51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Remélem aki most feladta mert nem volt kedve szenvedni egy összetört kocsival az pénteken nem tesz ilyet.
    Ott már pontra megy a dolog és az utolsó körben is történhetnek érdekes dolgok mint ahogy ma is történt.
  • Jacek
    Atesz nincs itt problema csak mar nem tudom mert ugy erzem hogy te akarsz engem megtamadni mert be mertem irni hogy kiloktel??
  • Jacek
    akkor mar ertem mert lassultal le ott de konyorgom kb 1 kilomettere volt meg a BOX:DDD
  • Petya777
    Atyka nem indult, ha jól tudom :))
  • Toya
    PuMy, Toya, Atesz (kifogyott az üzemanyag és csak begurult), Sanzik (egy körrel a vége előtt tankolnia kellett)
  • Mnemomic
    Igen kilöktelek...

Csak tudod úgy adod elő az egészet mintha belédmentem volna direkt vagy bénaságból vagy mit tudom én. A kocsim megcsúszott és te mellettem voltál ennyi. Bocs hogy megcsúsztam majd visszanézem miért.
  • Jacek
    radasul amikor elsestem a vegen pont elkapott Atyka autojanak eleje gondolom az megviselte:)
  • FREAK
    peches mióta nagy betű????............
  • petesilver
    Aztán amikor utolértél, akkor a boxba akartam kimenni, csak a sűrűben elnéztem a kanyart. Kiraktam a megyek a boxba szöveget, húzodok belülre, lassítok, nézem hol a pit, és hátulról telibevernek. Bocsi. És köszönet a draftért, neked köszönhetem, hogy megelőztem Petyát, csak akkor már rámszóltak, hogy kevés a fuel.
  • FREAK
    jó, hát neki is ilyen Peches napja volt

amúgy ki nyert???
  • Jacek
    az volt a windozos ablak vissza vag cimu fejezet:))) egy 15x20 centis valami bejott a nascarban jo sokat lattam:)
    Semmi problem utanna en is kipockoltelek:D
  • ÁjjLe BoBBi
    ez nem nekem szolt igaz ? mert én azt sem tudtam mivan, de már fellegekben jártam :)
  • Jacek
    de Atesz attol meg kiloktel:DD mondom nincs problema ezen a napon nem te voltal az elso:)
  • Jacek
    szamomara egyszeruan az erthetetlen hogy valaki nem tud iven autozni!!! ha ez nem megy akkor keretik valami stabilabb setuppal indulni!!!! ezt komolyan mondom ezek a csorgokigyo ivkovetesek egyszeruen viccesek:)
    Es igen is vannak olyan setupok amikkel jobban uton lehet tartani a verdat:)
  • ÁjjLe BoBBi
    "...indul rajtbandita módjára nem értem..."

LOOOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mnemomic
    Az ha fogom és beléd megyek hátulról vagy oldalról vagy mit tudom és azért mert nem vigyázzok. De mikor kicsúszok és úgy lökök meg vkit az más. Lehet hogy a kifejezés rossz volt.
  • petesilver
    Ezer bocs Jacek. A rajt után bíztam benne, hogy bár jössz jobbról, korrigálsz. Nem így történt, visszanéztem, pici pöcc volt, utána kaptál sokat, bár azt nem értettem, hogy amikor egyedül voltál, mitől mentél a fűre.
  • Mnemomic
    Nézd vissza akkor. Megcsúsztam és úgy rántotalak magammal. Nem tehetem róla mikor már meglöktelek akkor már én se tudtam mit csinálni.
  • ÁjjLe BoBBi
    "Kvalifikáld magad a végére és ha az első 20 kört túléled már nyert ügyed van."
    nekem meg ez volt a célom csak nem jott ossze :(
  • Toya
    Nézd meg a bajnoki naptárat.
    A második verseny gyakorló futama lesz. Most pénteken lesz a bajnoki Daytona.
  • Jacek
    :DDD szerintem azert valami liga recordot folalitottam:DDDD
  • Jacek
    gondolom ami a penteki futam!! megnezed a versenynaptarban
  • Toya
    Én még nem bántottalak.
    Remélem mindenkinek aki meglökte a másikat tanulságként szolgált az eset, hogy itt a gyorsaság teljesen másodrangú kérdés.

Igazából azt nem értem, hogy miért lépkednek ki egyesek állandóan a draftból amikor ráadásul még csak nem is gyorsak :-)
    Általában ezekből lettek a balesetek.
    Azt meg, hogy restartnál valaki 3 kör hátránnyal miért indul rajtbandita módjára nem értem, azt viszont már teljesen értetlenül nézem hogy miért csapódik ki külső ívre a sokkal gyorsabb autó közé.

Még szerencse, hogy erre a versenyre sem pontot sem semmi mást nem adnak.
    Tanulni tökéletes volt.

Jacek neked van egy jó tanácsom.
    Kvalifikáld magad a végére és ha az első 20 kört túléled már nyert ügyed van.
  • ÁjjLe BoBBi
    hm ?
  • Jacek
    :DDDD
  • Jacek
    :))))) nem lenyeg Atesz mar egesz jol megszoktam:)) de te minek nevezned??? amikor mesz szepen egyenesen egyszercsak letarolnak oldalrol:DDD
  • sanzik
    milyen az a szabalyos kilokes ? :)
  • FREAK
    semmi gond, elhiszem, hogy nem láttad, éreztem is, hogy baj lesz, amikor én lassítottam
  • ÁjjLe BoBBi
    jovo heten kedden milyen palya lesz ?
  • Jacek
    aztan utolertem egy kanyarban Peter Silvert:)) elvettem a gazt de mar nem tudtam masfele menni:)
  • Mnemomic
    Igen ott megcsúszott a kocsim hátulja és magammal rántottalak. De nem nevezném azt szabályos kilökésnek azért.
  • Mnemomic
    Freak!

Bocs hogy megloktelek semmit nem lattam. Visszavettem a gazt de nem volt eleg bocs!
  • Petya777
    Csak nem ezekkel a nevekkel.
  • Petya777
    Nekem is volt ilyenből egy duplám :))
  • Jacek
    mar rohogtem csak ez hihetetlen vegig megy rajtam az egesz mezony szep lassan:)
  • Jacek
    eloszor Peter Siver utanna Atesz:DDDD
  • Alexease
    Ki volt az? :)
  • Jacek
    nekem ugye nem kell mondani mi tortent velem az elso 10 korben????:DDDDDDDDDDD
  • Giovanni #9193
    Aham....akkor most ezt is pontozni fogjuk, ki milyen magasra repül? :-))
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD