51527
-
#9191 Nyugi, ilyen van MOTOGP-ben, is, csak ott Jumping Speedbike effekt a neve...:-DDDD -
#9190 Na és persze ez Nascar, nem pedig MS Fligt 2003 :-)) -
#9189 ja, és az autója a megengedettnél egy méterrel rövidebb :D -
#9188 KIRÁLY :-DDDDD -
#9187 Bobbi büntetést érdemel, amiért a levegőben hátrafelé haladva próbált meg előzni :)
-
#9186 De legalább a kocsimnak nem lett baja -
#9185 Látom elöttem nagy a kavarodás, kerülgetek jobbra balra...na mondom ezt megúsztam, erre placcs :-))) -
#9184 Nem tudom, de majd kivágom a replayból :-) -
#9183 Az is Bobbi volt, nem? :D -
#9182 LOOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDD -
#9181 Tök jó, rajt után rám esett egy autó...elöször azt hittem zongora, de nem :-))) -
#9180 nem, Atesz épphogy megpöccintett, lehet, hogy lag volt
valamiért lassult az első 5, én is elvettem a gázt, de láttam a tükörben, hogy ő nem kapcsolt időben
csak bebaszott a bug, a seggét törtem meg, és meghalt a motor -
#9179 téged is én löktelek ki ? -
#9178 hát ez rövid volt, skacok :D
pedig jól ment (nekem), bírtam volna küzdeni, de valaki odafent máshogy akarta :D -
#9177 thx -
#9176 BoBBi skin enyéme vona lenni :D -
#9175 Itt az enyém is, asszem még nem került fel az oldalra
FREAK SKIN -
#9174 az uj festesem -
#9173 hiszem ! :D én akkor is capirossi néven ismerem :D -
#9172 hidd el, hogy nem Silver találta ki :D -
#9171 lool akkor azt mondjátok, ne capirexet :) -
#9170 Capirossi, te suttyó, a sportág egyik istene :D -
#9169 lényeg hogy rossi nyert !:) de az a Capirx az új pofa ? nem láttam még ! pedig álltalában mégnézem a MotoGP-t ha tudom -
#9168 1 Rossi, 2 Capirex 3 Biaggi Capirx félelmetes volt a vége felé már egyenesben is szitált alatta a motor, naggyon kente neki, hihetetlen látványos volt. -
#9167 nem tudtam megnézni :(
mi lett a végeredmény ? -
#9166 pontosan ! :) -
#9165 vagy motogp3?? asszem az volt PS2-n -
#9164 lol, pont ezzel kezdtem a MotoGP2 cikket : "a három olasz sportja" :D -
#9163 Na ja. A hétvégén Mugelloban volt verseny, hát amit ezek hárman műveltek már megint. Az élen 3 olasz, összesen 11 Vb cím birtokában. Ez így ebben a formában durva. -
#9162 Hja, és mai napig kőbevésve van az alaptétel: A domináns hím oroszlán ÉN vagyok otthon. Van is ilyen bögrém! Ennyit a strandpapucsról!! -
#9161 Bizonyos környékeken :D Rómában Biaggi az isten :D Meg a Pápa :D -
#9160 De nem az. Rossi az ISTEN!! -
#9159 Valentino Rossi tök úgy hangzik, mint valaki menő divatdiktátor :D -
#9158 Eh, ez egy éve úgy kezdődőtt, hogy elmondtam a feltételeim/Hétvégén Forma1, MotoGP, Nascar és ami még van futamnézés/és az van amit én mondok. Simán belement. Most az van, hogy már minden baj, mert akkor mi mikor együtt hova? Úgyhogy lavírozok a lehetőségek között. Mondjuk karácsonyra kaptam tőle egy Valentino Rossi inget, 1 jött be az országba, és megvette nekem. Majd alakul még, de a bajnokságot szó, és ultimátum nélkül elfogadta, és az új kormány is lassan képben van. Csak hát az extrák.... Szombaton lesz a sütkérezés, a bajnoki nincs veszélyben. -
#9156 fogadd mély együttérzésemet
én inkább kihagynám a versenyt :) -
#9154 Egyeztettem asszonnyal, indulhatok a mai versenyen, de a héten el kell mennem cserébe vele fürdőruhát venni. Jól csinálja! Mit meg nem teszek azért, hogy elkenjék a számat!! -
#9153 Alexease : küldtem az alexease címre skint, megkaptad ? mert az oldalon még nem látom a többieké mellett... -
#9150 azert a regi ringen, a hosszu egyenes a vege fele meg mindig brutal :) -
Toya #9149 Nürburgring - a régi és az új, valami 24 órás versenyen ez a pálya.
Biztosan jól megtudták tanulni :D -
#9148 ja én láttam sanzik mutatta .
mikor elment a csávó mellett a skyline azt hittem beszarok :DD
de mi ez a "végtelen" hoszzú kör ? :D