51527
-
ShaiHulud #6765 de amugy van csapatom a Sandworm Riders of Arrakis (SRoA). -
ShaiHulud #6764 az en csapatom sajnos nem tud egynel tobb autot fenntartani szal penzszuke miatt egyelore legalabbis etyke maradok :)) a csapat elsoszamu pilotaja :) -
#6763 Na kb. ilyen lenne az uj versenyzok resz: Versenyzok Temp -
#6762 A csapat dolognak csak akkor van ertelme ha mindenki csapatba van szvsz. Mivel ez ugyse lehetseges
igy felesleges. -
#6761 A csapatot csak szinesitesnek, azert ennyire nem komoly a helyzet:))) -
ShaiHulud #6760 hat en nem szivesen tarsulok barkivel is :)) maradok maganyos homokfereg szerintem :) -
Marki.. #6759 Pedig nem járnál rosszul vele szerintem.
Én is max annyira tudnék összejátszani Norbival, hogy vele nem baszok ki, vagy kicsit megnehezítem a dolgát annak aki veszélyezteti, de persze csak szabályos módon. Esetleg draft, de azt lehet mással is. -
#6758 Vagy szerzek egy társat majd kiderül :) -
#6757 Nem tudom ezek a összedolgozások el is durvulhatnak..
Én még nem tudom lehet hogy egyedül leszek egy csapatban vagy pedig betársulok Toya-ékhoz ha ők is megengedik :) -
ShaiHulud #6756 engem Petya felkert hogy legyek a teammateje..hat gondolhatjatok mit valaszoltam.. :DD DEGEC rlz hely:)) -
#6755 Igen, mindenképp engedni kéne az összedolgozást, de azért bizonyos keretek közt. -
#6754 hat a teamnek pont akkor van ertelme szerintem,ha osszejatszhatnak a csapattarsak
termeszetesen szandekos durva feltartas azert nem fer bele... -
#6753 Amugy ha aztmondom hogy én a nascar 1 óta a 486-osommal nem nascaroztam az itt, köztetek futott első online versenyeim előtt, akkor ugye nem rúgtok ki? -
#6752 Ilyen van a valóságban is, nem? -
#6751 hoy=hogy -
#6750 de az,hoy pl. sarganal elengedem a csapattarsam ha korhatranyban van, az beleferne? -
#6749 Olyanokra gondolok hogy a saját társát elengedi a mögötte jővőt meg feltartja egy picit hogy a társa előnyt szerezzen stb. -
#6748 Amugy ellenzem :)
Meg különben is, hogy bizonyitod be? :) -
#6747 Atlantában szervezkedtek ellenem Toyáék, de végül nem jött össze nekik -
mozso #6746 Persze...nem is tudom milyen osszejatszasra gondoltal. -
#6745 Azt azonban kössük ki hogy a csapattársak a pályán nem játszhatnak össze. -
#6744 Én még nem tudom mi lesz csapatom neve :) Függ a festéstől is majd mi lesz marad-e a mostani vagy pedig új lesz amit tegnap kinéztem :) -
mozso #6743 mozso + atyka 1 csapat mar most is: SquirrelSystems Racing -
#6742 Persze nem kotelezo csapatokba szervezodni. Csak gondoltam, biztos lenne aki szeretne ilyet is. Pl. Marki, Norbi (Ferrari), Toya, Pumy (HSW) stb. -
#6741 A "szetszedi"-t ugy ertettem, hogy en valami tomor, tablazatos format gondoltam, hogy gyorsan vegig lehesssen futni. De ha valaki akar valami hosszabb bemutatkozot, akkor felteszemazt is. Egy "Bemutatkozas" link ala, uj oldalra - mint a mostani Beszamolok stb. -
#6740 Szerintem eleg egy link mindenkinek a sajat honlapjara, ha van olyan. Ott aztan mindenki annyi helyet szentelhet sajat maga dicsoitesere amennyit akar.
A csapatokba szervezodes jo otlet, szinesebbe teszi a versenyt. Meg akkor is ha emiatt megint mindenki uj autot fest majd maganak. -
#6739 Ezt nem értem hogy 2 sornál több szétszedi az oldalt. -
#6738 Arra en is gondoltam, csak nem tudom, hogy ki mennyi "tortenetet" akar - 2 sornal tobb szetszedi az oldalt. A masik variacio, amikor csak az elozo bajnosagait sorolom fel. Csak nem tudom, hogy menyi embernek van ilyen. De ezt be lehet tenni, max. roviden:
Bajnoksagok: NR2002 (2002), GPL (1999, 2000, 2001), MarioCart (2000):-)
-
mozso #6737 Na megcsinaltam a kormanyomat, kerdes, hogy ujabb 3000 korig kibirja-e... :-)
Toya, ha pedal javitast tervezel, ragaszd oda a potmetereket a talapzatzos egy-ket helyen. -
#6736 Szerintem egy rövid előtörténet is lehetne nem? Hogy jobban tudjuk ki honnan jött stb. -
#6735 Tiger Racing:DD -
#6734 At fogom szerkeszteni a Versenyzok reszt.
Ehez kellene otlet, segitseg. Pl. ezek az infok lennenek:
Nev: dsfdsfdsfds
Rajtszam: #555
Autofestes: Letoltes
Autotipus: Ford
Csapat: Tiger Racing:))
E-mail: [email protected]
-
#6733 Igen, az uj versenyzoknek reszt kell majd venniuk 1-2 gyakorlo futamon eloszor, es akkor ma'r latszani
fog hogy tudnak viselkedni a palyan es hogy mennyire kepesek betartani az online bajnoksag
szabalyait, es csak ezek utan indulhatnak majd a bajnoki futamokon.
Az online bajnoksag szabalyairol csak annyit hogy hamarosan elkeszul az elso publikalhato verzio amit
majd a HNR oldalon lehet majd elolvasni. Mindenkinek erdemes lesz figyelmesen attanulmanyoznia
mert ma'r a teszt futamokon is kotelezo lesz betartani oket. -
#6732 Volt mar iden is par Celica az egyik kisebb Nascar Touring osztalyban. De lagalabb az europai GT versenyeken a Ferrari es az Alfa az ur, olyan markak amik mindig is a versenyzesre koncentraltak. -
Ati_f1hirek.hu #6731 atyka örülök annak, hogy békét ajánlasz. El is fogadom, mondjuk részemről nem is volt háború. Lehet, hogy tudatlanságommal elrontottam pár ember versenyét, de nem esett jól, hogy így nekem estetek. Legközelebb jobban fogok figyelni.
Nem tom, hogy a helyemmel indulhattam voan e a FF-ben, de ha igen, akkor indulhat helyettem más... -
#6730 Lesz Suzuki is? :)))))))))))))) -
#6729 Atyaúristen!!!!!!!!!!!!!!! Mi ez a Toyota??? Én meg azthittem amikor először hallottam hogy kacsa TOYOTA -
mozso #6728 MOMO Racing potmeter ugy:
Hi Zsolt,
> Can u advise me any solution apart from replacing the wheel (other parts
on wheel are fine+fixed)? Can't be auto calibration switched off on pedals?
Maybe you can program a little util....
I'm on vacation right now, so I can't really check (and don't have a
compiler, not to mention a wheel around here). Aidan - maybe you have a
suggestion? I'd really like to know what exactly is wrong with those pots.
Turning off the autocalibration (if possible, but I don't think so... well,
maybe... need to check when I get back) may to the trick. It only covers up
a fundamental problem and does not really cure it. What if the pedals start
actually spiking during gameplay?
cheers,
..tom
------------
Megvan az osszes potmeter adata Aidannak koszonhetoen (O is programozo):
MOMO Force
DigiKey: 963260-KIT-ND MOMO FORCE
RES,VAR,10K,290DEG,+/-10%,PLAS 1 X axis
RES,VAR,10K OHM,30 DEGREE 2 Pedals
http://www.digikey.com/scripts/US/DKSUS.dll?Pname?Name=963260-KIT-ND
MOMO Racing
DigiKey: 963282-KIT-ND MOMO RACING
RES,VAR,10K,33.5DEG,+/-10%,PLAS 2 Pedals
http://www.digikey.com/scripts/US/DKSUS.dll?Pname?Name=963282-KIT-ND
Nos mar csak az a kerdes, tud-e valaki itthon olyan elektronikai boltot, ahol CTS potmetereket arulnak.... -
#6727 szia 44-es. eloszor is bocs, amiert sertegettelek. ezt nem kellett volna. masodszor: lecci, nezd at a szabalyokat a HNR-en es akkor biztos kevesebb feszultseg lesz a kovetkezo futamon. reszemrol legyen beke es mindent bele. ok? -
Ati_f1hirek.hu #6726 (a 44-es)
na 1. elnézést mindenkitől akinek problémát okoztam. Úgy érzem nem mindegyik helyzetben csak én voltam a hibás. De ebbe nem megyek bele.