51527
-
#9679 :DDD o hat ha van ideje szegenynek:) -
#9678 izzadva hegeszti a HNR oldal bajnokság részét (remélem) :D -
#9677 :)) mert bujik megint?:DDD -
Toya #9676 Szolgálati közlemény!
Alex kapcsold már be az ICQ-dat :-) -
#9675 Kéne egy külön cikkely a szabályzatban :D -
Toya #9674 Na akkor ki lenne a hibás egy-egy ilyen ütközésnél :D -
#9673 az lenne még egy cifra helyzet, ha Mode és Petya együtt lennének egy pályán :DDDDDDD -
ShaiHulud #9672 oks ;) akkor megnyugodtam :) -
#9671 nyaral :) Azt mondta hogy ilyenkor inkább kinnt van mint bennt de lesznek cikkek. -
ShaiHulud #9670 hat ezaz hogy elvileg o szerkeszti a nascar reszt de mar majus vege ota nem irt semmit...pedig azota mar voltak futamok is..na meg montoya vs gordon eset is...szal ezert kerdem hatha tudja valaki mi van...vegleg visszavonult nascartol..? vagy ccsak beteg? nyaral?:) -
Toya #9669 Hát bizony nem.
Atesz az egyik ötletgazda ha jól tudom és ő tett a legtöbbet az indulásért.
A Nascar cikkekért én is reklamáltam már. -
#9668 Miért, nem ő csinálja az oldalt? -
ShaiHulud #9667 Mode dal mivan ? mar a motorsport magazinnal sem irt uj cikket majus ota... -
#9666 egész nyugodtan
miről szeretnél beszélgetni? -
Toya #9665 Nyugodjon meg mindenki a büntetés a szabályok fényében születik meg, sőt különbet mondok már nagy részt meg is született de meg kell várnunk a 24 órát hátha más is óv majd.
Teszem fel Norbi, V8Man és mások, akiket szintén meglöktek. -
#9663 en keritek neki nagy feneket??? kb szoltam kettot utanna de nehogy mar azt hidd hogy beirod hogy bocsi! es utanna azt irkalsz amit akarsz mitha mi sem tortent volna:))
A sorrykbol mar a LFS ligaban elegem lett szoval errol ennyit:) -
#9662 "Minek kell rizikós eseteket bevállalni az első 10 körben????"
Shai ilyeneket ir ezen folforr az agyam!!!!!!!!!!!! -
#9661 Petyus, tök mindegy, hogy szándékos volt, vagy lámaság volt. Egyszerűen csak fogd be a szád, ha te vagy a bűnös, és viseld a következményeket. Nem kell magyarázkodni, és másokra ujjal mutogatni, ennyi. -
#9659 a bocsanat keres olyan mint halottnak a csok :) -
ShaiHulud #9658 nah nyugalom...kezd elharapodzni a helyzet!!! -
#9657 bevontattam magam a boxba:) erre semmi ott allok elol omlik a fustspotter kussol szerelok sehol :) biztos eppen Petya szereloit vertek:DDDD -
#9655 Már megint azt hiszed, abban a helyzetben vagy, hogy kioktass másokat, és már megint tévedsz.
De szerencsére a szabályok szerint:
"Eltiltás vár azokra a versenyzõkre is, akik sárga zászló alatt okoznak balesetet."
Ha már összetöröd pár társadat, legalább ne lennél felháborodva, ha szólnak érte.... -
#9654 ezt te irod aki elethalal harcot viv az elso 10 korben Norbival es utanna legyalulsz a palyarol? -
Toya #9653 Azért ne essünk tévedésbe, mert SZVSZ mind a két eset a te hibád. -
#9652 hat igen ez dicserendo igaz elotte ugy kinyirt hogy egybol nulla motor :D legkozelebb majd vegig tolom a versenyen:D -
#9651 "A második esetben pedig mégjobban sajnálom, de tényleg olyan gáz volt, mert ott volt előttünk egy bazi nagy füstfelhő meg porfelhő, úgy 100-al, 90el mehettem, csak azt néztem mi lesz előtttünk és nem vettem észre, hogy lassítanak előttem, tudom nagy hiba, de akkor még is azt éreztem hogy 'vétlen' vagyok (persze nem teljesen, de ez sok mindenkivel előfordulhat). Szóval bocsi mindkettőtöktől. Meg lehet ővni, látom már meg is tettétek, de ilyen alalpon én is megóvhatnám Shait, mert majdnem tönkre vágta az egész futamomat (nem rajta múlott), de nem fogom... :\\\"
Na én itt nekem úgy jön le hogy te csodálkoztál hogy mi lassítottunk. Csak azt nem értem miért?? -
#9649 "Tegnap is leesett a szerverről,de az egyetlen volt aki négy kör hártánnyal visszaállt és befutott."
Ez nagy mutatvány.....
-
#9648 google rulez :) -
#9647 Toya en mentem volna szivesen csak motor nelkul eleg nehez!!!!:DDDDDDDDDDDD -
#9646 Hálistennek nem. De jusson eszedbe, hogy nekem is be kellett rúgnom, hogy pontot tegyek a dolog végére, nem várhatjuk el mindenkitől, hogy csont részegen jöjjön fórumozni, mert Petya kilökte :) -
Toya #9644 De téged valahogy azóta nem bántott ;-) -
#9643 Jó persze, de ez a szöveg már ismerős. Én kibékültem vele, azóta másoknak is odapörkölt, kíváncsian várom a folytatást... -
#9642 Nekem most 204 volt a vége, egy 5-6 fős társaság mögött mentem is egy 44.5-öt :) -
Toya #9641 Azért nem kell bántani Petyát, mert el kell ismerni nagyon gyors versenyező és kitartás is van benne (sajnos a gyorsaság ugye nem minden, ha valakit minden versenyen ketten-hárman megóvnak).
Tegnap is leesett a szerverről,de az egyetlen volt aki négy kör hártánnyal visszaállt és befutott.
Sajnos kicsit meggondolatlan, de hát ezen a téren próbálunk majd változtatni - persze ebben neki is partnernek kell lennie. -
#9640 "annak a vege olyan 192-193 korul van"
Az is 100% tape mellett, ami max 3 kört jelent.... -
#9639 hat ugy nez ki azert 195-200 nem lehet draft nelkul annak a vege olyan 192-193 korul van:))
En 202 mentem a versenyen benti muszer szerint:)) -
#9638 :DDDD marha:) -
#9637 Ja nem, megvan :)
-
#9636 Vagy ő ebben a kategóriában indul?? :)
-
#9635 GOO PETYA!!!!