51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Nos, mindenkitől elnézést kérek /FŐLEG ATESZ/ akinek elrontottam, illetve majdnem elrontottam a versenyét. A pénteki bajnokin baki nélkül szeretnék végre célbaérni egészséges autóval, ezért többet nem töketlenkedek a pályán megpördült autóval, inkább végigmegyek a zárt piten.
  • petesilver
    Utpljára fejtem ki a véleményem a témával kapcsolatban, mert nem lényeges: Idéztet petesilvertől: .... Muszály ezt???? Válasz petesilvertől: Muszály. Téma lezárva részemről. Tanulásra remek volt a verseny, majd hsznosítom a tapasztalatokat a pénteki bajnokin.Joccakát mindenkinek!
  • Alexease
    Ezt mar regebben is ajalgattam... En - ha van idom - pluszban, negy fele keppen szoktam rakeszulni meg a palyara.

- Elkoptatom direkt a gumikat sargaig, es ugy autozok.
    - Csak also/belso iven megyek folyamatosan.
    - Csak felso/kulso iven megyek folyamatosan.
    - Egy kor belso egy kor kulso iv.

Lehet hogy nem vagyok szuper gyors, de megprobalok ugy autozni, hogy talpon maradjak.
  • Alexease
    "[...] az szép dolog hogy zöld zászlónál elengedsz mindenkit te dolgod persze mikor nem lekörözött vagy. Most is volt ilyen. De azzal hogy zöld után alig gyorsítasz főleg egy ilyen pályán csak balesett helyzetett teremtesz. [...]"

Nem azert engedek el embereket mert lassu vagyok vagy bena - bar valaki mar ezt alapnak veszi, es ugy all hozzam - hanem azert, mert ha nem engedem el, akkor kiloknek. A tukorbe latom, hogy eletveszelyesek. Az hogy bevagodnak mellem a belso ivre, az nem elozes b*sszus! De ivet tartani nem tudnak, felsodrodnak rendesen. Csak azert nem szoktak emgem kilokni, es azert eloznek meg olyan konnyen, mert elengedem, es felmegyek a falig!
    Nekem fontosabb a verseny mint a helyezes. Ha en is neki allnek "versenyezni" rendesen, erdekes lenne amire szabalyosan megeloznenek haturol:))

Ezt most teszteltem is neha:)) Jon mogottem, lattja "sarga auto". Na ezt most megelozom:))) Latom tukorben, jon ezerrel, eszebe sem jut fekezni, mert tudja, ugy is lenyom:)) De most tartottam az ivet, minek engedjek el, tobb kocsival mogottem levo autot. Erre kaosz, es neki all szitalni, meg ami kell:))) LOL. Persze kanyarban, kigyorsitasnal meg lehagyom. De aztan csak elengedem, mert a turelem fogy , es ugy is peppe zuz:DDD
  • Toya
    De most őszintén mi van ha megvárod ameddig elmúlik a füst?
    A rajtról biztosan nem maradsz le emiatt.

A füstölés, a motorbőgetés és más apróságok nem valós gondok.
    Sokkal nagyobb probléma, hogy vannak akik összetört autóval is olyan köröket akarnak menni amilyeneket épp autókkal sem tudnak (ezért volt most is a sok sárga).
    Az hogy balesetveszélyes helyekre csúszkálnak ki a játékosok.
    Sokan nem hosszútávra terveznek, hanem csak a következő kanyarig gondolkodnak ami egy 200 körös versenyen meglehetősen komolytalan.
    Nem vigyáznak a másikra, felelőtlenül előznek, stb...

Ha ezek a dolgok megváltoznak akkor talán 10-12 ember is célba érhet majd egy-egy versenyen, de addig maradnak ezek a kis létszámú befutók.

Azt komolyan ajánlom néhány embernek, hogy tanuljon meg összetört autóval versenyezni, mert vicc hogy 2-3 körönte kicsúsznak mert a megváltozott aerodinamika miatt képtelenek az úton maradni a kocsival.
  • FREAK
    na písz és gudnájt
  • petesilver
    Ha csak álltam volna, de sajna mentem neki a külső falnak, amikor megérkeztetek, szegény Atesznak esélye sem volt. Jogos minden kritika, baromi béna dolog volt, de nem is mondtam, hogy nem. Amúgy Atesz nézd vissza a füstölést a cockpitemből, és meglátod miért mentem majdnem neki a falnak. Érdemes megnézni, mit lát mögötted ilyenkor az ember. Illetve én.
  • petesilver
    Hát tudom én?!? :DDD Dehogy teszem azt!! Inkább okoskodj :DDDDD Az megy neked, és még jól is áll, :DDD
  • Petya777
    Az nem volt semmi, nem sokon múlott... még jó hogy megyek aludni :D Na csáá!
  • Toya
    Most nem arról az esetről van szó amikor a pálya közepén álltál az autóddal és Atesz belédment?
  • Petya777
    NEm arra mondta, TE! :))
  • Jacek
    mire keszuljek? az elsocsatt utan max 120 volt a kanyarban a max spwwden mire feszuljek meg?
  • Petya777
    Na én lépek emberek, JÓÉJT!!!
  • Mnemomic
    Na ezt majd meglesem mert ezek után tényleg semmi fogalmam róla miről is beszélsz...
  • Petya777
    Látom, készültél :DD
  • Jacek
    nem direkt neki mentem uncsi volt:)
  • Jacek
  • petesilver
    Megmondom hova sietek: Pontosan azért akartam 120-130Mph-ra felgyorsulni, hogy ne legyek útban, amikor megcsúszik az autó az íven, ha alacsonyabb sebességgel érkezem. A történet green flagnél volt, akkor pc már nincs a pályán. Ha leghátul vagyok nem sietek, de itt elől muszály volt, mert sok embernek rontom el a szórakozását, ha elrontom. Végüé hála istennek megúszta mindenki, és mehettem leghátul full lassan. Azért is durrantam el, hogy leghátul tötyörgök, és még így is megszívom.
  • Petya777
    Jóbban mondva Te
  • Petya777
    Szóval megint a Ti hibád volt... :)
  • Petya777
    Mint mondtam van a gépben hypermeghajtás, meg spx fokozat (alá, Kinght Rider :DDDD)!
  • Jacek
    en a masodik kilokesem utan:) teljesen veletlenul neki mentem az elvalaszto falnak:) megceloztam es mehettem pihenni:))
  • FREAK
    hurrá :D
  • FREAK
    tegye fel a kezét, aki megint segítséget használt :D
  • Petya777
    Geyébként KÍVÉTELESEN nem én csináltam a sárgákat. :)
  • Petya777
    Pont a legrosszabbkor estél ki :) Egyébként majdnem minden versenyen 5en érünk be (+,- 1-2).
  • FREAK
    ha kivágjuk azt az 50 kört, ami zöld volt, akkor egy kurva jó versenyt kapunk

de összességében komoly LOL volt :D
  • FREAK
    Ok elképzelem. De ha már vegasban vagyunk, és AVI formátummal dolgozunk, akkor 3D forgatás kilőve. Vagy most csak szopatsz, hogy okoskodjak? :D
  • Jacek
    velemenyem szerint egy nagy lol volt ez:)
  • FREAK
    Amúgy csodálkozom, hogy ennyien kicsúszkáltak. Én az edzés végére értem be, és ezelőtt összesen talán 10 kört mentem a pályán, csak hogy legyen időm a rankon. És a HH alatt megtanultam a pályát, összesen egyszer hibáztam, az is egy elhamarkodott előzés miatt volt. Namármost én max közepes tehetségnek tartom magam, és ha én képes vagyok ezt megtenni, akkor mások is megtehetnék, főleg, ha többet gyakoroltak. Itt most kizárólag a spontán kicsúszkálókról van szó, belőlük is volt bőven, azt hiszem....

Inkább használjátok a fast vagy a jasper setupot, ami nem olyan gyors, de végigvisz a versenyen, minimális csúszkálással. Nekem most egy 4. helyre volt elég, aki ennél jobbat akar, az se a setupra bízza, amit nem tanult meg...
  • petesilver
    Freak, ne légy földhöz ragadt :)) Képzeld el, hogy a ccm progi eleve egy Vegas plugin, vagy vegas effekt. Valami ilyesmire gondoltam.
  • Mnemomic
    A kicsúszás bosszantó igen. De aki másokkal versenyzik elvárható lenne tőle hogy ilyenkor az benne legyen hogy takarodjon a pályáról minél előbb. Persze ha igazán akarsz másikra vigyázni..
  • Petya777
    Egyébként megg kell hagyni, hogy remek verseny volt. Ameddig nem morzsolódott le a mezőny, olyan 7-8 emberre, addig voltak 5 körönként sárgák. Az első 20 körben jót csatáztam Atesszal és a vége is izgalmas volt, bár neki nem volt jó a motorja. Toya meg fekete. :)
  • Mnemomic
    Hát ez LOL mert nekem a PC szabja meg a sebességet. Az meg hogy majdnem belémjöttél nehogy felhzod mert akkor én megkérdezném hogy hova siettek az indulásnál? De komolyan...
  • petesilver
    Ah, arra már rájöttem, 60 százalékról visszavettem 45-re,most nem is melegedett, egyszerűen minden előzmény nélkül megállt. Roppant kínos, mert majdnem megint hazavágtam a versenyed.
  • petesilver
    Oktat téged a fene, ott kérdés van. Azért hoztam fel, mert most, mivel elöttem álltál, láttam ki füstöl. Amúgy nem, mert messziről füstölnek többen, és a soros elrendezés miatt nem látom a kiváltót, csak a hatást. A karambolnál igazad van, nem is állítottam soha, hogy nincs, az egy tényfeltáró elemzés volt, bírálat nélkül.Viszont a pipától nem láttam, azért töketlenkedtem, hirtelen haragomban. A gumit pedig hiába melegítetted, nézd vissza a replayt, majdnem fellöktelek gyorsításkor, lassítottam, aztán a kanyarban is kerülgetni, fékezni kellett mögötted, és le is pörögtem a pálya szélére, mert túl lassú volt addigra az autóm a setuphoz. Ha nem indulok el, akkor már ott belémjönnek hátulról, mert biztosra veszik, hogy elindul mindenki. De még mögöttem is volt 1 kék autó, aki majdnem úgy járt, mint én.
  • FREAK
    Ilyet a Közellenség című filmben láttam, sírtam is :)
  • FREAK
    akkor nem értem, hogy képzelted, hogy egy 2d-s felvételt 3d-ben forgatsz el....
  • Petya777
    Én már a top 2-ben sem vagyok a 10 órai folyamtos nyaggatással?
  • Jacek
    ccm nevezetu dolog ami egy camera control progi hsw van link:)) Coderes vagy Atyka majd megtanit a kezelesre oket mar oktattam:) mindig kiborit:)