51527
-
#9634 hát az a rossz hír, hogy ezt a sima fast setup is tudja, ezért kár volt állítgatni -
#9633 De az a legjobb, hogy ket napig allitgattam az autot, es hogy orultem, hogy draft nelkul 182 mph-val megyek, es draft-ban 190 fole ment.
Erre Petya, az utolso helyrol indulva, draft nelkul, 195-200 mph-val, 2 kor alatt vegig elozgeti a sort, es beall elso helyre. LOL:)))
Valamit naggyon elbenazok rendesen:)))))))))) -
#9632 De mint írtam is az a szomorú hogy még most is azt hiszi hogy a füst miatt lassítottunk és nem a sárga miatt. -
#9631 -
#9630 pffffffffff
hát ez vazzeg a legjobb, amit eddig láttam :DD
"de akkor még is azt éreztem hogy 'vétlen' vagyok (persze nem teljesen, de ez sok mindenkivel előfordulhat)"
Igen Petya, vakokkal, szellemi fogyatékosokkal és egysejtűekkel... Arra készülj fel, hogy kemény meló lesz jogsit szerezni, ha minden lámpánál rommá töröd az oktató verdáját :) -
#9629 A reflexedet nem a Jacekos esetre mondtam, hanem mikor Ateszba mentél bele hátulról a sárga alatt, a keddi nem a reflexem kérdése volt. Füst meg lent volt a füvön, a pályán teljesen tiszta volt az én replayemben mikor nekimentél Atesznak, az ügyes volt. Direkt mikor lassitotttam felmentem a fal mellé nehogy valaki 2000el belémjöjjön hátulról, erre belémlöknek valaki, boldog voltam.
Amugy meg az hogy most kedden mi történt veled az kit érdekel? Mert V8 belédment kedden, akkor most te meg belemehetsz Ateszba, meg én nekedmentem akkor most Te kilökheted Jacekot, vagy hogy megy ez?! -
#9628 imádok elemezni :D -
#9627 Itt a visszajátszás:
http://web.axelero.hu/kormondi/utkozes.zip -
#9626 Tudod az a szomorú hogy most néztem meg és 140-150-el mentél ami annnyiban nem gond hogy mi is.
Az nagyobb gond hogy AKKOR már sárga zászló volt érvényben és nem az előttünk lévő balesett miatt lassítottunk Norbival hanem azért, mert álltunk be a Pace Car mögé. De hogy erre még most sem jöttél rá elég szomorú azt hiszem innentől kezdve nem is érdemes arról beszélni hogy mennyire vagy ide való. -
#9625 Azért egyszer el kéne mennyi Petya gokart versenyére, már biztos ráakasztották a "hentes" becenevet :D Viszünk kamerát, aztán a felvételt eladjuk valami balesetes műsornak :D -
Toya #9624 Nem szivesen mondom, de Jacek kiütése is komoly szarvas hiba volt véleményem szerint.
Direkt a múltkor hívta fel Atis a figyelmet arra hogy ha valaki falnak megy akkor vállalja, hogy végig húzza a kocsit az egész kanyaron át a falon és ne próbáljon elszakadni, mert abból tuti baleset lesz.
A másik esetről nem is mondok semmit. PC mögött haladó autóba belerohanni sárga zászló alatt. No comment.
A keddi esetre felesleges hivatkoznod. Ráadásul már több mérföld van a lábadban mint V8-éban. -
#9623 http://www.geocities.com/MotorCity/1290/wccarspec.html -
#9622 Engine Specifics:
Displacement: 358ci
Induction: Holly 830 CFM
Boost: N/A
Engine Block: SB2
Crankshaft: Moldex
Pistons: Wiseco
Chassis:
Overall Length: 16ft
Overall Width: 66-1/2"
Overall Height: 51"
Weight: 3400lbs
Horsepower: 750+
Torque: 528 ft lbs
Capable Speed: 200
Cost Per Car: $100,000.00
Data Acquisition: Testing Only
Paint Finish: PPG
Gearing: Track Dependant
Shock Absorbers: Penske
Springs: Track dependant - Coil springs
Spark Plugs: Autolite
Radiators & Heat Exchangers: Griffin
Wheel Base: 110"
Wheels: Basset
Tires: Goodyear Eagle
Brakes: Alcon
Battery: Gel type 12V
Fuel Capacity: 22 gals
Track: 60-1/2" width
Suspension: Coil springs front & rear
Steering: power
Clutch: 3 disc
Transmission: 4 speed -
#9621 és óvtál? -
#9618 Én is meg tudom érteni Jacekot, csak annak nincs semmi értelme, hogy csak a gyakorló futamokon induljon, elvégre ott pláne jó esélye lesz rá, hogy összeakad valami amatőrrel... -
Toya #9617 Akik ismernek tudják, hogy nem az a tipus vagy aki bármit megtesz egy jobb helyezésért.
Ezért bánt téged is ha ilyesmi megesik veled...vagyunk egy páran akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. -
#9616 Egyebkent nem nyerni akarok es ezert sirok csak egy rohadt futamon vegig menni!!!:DD -
#9615 en is lelepek. megeccer koszi mindenkinek, boldog vagyok es sajnalom az elesetteket. joccaka, szepalom! -
Toya #9614 -
#9613 thx -
#9612 na mentem borulni, jócakát
ne csüggedjetek, minden héten háború :D -
Toya #9611 Hát akkor itt sok kis "csihipuhi" volt :D -
#9610 akkor ez jo kis csihipuhi volt :DDD -
#9609 ezert mondtam, hogy meg kell hatarozni a tomegbaleset fogalmat. nalunk 50% ket koron belul...az tomegbaleset. a tobbi csak csihipuhi :) -
#9608 en is buszke vagyok megnyertem a gyakorlast az idomerot a happy hourt csak azert nem mert nem volt draftom Ateszt en huztam:))
utanna mentem 10 kort :)) nem kell ilyen gyorsan menni biztos:DD -
#9607 atyka viszont segitseg nelkul el tudja cseszni, mert ugy esik be a boxba, hogy rogton kap 30 mp-et :D -
#9606 lehet,hogy csak negyen estek ki,de a Pumy akcional a mezony fele keresztbe allt az uton....
szerintem ezt tomegbalesetnek hivjak :) -
#9605 amilyen formában vagy újabban, én már venném a pezsgőt :D
mikor is lesz vége, jövőre?? :D -
#9604 Alex, icq please! -
ShaiHulud #9603 pasz:) program hiba:) -
#9602 OFFFFF
JACEK
MOST MEGY A RALLYE AZ EUROSPORTON -
Toya #9601 Hagyjál már :D
Mondom, hogy csak mákom volt.
Köröket mentem Atyka mögött és nem voltam jobb tőle, még draftból sem tudtam megelőzni. -
#9600 :D
-
#9599 neked :D
nekem az volt :D
amikor 6,5 tonna esik ki, az igazi TÖMEGbaleset :D -
#9598 en kaptam egy 30 mp-es buntit...az miert nincs feltuntetve? ...pedig olyan buszke vagyok ra :D -
#9597 a tabellát elnézve, Toya-nak jó esélye van a bajnoki címre :DDDDDDDDDD -
#9596 ...most nezem...negyen estek ki az elejen a 16-bol. azert ez nem tomegbaleset... -
ShaiHulud #9595 http://web.axelero.hu/mortel1/Daytona_Bajnoksag.html -
#9594 jo mar megtortent -
#9593 jo en a listara gondoltam:DDDDD