51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Petya777
    már ígyis annyi van :))
  • PuMy
    En fent vagyok.
  • sanzik
    az is bator kijelentes volt,hogy tuti masodik lettel volna,aztan meg csak a verseny felenel voltunk :))
  • Petya777
    Hát esküszöm hogy nem ment, nem vetted észre, hogy kanyarban jöttem csak fel rád?
  • FREAK
    javaslom, hogy a nevezés feltételei legyenek

-alsó korhatár (mondjuk 18)
    -egy 50 körös próbafutam
    -ideggyógyászati vizsgálat
  • PuMy
    Petya szerzett maganak meg1 baratot :-)
  • ShaiHulud
    freak merges , de megertem ... Petya kicsit sokat szokott megengedni maganak... :) ismet felvetem a kor kovetelmeny otletet!
  • Petya777
    Anyázásra nem emléxek, max ILYEN NINCS, meg EZ NEM LEHET IGAZ volt...
  • Giovanni #6600
    Jah 44, sárga zászló alatt seggbe trafált :-))
  • mozso
    PuMy ICQ please....beszelni szeretnek veled
  • FREAK
    "szarrá megy a gép"

Röhögnöm kell, érdekes módon 190-nél ott voltál mögöttem a szarrá ment gépeddel. Talán a fekete zászlód miatt maradtál le, amihez olyan hülye voltál, hogy többször is ki kellett menned...... Vegyél vissza kölyök, nem vagy abban a helyzetben, hogy nekem pofázz.
  • ShaiHulud
    baszki akkor replay sem lesz:((( bruhuhu
  • sanzik
    mondjuk ez egy ritka szar verseny volt ugyis,en kimaradtam a balhekbol de volt anyazas rendesen..
  • Petya777
    Marki vezetett, én voltam a második, Sanzikkal küzdöttem, aztán jött FREAK
  • Toya
    Mondta Alex, hogy vihar készül náluk.
    Szóval lehet, hogy technikai malőr történt.
  • FREAK
    miért nem meséled az ezt követő akciódat, amikor 8 kör hátrányból hátulról SZÁNDÉKOSAN törlesztettél?? én megmondtam, merről előzz, lehúzódtam balra, de nem lehet örökké lent tartani az autót, vagy előzöl, vagy tökölsz

én nem szándékosan löktelek ki, és jobb ha ehhez hozzászoksz, bár én már most megmondom, hogy nem fogok olyan futamon indulni, ahol te is ott leszel

arra a full láma 44-esre is vonatkozik, istentelen, hogy az mit művelt...
  • PuMy
    ha fagyizott a szerver akkor ma'r nem
  • ShaiHulud
    rED FLAG? :) mintha eso esne es marad a sorrend vagy mi?
  • Petya777
    Már csak 4és felen voltunk ...
  • Giovanni #6589
    Én eddig próbáltam vissza menni, de nem tudok
  • ShaiHulud
    hopppa az a suxxx. na ilyenkor mivan?
  • Giovanni #6587
    szerver off?
  • ShaiHulud
    meg vissza tudsz menni !! gyorsan
  • Toya
    Miért nem mész vissza ?
  • sanzik
    volt meg 60 kor kb
    2. voltam
  • Marki..
    mindenki elszállt, szerver nincs is már
  • PuMy
    ki nyert?
  • ShaiHulud
    de ugye nem leptel ki a gamebol ?
  • sanzik
    nekem jott egy error detected hibauzenet es itt vagyok :)
    tok jo
  • Petya777
    Ez szuvégig megyek egyenletes tempóban a második helyen erre egy körörzésnél freak kilökl és szarrá megy a gép, grat
  • Toya
    Nem merek
  • ShaiHulud
    hat a joisten tudja meg akik bent vannak :) te toya miert nem connectolsz be?? hisz mar kevesebben vannak es tudod az IPt :)
  • Toya
    Na most akkor mi lehet az eredmény ?
  • ShaiHulud
    joejt es "probalj meg lazitani.." ahogy Hofi pajtas monda` .
  • atyka
    remelem, legalabb a tobbieknek nem lesz tobb bajuk vele...mindenesetre nezzetek meg a replayt, kerdezzetek meg mast is, mert en most nem vagyok elfogulatlan, de sztem ez ertheto. nyolc ember nem tevedhet ugyanabban. raadasul tobb bizonyitekat adta, hogy nem csak vezetni nem tud, a szabalyokat sem ismeri...mindegy, most iszom valamit es lefexem, mert mindjart felrobbanok. jo ejt mindenki!
  • Toya
    Atyka: Egyetértek, az ilyen embereket ki kell szűrni. Meg is történik majd, de ehhez látod egy versenyt tönkre kell tenni.

mozso: Az nagyszerű lenne ha kiszedné a kódból azokat a részeket amik a hibát okozzák.
  • CarajoEsp
    Köszike. Valami olcsó kéne. Még nem volt kormányom de szeretnék nascarozni,csak billentyűvel nehéz,és így meg nem szívesen adnék ki elsőre 30ezer körül.Persze ha őstehetség vagyok a Microsoft majd ad ingyért.
  • mozso
    Toya hirtelen mergemben irtam is annak a Tom nevu sracnak (Logitech driver programozo), hatha a kedvemert alkot valamit. Egyebkent O csinalta a MOMORacing centering fix-et, amit en betateszteltem neki.
  • atyka
    egy biztos...en nem indulok meg egy futamon, ha ez ott van. esetleg ha bejelentkezik, hogy gyakorolt, megtanulta a szabalyokat es miutan megneztetek, szt mondjatok, hogy ok. ennek igy semmi ertelme. egy hetig keszul az ember a futamra es egy idiota tiz perc alatt tonkreteszi. :(
  • ShaiHulud
    bar arak nincsenek azokat keress arlistakon :)