51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Giovanni #9271
    Jó lett, tetszik. Amúgy mivel csinálod a videót, hogy szeded ki a Nascarból?
  • FREAK
    amúgy semmi durva, tegnap éjfél után raktam össze, és lusta voltam jó csinálni, csak pár szép képsor van benne meg jó zene :D
  • FREAK
    és a kamu website:

http://buddharacing.uw.hu/index.htm

:)))))))))
  • FREAK
    INNEN
  • Jacek
    ooo honnan? azt nem irtad ide:DDDDD
  • FREAK
    kész a videóm, 25 perc múlva letölthető!!
  • Giovanni #9265
    És rajtam landoltak :-)
  • FREAK
    ja, valami Freak rakott be egy vicces képet :D
  • ÁjjLe BoBBi
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Jacek
    "Tök jó, rajt után rám esett egy autó...elöször azt hittem zongora, de nem :-)))"

hat ez bazz :D ezen rohogtem vagy tiz percig:)) plusz meglatam a kepet amit valaki berakott:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    az első körben két ilyen eltévedt báránykát is ki kellett kerülnöm, én nem értem, hova a zsírba sietnek annyira......
  • Jacek
    :DD elrajtolok megyek a kis uber 7 helyemet mondom fasza elindult mindenki egyszer csak latom valami nagy fekete a levegoben:))) elmegyek mellette malacbol tukorben latom a sarga autot agyon uti :)) na gondoltam ez tuti Alex volt a masik szerencse fia:DDD
  • FREAK
    készül a Freak propaganda video :D
  • FREAK
    Hinni a templomban kell, ha eddig nem vágtad volna a mondás komolyságát, itt az alkalom :D
  • Jacek
    nem amikor utol ertetem mar korben voltam a win ablak miatt:D ketszer kileptem menet kozben alt+tab-al mert nem tunt el:)
    utanna ertetek utol:)
  • Toya
    Na majd megnézem, de szerintem amikor Atesz meglökött még egy körben voltatok.
    Ez akkor történt amikor körhátrányba voltál már - ha jól emlékszem (de mondom lehetséges, hogy nem is te voltál).
  • Jacek
    nem akkor jott Atesz:)
  • Jacek
    mondtam nincs is gond az ove tenyleg vetlen helyzet volt:))
  • Toya
    Amikor összeálltunk draftba Jacek, akkor te is elvétettél egy kanyart nem ?
    Csak a tükörből láttam és abban sem vagyok biztos hogy te voltál. A draftban tudom ott volt PuMy, Sanzik, Én és valszeg te.
  • FREAK
    mi van Codereddel?
  • Jacek
    szerintem nem lesz anyazas, akinek gondja van mostmar szepen ovni fog:DDD
  • Toya
    Szerintem egyáltalán nem sértődött meg Atesz, nem olyan tipus :-)
    Ha nem téma az ütközés akkor el kell felejteni és nem beszélni róla.
    Már előre rettegek milyen anyázások lesznek pénteken, pedig benne van a pakliban hogy bárki kieshet.
  • Jacek
    hat valaki a csorgokigyo ivet komalja:D
  • Alexease
    En is mentem egy teljes kort - majdnem:)))
    Pedig azt hittem, itt mindenki vegig megy. Viszonylag egyszeru palya, szeles, jol tapad, egy centit nem kell fekezni, es a kanyarban minden iven lehet biztonsagosan autozni.
  • Jacek
    na de milyen bemutatkozas volt:DDDDDDDDDDDDDD azert az ugrasa 10 pont:DD
  • Jacek
    konyorgom Toya mit meg sem emlithetem mi tortent ? mert az eppen soron levi mimoza lelku aki kilokott megsertodik??:D
  • Toya
    Azért szegény Bobbi-t sajnálom.
    Rögtön a legkeményebb pályán kell bemutatkoznia.
  • Toya
    Én sem szeretek ilyenkor fórumozni :-)
    Sok olyan dolog van amit 24 óra elteltével már másképp fogalmaznék meg :-)
  • Jacek
    de azt hiszem a forumozast kihagyom igy futam vegen mert ugysem tudok olyat irni ami tetszik is valakinek bocs.....
    majd csak igy futamok kozott beszelgetunk ok
  • Jacek
    tovabra sem ertem :) beirok valamit mar akkor beirom semmi problema ....
    Minek kell elkezdeni megmagyarazni?? fol sem merul a szandekossag:)
  • Toya
    Nem hiszem, hogy bárki szándékosan tenné tönkre a másik versenyét, mindenki ront.
    Ha jól olvasom Atesz el is ismerte, hogy az ő hibája de írta nem tudott mit csinálni a kocsival mert megcsúszott.
  • Petya777
    Ja és ez se semmi: Ha minden igaz nem fogok büntetést kapni! :)))) Most visszakaptam azt, amit az előző két futamon Pumyval szemben elkövettem.
  • Jacek
    ugy kezdtem hogy nincs problema latom ez sem jo majd nem irok semmit:)
  • Toya
    Jól van na összeakadtatok van ilyen és lesz is (ahogy Jacek szerencséjét figyelem).
    Más is ütközött.
    Engem például egy lekörözött lökött ki, pedig semmi oka nem volt rá - és én egész verseny alatt csak Ateszt lökdöstem draftban :-)
  • petesilver
    Én szenvedtem még, vagy 10-15 kört megtettem úgy, hogy 167Mph fölé nem gyorsult, és 6000 fölé nem pörgött. Aztán fel is robbant a motor. Utána jutott eszembe, talán állítani kellett volna a grilltape-en. :(( De aztán nagy élvezet, és tanulság volt nézni a csatátokat. Az volt ám a sziporka! MÉG A VÍZ IS SZIKRÁZOTT!!!!!!!!! : ))
  • Mnemomic
    Majd visszanézzem annyira már nem emlékeszem. De helyett akartam hagyni az alattam lévőnek annyira emlékszem. Túl sok minden volt utána majd vissza kell néznem.
  • Jacek
    figyelj en ugy kezdtem hogy nincs problem erre te erdekeseket irogatsz:)) szoval erted:)
  • Mnemomic
    Nem tamadtalak meg csak tisztázni szerettem volna.
  • Jacek
    mar megbocsass de az mi hogy egyenes uton nekimesz a falnak?
  • petesilver
    Most már én is tudom :)))