utolso dolog amire szamitottam. Amugy se voltam eleg gyors hogy az elen maradjak, es nem is akarom erre fogni. A kovetkezo korokben vegig kulso iven voltam kenytelen menni, sorra eloztek le a sracok. Aztan a kedves belogo betonfal turn2 utan megtalalt, szegeny Norbit is vittem magammal, meg aztan meg azokat akik arra tevedtek. Egyszoval zsir bena voltam. -
#6101 ez csak egy verseny.....tartson addig ameddig az ember versenyben van azutánel kell felejteni.......kész ennyi -
#6100 Hazso megelőzte Pumy-t, ezzel övé a harmadik hely -
#6099 mármint most a játékban :D -
#6098 az a durva, hogy Mode még a nevezési listáról is eltűnt :DDDD -
#6097 110 kör után Norbi, Atesz, Pumy, Hazso... elég szorosan de csak utaznak, nincs harc -
Toya #6096 Azért azt lásd be a kicsúszásos büntetőpont rendszer nem működne, azonban az ilyen eseteket keményen szankciónálni kellene (mint amit én csináltam).
Persze azt is büntetni kellene amit Mode követ el ellenem viszonylagos rendszerességgel. -
#6095 Miért mit csináltál? :))) -
#6094 De legalabb nem azon gunyolodik mindenki hogy milyen ovodas hibat csinaltam. -
#6093 Inkább azt mondjátok mi a helyzet a pályán... -
#6092 Engem siman lehurrogtatok mikor a buntetopontokat vagy a birokat javasoltam, mondvan hogy itt senki nem csinalna semmit szandekosan. Most olvasom amiket egymas fejehez vagtok, es nem ertem... Hogy akartok igy a kovetkezo versenyen rajthoz allni? -
#6091 Vitatkozzatok de ne anyázzatok...csak egy jótanács -
Toya #6090 Meg lehet büntetni érte, de akkor ne csak engem...
Szivesen kihagyom a következő versenyt vezeklésül. -
#6089 ez igaz, de akkor is elegánsabb lett volna versenyhelyzetben kilökni..... lásd be, ez nem fér bele -
#6088 Ok OK gyerekek......koncentráljatok a következőre.Már úgysem lehet visszacsinálni.Ha ezt elkezditek rossz vége lesz. -
#6087 Norbi
Atesz
Pumy
Hazso
Pumy eléggé gyűrött