51527
-
Toya #9890 Ilyenkor inkább vedd le a Grill Tape-et sokkal alacsonyabb százalékra, mert nagyobb esélyed lesz a verseny befejezésére.
Tudom ennek így nincs sok értelme, de beszokott jönni :-) -
#9889 Nem, rendezőasszisztens voltam, és rengeteg időt töltöttem igazi vágószobában. A rengeteg filmet+rég néztem :))
-
Toya #9888 Amúgy aki nem tud kijönni az indulásnál a füsttől a boxutcából az bizony még gyakoroljon egy kicsit.
Hátulról a harmadik sorból indultunk (Jacek, PuMy, Alex, stb...) és mindegyikünk kitalált érdekes módon az egyenes úton a boxból - pedig nem csak Atesz füstölt. -
#9887 ja hogy kuplung :DDD
én aztat nem ismerem, kérem :D -
#9886 Nyomta Alex, viszont Pete kétszer rám hozta a frászt, amikor előttem lassított be 100-ra, hogy elengedjen :D -
#9885 Kuplung be forulat fel kuplung ki :) És fütölve indulsz. -
#9884 na megyek vacsizok egyet :)
ha bele nem botlok a mankóba a konyháig :D -
#9883 az szép dolog hogy zöld zászlónál elengedsz mindenkit te dolgod persze mikor nem lekörözött vagy. Most is volt ilyen. De azzal hogy zöld után alig gyorsítasz főleg egy ilyen pályán csak balesett helyzetett teremtesz. -
#9882 abszulute korrekt igaz hogy masik szerencsetlen semmit nem lat de jo az:) -
Toya #9881 A melegítés valóban hasznos, mondjuk itt én nem használom, így is eléggé eszi a gumit ez a pálya.
Így legalább nyerek két kört míg a hátsó kerekek üzemmelegek nem lesznek és csak akkor kezdenek majd el kopni. -
#9880 hogy kell füstölni? :D (nem mintha akarnék, engem is idegesít) -
#9879 Ha már ennyire a kioktatásnál tartunk:
A motorom nekem is megsérült a verseny további részében szar volt.
Jó hogy mondod ezt a dolgott amikor ütköztünk. Nem tudom ott mi volt még visszanézzem de nekem úgy tűnt hogy el lehetett volna kerülni hogy visszagyere keresztbe a pályára. Ezzel másokat veszélyeztetsz az csepett sem érdekel hogy veled mi történt. MINDEN balesetnél törekedni kell arra hogy eltűnj a pályáról de az ideális ívről főleg de te szépen visszajöttél rá. Köszi utána az autóm alig akart gyorsulni.
A füstőlés: a hátsó gumikat melegítem ilyenkor valamennyit számít. Ha ilyenkor nem tudsz kimenni merthogy nem látsz a füstől hát sajnálom de nem értem hogy egyenesen kimenjél mit kel látni vagy esetleg vársz 2mp-t nem fog veszni semmi. Nem tudom miért hozzod fel nem csak én szoktam füstölni. -
#9878 mert a fele tarsasag nem arra torekszik hogy vegig menjen hanem qualify koroket autozik:))))))
Megeloznek utanna fal sarga megeloznek bele a masikba sarga megeloznek es igy tovabb jo jatek:)) -
Toya #9877 Néhány játékosnak azt ajánlom kezdje úgy a gyakorlást a pályákon, hogy izomból lerombolja a kocsi hátulját.
Egyszerűen illúzió romboló, hogy azért mert valaki nem tud szárny nélkül kicsit lassabban menni 3 körönként sárga van. -
#9876 mindenkinek van egy magyarázata :) -
Toya #9875 Mert kaptam egy feketét a bénaságomért ;-) -
[Walaki]D`Lair #9874 BoBBI előzése -
#9873 szedje össze magát a banda, mert ez az arány (15 induló, 5 túlélő) nem túl vicces
mondjuk én dumálok, kicsit besegítettem valakinek jómagam is...... -
#9872 Ja, amúgy Petya nyert :) -
#9871 vegas effekt érdekes lenne :DDDD
nem néztél te túl sok filmet? :D -
#9870 Hja, Jacek, a multkori videódban hogyan csináltad azt a Bullet time-os effektet, amikor a kamera körbement az autód körül? Spec kamera a játékban, vágástrück, vagy Vegas effekt? -
#9869 Sárgánál úgyis van füst dögivel a pályán :)))) -
#9868 azon en is kiborulok idegileg akinek ez tetszik jatszon valami gyorsulasi progival:D -
#9867 Ahh, thx. Mar ezt is akartam mondani.
- A startnal a fustolest nem ertem, de semmi ertelme es veszelyes.:) -
#9866 És még valami. Majdnem el sem rajtoltam, mert Atesz szokás szerint pörgette a kerekeit 1 helyben, füst, semmit nem láttam, elindulok, és majdnem nekimentem a pitfalnak. Ez eddig mindig így volt, általában a nagy semmibe indulok bele a sok füst miatt. Muszály ezt???? -
#9865 Amúgy nem értem, az én autóm miért ment tropára, Ateszé meg nem, mikor én oldalról kaptam őt, ő viszont szemből vert telibe. Amúgy rohadtul kezdem unni, hogy mindíg ua: autó leroggyan, szenvedek, motor felrobban. És a legutolsó helyről szívtam meg Pumy pörgését. -
#9864 Hát még én! Pumyt, aki a falról jött vissza, kikerültem, és azzal a lendülettel becsúsztam seggel a pit bejáratba. Egyből közölte velem, hogy az zárva. Na mondom, gyorsan visszamegyek az elejére, nehogy mint a múltkor,feketét adjon. Fingom nem volt, hogy ennyire kijöttem a pályára+sárga volt, amikor egyszer csak Ateszt pillantottam meg, és telibe is kapott. Motor tropa, nem mehetek pitbe, mert nem vagyok leadlapen, de fekete zászló, mert túl sok olaj folyt.És ez volt a 24-ik körben. A 111-ik körig mentem az autóval, ami 140Mph-ra volt képes felgyorsulni, max 8000Rpm, erő benne semmi. Viszont nem melegedett, ezért néztem nagyot, mikor leállt, és kanyar után bepörgött a külső iven, és cövek. Naná, megint akkor, amikor egyből jöttek Toyáék. Asszem megint megúszták. -
#9863 A masik amit nem ertek, hogy sarga alatt, amikor 40mph-val megy az ember, miert kell a motort 7-8000 rpm fordulaton tartani:)))))
Ez semmilyen szabalyzatba nem utkozik, csak kivancsisag:) -
#9862 Egy-ket jo tanacs:))
- Sarganal nem tamadunk lenduletbol. Veszelyes:)
- Elozni nem ugy kell, hogy lenduletbol, kissebb fekkel bevagodunk az elozendo belso ivere, mert az is veszelyes:))
- Az, hhogy engem igy megeloztek parszor, az azert van, mert nem a kulso ivre huzodok fel, hanem teljesen a falig ameddig csak lehet:DDDDDDDD
- Ha valaki haturol cikazva tamad, nem valami bizalom gerjeszto:)
- Kanyarkimenetnel, ketoldalt a falat erinteni rendszeresen, nem szep dolog:DDDD
- Sarga alatt, ossze-vissza menni, pl. sebesseg - 10-100Mph - baleset veszelyes. -
#9861 En rohogtem egesz verseny alatt azokon az mebereken akik hu de gyors vagyok mindenkit megelozok!!!na ezek az emberek minden sarga utan mogottem voltak sok ertelme volt!!!
Masik idegesito dolog hiaba van chat stop latszik hogy az emberek irogatnak privatban egymasnak!! nagyon unalmas hogy ott tartunk meg mindig hogy eletveszelyes sarga alatt a kozlekedes mert nem tudod mikor kell satuzod az irogatok miatt!!
Tessek nyitni egy Teamspeak servert es dumalni!! lehet a serveren is inditani egyet nulla a savszel igenye, minden csapatnak lehet szobaja ha dumalni akarnak.
-
#9860 Hja, asszem FREAK reagált a múltkor a setupolási kényszeremre. Nos,Bob Stanley szerint csak részben volt igaza. BS asszongya, hogy ne vesztegesd az időd a garázsban, amíg nem tudsz alap setuppal egyenletes köröket menni. De ha ez megvan, akkor kezdheted el kihegyezni az autót, hogy gyorsabb legyen a kanyarokban, és egyenesekben -
#9859 naja, asse rossz :) -
Toya #9858 Hát az enyém tuti nem piskóta :) -
#9857 hű micsoda értelmes mondat -
Toya #9856 At első százra én is ezt tippeltem, de amikor a második százra letisztázódtak az erőviszonyok és elhullottak a gyengé :D, akkor talán már nem. -
#9855 tegnap meg ma gebasz volt a helyi chelloval, remélem, ma nem lesz -
#9854 50 kör alatt biztos lesz sárga:D -
#9853 Az azért figyelemre méltó, én még itt nem tartok. Bár szerintem esélyed sem lesz rá annyit megtenni pitstopolás nélkül. :DDD Pláne, ha Sanziknak nem mullik :DDDDDD -
#9852 en egyenlore meg 5 kort sem tudoK menni rajta biztonsagosan :)
remelem ez estere elmullik :) -
Toya #9851 Sajnos nem onnan romlanak, hanem 23.6-ról ha jól emlékszem :-)
Mondjuk 50-55 kört azért eltudok körözgetni egy garnitúrával :-)