51527
-
Toya #9231 Remélem aki most feladta mert nem volt kedve szenvedni egy összetört kocsival az pénteken nem tesz ilyet.
Ott már pontra megy a dolog és az utolsó körben is történhetnek érdekes dolgok mint ahogy ma is történt. -
#9230 Atesz nincs itt problema csak mar nem tudom mert ugy erzem hogy te akarsz engem megtamadni mert be mertem irni hogy kiloktel?? -
#9229 akkor mar ertem mert lassultal le ott de konyorgom kb 1 kilomettere volt meg a BOX:DDD -
Petya777 #9228 Atyka nem indult, ha jól tudom :)) -
Toya #9227 PuMy, Toya, Atesz (kifogyott az üzemanyag és csak begurult), Sanzik (egy körrel a vége előtt tankolnia kellett) -
#9226 Igen kilöktelek...
Csak tudod úgy adod elő az egészet mintha belédmentem volna direkt vagy bénaságból vagy mit tudom én. A kocsim megcsúszott és te mellettem voltál ennyi. Bocs hogy megcsúsztam majd visszanézem miért. -
#9225 radasul amikor elsestem a vegen pont elkapott Atyka autojanak eleje gondolom az megviselte:) -
#9224 peches mióta nagy betű????............ -
#9223 Aztán amikor utolértél, akkor a boxba akartam kimenni, csak a sűrűben elnéztem a kanyart. Kiraktam a megyek a boxba szöveget, húzodok belülre, lassítok, nézem hol a pit, és hátulról telibevernek. Bocsi. És köszönet a draftért, neked köszönhetem, hogy megelőztem Petyát, csak akkor már rámszóltak, hogy kevés a fuel. -
#9222 jó, hát neki is ilyen Peches napja volt
amúgy ki nyert??? -
#9221 az volt a windozos ablak vissza vag cimu fejezet:))) egy 15x20 centis valami bejott a nascarban jo sokat lattam:)
Semmi problem utanna en is kipockoltelek:D -
#9220 ez nem nekem szolt igaz ? mert én azt sem tudtam mivan, de már fellegekben jártam :) -
#9219 de Atesz attol meg kiloktel:DD mondom nincs problema ezen a napon nem te voltal az elso:) -
#9218 szamomara egyszeruan az erthetetlen hogy valaki nem tud iven autozni!!! ha ez nem megy akkor keretik valami stabilabb setuppal indulni!!!! ezt komolyan mondom ezek a csorgokigyo ivkovetesek egyszeruen viccesek:)
Es igen is vannak olyan setupok amikkel jobban uton lehet tartani a verdat:) -
#9217 "...indul rajtbandita módjára nem értem..."
LOOOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9216 Az ha fogom és beléd megyek hátulról vagy oldalról vagy mit tudom és azért mert nem vigyázzok. De mikor kicsúszok és úgy lökök meg vkit az más. Lehet hogy a kifejezés rossz volt. -
#9215 Ezer bocs Jacek. A rajt után bíztam benne, hogy bár jössz jobbról, korrigálsz. Nem így történt, visszanéztem, pici pöcc volt, utána kaptál sokat, bár azt nem értettem, hogy amikor egyedül voltál, mitől mentél a fűre. -
#9214 Nézd vissza akkor. Megcsúsztam és úgy rántotalak magammal. Nem tehetem róla mikor már meglöktelek akkor már én se tudtam mit csinálni. -
#9213 "Kvalifikáld magad a végére és ha az első 20 kört túléled már nyert ügyed van."
nekem meg ez volt a célom csak nem jott ossze :( -
Toya #9212 Nézd meg a bajnoki naptárat.
A második verseny gyakorló futama lesz. Most pénteken lesz a bajnoki Daytona. -
#9211 :DDD szerintem azert valami liga recordot folalitottam:DDDD -
#9210 gondolom ami a penteki futam!! megnezed a versenynaptarban -
Toya #9209 Én még nem bántottalak.
Remélem mindenkinek aki meglökte a másikat tanulságként szolgált az eset, hogy itt a gyorsaság teljesen másodrangú kérdés.
Igazából azt nem értem, hogy miért lépkednek ki egyesek állandóan a draftból amikor ráadásul még csak nem is gyorsak :-)
Általában ezekből lettek a balesetek.
Azt meg, hogy restartnál valaki 3 kör hátránnyal miért indul rajtbandita módjára nem értem, azt viszont már teljesen értetlenül nézem hogy miért csapódik ki külső ívre a sokkal gyorsabb autó közé.
Még szerencse, hogy erre a versenyre sem pontot sem semmi mást nem adnak.
Tanulni tökéletes volt.
Jacek neked van egy jó tanácsom.
Kvalifikáld magad a végére és ha az első 20 kört túléled már nyert ügyed van. -
#9208 hm ? -
#9207 :DDDD -
#9206 :))))) nem lenyeg Atesz mar egesz jol megszoktam:)) de te minek nevezned??? amikor mesz szepen egyenesen egyszercsak letarolnak oldalrol:DDD -
#9205 milyen az a szabalyos kilokes ? :) -
#9204 semmi gond, elhiszem, hogy nem láttad, éreztem is, hogy baj lesz, amikor én lassítottam -
#9203 jovo heten kedden milyen palya lesz ? -
#9202 aztan utolertem egy kanyarban Peter Silvert:)) elvettem a gazt de mar nem tudtam masfele menni:) -
#9201 Igen ott megcsúszott a kocsim hátulja és magammal rántottalak. De nem nevezném azt szabályos kilökésnek azért. -
#9200 Freak!
Bocs hogy megloktelek semmit nem lattam. Visszavettem a gazt de nem volt eleg bocs! -
Petya777 #9199 Csak nem ezekkel a nevekkel. -
Petya777 #9198 Nekem is volt ilyenből egy duplám :)) -
#9197 mar rohogtem csak ez hihetetlen vegig megy rajtam az egesz mezony szep lassan:) -
#9196 eloszor Peter Siver utanna Atesz:DDDD -
#9195 Ki volt az? :) -
#9194 nekem ugye nem kell mondani mi tortent velem az elso 10 korben????:DDDDDDDDDDD -
#9193 Aham....akkor most ezt is pontozni fogjuk, ki milyen magasra repül? :-)) -
#9192 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD