51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Bár Toya, ha 22.823-ról romlanak a köridejeid rohamosan az még mindíg bőven jó :DDDDDDDD
  • petesilver
    Úgyhogy az eddigi legjobb setupommal felmérem ma a terepet, aztán meglátom, mekkora lesz a pánik péntekig. :DDDD
  • petesilver
    Hát ez az. A tanácstalanság. Fordítom a setupokat ezerrel, állítok mint Isten, eredmény meg szinte nulla. A gumi akármit csinálok szénné kopik, míg a gépi ellenfelek semmit nem lassulnak. Ami jó gyorsan veszi a kanyart, az a setup meg végképp eszi a gumit. De a játék saját beállításai is. Bezzeg a gépi ellenfelek zsinórón vonatoznak ezerrel. Eh, reménytelen....
  • FREAK
    gépház lol

maradjunk a motornál, a gépház általában épületek alatt működik :D
  • Toya
    A mai futamon még szerintem mi sem villantunk mivel a tesztversenyek alatt ez nem is sikerülne.
    Azt megmondom, hogy én bízom mindenkiben és egy viszonylag kevésbé gumi evő beállítást választok, ami a végjátékban akár még jól is jöhet.

Amúgy a tegnap teszteltünk rajta, de teljesen tanácstalan voltam 150 kör után is :-)
    Rohamosan romló köridők a gumik kopásával, pillanatok alatt nullára írható abroncsok, stb...
  • FREAK
    hát talán annyival jobb itt a helyzet, hogy nem lehet akkorát esni, mint a gyors pályákon

sok roncs lesz, de kevesebb kieső
  • FREAK
    ácsi, egyelőre én vagyok benne a top3 legrövidebb versenyben :D
  • FREAK
    Miért, most lesz a Jacek 500? :D
  • Met
    Akkor menjél gyorsan és minden ötödik körben kiállsz kereket cserélni:)
  • Met
    Nem baj, menjél csak lassan:)
  • FREAK
    mi lenne?? gyakran cserélgeti, én meg majd integetek neki, amikor elhúzok a pit mellett :D
  • petesilver
    Az ok, de mi lesz úgy a gumikkal?
  • petesilver
    Háát, nagyon kiváncs leszek a mai futamra. Minél többet megyek, minél többet kísérletezek, annál rosszabb. Biztonságosan, jól már simán megyek, csak az meg lassú. Igazán kiváncsian várom Toyáék, és a többiek teljesítményét. :DDD
  • Met
    Lehet, hogy nem csak a bokád sérült?:DD
  • FREAK
    megvan, beugrott!!! az öreg cowboy, NAGY ARC!! :)
  • hiba
    hogyne a street legal :)
  • petesilver
    Aki kiváncsi versenyképekre, és szép NASCAR háttérképekre, látogasson el ide: http://kep.tar.hu/petesilver felraktam egy párat.
  • petesilver
    Eh, letörlődött a kacsacsőr.
  • petesilver
    Richard Petty:
    IMG SRC="http://kep.tar.hu/petesilver/images/pic2548262.jpg">
    Lehet találgatni, ki fog címszerepet játszani erre az arcra :DDD
  • Met
    Hát nem de ahogy kinéz az se semmi. Mint egy pálcika ember, hogy bírta végig a versenyt?
  • Jacek
    nem piti az ember
  • petesilver
    Richard Petty által felállított rekordok:
    7-szeres bajnok (1964, 1967, 1971, 1972, 1974, 1975, 1979)
    1185 rajt (1958-1992)
    200 győzelem (1960-1984)
    123 edzéselsőség (1960-1979)
    1960-77 között, 18 éven keresztül minden évben nyert legalább egy versenyt
    Egy idényben szerzett legtöbb győzelem: 27 (1967)
    7-szeres Daytona 500 győztes (1964, 1966, 1971, 1973, 1974, 1979, 1981)
    500 mérföldes verseny győztese 38-szor
    Short Tracken aratott győzelem: 106
    Short Tracken szerzett edzéselsőség: 68
    Superspeedwayen aratott győzelem: 58
    Road Tracken aratott győzelem: 6
    Legtöbb futamgyőzelem zsinórban: 10 (1967. augusztus 12. - október 1.)
    Dirt pályán futamgyőzelem zsinórban: 5 (1967. április 30. - július 13.)
    Short Tracken futamgyőzelem zsinórban: 8 (1967. július 15. - október 1.)
    Egy évben legalább egyszer edzéselső zsinórban dirt pályán: 11 (1960-70)
    Edzéselsőségből futamgyőztes: 61
    A 200 futamgyőzelem össztávja 51.500 mérföld (82.400 km), ez abszolút csúcs az autósportok történetében
    Az év végi összesítésben 24-szer szerepelt a legjobb tízben
  • petesilver

• Alexease
    De igazan nem zavar. Szerintem ez a NR2003 engine irtozatosan jo. Minden olyan "technika" benne van, ami jo nehany evig kihuzza meg.
    Pl. az arnyekolas technika. Minden mindenre arnyekot vet. Es a mostani alapbeallitasban, ha jol lattam, 128x128 vay 256x256 meretu "map"-ok vannk "arnyeknak". Amit ha felhuztam 1024x1024-re, igen csak brutalul nezett ki.:)
    Olyan mint a GPL...
  • Alexease
    Az EA nem is fog kihozni szimulatort a Nascar-bol. Biztos szep lesz, latvanyos, hangulatos stb., de sajnos a "hardcore" szimulacio, a "nagykozonsegnek nem fogyaszthato". Es mivel elso sorban az EA-nak a penztarca a fontos, igy is marad.
  • petesilver
    Még szerencse, hogy már megvan az NR2003, mert félek, első nekifutásra szeméttel jön ki az EA, és 2-3 generáció után rázódnak csak bele igazán. Ha ugyan.....
  • petesilver
    Hát ezt tényleg kár lett volna lehagyni :DDD
  • Alexease
    Azt hittem csak viccelsz:) De azert most kiraktam a "nyilatkozatodat" :D
  • Alexease
    "Sony today announced an exclusive license deal with the Formula One Administration. The result of this deal is that the Formula One franchise will now be exclusive to SCEE and to PlayStation 2 for the next four years. The first game to be released is Formula One 2003, which hits the market in July this year."

Na ezert van ez a nagy kavaras. F*szom a konzolba. Ezert allt le az EA az F1-el, es ezert "vette" meg a Nascar-t.
  • CodeRed
    Schumacher-en kívül csak a Nascar nemrég elhunyt hétszeres bajnoka, Dale Earnhardt került be az elsõ 100 legjobban fizetett sportoló közé.

Ugyancsak a Forbes magazin a múlt héten a világ 100 legnépszerûbb közéleti személyiségét felsoroló listát közölt, ezen Schumi a 15. Egyébként az elsõ Tom Cruise lett, és az imént említett Earnhardt-on kívül más autóversenyzõ nem szerepel a listán.

• CodeRed
    A Disney legújabb tervei között szerepel egy NASCAR autóversenyzőről, Richard Pettyről szóló dráma elkészítése. Amennyiben a film sorsát eldöntő szerződés aláírásra kerül, a mozi producerei Dan Halsted és Dennis Quaid lesznek.

Quaid fogja a filmben - a produceri teendők mellett - Lee Petty szerepét fogja majd eljátszani, aki fiából, Rihardból egy nagyszerű autóversenyzőt nevel ki – olyannyira, hogy versengésük közben az édesapa egy olyan karambolt szenved, amely a karrierje végét jelenti.

A film forgatókönyvet John Warren írta. Ha a project zöld utat kap, a filmet jövő tavasszal kezdik forgatni, és hamarosan Richard Petty szerepére is elkezdik keresni a megfelelő színészt.
  • petesilver

• Jacek
    volt a mostaniban is csak nem raztam a kamerat:D
  • Jacek
    hat azert nyugi mert lehet centikre menni egymastol:)
  • hiba
    nem beszelve a lagrol :)
  • hiba
    Sztem nehezebb a szimulatorba ilyen egyutt szaguldo mezonyt megtartatni, mert nem erzed magad korul a kasznit csak leszukitve latsz egy "csoben" persze lehet oldalra nezni de az meg mar pillanatnyi kihagyas.
    A kulso nezet a jatekban meg valahogy nekem olyan benanak tunik
  • Toya
    Kérd meg Jacekor a következő videójába rakja oda a CCM-et és rázza meg néha :-)
  • FREAK
    Persze, egészen vadak, nekem is leesik az állam, amikor ilyet látok. Főleg, amikor rajt után a falra szerelt kamera mellett húz el az egész mezőny, a kép remeg, a hang torzul, egyszerűen hihetetlen az erő!!
  • petesilver
    Nem kötekszem, tényleg magasan a legszebb+legjobb, de ezek a kamerás felvételek így natúrba mellbevágóak.
  • FREAK
    Hát már akié... Az enyém pl. nem :(