51527
-
#10018 Code: Az itteni címedre én is küldtem 5 megányi replayt még reggel. -
ShaiHulud #10017 :D biza biza :)) :P``` -
#10016 És miért nem ugrálnak?:D -
ShaiHulud #10015 Freak : csak nem Te is Aria Giovanni cicit?:)) -
#10014 hu az eleje erztelmetlen :) szal 48khz-re volt allitva hang vhol :) -
#10013 emlexem vmi 48Khz re vhol allitva hang. Csak nemtom hogy nascar volt e az a gama:) registriben is kutakodom de semmi... hsw-n talatam hangokat letoltom meglatjuk mi sul ki belole... aze kosz -
#10012 Nézd meg, hogy nincs e nagyon hangosra állítva a motor hangerő. Ha nincs akkor reinstall. Ha úgy se megy akkor passz:) -
#10011 Szevasztok!
Lenne egy apro problemam a jatekkal kapcsolatban. Recseg a hang ... marmint a motorhang. A tobbi jo vagy ott nem tunt fel de igy nagyon zavaro:( . Más játékba még nem volt soha ilyen problemam szal driver problema nem lehet (remelem). Elore is kosz annak aki tudna segiteni :( -
#10010 UP -
#10008 Itt a kovetkezo:) T&T: White Train. "kulon" zenenek lehet hogy "bonyolult", de film ala, kompozicionak eleg jo lehet (lassu, gyors, tepos resz, duma stb.) Erdemes egyszer vegig halgatni:)
Tito & Tarantula: White Train -
#10007 Gyujtsunk zenet:))
felteszek es belinkelek egyet-ketot amit en tervezgettem:) (Kicsi, 64kbps MP3. Ha kell csinalom nagyban.)
Tito & Tarantula: Merges csotanyok :DD -
Petya777 #10006 az -
#10005 van olyan, hogy "headlong"? -
#10004 a queennek is van megfelelő száma, de nem ez -
#10003 A FIFA-nak volt azt hiszem a zeneje, talan a '99-nek. -
ShaiHulud #10002 a fifas? -
Petya777 #10001 Nemtom ismeritek ezt a Blur nevű számot, az a lényege, hogy folyamatosan whohooooooooooo-zik benne egy csávó és jó gitár meg dob van rajta :)) Szerintem egész jól összeillik a Nascarral. -
#10000 mondtam Codenak, hogy ez a Queen kicsit MELEG
mellesleg egyáltalán nem illik a Nascar hangulatához, ezt kéretik megfontolni :) -
Toya #9999 Ennek a zenéje nekem sokkal jobban bejön, pedig ugye a Queen végülis tőlem lett meg. -
ShaiHulud #9997 nah eniskuldtem mailre replayokat. -
Petya777 #9996 Nagyon teccenek a videjók Code! Kültem én is egy replayt a mailodra! -
#9995 hujjujujjjj:) -
#9994 Az itt megadott emil címdre küldtem neked két visszajátszást. -
#9993 Az elején kísérleteztem, aminek az lett a vége, hogy 20 kijövetelből 20x pörögtem meg a második kanyarban, 1 kanyar bevétele után. Aztán rájöttem a tutira, úgyhogy nagyon hasznos edzés volt. -
#9992 Na,na. Azt én csináltam. Alex úgy támadott lesből, hogy beállt vagy 4-5 Ai után vonatozni körökön át, és 'hirtelen' robbantott. :DD -
#9991 Tölthető a következő nyersanyag.Küldjétek azokat a replayeket :DDDDD
http://www.hsw.hu/hswup/munkafolyamat.avi -
#9989 Eleg jol... -
#9988 :DDDDD -
Toya #9987 És Pete motorja, hogy bírta? :D -
#9986 Lesből?? Elbújtál a pit exitben, és kivágtál eléjük keresztbe? :D -
#9985 Nem volt valami nepszeru az edzes. csak PeteSilver volt bent (meg egy tucat AI).
De legalabb beallitottam - uszkve - az autot, es jokat vonatoztam. Es neha, lesbol tamadtam 2-3 AI-t:DDDDDDDD -
#9984 Hi all!Készülget a műhelyemben egy video és szeretnék megkérni mindenkit a ligából hogy ha vannak a versenyekből kiollózott jó megmozdulásaitok azt küldjétek már el az emilemre.Szívesen fogadok bármit ami jó.A készülő project munka videoját már le lehet tölteni innen:
http://www.hsw.hu/hswup/workinprogress.avi -
Toya #9983 Tessék menni gyakorolni, ha másért nem hát a gumikopás miatt és az összetört autóval való versenyzés miatt :-) -
#9982 Inditottam gyakorlo szervert, ha valaki akar jonni. Elvileg csak autot alitgatok.:)) Van bent AI is. Egyelore... ICQ -
#9981 ez az alfoldi UP:)) -
#9980 -
Toya #9979 Gondolod majd hagyom veszni a kocsit...ha Code nem használja, akkor publikálom - ellenkező esetben nem tettem volna ilyet :-)))) -
#9978 http://www.nascarnet.com/filelibrary.asp?fileid=23754
:)) -
#9977 -
Toya #9976 Ezt a topic felhozást :D