51527
-
#9761 grat -
#9760 :DDD
huh most lett vege az LFS racenak:) kivagyok 3 helyre tereltem a kis subcsit:) -
#9759 uu eloszor neztem en is de fasza:))) -
Toya #9758 A nyilatkozatok rész még nem megy, pedig olyan szépet írtam :-) -
Toya #9757 points=pontok száma (ez a lényeg!!!)
interval=hátrány az elsőhöz képest
bonus=az évben szerzett bonus pontok száma
events=indulások száma
wins=győzelmek száma
poles=első rajtkockák száma
laps=megtett körök száma
led=vezetett körök száma
led%=vezetett körök száma százalékban
top5=első 5-ben hányszor végzett valaki
top10=első 10-ben hányszor végzett valaki -
#9756 latom ,nem csak en voltam bajban igy hirtelen a tablazattal :D -
#9755 valamit elnéztél
+5 pontod van, mert vezettél a versenyben -
Toya #9754 Na elmagyarázom mielőtt még mindenki teljesen értetlenül állna a táblázat előtt.
Egyetlen egy sor számít, az pedig a Points (ez tartalmazza a pontokat).
A többi csak statisztika (bonus, interval, events, stb...), ezeket ne akarjátok már hozzáadni a pontjaitokhoz... a büntetés pedig nincs feltüntetve csak simán levonva mindenkitől. -
#9753 Tényleg jól értelmezem a táblázatot: a pntlevonást bónuszként kezeli? Ez COOL :)) A végén büszke leszek a bónuszpontjaimra. Aki nem érti, még fel is néz rám. 7-ik lettem, de 5 pont bónusszal!!! :)))) -
#9752 Nincs, legalábbis én még nem láttam...
"boven"
"versenyzotársunk"
ilyeneket olvasok -
#9751 Egyik oldalon sincs?!?!?! -
#9750 nascar racers oldalon... -
#9749 Melyik oldalon? -
#9748 Ha barmi problema van a weboldallal, akkor itt lehet reszletesebben leirni: http://nascarracers.hsw.hu/forum/viewforum.php?f=13 -
#9747 Ő-t például még nem találtam -
#9746 Minden eszrevtelt szivesen varok. Van meg hiba boven...
Amugy hol es milyen karakyter hianyzik? -
#9745 örülj, hogy van valaki, aki nem csak néz, hanem lát is, amikor az oldalt böngészi
ja, amúgy mi az oka bizonyos karakterek hiányának? -
#9744 Javitva:)) thx -
Toya #9743 Micsoda gondjaid vannak Freak.
Szerencséd, hogy ilyenkor nem kerülsz Alex kezei közé :D -
#9742 Újabb apró észrevétel, versenyzők részleg:
Név: Jacek
Rajtszám: #86
Autófestés: Letöltés
Autótípus: Chevrolet
Hát nekem Audinak tűnik :D -
#9741 "Még1szer bocs PuMy, mert nem Te hoztad a döntést! :)"
Tul sokszor hallottam ma'r toled ezt a kis szocskat. Amugy maximalisan egyetertek a versenybirosag dontesevel. -
#9740 Ertem, ha teljesen veletlenul tortent es semmi szandekossag nem volt benne akkor nem is kell
buntetni??? -
#9739 Miert az en buntetesemhez hasonlitod a tiedet??? -
#9738 akkor üzenem neki, hogy láma :D -
Toya #9737 Nem mi számoltuk, hanem a Points Calculator :-) -
#9736 Az eredményeknél az van kiírva, hogy a 12. helyről indultam, ami nem igaz. Gondolom, Atis helye ki lett hagyva, de szerintem ez így nem jó, a hivatalos időmérő eredmény 13. hely volt... -
#9735 Ezzel még vitatkoznék. Hiba és hiba között is lehet kurva nagy különbség.
"TELJESEN VÉLETELN VOLT"
Ez így is van, ellenben te nem foghatod a véletlenre, mivel mindkét esetben saját tapasztalatlanságod, illetve figyelmetlenséged okozta a hibát. Szándékosság itt sem volt (legalábbis remélem), de amíg így folytatod, minddenkire veszélyt jelentesz a pályán. És tiszta lap ide vagy oda, emberek vagyunk, senki nem felejtette el a korábbi ügyeidet, míg Pumyról mindenki tudja, hogy NEM szokott nagyot hibázni.
Ha tehát úgy érzed, hogy hasonló büntetést kellett volna kapnotok, akkor vedd figyelembe, hogy más egy szerencsétlen láncreakciót elindítani (amiben te is odaveszel) meg más következmények nélkül kilökdösni a versenyzőtársakat..... -
#9734 5 ember dontott!!!! -
#9732 "de azért ha összehasonlítjuk a két büntetést... "
Igen? Folytasd pls!
"Na mind1 nem szóltam..."
Márpedig szóltál, tisztán olvasható.
-
#9730 Az oldalra is folyamatosan mennek fel a dolgok. Lehet sasolni. -
Toya #9729 Megvannak a büntetések, tessék a HNR oldalon a futamok részben keresni. -
Toya #9728 Azonnal. -
ShaiHulud #9727 o de jo lenne mar az eredmeny mert negyedora mulva indulok vissza albiba :((( -
#9726 Met lenne egy kérdésem ICQ-n -
Toya #9725 Kár, hogy nincs online :-( -
#9724 Ugyan ez elment neki ICQ-n is:D -
#9723 Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex! Alex!Alex! Alex!Alex! -
#9722 Tudom sajna, ezt még este leírtam ide, csak akkor még versenyeztél. Végig figyeltem, hogy amikor melegszik levettem a gázt. 160Mph felett melegedett. Aztán beszólt, hogy jön a leader, néztem a tükröt, hova húzódjak, és közben robbant fel. Féltem ugyanis, hogyha elveszem a gázt, akkor irányíthatatlan lesz, és azért lesz gubanc. Ördögi kör. Arra emlékszem, hogy Te elhúzol, és vagy egyből pörögtem, vagy még valaki elment. Elég gyorsan jött minden :) -
Toya #9721 Ja, az egész motorbeállásban az volt a legkellemetlenebb, hogy az első akkor húztak el melletted amikor beállt a motor és a kocsi elkezdett csúszni :-)
Amúgy ilyenkor az egyetlen ésszerű megoldás a kuplung gomb benyomása :-) -
#9720 Valaki jön gyakorolni NC-re? Indítanék akkor egy gamét sajátgépről.