51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Amugy ne nagyon izgat:) Ha valaki nagyon akar, akkor ugy is elengedem. Ha neki allnek versenyezgetni, max 2-4 helyezest nyernek az egesszel, de lenne kockazat rendesen. Igy inkabb megvarom mig kihullanak, es meg van a 2-4 hely:)))))))))
  • Toya
    Az a legnagyobb baj, hogy általában a lassabbaknak sem megy ez minden esetben.
  • Alexease
    Ha annyival gyorsabb, elozzon kivulrol:DDDDDDDDDD Igy csak az elozottnek kell tartani az ivet, amit amugy is tartana:DDDDDD Bar ez nem igy mukodik:)

• petesilver
    Igazítson ki valaki, de úgy tudom, cikázni, lényegesen lassabb autóval a gyorsabbat feltartani, pontosan a balesetveszély miatt a WC- ben sem lehet. Tessék nem nevetni, a Winston Cupról van szó !!!
  • ShaiHulud
    Alex :DDD
  • Toya
    Igazából az a gond, hogy a -0.3mp draftból sokkal több. Ez azt jelenti, hogy egyetlen egyszer nem nyomsz padlógázt (sőt) és jóval korábban kell fékezned, hogy ne sodord el az előtted levőt.

Amúgy az autót kénytelenek a gyorsabbak "beengedni" a kanyarokba, mert egyszerűen rövid az egyenes ahhoz, hogy legyorsuld a másikat.
    Sokkal nagyobb gond, hogy ezzel olyanok is kisérleteznek, akiknek még az íven haladás is nehezen megy :D
  • Alexease
    Ja, es ha a koronkent a kb. -0.3 sec-es koridommel nem engedem el, akkor az mar feltartasnak veszi:))))))
    Persze tisztelet a nagyszamu kivetelnek:DDDD
  • Alexease
    Ebben nincs semmi kulonos. Elvileg igy kellene. Aki annyival gyorsabb, jobban megy, turelmesebb, a gumikopast, fardsagot, hibat kihasznalva tud elozni. Es ezt lehet kivul es belul. Persze, normalis helyet hagyva, es korrektul tartva az "elfoglalt" ivet.
    de itt ez nem igazan muxik. Aki "ugy erzi, azt hiszi" hogy gyorsabb, az elso kanyarban "beebgedi" az autot az elotte levo melle belulre. Aztan majd lesz valahogy:))
    Persze tisztelet a nagyszamu kivetelnek:DD
  • Toya
    http://nr2003.com/nr2k2downloads.html
  • asterx^^
    Toya pls aruld el hol talatad ezt a cockpitet. kosz
  • sanzik
    na en meg kijelentem,hogy ha nalam gyorsabb versenyzo van mogottem es egy korben vagyunk ne szamitson ra,hogy fogom magam es lehuzodok
    tessek megkuzdeni a pozicioert ha kell :)

termeszetesen mint mindig,ha mar tiszta elozesi helyzetbe kerul nem fogok rahuzni senkire,de amig tudom vedeni fogom a helyem,megha ugyis erzi valaki,hogy feltartom

ha nem egy korben vagyunk termeszetesen mindenkit elengedek,ahogy szoktam :)
  • Jacek
    jol mondod:))
  • Toya
    Na még Jacektól kellene egy felhívás valami ilyesmi szöveggel:

Ha nem jön nekem valaki, akkor nagyon mérges leszek és magam intézem el a sorsom :D
  • FREAK
    Ok, én is előre közlöm, hogy mindaddig, amíg határozott előzési lehetőséget érzékelek, lehúzódok, de ha valaki szándékosan elfelejt fékezni, együtt csókoljuk meg a falat, azt garantálom. Főleg, ha a verseny első felében ilyen sietős lesz valakinek.
  • petesilver
    Figyelem!!! Felhívás!!!

Ezennel szeretném bejelenteni, hogy mindenkit elengedek a versenyen, kvéva, ha feltart, csak had fejezzem be ép motorral!!! Egyenesekben elmehet, aki nagyon akar, a kanyarnál ne erőltesse!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • petesilver
    Köszi!
  • ShaiHulud
    pl sima Sound recorderrel ami van windowsba :) elinditod game elott aztan majd kivagdalod:)
  • petesilver
    Hja, bazinagy avi fájlba. És a hangot hogyan szeditek ki?
  • asterx^^
    Black Label Society - Doomsday Jesus
    Ezt ajanlom zenenek videok ala:)
  • Alexease
    Nincs is TV-m:)))
  • FREAK
    te biztos milliomos vagy, hogy ilyen TV-d van :D
  • FREAK
    sehogy :D
  • ShaiHulud
    es azt a mocsok Camera controlt hogy lehet rabirni hogy mukdojon replay nezs kozben ?
  • Alexease
    www.fraps.com
    Minden 3D alkalmazas alatt "fut" - OpenGL, D3D. A megadott framerate-tel "kepeket" ment ki, es fuz ossze, egy "tomoritettlen AVI-ba, hang nelkul. Csak 640x480-as felbontasban, ami eleg, mert a TV 768x576:-)
  • asterx^^
    azt meg elarulnad mivel csinaltok videjokat rpy-k bol?:)
  • asterx^^
    kosz
  • Alexease
    Szoktunk/-tam inditani gyakorlo szervert, ott tesztelhetsz. Igaz, ott verseny nincs, csak gyakorlas. De attol fuggetlenul, a "Szabalyokat" ott is be kell tartani.
    Nascar Racers
  • asterx^^
    Ligán kivul is lehetne veletek jatszani vmikor?
  • ShaiHulud
    :D
  • FREAK
    megnéztem a trailert, ez a zene fasza

két hiba:

"The race continue" = "The race continues"
    "In the net" = "On the net"
  • FREAK
    hát én asszem hang nélkül fogom megnézni :DDD
  • CodeRed
    Ez a három dal már biztosan szerepel a videoban:

1:Duran Duran :View to a kill
    2:Billy Idol :Shock To The System
    3:Hans Zimmer :Drive my car
  • asterx^^
    Elarulod hol talatad?:)
  • CodeRed
    Tölthető a TRAILER!!!!!! ......link itt

http://www.hsw.hu/hswup/trailer.avi
  • Kandurex
    Csöcsforradalom..

Le a vezetőséggel :D

Lázadás...megyek csöcsösképet keresni...
  • Madmaxx
    Helyes! :))))
  • FREAK
    Igen, csöcsforradalom van, a vezetés be akarja tiltani Madmaxx logóját, és páran mellé álltunk :D
  • Toya

Csak találtam valami pofás cockpitet :)
  • Toya
    Már csak én nem küldtem replay-t :-)
    Mondjuk szerencsére engem kerülnek az izgalmas dolgok, esetleg egy-egy motorbeállás az orrom előtt vagy összeakadás, de hát ezeket más úgy is beküldi :-)))))
  • Toya
    Szerintem ez a Duran Duran szám nagyon jól illik a hangulathoz.
    Ha jól emlékszem ez valami James Bond filmel kapcsolatos...