51527
-
Petya777 #6608 már ígyis annyi van :)) -
#6607 En fent vagyok. -
#6606 az is bator kijelentes volt,hogy tuti masodik lettel volna,aztan meg csak a verseny felenel voltunk :)) -
Petya777 #6605 Hát esküszöm hogy nem ment, nem vetted észre, hogy kanyarban jöttem csak fel rád? -
#6604 javaslom, hogy a nevezés feltételei legyenek
-alsó korhatár (mondjuk 18)
-egy 50 körös próbafutam
-ideggyógyászati vizsgálat -
#6603 Petya szerzett maganak meg1 baratot :-) -
ShaiHulud #6602 freak merges , de megertem ... Petya kicsit sokat szokott megengedni maganak... :) ismet felvetem a kor kovetelmeny otletet! -
Petya777 #6601 Anyázásra nem emléxek, max ILYEN NINCS, meg EZ NEM LEHET IGAZ volt... -
#6600 Jah 44, sárga zászló alatt seggbe trafált :-)) -
mozso #6599 PuMy ICQ please....beszelni szeretnek veled -
#6598 "szarrá megy a gép"
Röhögnöm kell, érdekes módon 190-nél ott voltál mögöttem a szarrá ment gépeddel. Talán a fekete zászlód miatt maradtál le, amihez olyan hülye voltál, hogy többször is ki kellett menned...... Vegyél vissza kölyök, nem vagy abban a helyzetben, hogy nekem pofázz. -
ShaiHulud #6597 baszki akkor replay sem lesz:((( bruhuhu -
#6596 mondjuk ez egy ritka szar verseny volt ugyis,en kimaradtam a balhekbol de volt anyazas rendesen.. -
Petya777 #6595 Marki vezetett, én voltam a második, Sanzikkal küzdöttem, aztán jött FREAK -
Toya #6594 Mondta Alex, hogy vihar készül náluk.
Szóval lehet, hogy technikai malőr történt. -
#6593 miért nem meséled az ezt követő akciódat, amikor 8 kör hátrányból hátulról SZÁNDÉKOSAN törlesztettél?? én megmondtam, merről előzz, lehúzódtam balra, de nem lehet örökké lent tartani az autót, vagy előzöl, vagy tökölsz
én nem szándékosan löktelek ki, és jobb ha ehhez hozzászoksz, bár én már most megmondom, hogy nem fogok olyan futamon indulni, ahol te is ott leszel
arra a full láma 44-esre is vonatkozik, istentelen, hogy az mit művelt... -
#6592 ha fagyizott a szerver akkor ma'r nem -
ShaiHulud #6591 rED FLAG? :) mintha eso esne es marad a sorrend vagy mi? -
Petya777 #6590 Már csak 4és felen voltunk ... -
#6589 Én eddig próbáltam vissza menni, de nem tudok -
ShaiHulud #6588 hopppa az a suxxx. na ilyenkor mivan? -
#6587 szerver off? -
ShaiHulud #6586 meg vissza tudsz menni !! gyorsan -
Toya #6585 Miért nem mész vissza ? -
#6584 volt meg 60 kor kb
2. voltam -
Marki.. #6583 mindenki elszállt, szerver nincs is már -
#6582 ki nyert? -
ShaiHulud #6581 de ugye nem leptel ki a gamebol ?
-
#6580 nekem jott egy error detected hibauzenet es itt vagyok :)
tok jo -
Petya777 #6579 Ez szuvégig megyek egyenletes tempóban a második helyen erre egy körörzésnél freak kilökl és szarrá megy a gép, grat -
Toya #6578 Nem merek -
ShaiHulud #6577 hat a joisten tudja meg akik bent vannak :) te toya miert nem connectolsz be?? hisz mar kevesebben vannak es tudod az IPt :) -
Toya #6576 Na most akkor mi lehet az eredmény ? -
ShaiHulud #6575 joejt es "probalj meg lazitani.." ahogy Hofi pajtas monda` . -
#6574 remelem, legalabb a tobbieknek nem lesz tobb bajuk vele...mindenesetre nezzetek meg a replayt, kerdezzetek meg mast is, mert en most nem vagyok elfogulatlan, de sztem ez ertheto. nyolc ember nem tevedhet ugyanabban. raadasul tobb bizonyitekat adta, hogy nem csak vezetni nem tud, a szabalyokat sem ismeri...mindegy, most iszom valamit es lefexem, mert mindjart felrobbanok. jo ejt mindenki! -
Toya #6573 Atyka: Egyetértek, az ilyen embereket ki kell szűrni. Meg is történik majd, de ehhez látod egy versenyt tönkre kell tenni.
mozso: Az nagyszerű lenne ha kiszedné a kódból azokat a részeket amik a hibát okozzák. -
#6572 Köszike. Valami olcsó kéne. Még nem volt kormányom de szeretnék nascarozni,csak billentyűvel nehéz,és így meg nem szívesen adnék ki elsőre 30ezer körül.Persze ha őstehetség vagyok a Microsoft majd ad ingyért. -
mozso #6571 Toya hirtelen mergemben irtam is annak a Tom nevu sracnak (Logitech driver programozo), hatha a kedvemert alkot valamit. Egyebkent O csinalta a MOMORacing centering fix-et, amit en betateszteltem neki. -
#6570 egy biztos...en nem indulok meg egy futamon, ha ez ott van. esetleg ha bejelentkezik, hogy gyakorolt, megtanulta a szabalyokat es miutan megneztetek, szt mondjatok, hogy ok. ennek igy semmi ertelme. egy hetig keszul az ember a futamra es egy idiota tiz perc alatt tonkreteszi. :( -
ShaiHulud #6569 bar arak nincsenek azokat keress arlistakon :)