757
GameStar & 576 kByte
  • Ramza
    Tudom, hogy most egyedül leszek a véleményemmel, de örültem, amikor CoV arrébbállt végre - az elmúlt 8 évben három szám maradt csak ki, miatta: azt hiszem az egyetlen magyar főszerkesztő, aki megengedte magának, hogy durván lebazmegolja és elküldje az egyik olvasóját a lapban - na akkor egy ideig nem is vettem...
    Reiker stílusa valahogy - hogy is mondjam - úgy viszonyult hozzá, mint a Twin Peaks a Barátok közthöz.
  • magus
    ja télleg ugye a konzol megmarad?
  • magus
    Hát én nem sajnálom annyira az 576-ot. az 576 volt a legjobb ujság, akárki akármit is mond, amig CoV ott volt. utána próbáltak helyreállni, és meg is álltak ugy ahogy, de igy mar nem lehet folytatni a többiekkel szemben. nem volt mar meg az a hangulat ami ellen nem tudtak semit sem csinalni a többiek. szoval meg kiesett egy ujsag. gamer vs gamestar van mar csak.
  • FREAK
    van különbség a hazugság és a meg nem erősített információközlés között
  • gergou
    jovan vazze, akkor hazudtak.....
  • FREAK
    bazzeg, nekik dolgozom, ma beszéltem a főszerkesztővel, és ő úgy tudja, hogy NEM megy át senki

nem kell mindent elhinni, amit egy weblapon olvasol
  • gergou
    .......
  • gergou
    Magyarország legnagyobb múltú - 13 éve prosperáló - játékújságja, az 576
    kByte, és a legdinamikusabban fejlődő PC-s játékmagazin, a GameStar
    2003. február 1-től egyesítik erőiket.
    A stafétát teljes egészében a GameStar szerkesztősége viszi tovább, de
    munkájába bevonja az 576 Kbyte legjobb szerzőit, munkatársait is
  • Ramza
    Két dudás egy csárdában... :)
    (ezt most jó értelemben írtam, na!)
  • D0C
    Miért veszne el, legfeljebb visszatér felfedezőjéhez, Martinhoz a Konzolba.
  • FREAK
    őt azért nem féltem, bár megérdemelte volna, hogy ő emelje az újságot vissza a csúcsra......

csak hát az elődök megalapozták a bukást
  • Ramza
    Sajnos vasárnap már nekem is elkotyogták 576 boltban - NAGYON szomorú vagyok. Freak 9-es üzenetének minden byte-jával egyetértek :(
    Ha Reiker elvész, az a magyar (játék)újságírás legnagyobb szomorúsága és szégyene...
  • FREAK
    "de a gamestarral egyutt nagyot fognak domboritani, az biztos"

Félreértések elkerülése végett: ez NEM együttműködés. Bármi is lesz az 576 sorsa a GS-nél, ők CSAK a nevet és a jogokat veszik meg (sajnos), embereket nem visznek át. Persze mint mondtam, erről még nem tárgyaltak, de ez a valószínű. Tehát mindent a GS fog csinálni, a KByte team marad a Congame-nél, Reiker csinálja az online témát, és besegít a Konzolnál...
  • gergou
    Oszinten megmondva en mindigis 576 rajongo voltam( na meg pc-x, zed, gamestar, pcguru...:), de az utobbi par ev eleg rosszul sikerult az 576KBnak... Az ujsag eleg gyenge volt, es egyaltalan nem volt melto a regi nagy hirehez... Az utobbi honapokban feljovoben volt, de a gamestarral egyutt nagyot fognak domboritani, az biztos:)
    Igy legyen!
  • FREAK
    hoppsz kicsit sok a "t" betű :D
  • FREAK
    neeeeem, az stabilan a csúcson van :)))

csak a jó öreg KByte esett a "multik" áldozatátul... :(
  • Laalee
    ez az 576 konzolra is igaz? nem mintha megvennem csak kivancsi vagyok :D
  • FREAK
    az előfizetői listát már átvették, de az 576 (mint újság) sorsáról még nem volt tárgyalás
  • FREAK
    felvettem az igen komoly fizetésemet (3 oldal, az is a Konzolnál :)
  • Alexease
    Mit csinaltal a szerkesztosegben??? Alajuk gyujtottal??:)))))
  • FREAK
    és az a legszarabb, hogy pont most fuccsol be, amikor elért egy igen komoly színvonalat, jó a főszerkesztő, jó a minőség, király a dizájn.... és miért??? mert a népnek a full színes, vastag, cédés, reklámos, drága cucc kell.....
  • FREAK
    de azért ez csúnya halál.....
  • FREAK
    pont a szerkesztőségből jövök

egyelőre SEMMI konkrétum nincs, ezek csak tervek
  • Alexease
    Ez az orszag kaptafara keszul... A "legdinamikussabban fejlodik"...
    Ugy mint a ket nagy TV csatornank, a TV2 es az RTL Klub: kozonseges, gagyi, szar es nepbutito.
  • Gery1980
    Na, fúzionáltak a multik:)
  • Alexease
    Itt a hivatalos bejelentes:

[2003-01-20 @ 13:37 ]
    Magyarország legnagyobb múltú – 13 éve prosperáló - játékújságja, az 576 kByte, és a legdinamikusabban fejlődő PC-s játékmagazin, a GameStar 2003. február 1-től egyesítik erőiket.
    A stafétát teljes egészében a GameStar szerkesztősége viszi tovább, de munkájába bevonja az 576 Kbyte legjobb szerzőit, munkatársait is.
    Az 576 kByte jelenlegi formájában, mint önálló újság megszűnik.
    A 576 Kbyte előfizetői előfizetésük időtartamára a februári számtól a GameStar CD-s, teljes játékokkal megjelenő számait kapják.
    Az áruspéldányok vásárlói pedig, 2003. február 14-től a standoknál, illetve az 576 Shopokban is hozzájuthatnak az 576 kByte logóval is felvértezett GameStar-hoz.
    Azon 576 kByte előfizetők, akik nem kívánnak élni a GameStar előfizetéssel, az 576 kByte kiadójánál, a Comgame 576 Kft.-nél jelentkezzenek levélben. (1042 Budapest, Árpád út 112.)
    Azon előfizetők, akik ezen igényüket nem jelezik, 2003. február 14-től a GameStar-t találják postaládájukban.
  • Alexease
    Aki meg nem hallott rola.
    Megszunt a nagymultu, 13 eves 576 kByte magazin.
    Reszleteket nem tudok. Hogy csodbe ment vagy ezt is "bekebelezte" a GameStar - nemet stilus, Dajcskom mintara - azt nem tudom.
    Lassan mar csak a GS marad, ugy mint a Matav...