51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • bekkeratis
    Toyota a Nascar Truck Series-ben 2004-tol? Hova jut a vilag?

• atyka
    ahogy vesszuk. engem pl o tort ossze.de nem ez volt a fo problemam, ilyen elofordul. viszont az,hogy valakinek fogalma sincs a szabalyokrol, nem tudja hova kell allni, kit kell megelozni, ill. elengedni sarga alatt (ezzel masnak is begyujt buntetest, ill. korhatranyt) azt hiszem tulmutat azon, hogy nincs eleg rutinja. raadasul az sem zavarja, hogy a spotter rojtosra beszeli a szajat, mi meg sirva konyorgubk chaten...ez siman felkeszuletlenseg, ami online versenyen szvsz nem elfogadhato.
  • bekkeratis
    Visszaterve az uj versenyzo temahoz:
    Szerintem minden uj tagtol elvarhato hogy az elso verseny elott legalabb 2 kozos edzesen reszt vegyen. Fuggetlenul attol hogy vezetett-e mar mashol. Ha nem er ra akkor majd jovo heten kezd. Az edzesek alapjan a tobbiek szavazhatnak hogy elindulhat-e a versenyen. Mivel a versenyek meg komolyabb hozzaallast kovetelnek, 2-3 verseny utan lehetne szavazni hogy veglegesitjuk-e a ligaban. Az szamit a legkevesbe hogy ki mennyire gyors, a lenyeg hogy kepes legyen a tobbi versenyzovel egyuttmukodni. Az elso ligas versenyem Bristolban volt meg a N4-gyel, mire elengedtem a mezonyt az elsok megint utolertek. A vegere kaptam 9 kort, de legalabb volt mihez kepest fejlodni. Abban a ligaban peldaul minden uj versenyzo koteles az elso evben sarga csikot viselni a hatso lokharitojan, ami a tanulo vezetok jelzese az usaban. Tavaly peldaul egy sarga csikos nyerte a bajnoksagot...

A korhatar szerintem ertelmetlen. Egy 10 eves is vezethet jol, es egy 20 eves is lehet abszolut gyoker. Az vitathatatlan hogy Petyanak meg van mit tanulnia, foleg a verseny kozbeni turelemrol, de szerintem nem o az egyetlen. Sajnos van egy kis kommunikacios problemaja is, es igazabol ez az amivel mindenkit magara haragit.

A ligaba torteno becsatlakozas elotti gyakorlasrol:
    Online es offline versenyzes eg es fold. Ha valaki komolyan gondolja, szerintem erdemes beruhazni es megvenni eredetiben a jatekot. Jelenleg £15 az amazon.co.uk-n. Ezutan annyit versenyezhet az illeto online amennyit akar a sierra szervereken. Az a legjobb hely a gyakorlasra, mivel ott garantaltan vannak tapasztalt versenyzok es holdkorosok is. Azok utan egy ilyen jol szervezett es hiperkulturalt liga mint a mienk tutira nem fog gondot okozni.
  • Jacek
    :)))) apukam latod ram is szolt:D
  • ShaiHulud
    kakukk
  • CodeRed
    nem trükk.....csak "eldobtam" a kamerát :))))))))
  • ShaiHulud
    hogy eltepsz mellette !!:) micsoda trukkfelvetel :)
  • CodeRed
    majd legközelebb :))))))))))))
  • CodeRed
  • ShaiHulud
  • Prezsi #6715
    Már olvastam, figyelemmel is kísérem az eseményeket. Nagyon jó az oldalad, gratulálok!
  • Alexease
  • ShaiHulud
    en mar ragodtam!:) azonnal irtam a mailt PuMy bacsinak :>
  • Alexease
    Nascar Racers
    Ha valaki nem latta volna meg a felhivast, akkor olvasson, es ragodjon egyett:)) THX
  • ShaiHulud
  • Alexease
  • CodeRed
  • Prezsi #6708
    :)
  • Alexease
  • ShaiHulud
    mint valami feleseg :))
  • ShaiHulud
    na igen ez a 3.asban menes lol :) szal ezt nem ertem hogy neki mire nagy a szaja :) Online NASCAR jo lenne ha korhataros lenne mondjuk 18.eletev betoltese esetleg neha kivetelezni ha pl 17eves az illeto es valoban eretten gondolkozik...mert petyan erezni hogy nem "erett" meg...gondolom nem csak en erzem:)
  • Prezsi #6704
    Jacek nem ér rá a héten Nascarozni :)
  • Alexease
    Most en vagyok a szerver:)) Ha kiloknek, TV-zhetsz nyugodtan:))
  • Alexease
    Petyarol is kellene mondanom valamit...
    Az igazsag az, hogy tole tartottam. O volt "beallitva" alapban a kamerara. De meglepoen jol ment, bar a versenyhelyzetekben "rinyaltam", mert erezheto volt a versenyszellem, a turelmetlenkedes, az elozni akaras (180 korrel a vege elott!!!)

A Freak - Petya utkozes verseny baleset volt. Petya elozte Freak-et, Freak lehuzodott rendesen, de Petya maradt a sajat iven, nem ment feljebb. Igy Freak-nek max. egy autonyi hely maradt kanyarban, ami a palya tores miatt problemas volt. Raadasul a baleset utan "beszolt" Freak-nek, hogy oda a masodik helye:)))))

Aztan a Pit kiallasanal - nem tudom jobban mondani - szet benazta magat: gyorsan ment a piben, vegig autozott a "szerviz" helyeken, tolatgatott stb. Es folyamatosan szovegelt, hogy valami gaz. Aztan a negyedik pit kiallasnal szoltam neki, hogy csak at kell hajtani:))

Miutan vissza ment, 2-3 kort harmasban ment - en szoltam neki - egyszeruen bevarta Freak-et, aztan bepreselte magat Freak es Ati koze, es kopaszirozta Freaket. Es folyamatosan szovegelt.

Csak azert nem rugtam ki, mert lefagytam...

• Jacek
    nemkivanatos bunozo szemely vagyok:D
  • Marki..
    Ugye. Mikor jössz Nascarozni ismét pár verseny erejéig ?:DDD Nekem nagyon hiányzol innen, de tényleg, mikor itt voltál nekem is jobban ment, nagyobb volt a motiváció.
  • FREAK
    na jócakát, Marki+sanzik gratula, sok sikert FF-on!
  • Jacek
    jo a topic sracok :)
  • Alexease
    Nincs. Verseny elott kuldott el egy eleg rossz minosegu JPG-et. Gondolom az eredetire huzta ra. Nem volt idom elmondani neki, hogy mi van...
  • ShaiHulud
    44esnek nincsen autofestese?
  • Alexease
    LOL:))
    Nekem a Janakkala 22 perc volt elsore (bar az nem hivatalos palya):))))
  • FREAK
    fehér holló :)
  • Toya
    Eluntad a 9 perces Nürburgringet :-)
  • Mnemomic
    hát én is ott mentem 2 szezont mégse sírok :)
  • ShaiHulud
    najah de #44 es cockpitjebol csak a te satud meg basic satujat latta/lathatta volna :)
  • FREAK
    ááááááááááh, GPL-es brigáddal negatív tapasztalataim vannak :DD

mennek istenül, nem ez a baj, csak sírnak, hogy nincs jobb kanyar :D
  • FREAK
    meg előttem atyka is .... :D
  • Mnemomic
    Hát legalábbis olyan akiről korábban nem hallot senki :) De ha más online bajnokságból jönne akkor szerintem nyugodtan-főleg ha GPL-es lesz majd biztos vagyok benne hogy majd ott is néhányuknak felkelti jobban az érdeklődését majd a bajnokság ha lesz.
  • ShaiHulud
    en megneztem basic esetet a #44-es ATi val es nem csak Ati volt a hibas hanem elorebb nem tudom miert kellet igy belassulni...na de Ati meg jol elaludt mert fek nelkul nekiment basicnek..:( pedig mar lathatta hogy freak is satuzik meg basic is...(cockpit)
  • FREAK
    oks de a jövőben ismeretlen ne jöjjön versenyezni