51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    na shit
  • sanzik
    ugynezki
  • ShaiHulud
    na fagyott a szerver vagy mi ??
  • Alexease
    Ez nagyon LOL:(( Nekem multkor a Pit-ben allt le, mar kilepni keszultem, amikor csak ugy beindult:))
  • Jacek
    Belso nezetbol nezzetek meg!!!!!!!!!!!!!

lolbaz
  • Jacek
    az a bugos jo kurva anyjat az bassza szajba ez a foskazal geci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ibronk
    Szétment a váltom...
    De ami mocskos módon zavar hogy az első kanyarba lévő féktávon atyka mindig két centire tudott lefékezni mögöttem, én meg izgultam hogy hányadik körben leszek felöklelve, igaz végül nem kilökésnek köszönhetően, de mivel én is rövidebbeket probáltam fékezni a szokásosnál, hogy elkerüljem az egyik baj, beleesetem a másikba, elkurtam. Aztán mikor zöld lett meg elment a 4-es faszán. :(
  • petesilver
    Nekem már nem is szabad okoskodni ?!?!? :-(((
  • FREAK
    pedig még nem is versenyzünk

nem baj, szokjad :D
  • petesilver
    Megelőztél :DDD
  • petesilver
    Ha senkit nem érdekelt, ÉN kérek elnézést.
  • FREAK
    köszi, rengeteg újdonságot olvastam :D
  • petesilver
    A draft: Az előtted lévő autó szélárnyékában kevesebb léellenállást kell legyőznőd a kocsival, ergó vagy felgyorsulsz tőle, vagy kevesebb gázadással mész ugyanakkora sebességnél, mivel a motor kevésbé van megterhelve. Ez vili. Ebből adódóan, már messzebbről is érezhető a szélárnyék nagy sebességnél, bár gyengébben, és ekkor még káros légörvények is vannak. A draft lényege azonban nem csak ez. Ha utólérsz egy autót a szélárnyékát használva, akkor kezdődik az igazi draft, ugyanis te is gyorsítod az előtted haladót, mivel a te autód nagy sebességgel tolja maga előtt a levegőt, amivel tolod az előtted haladó autót. 2 autó esetében is már szép draft alakul ki, azonban nagyobb a hatás, és a sebesség, ha több autó is részt vesz a draftban. Ha túl közel mész felléphet az airloose, ami tapadásvesztéssel, a kocsi imbolygásával jár, ha távolabb marasz, akkor nem elég hatékony a draft. Draftnál szigorúan TILOS használni, bármilyen vezetői segítséget, ugyanis fokozottan balesetveszélyes, mivel draftnál precíz irányítás szükségeltetik. Kormánysegítséggel azonban a segítség ráránt az ideális ívre, ami nem szerencsés ilyen esetben.
  • FREAK
    :DD

még van egy rakás időd

megyünk szerverre?
  • Alexease
    Nahh, jot edzettem:((((( Elinditottam, aztan egybol lefagyott. Most gyogyult meg:)
  • ibronk
    De ilyenkor még az elől haladón nem segit semmit, azon csak akkor ha tényleg a popójában vagy.
  • ibronk
    Nem mintha én olvastam volna valami ilyesmit, de én ugyérzem hogy akkor is gyorsulok valamit ha nem közvetlen előttem megy valaki, hanem nagyobb távolságban.
  • petesilver
    De, csak a draft ennél összetettebb.
  • Toya
    Azokat nem kell tervezni, csak úgy jönnek maguktól :))))))
  • ibronk
    Nem ugy van ez hogy már akkor fellép, mikor még 1.5-2 másodpercel vagy valaki MÖGÖTT?
  • petesilver
    ÓÓÓÓhhhh, ÉÉÉrtem én a célzást :DDDDDDDDDDDD Nem tervezek őrültségeket mára :DDDDDDDDDD
  • petesilver
    Setup kérdése. Amikor daytonára készültem, azért kellett a váltóáttételt módosítanom, mert az egyik setuppal 1mp után tényleg lecsúsztam a draftról. Aztán változtattam rajta, és sokkal draftérzékenyebb lett, 2mp lemaradással is rátuttam futni a vonatra, ami előttem ment. Nagyon tanulságos volt.
  • FREAK
    én csak annyit kérek, hogy mindenki fogja fel, EZ MÁR PONTOKRA MEGY

és kurva messze van még a bajnokság vége, itt sem kell kapkodni
  • Mnemomic
    Kéretik a pályára nem visszajönni keresztbe ha nem sikerül a pitbe kiállás :)
  • FREAK
    maga a sebesség nem elég, 160-ig nincs komoly draft

amúgy 2 mp túl sok, superspeedway-en 1 mp fölött már lehet integetni a vonatnak :)
  • petesilver
    Az okosok szerint draft effektus akkor lép fel, ha már 1.5-2 másodpercre vagy a másik autótól. Tehát draft van ezen a pályán is, csak jóval kisebb, és a kanyarok-egyenesek rövidsége miatt is kevesebb, mint a superspeedwayeken.
  • Toya
    Ezt én aláírom.
    De Alex hozzászólására reagáltam, hogy az ő -0.3-es körei hatványozottan jelentkeznek ha gyorsabb autó megy mögötte.
  • Alexease
    A balelso kerek asszimetrikusan melegszik. Allitanom kell:)))))
  • FREAK
    ez már beteges :D
  • Alexease
    Inditottam szervert 20:00-ig, ha valakit erdekel. AI van bent. ICQ
  • FREAK
    valamennyi persze biztos van, de külön-külön is lehet olyan gyorsan menni
  • Toya
    Draft az van ha a másik mögött kell menned körökön át.
    Hidd el nem lehet csak kb. fél gázzal menni és a féktávokat is eléggé meg kell növelni, hogy ne legyen galiba.
    Mentem elég sokat a múltkor Petya mögött és egyszerűen hiába voltam gyorsabb mögötte arra nem volt elég, hogy megelőzzem.

Na mind1, majd meglátjuk mi lesz a versenyen.
  • asterx^^
    Kösz !!! :)
  • FREAK
    azért itt nem sok draft van, mire kinézel, ott a kanyar.....
  • ShaiHulud
    az biztos hogy en nem fogok eroskodni ezen a palyan..nem eri meg...jobban kopnak a gumik, na meg no a kicsuszas veszely. itt szvsz sokkal fontosabb a biztonsagos vezetes mint a gyors hajtas...ellenteben pl talladegaval ahol ha lemaradsz akkor buktad a draft hianya miatt...
  • Toya
    Ezen a pályán nem tudom így van-e.
    Egyszerűen a lassabb vezetés is kifizetődő, mert nem koptatod a gumikat.
  • petesilver
    Ebben az a szép, hogyha a sárgák kihullanak, akkor az élmezőny olyan tempót diktál, hogy a kényelmes vezetés 5-10 körönként +1 kört eredményez.
  • Alexease
    En is kivarni szeretek, mint a Nascra egyik lenyege. Jo kocsi beallitas, turelem, pontos vezetes stb. Csak az a gaz, ha 5 koronkent van sarga, az inkabb gyorsulasi versemny:)

Ossz-vissz annyi gondom szokotrt lenni, hogy ha olyan van elotem, akinel esetleg gyorsabb vagyok, talan megtudnam elozni, de nem merem mert veszelyes:DDD Igy az elotte levok, a tomeg elhuz... De a suru sargak miatt ugy is osszerazodunk:)))
  • Toya
    Különben valóban a kivárás a jó taktika.
    Freaknek is nagyon bejött a teszt versenyen.
  • Alexease
    Bar en is tudnek ugy elozni, hogy beengedem magam az elottem levo melle, tartom az ivet, es mar meg is eloztem (mivel meglepetes szeruen kivulre kerul):DDD Aztan valszeg ugyanigy vissza is elozne a kovetkezo kanyarban, es jol ellenenk egy ideig:DDDDDDDD