51527
-
ShaiHulud #9719 Alex! Alex! Alex! :D -
#9718 Hja, az ütközés után meg imátkoztam, hogy rosszul hallom én a kopogást, meg hörgést onnan elölről. Hát, b..sszus, nem, a progi nem hazudott, szét is ment a motor. :)) -
#9717 Na, akkor feliratkozom a másik oldalról. ENGEM is. engemis érdekel!! ALEX!ALEX!ALEX! -
Toya #9716 Érdekes, hogy azokat érdekli inkább a büntetés akiknek semmi okuk az aggódásra :-)
Kiabáljuk egyszere: ALEX! ALEX! ALEX! -
#9715 "esemenyek figyelese gyakorlast es egy jo 4 hangszoros, 3D-s hangszettet igenyel" énis csak ezért vettem egy 5.1-es cuccost.Tényleg hihetetlen hogy cockpit nézetből szinte érezni a teret körülötted és a kocsi minden apró rezdülését hallod.A cockpit-on kívül történő eseménykeről ne is beszéljünk.Amikor vki ott van a popsidban totál hallod hogy balról vagy jobbról akar e előzni.Tényleg frenetikus élmény ilyn hangcuccal menni ezzel a gémmel :D -
#9714 Jó munkához idő kell:) -
#9713 Lassan de biztosan :) -
Toya #9712 Hamarosan lesz Jacek, tényleg már a végső egyeztetésnél tartunk.
Szinte már csak annyi van hátra, hogy a végleges szövegre mindenki rábólintson. -
#9711 Nagyon király! Mondjuk nekem 10 éve Gordon a favoritom, de még én is meglepődtem azon, hogy idén rendeztek egy bajnokok kupáját Wrc autóval, és rendesen lenyomott szinte mindenkit. Szóval a srác tényleg ízig-vérig született autóversenyző. A hangok is ott vannak. Meg a reklám is, Gordon felnyitott motorháztetőjén belül is reklám van! LOL :) -
#9710 most akkor mi van lesz mar race eredmeny? -
Toya #9709 Gordon-Montoya -
ShaiHulud #9708 a lenyeg: " Maradj ki a balesetekbol: (Elso szamu cel. Eloszor is be kell fejezned a futamot, hogy elso lehess. A legjobb modja, hogy kimaradj a balesetekbol, ha turelmes vagy es nem mesz bele veszelyes helyzetekbe. Mindig kovesd figyelemmel hogy mi tortenik elotted es mogotted, probalj a leheto legmeszebbre kiterjeszteni a figyelmedet. A mogotted levo esemenyek figyelese gyakorlast es egy jo 4 hangszoros, 3D-s hangszettet igenyel. Gyakorold a helyzeteket amik elofordulhatnak egy futam soran pl: egy kanyar kozepen egy eros fekezes, veletlenszeruen leterni az apronra (az oval palyan a dolt kanyar resz alatti sik felulet, a tores miatt.) es mindenfelekeppen gyakorold a pitbe valo behajtast es kihajtast." na kb ennyi igy gyorsan. -
#9707 Azért nem ártana magyarul is:) -
#9706 Nekiálltam olvasni, fordítani a setup, és driver guideokat, és idebiggyesztenék egy fontos álláspontot, amit Bob Stanley írt le. Aki használja, vagy találkozott a BS setupal, az tudja kiről van szó. Nem hiszem, hogy le kéne fordítanom nektek, de szóljatok ha igen. És az idézet:
The majority of this paper will discuss chassis setup theories but I believe it’s also very important to list my goals as a driver and briefly describe how I go about reaching those goals:
• Stay out of accidents: (Number one goal. You must first finish to finish first. The best way to stay out of accidents is to be patient and not push bad situations. Always be aware of what’s happening as far in front of and behind you as possible. Scanning the rearview takes practice and a good set of 4 speakers and 3D sound also helps with situational awareness. Practice the scenarios that may happen in the race, braking hard in the middle of a corner, accidentally hitting the apron, and by all means, practice getting into and out of the pits.)
-
#9705 Tegnap az országút szélén álldogált egy opel, amikor jöttünk haza a strandolásról, és egyből átvillant az agyamon: Mi van, ez meg draftra vár? Szóval vannak tünetek :))))))))) /Az agyamon -kifejezésért én kérek elnézést :)/ -
#9704 És ezeket 20 évesen 72-ben gyűjtötted ? :DDDDDDDDDDDDDD -
ShaiHulud #9703 vagy inkabb fanatista :)) mert ehez nem mazli kell..:) -
ShaiHulud #9702 a mazlista:) -
#9701 Nekem meg van az osszes albumuk, CD-n, bakeliten:) Van egy extra is, 1972-es, amit Jim nelkul vettek mar fel. Eleg erdekes... -
ShaiHulud #9700 nah elokotortam faterom The Doors cdit :)) RIders in the storm kiraly:) bar a best a The End:) -
ShaiHulud #9699 Alex : Kiraly jooo lett...The Doors zene istenjo..imadom :) nagyon fasza a "rendezes" ha lehet igy nevezni...kiraly vagasok, szinkronban a zenevel..allat jo!! JAceke sem volt semmi...:) -
Toya #9698 Éjfélkor lejár az óvások ideje, aki még valamit szeretne bejelenteni az most megteheti. -
Toya #9697 Gyere már fel az ICQ-ra Alex, ha tudsz. -
#9696 Alex Watkins (58 Mbyte, AVI, DivX 5.03
Elkeszult, befejeztem, folytattam a Watkins filmet. Saknos az elozonek a "munka filejait" toroltem, igy valtozott egy-ket dolog, plusz nem talaltam meg nehany dolgot.
Mivel "verseny" nem sok volt, igy csak egy egyszeru "balesetes" film:)))
Csak ideiglenesen van fent a szerveren, akinek kell szedje!
-
#9695 ez a nyolcas pálya tök jó, 220-szal lehet tolni, csak a spotter a jobbosban mindent fordítva mond :D -
#9694 mi ez, jajgatás? :D -
Toya #9693
Nekem meg ilyen van :-) -
#9692 Ez megvan már, tetszik is :)
A daytona mod viszont nemjó szerintem, vagy végig road, vagy végig ovál, milyen setuppal mennénk azon? -
#9691 Na ezt most megnézem :)
-
#9690 Nincs, de van ilyen:
:))) -
#9689 hungaroring nincs???? -
#9688 amúgy itt is van pár pálya
http://www.extreme-dynamics.com/motorsports/2003trackspage.shtml -
#9687 uhhh, remélem, viccelsz :)
Figyi, ha Daytona unalmas, nyomhatnánk ezen a verzión
-
#9686 Isze ez egy oldal nem is pálya neve:) -
#9685 Kösz, fentvan nálatok? -