51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    hat van par most jobbhijjan http://www.tomshardware.hu/consumer/02q4/021205/index.html vagy esetleg ez
    http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
  • atyka
    bar nem erzem magam nagy asznak, de az alapjan, hogy mindenki ki akart lepni, ha alex nem bassza ki, arra kell gondolnom, hogy igy van...kar, hogy alex nem hallgatott rajuk. :(
  • mozso
    Egyebkent a 44-es edzesen is elegge furcsan ment, nem engedte, hogy megelozzem, mintha Forma 1-ben lennenk...
  • CarajoEsp
    Van valami spéci oldal ahol kormányok vannak meg árak meg ehhez hasonló erősen ajánlott dolgok?
  • Toya
    Akkor ő jelenleg alkalmatlan az online bajnokságban való részvételre.
  • atyka
    kizart...amig ki nem leptem, adtam neki 4 kort asszem, es nem nagyon gyorsult...
  • ShaiHulud
    :)) jo de kicsit bovebben erdekelne :) remelem nem jut be FF re:)
  • atyka
    igen force-ot nem kapsz 30-ert...
  • atyka
    6540
  • ShaiHulud
    az szeritnem a momo Racing lesz..
  • ShaiHulud
    es ki a fene ez az ATI ?? Norbi te ismered ha jol lattam #6441
  • atyka
    qual alatt lefagytam, a vegerol indultam...otodik voltam, amikor kezdodtek a bajok :(
  • CarajoEsp
    Köszönöm. Azért beírom az árát ide. Télleg 30ezer?,vagy án látok rosszul:D
  • atyka
    marki ment elol, ha jol emlexem...
  • mozso
    En negyedik voltam amikor elkezdodott a pedal ize, es atyka mogott a hetedik amikor vegleg kileptem.
  • atyka
    MOMO Force
  • atyka
    sorry, nem tudom...elontotte a pisi az agyamat, inkabb kileptem...de nekem egyebkent is kilep a progi alt+tab -nal... :)
  • CarajoEsp
    Arra lennék kíváncsi ,hogy melyik kormány éri meg a legjobban mostanság?
  • atyka
    asszem o, mert "A" volt a listan...
  • atyka
    en meg nem birtam ravenni, hogy en alljon be a pc moge...persze, osszeszedett nekunk egy kort. de hozzam kepest is volt mar kore, nekiallt velem birkozni. utanna belem jott es aszonta, lelassultam...pont telibe hatulrol a kanyarban...mert o nem lassitott...kesz vagyok
  • ShaiHulud
    amugy mivotl a sorrend amikor kileptetek balga modon :( ?
  • ShaiHulud
    ATI ? mert o az akit nem ismerek speciel en
  • atyka
    nem tudom. 44-es, sose lattam es elcseszte par ember versenyet, de megis ott van. :(
  • basic 69
    fasza volt. a legjobb sárga alatt a baleset. persze, ha utánna egyből greenflag... :(
  • Toya
    De ki volt ez ?
  • mozso
    http://web.axelero.hu/mozso
  • atyka
    asszem basicot is teliverte hatulrol a sarga alatt...
  • Toya
    Az lenne az igazi megoldás ahogy olvasgattam a HWSW-n a fórumban a hozzászólásaidat.

Ez a gond forrása ?
  • atyka
    ott volt...egy igazi f@sz...
  • mozso
    Pont ez az....a masik rugo (fix rogzites) nem megoldas 3000 kor utan....ez van most nalam....

Megkerem Tomot irjon egy drivert amiben ki tudom kapcsolni az auto-kalibraciot...hatha megteszi...
  • Toya
    Van olyan is a HNR-ben ?
  • atyka
    talalkoztam egy elmebeteggel...fogalma sincs a szabalyokrol, beall a kijovo pc moge es nem hajlando megelozni, utana meg nekem...mindenki konyorgott, hohy rakja ki alex, de hat meg nem tette... :( kileptem, kulonben olyat teszek, ....mint te. :D
  • Toya
    Remélem azért találsz valami megoldást.
    Én már töröm a fejem rajta, hogy csinálok egy olyan plussz rugót mint ami a féken is van.
  • atyka
    nem tudja valaki, ki az a hulye 44-es rajtszammal?
  • Toya
    Veled mi történt ?
  • mozso
    Tokom telelett, 29.100 es koroket mentem verseny setuppal es stabilan, azt hiszem ezt most nem erdemeltem ki....

Egyebkent kileptem, minek foglaljam nekik a savszelesseget, es addig csinalok valami mast...

A szigeteloszallag mar ott van...de ne rohogj annyira, mert nagyon ugy tunik neked is elo fog jonni..... :-(

DXTweak2 www.wingmanteam.com
  • ShaiHulud
    ne lepjetek ki!!!! csak alt tab es lokejeteka z infot!!
  • ibronk
    Nekem is szarakszik a pedál, ha padlóig nyomom beremeg, vissza visszavesz egy pillanatra és közben a fék is benyomodik egy picit, ez mitől lehet?
  • atyka
    ez szep volt :(
  • Toya
    Akkor kormány szét, szig.szalag tekerés és már jó is lesz :-)
    Persze ezzel te pontosan tisztában vagy.

Ez melyik program amiből a képet loptad ?