51527
-
#6805 Hát az FFb-vel az a gondom,hogy az jelentősen drágább,és mivel nemtudom megérné így megvenni. Ha bejön veszk olyan Momo-t vagy mit mert akkor megéri de így:D -
ShaiHulud #6804 http://www.e3insider.com -
#6803 -
#6802 szvsz mindenképpen FFB-set vegyél, ez pedig nem az. -
#6801 Tudom,hogy kiutáltok de szerintetek egy kezdőnek megérné ez a kormány? (Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel) Abszolút kezdő vagyok nekem ez szerintem megfelelne csak lehet valakinek van valami közelebbi tapasztalata. -
ShaiHulud #6800 "Nagyszabású, sporttörténelmi bejelentésre készül első Forma-3000-es versenyzőnk, a 22 éves Baumgartner Zsolt. Az [origo] minisztériumi forrásokból származó értesülései szerint a magyar pilóta csütörtökön sajtótájékoztató keretében bejelenti, hogy a Forma-1-es Jordan-istálló tesztpilótája lesz, egyes információk alapján ugyanakkor ennél "árnyaltabb és összetettebb" dologról van szó."
pfff :) -
ShaiHulud #6799 nah elso pozitivumod : te sem vagy M.Schumacher fan , ha jol latom :)) -
Petya777 #6798 Ez még elviselhető, a Ferrarival nincs semmi bajom, de azzal az 'emberrel' ... -
#6797 Elküldtem az új autómat. Ígérem tőlem többet mostanában nem kell várnod :) -
#6796 -
Petya777 #6795 EZ most mindenki szükséges volt? :))) -
#6794 Izzitsd be az ICQ-t!!! Van ott uzenetem neked fontos! -
#6793 Láttalak benneteket azon a versenyen is, mikor mögöttem jöttetek valamikor, nem is értettem hogy mi a rákért mentek egymás mellett körökön keresztül -
Toya #6792 Mondtam neked is, hogy nincs konkrét előre megbeszélt taktikánk, azonban ha korrekt eszközökkel előtudom segíteni PuMy győzelmét akkor ezért mindent megteszek.
Akik láttak már bennünket csatázni azok tudják, hogy nem kiméljük amúgy egymást sem. -
#6791 Ja, nem tudtam...
-
#6790 naja, de a valóságban is ez megy.... :D -
ShaiHulud #6789 szerintem ha tenyleg gyorsabb vagy akkor korrektul lehuzodnak... -
#6788 Szerintem a GP sorozatba egész jók. Meg a n2003-ban is mentem egy picit elenük itt már azért nem annyira hülyék. -
#6787 Hat az nr2003-ban nagyon jo az AI, az nr2002-hoz kepest is sokat fejlodott. Persze nem tokeletes, de tokeletes program nincs. -
#6786 Hát valóban elég érdekes ahogy a 100%os ai-k watkins glenben féktávon 2 centinre egymás közelében autóznak két sorban, ja és persze 42-en egymás után :DDD -
#6785 Ok én ebben a versenyzők részben akkor az ICQ számomat nem adnám meg. -
Marki.. #6784 Az AI-kal csak az a baj, hogy 0 szinten mozognak, tisztelet a kivételnek. Nem is tudom mikor láttam utoljára normális AI-t, talán az indycarII-ben -
#6783 Nem mert a szervernek fix ip-je lesz. Max a kodot kell majd szetkuldeni, de az e-mailbe is megoldhato. -
#6782 Ez ma'r beteges. :-) -
#6781 ICQ szám feltétlenül szükséges lesz? :) -
#6780 en Jacektol kaptam multkor egy Tagai Racing-es basball sapkat, majd abban fotoztatom le magam es mar meg is van a versenyszerko :) -
#6779 Persze tudnek csinalni meg, Flash-ben osszerakot, 3D-ben korbe forgathato autokat is. De ezt majd akkor, ha nem hetente frissulnek az autok es/vagy fomunkaidoben csinalom az oldalt:)))))))) -
#6778 Az AI semmennyire nem huzodott volna le! Ha valaki kivulrol eloz, a belso iven halado nehogy mar lehuzodjon a felvezeto savba:))) -
#6777 lol
ezt nem kellett volna :DDD -
Marki.. #6776 :DDD
-
#6775 Pontosan így történt, thx
mindenképpen ki kell tiltani a gyereket, ha nem is örökre, de pár hónapig gyakorolhatna offline, és edzhetné az idegeit (az AI még ennyire sem húzódott volna le, mint én).... -
ShaiHulud #6774 hehe rajottem arar ott a photoshop!!:)) -
ShaiHulud #6773 kene hozza valami veresenyszerko..:) nehogy mar egyszall poloban legyen fotozva:) -
#6772 es olyat is kene,hogy mindneki kuld egy fenykepet magarol es ki lenne rakva az is az auto melle,mint real nascarban :) -
ShaiHulud #6771 nah az szep lenne :)))) -
#6770 Alulrol:))) -
ShaiHulud #6769 csak szerintem azt kene majd megcsinalni hogy mindenkinek egy nezetbol fotozni az autojat hogy egyseges legyen ezis mint real nascarban :) azt meg majd eldontjuk hogy merrol (jobbelol,balelol,jobbhatul,balhatul) :) -
#6768 Igy egy kicsit "hosszu" lesz az oldal, de attekintheto. Es persze majd ABC sorrendben. Ha valami otletvan meg irjatok.
Akkor a csapatot kiveszem. A bajnoksagot csak bonyolitana, de legfokepp a hirtelen felmerult "osszedolgozasi" kerdesek miatt, valszeg a szabalyokat, baleset helyzeteket is at kellene dolgozni... -
#6767 :))))) -
#6766 Tokeletes, igy jo lesz.