51527
-
basic 69 #6685 anyázni tényleg nem kell, semmiért sem kéne... -
#6684 Ati-t (#44) nem tudom ki "hozta", en azt hittem valakinek az ismerose. Valaki azt hiszem megemlitette...
Azert mert valaki "csetlik-botlik" - sorry - azert nem rughatom ki. Balesetet nem csinalt, max veszelyes volt neha.
De ha valaki rendszeresen beszol, szervezkedik, aggodik, problemazik, probalkozik, arra gyorsan beragok. nem azert ulok le a gep ele 3-4 orat, hogy Quake szintu online csatat lassak, hanem hogy jo versenyeket... -
Toya #6683 Nem tudom, csak tippelgetek :-) -
Petya777 #6682 hanem rám? -
Petya777 #6681 lassacskén megyek mindenkinek jóéjt és grat a feljutóknak! BYE!
Petya -
#6680 En is az AI-t szoktam javasolni.
Egy dolog gyorsan menni, vagy egyedul szaguldani es mas "versenyben" maradni korrektul, 100-200 koron keresztul.
A turelem, a hozzaallas a versenyen jon ki az emberbol. -
Toya #6679 Szerintem Freak nem csak rá gondolt (illetve nem elsősorban rá). -
Petya777 #6678 sztem meg be kéne szerezni egy szondát is :))) -
Petya777 #6677 Jól van elhiszem ... De akkor sem kéne szegényt így lehordani. Majd amikor a 110. kör környékén kört fog adni neked, akkor nem tudom mit mondassz ...
Petya -
Toya #6676 Általában az "öregek" közül mindenki offline kezdte 95%-os AI ellen és hoszzú futamokon. -
#6675 2 év offline gyakorlással.... és az első versenyemen már ezerszer profibban mentem, mint amit ti műveltek -
#6674 Hát nem nulláról. Ezt korábban én is mondtam ne itt tanulja meg vki is a játékot. -
#6673 en csak azt furcsalottam,hogy latta-e mar valaki 44est,hogy hogyan megy vagy csak beirta magat a nevezeshez es mar johetett is ???
valami szintfelmeres nem kellett volna ? :) -
ShaiHulud #6672 nem az lenyeg hogy honnan hanem hogy hol!! szal nullarol tenyleg ne online kezdje !! de ez benen van a szabalyzatban is nascarracersen!!! -
#6671 1. nem VERSENY közben
2. ennyivel letudtam, nem rongyoltam bele sok körös hátrányból egy teljesen tét nélküli idióta előzésnél.... mégis hova a gennybe siettél annyira???????? -
Petya777 #6670 Te honnan kezdted? -
Petya777 #6669 ok :)) -
#6668 csak jó lenne, ha nem köztünk kezdené el mindenki nulláról -
#6667 Jó ok. Nem azt mondom hogy te voltál a hibás hiszen nem láttam. Csak azt, hogy ne káromkodjunk azzal nem megyünk semmire csak azt érjük el, hogy kocsmai stílusba megy át a topic.
Amúgy majd holnap kérdezek tőled vmit ha nyugodtabb leszel :) -
Petya777 #6666 amúgy miylen határt? te anyáztál első perctől 44re, nem én -
#6665 "lekorozeseinel is rendesen lehuzodott"
Hát nagyon nem, emiatt pöccentem be először. Mintha nem is nézte volna a tükröt, ment faltól falig. -
Marki.. #6664 LOL, egyszer akkor engedett el, amikor már mellette voltam, aztán le kellett mennem a gyorsító sávra, de összességében tényleg nem volt szándékosság benne és biztos vagyok benne, hogy tanul belőle. -
#6663 Mivel kilepett winfosba, igy semmit:((( Pedig lett volna mit nezni!! -
#6662 de szerintem ez neki is olyan volt mintha bedobtak volna egybol a melyvizbe...
meg aztan nekunk is megnehezitette a sorsunkat egy kicsit :)
Freak eleg sokszor emlegette :D -
#6661 Figyi én nem szoktam így beszélni, és versenyen sem miattam vannak a sárgák, ezt akár te is aláírnád, gondolom. Ha leköröznek, mindenkit elsőre elengedek. De nálam is megvan a határ, és Petyuska azt most durván átlépte. Most elanyázgatok egy kicsit, többet úgysem lesz vele dolgunk. -
Petya777 #6661 ja én is így gondolom, ha másban is ennyi igyekezet lett volna, akkor most nyugi lenne :) Nekem is rosszul esett, amikor Atlantán legelősször metnem veletek, nagyon béna voltam, pedig mindent megettem :) -
#6660 jah,nekem mar rajtnal elszalt a valtombol az egyes fokozat,ugyhogy gondoltam,hogy ma itt valami gaz lesz :) -
#6659 #44 ATI: Tenyleg problemas volt:( De szerintem, csak meg nem "versenyzett" eleget. Amugy korrekt volt, semmi szandekossag nem volt benne amit csinalt. A lekorozeseinel is rendesen lehuzodott, bar nem ugy ahogy kellene, de a jo indulat megvolt. Csak gyakorolni kell. De majd kiderul.
Persze versenyben ez egy kicsit bosszanto, vagy hajmereszto. De ezert vannak ezek az "osszeszoko" versenyek, tetnelkul. -
Petya777 #6658 ahhhha, :)) -
#6657 Szerintem ezt a stílust már most hagyjuk abba akárkinek is van igaza. -
ShaiHulud #6656 nekem kuldhetned!! :) icq :) -
ShaiHulud #6655 tenyleg es nem mentettel replaybol vamit? -
#6654 "aki ha kicsit jobban odafigyel elkerülheti a balesetet"
Tudod öcsi, az a helyzet, hogy nekem kicsit nagyobb rutinom van ebben mint neked, és talán kicsit jobban tudom, hogy megy egy lekörözés. Ha JELZEK, hogy merről előzz, és lehúzódok előled, akkor taposd neki bazmeg, ne pöcsöréssz mellettem, mert nincs kedvem egy mérföldet gurulni a pálya mellett miattad. Majd ha megtanulsz versenyezni, gyere vissza és akkor legyen ekkora pofád. Mintha téged nem lenne szabad megérinteni bazzeg, ki a fasznak képzeled magad? -
#6653 igen,koszonom :)) -
ShaiHulud #6652 igen enis fagytam mar igy... csak akkor en mar "TV"ztem :) asszem ATlanta volt, na es persze nem voltam szerver sem :) igy ha szerver fagyizik az eleg gaz:) -
basic 69 #6651 ennek a segbetrafálásnak megvan a replay-je. asszem. :) -
Toya #6650 Szitkozódott is ICQ-n eleget. -
ShaiHulud #6649 F2 +space ha ajanlhatom :) es akkor tudod hogy ki jon mogotted :) de gondolom ismered ezt:) -
Petya777 #6648 Ja, őt X lökte ki, mikor beértek a sárgára.. :((( Sajnáltam -
#6647 Nahhhh, vegig olvastam!
Bocsi, annyira neztem a verseny alatt a visszajatszast, hogy kifagyott az egesz:((