51527
-
#9975 hej -
#9974 huj -
#9973 khm köszi :) -
#9972 :))))))
Persze, semmit nem szamit hogy en mit gondolok, hiszek stb. Csak ugy mondom altalaban:)) -
#9971 hú megnyugodtam :) -
#9969 Bocs, ez nem ide illik, de nem tudtam megállni. -
Petya777 #9968 Azért tudtam volna gyorsabban is menni (qual, prac), de akkor valszeg 10 köröként ki kellett volna állnom gumikopás miatt a PIT-be. Az elején még nem kellett ettől félném a sárgák miatt, de a végén ez sokat számított. -
#9966 Egy másik bug: Mikor feketét kaptam a füstölő kocsim miatt, szólt, hogy sárga alatt ez nem tölthető le. Aztán bementem klapáltak-szereltek több mint egy percen át, gondoltam szép lesz rajt után még a fekete plusz, erre rajt, és semmi. A büntetés alatt sárgazászlónál szervizeltek. ?????? -
Petya777 #9965 Akkor egyébként mikor kijöttünk a PIT-ből nem mentem direkt olyan gyorsan, max 125-130 al kanyar közepán, mert így viszonylag tudtam ezt tarani a verseny végén is. -
#9964 Nem én még nem értem be a boxba, zöld volt és mikor a pitvonal előtt voltam egy kicsivel akkor váltott sárgára de már nem tudtam volna kikerülni a boxot, meg igazából le se esett hogy most be se szabadna mennem, szal szoptam. -
#9963 ez valszeg durva bug -
#9962 "Amúgy az volt a jó a rokkant autómban, hogy max gázzal lehetett körbe-körbe menni vele gumikopás nélkül"
Hát ez biza nagyon így van, amikor életemben egyszer nyertem, pont ezért sikerült. 20 körrel a vége előtt ki kellett volna mennem kereket cserélni rendes esetben, de mivel lassan mentem, alig kopott, így nyertem egy-két kört, ami kitartott a végéig. -
#9961 Ez egyébként egy borzasztó bug szerintem. De lehet hogy tévedek. Ugyanis az első versenyemen 2x jártam így. Bemegyek a pitroadnowopenbe, a felénél járok amikor sárga, és megbüntet, mert zárt pitbe mentem be. Nehéz elképzelni, hogy az életben is ilyen fejetlenség van ezen a téren. Vagy megint tévedek? -
#9960 "Norbi volt erre a jó ellenpélda aki amikor elfogyott a gumija a gyorsabbakat szó nélkül elengedte."
Mikor volt ez? :)
Na amugy velem az történt hogy szépen körözgettem és egy lekörözés után alul kigyorsitva a clear setupom tökéletlensége miatt elcsusztam, ami sárgát is okozott, de szerencsére se nekem se másnak nem lett baja. A csuszás közben az első kerekeimet pirosra fékeztem aztán mikor visszamentem a pályára épp Pumy elé, de el akartam engedni felső iven csak a piros első kerekek miatt szépen felcsusztam még lassan is, szal bocsi Pumy:) Utána pit, minden ok. A következő sárgánál már a 2. helyen voltam, aztán asszem itt volt a PeteapályaközepénAteszdurrbele eset, aztán az első lettem ujra, aztán Pumy füstölt előttem és a szélvédőm TOTÁL retek lett, gondolkodtam is rajta hogy ki kéne mennem csak azért a pitbe hogy lepucolják, de aztán nem tettem, sajnos.. Később megint megcsusztam ugyan abban a kanyarban ahol az elején, köszönhetően az ablaknak, aztán elhatároztam hogy kimegyek a boxba, és a box vonala előtt 2 méterrel mentem mikor ujra sárga lett, természetesen bünti lett a jutalmam mert bementem a zárt pitbe... Igy lett egy jó kis körhátrányom, meg még mehettem a sor végére is. Amugy még nem adtam volna fel, csak versenyen kivüli események miatt ki kellett lépnem, bocs..:)
Eredmény izéke van valakinek? -
#9959 Amúgy az volt a jó a rokkant autómban, hogy max gázzal lehetett körbe-körbe menni vele gumikopás nélkül. Gondoltam bent maradok, gyakorolni a pályát. De többet inkább nem. Nem tudok ugyanis mindenkit jó ütemben elengedni. Volt, hogy Tayáékat gyönyörűen lehúzódva egyenesben, de asszem FREAK már gondban volt mögöttem a kanyarban egyszer. Széthúzodott mezőnynél lassú autóval sokkal ijesztőbb autózni, mint nyomni neki pozícióért. Én tudom, mert az összes versenyen szétment a motorom, vagy elszállt a 4-ik fokozatom. Ezek után inkább kilépek, mert tényleg nehéz mindenkit jó ütemben elengedni. Nem beszélve a motor hirtelen leállásáról, ami tegnap előzmény nélkül következett be. -
#9958 NEM, veled sincs gond. -
#9957 Mivel felhoztad remélem én se hozztalak még szar helyzetbe soha ha igen bocs. -
#9956 Köszi Toya az elismerést :))))))) -
#9955 Elozni sem szoktam - nehany embert - 3 dolog miatt:
- Ha belulrol mennek, akkor azonnal odalep neki, nehogy elmenjek, de ettol, a felfuggesztesbol adodoan, azonnal balra huz az auto.
- Ha kivulrol mennek, akkor nem eleg a kulso iv, fel kell menni a falhoz. Ahol nem sok eselyen van. Plusz, kanyarkimenetnel, megszokasbol felmennek az iven a falhoz.
- A harmadik, erre volt tegnap jo pelda:) Minden kanyar elott, kozben, es utan, kihasznalja(k) a palya teljes szelesseget, tobbszor is:)) Meg sem probaltam elozni, inkab lemaradok, es megvarom hogy kicsusszon:)) -
Toya #9953 Azért nem is erőlködtem túlságosan.
Petyának sem tettem szóvá, hogy ha bemegyek mellé belső ívre, akkor 120-al ne húzza rám a kormányt.
Számtalanszor meglöktem, mert egyszerűen lerántotta belső ívre a kocsit vagy pedig olyan elképesztően lassan ment be a kanyarba, hogy a sebességét még PeteSilver is túlszárnyalta.
Erre is jó figyelni, mert bizony az elsőtől lendületes versenyzést várnak el a mögötte érkezők és nem pedig azt, hogy minden körben blokkolni kell az első lassúsága miatt.
Norbi volt erre a jó ellenpélda aki amikor elfogyott a gumija a gyorsabbakat szó nélkül elengedte. -
#9952 :DD de ongyilkos lettem:)))) addigra azert ketszer elkaptak:) -
#9951 A szamomra problemas versenyzo - akitol feltem:DDD - az kb. max 4-5. Masokkal nincs gondom.
Veled, Pumy-val stb. semmi problema. Ha jottok be mellem, eleg csak a kulso ivre felmennem - es meg versenyben is maradok - de van aki elol, menekulnom kell:DDD -
Toya #9949 Azért azt említsük már meg, hogy Jacek 100 kört teljesített.
Ez szerintem egyéni rekord :-) -
Toya #9948 Szerintem több ilyen versenyző is van. -
Toya #9947 Igen, valóban gyors volt és ez idegesített is.
Olyan mérges tudok lenni amikor valaki 3 kör hátránnyal neki áll az elsőkkel versenyezni, ráadásul úgy hogy utána csúszkál előttük minden kanyarban.
Persze tudom vissza lehet így köröket szerezni, így ezért inkább csak magamban füstölgök (a versenyek alatt meg bízok a szerencsémben). -
#9946 Ez rad nem igaz. Teged mindig tokeletesen el tudlak engedni. -
Toya #9945 Ez így nem igaz Alex.
Én például simán lenyomtalak az első kanyarban általában a restartoknál, azonban nem hiszem hogy egyszer is felkényszerítettelek volna a falra vagy egyáltalán letértem volna az ívemről.
Szóval azért ne általánosítsunk ;-) -
#9944 Nem jo kedvemben engedek el mindenkit:))))))))
Csak a tukorbol latom, hogy lenduletbol startolva, egyertelmuen mellem akarnak bejonni azonnal, mar az elso kanyarban. Ha nem huzodok fel, 90% hogy kipasziroznak:))) -
Toya #9943 Igen, valóban úgy volt ahogy mondod.
Igazából bíztam Ateszban, hogy feltartja majd de sajnos nem sikerült neki :-)
Ha nem kellett nagyon nyomnom akkor egyértelműen jó volt a beállítás, mert a gumit sem ette és viszonylag nagy sebességre is képes voltam vele. -
#9941 Nem azt mondtam hogy béne vagy. Tudom hogy azért csinálod mert végig akarsz érni. De azért várjál egy kicsiot azzal hogy elengedsz mindenkit a rajt után.
-
#9940 Azért az a 140 eszi ám a gumit. A végén figyeltem Toya-t, nyomta mint a meszes, hogy elkapja Petyát. Volt közöttük 10 mp, mindenki aránylag friss gumikkal ment. Toya le is faragott nagyon hamar ötöt, de akkor valszeg elfogyott a gumi, mert ennél jobban nem közelítette meg Petyát... Szal lassan járj, tovább érsz :D -
#9939 Jókat vigyorogtam tök utólsóként mögötted tisztes távolból. Mentél szépen lessan, aztán mikor elmentek melletted, csúszkáltak mocskosul, asszem vissza is kellett előznöd feltartás végett:))) Jó móka volt! Én is saját setuppal mentem, de sajna a kanyar középpontján az csak 125Mph-ra volt jó, és így is ette a gumit. Akinek jó setupja volt az 130-135 körül tolta, a legjobb meg stabil 140-145 Mph val ment. Itt a kanyarsebesség a kulcs azt kell beállítani péntekig :))))) -
#9938 Kár, viszont jó utat! -
#9937 Úgy tűnik nálam a pénteki bajnoki most kimarad, sajna el kell utaznom :-(
De sok sikert mindenkinek a versenyhez! -
#9936 Én második helyről 2 kanyar alatt a hatodikra kerültem, olyan agresszív vonat kúszott be mellém :D -
#9935 persze, ha valaki külön qual setupot használ, annak kell pár gyakorló kör azzal is
én lassú pályákon verseny setuppal megyek időmérőn is -
#9934 Ahogy en elneztem, az edzesen mindenki az idore gyur:) Atlagban, szerintem valami letoltott setup, amivel ki mennek 2-3 korre, vagy addig, amig porra nem zuzzak magukat a sebessegtol:))
En mindig sajat setup-pal megyek - tudom, tudom baromsag:DDD - de nekem ez is hozza tartozik a versenyhez. De altalaban, a kozepmezonyhoz megfelel. Es ugy, hogy akitol "felek" azt mindig, gyorsan elengedem.:DDDDDDDDD
A teganapin, az idok szerint abszolut utolso voltam, de versenyen voltam 4. is.:)) Bar a "tamadasok" miatt, gyorsan feladtam a poziciokat:DDDDDDDDD -
#9933 Én általában versenysetupot tesztelek, de azzal nem szoktam labdába rugni. Ezért megyek qualla 1-2 kört, az idő végett, aztán vissza a versenysetup. De nyilván nem mindenki csinálja így. -
#9932 sokan qual setuppal mennek edzésen, amit nem nagyon értek..... -
#9931 Norbi gratula a 22.9-es idődhöz, döbbenetes volt, mikor megláttam, majdnem kiléptem a játékból :DDDDD Egy kérdés: TI melyik setuppal mentek többnyire a practice-on? Mert néha döbbenetes idők pr-en, aztán kevésbé jók Qualon, happyn vegyes, és lassabb a versenyen. Tehát mi szokott lenni az ütemezés?