51527
-
Petya777 #6646 jaja, én is spóroltam, meg levettem a grill tapet 30%ra, egyébként ezen a pályán iszonyúan kopnak a gumik! -
#6645 tutal=tudtal -
Marki.. #6644 LOL, már majdnem 3 körrel vezettem :DDD, pedig petya és sanzik nem hibázott, csak a végén petya, aki elég jól ment azért. Mondjuk ha Gábor bent tudott volna maradni, akkor nem tudom mi lett volna, kár hogy kiszállt :( -
#6643 egyszer beneztem nagyon,azt hittem Marki jon mogottem es akkor tutal siman megelozni,mert ugy keszultem,hogy lekoroznek....
utanna meg siman tudtam menni veled,csak elkezdett melegedni a viz es sporolni akartam a gumikkal is azert tudtal csak elszakadni -
Petya777 #6642 nem, mert engem utána 'veszekedés közben' kidobott, azátn mire vissza akartam menni error -
ShaiHulud #6641 Alex merre van ? ICQ n fent van ha jollatom. -
ShaiHulud #6640 replay ?:) hat volt ido menteni ? -
Petya777 #6639 jaja, ha a szakadást nézzük és miért ne azt néznénk :))) -
Petya777 #6638 nincs meg valakinek a replay??? Kíváncsi elnnék visszajátszásra -
Toya #6637 Akkor Marki, Sanzik a feljutó ? -
#6636 azert kar,hogy nincs replay,mert tok jokat csataztam Freakkel,volt egy-ket karcos helyzet es megsem akadtunk ossze...
mikor meg korhatranyba volt hozzam kepest,akkor korektul elengedett
az se volt semmi mikor egyszerre ertunk utol egy lekorozotett es o beszurult moge,nekem meg ugy sikerult megeloznom mind2ot,hogy majdnem leteptem a kormanyt az asztalrol :) -
Petya777 #6635 A kilökés előtt 10 mpvel vezettem előtte és nőtt a különbség. Marki mindenki előtt 1 körrel! -
Petya777 #6634 Amikor szaadtunk, persze -
ShaiHulud #6633 es ki votl maodik akkor most ? sanzik ha jol veszem ki -
Petya777 #6632 Na mind1, pedig csodálkoztam, hogy miylen higgadtan mentem :)) Markit az ffbe! -
Petya777 #6631 Én egy harmadikkal is meglégedtem volna .. -
Toya #6630 Kicsit korán temetted Sanzikot, nem szokott rontani és általában stabilabban autózik mint az átlag.
Szóval akkor lett volna biztos a második helyed ha leintettek volna :-) -
Petya777 #6629 De így a verseny után lehet nem ment volna minden normálisan :))) -
Petya777 #6628 Dehoyg vettem mérget, de ha minden normálisan megy, akkor meg lett volna -
Petya777 #6627 rendben -
#6626 ember, a verseny felenel voltunk....
es te mar merget vettel ra,hogy az neked biztos 2. hely???? -
Petya777 #6625 Meg az előző verseny után is... -
ShaiHulud #6624 nem tudom...de mondom hogy en NEM ERROL AZ 1 ESETROL BESZELEK!!!!!!!!!!!!! -
Petya777 #6623 Te győztél, gratulálok!
Petya -
Petya777 #6622 egyetértek, egyszer bejött elém, de az is csak igyekezetből volt... -
Marki.. #6621 Na most akkor mi van ? -
Petya777 #6620 nem szállok el,de ha biztosnak tűnő második helyről kilök egy körözöt, aki ha kicsit jobban odafigyel elkerülheti a balesetet akkor már ocs, de Te sem örültél volna neki. Vagy igen?
Petya -
Marki.. #6619 Védelmében annyit, hogy legalább nem adta fel, megpróbált mindenkit elengedni, kisebb-nagyobb sikerrel és nem anyázott annyit. -
Toya #6618 Van korrekt szabályrendszer, de azt hiszem sokan mérgesek lesznek az állandó eltiltás miatt és a sok büntetés miatt.
Nem baj.
Valaki vagy elfogadja vagy nem indul.
Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat egy ilyen futam után már jóval kevesebben futnánk a bajnokság további versenyein. -
Petya777 #6617 de állatlaában körön belül, nem körörzésnél, nem látod be, hogy hibáztál??? -
ShaiHulud #6616 figyelitek 3 db #6611 es lett:) -
Petya777 #6615 Jaja, de már amúgy is vége volt a versenyemnek és az nem a feket mitt volt, a baleset meg nem volt szándékos, hanem azért volt mert 44et csak úgy tudtam kikerülni
nem mondom, hogy nem volt bennem egy cseppnyi bosszúvágy sem, de nem direkt volt -
#6614 tenyleg, ez a 44es kicsoda es hogy kerult ide? -
#6613 igen, és ez minden versenyen előfordul párszor, ETTŐL VANNAK A SÁRGÁK -
#6612 akkor sem amiatt, hanem a fekete miatt maradtál le, amihez semmi közöm
az én verdám is szar volt, én is kaptam feketét mások miatt, de elküldtem az illetőt a búsba, és nem romboltam le 10 körrel később -
ShaiHulud #6611 en nem errol az esetrol beszelek hanem altalaban sokat engedsz meg magadnak pl alexet is lebasztad icqn kis pocs 15 eves letedre !! attol hogy gokart "bajnok" vagy nem kene elszallni !! -
Marki.. #6611 Pár dolgot a versenyről:
Ezt a egymásra mutogatást és anyázást el lehetne felejteni. Verseny van, baleset van, kész ennyi.
Lekörözöttek ne az utolsó pillanatban álljanak félre, mert akkor már mellette vagyok. Nem kell megijedni sem, tartani kell a vonalat, ha időben nem lehet elengedni, majd a leköröző megoldja.
Várjuk a korrekt szabályrendszert, amelyet mindenkinek mélységesen tanulmányoznia kell majd
-
Petya777 #6611 egyébként egyszer 44 is sikeresen bejött elé, de azt megúsztam... -
Petya777 #6610 Nem is láttad, miről beszélsz? Körözésnél simán kipöckölt -
#6609 és ez csak egy a trükkjei közül.....