51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Code: Az itteni címedre én is küldtem 5 megányi replayt még reggel.
  • ShaiHulud
    :D biza biza :)) :P```
  • Met
    És miért nem ugrálnak?:D
  • ShaiHulud
    Freak : csak nem Te is Aria Giovanni cicit?:))
  • asterx^^
    hu az eleje erztelmetlen :) szal 48khz-re volt allitva hang vhol :)
  • asterx^^
    emlexem vmi 48Khz re vhol allitva hang. Csak nemtom hogy nascar volt e az a gama:) registriben is kutakodom de semmi... hsw-n talatam hangokat letoltom meglatjuk mi sul ki belole... aze kosz
  • Met
    Nézd meg, hogy nincs e nagyon hangosra állítva a motor hangerő. Ha nincs akkor reinstall. Ha úgy se megy akkor passz:)
  • asterx^^
    Szevasztok!
    Lenne egy apro problemam a jatekkal kapcsolatban. Recseg a hang ... marmint a motorhang. A tobbi jo vagy ott nem tunt fel de igy nagyon zavaro:( . Más játékba még nem volt soha ilyen problemam szal driver problema nem lehet (remelem). Elore is kosz annak aki tudna segiteni :(
  • Met
    UP
  • Alexease
    Itt a kovetkezo:) T&T: White Train. "kulon" zenenek lehet hogy "bonyolult", de film ala, kompozicionak eleg jo lehet (lassu, gyors, tepos resz, duma stb.) Erdemes egyszer vegig halgatni:)
    Tito & Tarantula: White Train
  • Alexease
    Gyujtsunk zenet:))
    felteszek es belinkelek egyet-ketot amit en tervezgettem:) (Kicsi, 64kbps MP3. Ha kell csinalom nagyban.)
    Tito & Tarantula: Merges csotanyok :DD
  • Petya777
    az
  • FREAK
    van olyan, hogy "headlong"?
  • FREAK
    a queennek is van megfelelő száma, de nem ez
  • Alexease
    A FIFA-nak volt azt hiszem a zeneje, talan a '99-nek.
  • ShaiHulud
    a fifas?
  • Petya777
    Nemtom ismeritek ezt a Blur nevű számot, az a lényege, hogy folyamatosan whohooooooooooo-zik benne egy csávó és jó gitár meg dob van rajta :)) Szerintem egész jól összeillik a Nascarral.
  • FREAK
    mondtam Codenak, hogy ez a Queen kicsit MELEG

mellesleg egyáltalán nem illik a Nascar hangulatához, ezt kéretik megfontolni :)
  • Toya
    Ennek a zenéje nekem sokkal jobban bejön, pedig ugye a Queen végülis tőlem lett meg.
  • ShaiHulud
    nah eniskuldtem mailre replayokat.
  • Petya777
    Nagyon teccenek a videjók Code! Kültem én is egy replayt a mailodra!
  • Jacek
    hujjujujjjj:)
  • Mnemomic
    Az itt megadott emil címdre küldtem neked két visszajátszást.
  • petesilver
    Az elején kísérleteztem, aminek az lett a vége, hogy 20 kijövetelből 20x pörögtem meg a második kanyarban, 1 kanyar bevétele után. Aztán rájöttem a tutira, úgyhogy nagyon hasznos edzés volt.
  • petesilver
    Na,na. Azt én csináltam. Alex úgy támadott lesből, hogy beállt vagy 4-5 Ai után vonatozni körökön át, és 'hirtelen' robbantott. :DD
  • CodeRed
    Tölthető a következő nyersanyag.Küldjétek azokat a replayeket :DDDDD

http://www.hsw.hu/hswup/munkafolyamat.avi
  • Alexease
    Eleg jol...
  • Alexease
    :DDDDD
  • Toya
    És Pete motorja, hogy bírta? :D
  • FREAK
    Lesből?? Elbújtál a pit exitben, és kivágtál eléjük keresztbe? :D
  • Alexease
    Nem volt valami nepszeru az edzes. csak PeteSilver volt bent (meg egy tucat AI).
    De legalabb beallitottam - uszkve - az autot, es jokat vonatoztam. Es neha, lesbol tamadtam 2-3 AI-t:DDDDDDDD
  • CodeRed
    Hi all!Készülget a műhelyemben egy video és szeretnék megkérni mindenkit a ligából hogy ha vannak a versenyekből kiollózott jó megmozdulásaitok azt küldjétek már el az emilemre.Szívesen fogadok bármit ami jó.A készülő project munka videoját már le lehet tölteni innen:

http://www.hsw.hu/hswup/workinprogress.avi
  • Toya
    Tessék menni gyakorolni, ha másért nem hát a gumikopás miatt és az összetört autóval való versenyzés miatt :-)
  • Alexease
    Inditottam gyakorlo szervert, ha valaki akar jonni. Elvileg csak autot alitgatok.:)) Van bent AI is. Egyelore... ICQ
  • Jacek
    ez az alfoldi UP:))
  • Mnemomic
  • Toya
    Gondolod majd hagyom veszni a kocsit...ha Code nem használja, akkor publikálom - ellenkező esetben nem tettem volna ilyet :-))))
  • Mnemomic
    http://www.nascarnet.com/filelibrary.asp?fileid=23754

:))
  • ÁjjLe BoBBi
  • Toya
    Ezt a topic felhozást :D