GameStar & 576 kByte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lett volna batorsqagod eljonni penteken, most tudnad.
érdekes, egy olvasói levél sem volt eddig, amibõl ez derült volna ki
de tényleg mesélj már magadról, te biztos olyan érdekes ember vagy, elvégre csak párszázan utálnak errõl a fórumról, ebbõl csak pár tucat lõné át a fejed gondolkodás nélkül, mi a titkod?
de tényleg mesélj már magadról, te biztos olyan érdekes ember vagy, elvégre csak párszázan utálnak errõl a fórumról, ebbõl csak pár tucat lõné át a fejed gondolkodás nélkül, mi a titkod?
Riszpekk
Neked nem all jol a hirnev. Minel tobben ismernek, annal tobben rohognek ki.
Ismertsegben elegge le vagy maradva Hitler mogott. Elborult agyban mar lehet hogy megelozod.
ugyan már.... na menj szépen, mindenki tisztában van a véleményeddel, térden csúszunk nagyságod elõtt, ne kínozz tovább
de ha eszedbe jut valami, amit esetleg már elértél az életben, szívesen hallgatom
de ha eszedbe jut valami, amit esetleg már elértél az életben, szívesen hallgatom
Riszpekk
Igy van, fogadd meg a tanacsodat, es huzz innen!
Akkor ne szenvedj!
Te jottel ide sajnaltatni magadat meg a senkinek nem kello ujsagodat.
Te jottel ide sajnaltatni magadat meg a senkinek nem kello ujsagodat.
Gecc ez nagyon jó volt! 😊))))))))
szépen csendben eltûnsz, és mindenki elfelejt, mint a szálkát, amit kihúztak a körmük alól
Riszpekk
Mit tettel te le? Azt hogy lehulyeztel mindenkit aki nem vette a szar lapotokat? Neked teljesen elborult az agyad! A 0 hozzad kepest nagyon nagy szam.
magyar ember 2 neked van nagy arcod itt alapatalanul.
na, ezen már röhögni sincs kedvem
figyi ÉN letettem valami az asztalra (nem kell, hogy innen bárki elismerje), te NULLA vagy
byebye 😊
figyi ÉN letettem valami az asztalra (nem kell, hogy innen bárki elismerje), te NULLA vagy
byebye 😊
Riszpekk
Nem fer bele a nagy arcod?
1. Ugy hogy szoltam nektek hogy ha ennyire nagy az arcotok, el lehet jonni szemelyesen bemutatkozni. Termeszetesen csak itt fogadkozott mindenki hogy eljon, es majd megmutatja... Aztan persze senki se mert eljonni.
2. En se, megis megteszem neked.
3. MAjd en azt elbiralom hova megyek, es hova nem, felfogtad kisgyerek? Tul sokat kepzelsz magadrol, ideje hogy valaki felvilagositson teged. Vedd megtisztelteesnek hogy ezt en teszem meg!
2. En se, megis megteszem neked.
3. MAjd en azt elbiralom hova megyek, es hova nem, felfogtad kisgyerek? Tul sokat kepzelsz magadrol, ideje hogy valaki felvilagositson teged. Vedd megtisztelteesnek hogy ezt en teszem meg!
Te korcs ember az anyád a konzolos..Ha nem teccik a képünk fellehet fordulni.Kened?(sztem nem)
"Hogy jön össze a polfórum meg a konzolosok?"
magyarembernél véletlenül se keress értelmet és logikát. 😊)
magyarembernél véletlenül se keress értelmet és logikát. 😊)
1. Hogy jön össze a polfórum meg a konzolosok?
2. Nem érzem annak szükségét, hogy beteg fórumosok tévhiteit oszlassam el. Hiszel, amit akarsz, engem nem zavar, ha hülyén halsz meg.
3. Mivel ez a téma kifújt, pls kotródj vissza a konzolos barátaidhoz, és õket cseszegesd, de ha mindenáron itt akarsz sportolni, nekem ok.
2. Nem érzem annak szükségét, hogy beteg fórumosok tévhiteit oszlassam el. Hiszel, amit akarsz, engem nem zavar, ha hülyén halsz meg.
3. Mivel ez a téma kifújt, pls kotródj vissza a konzolos barátaidhoz, és õket cseszegesd, de ha mindenáron itt akarsz sportolni, nekem ok.
Riszpekk
El lehetett volna jonni penteken a polforumos talalkara, hetekig itt reklamoztam, 1 konzolos nagyarcu nem mert eljonni. Ennyit ertek. Es meg te mersz beszolni?
juj de szar......... 😊)
na szóval ott tartottunk, hogy vagy te valaki egyáltalán vagy csak nem mersz kimenni az utcára, és a monitor sugárzásából merítesz erõt?
na szóval ott tartottunk, hogy vagy te valaki egyáltalán vagy csak nem mersz kimenni az utcára, és a monitor sugárzásából merítesz erõt?
Riszpekk
Nem, ennek ti, konzolosok vagytok amuveloi. En nektek tartok tukrot, hogy lassatok magatokat. Ha nem teccik, sajat magatokat minosititek.
Kell olcsón egy Föld-Mars dekóder? 😊
UNREGet támogato meddig ameik topicba benéztem azt láttam csak hogy szidod azt amirõl szól a topic stb.
"amig be nem mutatkoztal itt a nagykepusegeddel, masok lenezesevel."
te mersz beszélni nagyképüségrõl és lenézésrõl, amikor te vagy ennek az élharcosa???
te mersz beszélni nagyképüségrõl és lenézésrõl, amikor te vagy ennek az élharcosa???
Ahogy mondod, fo" az informacio. Ezt kell szemelott tartania egy ujsagnak. Te mit szolnal ha a penzedert auto helyett csak az elado velemenyet kapnad meg? 😊
pffff...
szereted a természetet?
szereted a természetet?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"kedves me2 akkor ezen elmélet alapján, vajon miért sikeres a konzol manapság?" -mohus
"Mert van ra igeny. Lagzi Lajcsira is van. 😊" -me2
meg az új csillivili PC-s újságokra...tele az általad említett "tartalommal"..csak semmi szabadosság fõ az információ...ugye
"Mert van ra igeny. Lagzi Lajcsira is van. 😊" -me2
meg az új csillivili PC-s újságokra...tele az általad említett "tartalommal"..csak semmi szabadosság fõ az információ...ugye
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"A Cov mint igenytelen? LOL. Olvastal te igazi, regi CoV-ot? Gyanitom hogy te mar csak az "uj", lamer szerkesztogardat ismerted."
a görbelábú LastNijától megvan...egészen addig amíg a "béna PC" bele nem fukarkodott és Computer világ nem lett...
szóval én értékeltem a lapot...
a görbelábú LastNijától megvan...egészen addig amíg a "béna PC" bele nem fukarkodott és Computer világ nem lett...
szóval én értékeltem a lapot...
A GS mosthogy az 576al együtt csinálja az áldást nincs aza PC újság ami leverné.
Ismert a halal teged, amig be nem mutatkoztal itt a nagykepusegeddel, masok lenezesevel. Csodalkozol hogy nem lettel nepszeru az altalad lefikazott emebrek koreben? Sajat magadat jarattad le.
Vki irta lejjebb hogy firkalgatsz az 576ba (mostmar ugy latom csak multidoben 😊), most hogy bemutattad magad, mar nem csodalkozom miert ment csodbe az ujsag. Tudod, ismerek par cikkirot, de ilyen bekepzelt, elszallt agyu 1 sincs koztuk.
Te a cikkeidre szoktad verni? Ha mar nincs no", jo az ujsagcikk is? 😊
Vki irta lejjebb hogy firkalgatsz az 576ba (mostmar ugy latom csak multidoben 😊), most hogy bemutattad magad, mar nem csodalkozom miert ment csodbe az ujsag. Tudod, ismerek par cikkirot, de ilyen bekepzelt, elszallt agyu 1 sincs koztuk.
Te a cikkeidre szoktad verni? Ha mar nincs no", jo az ujsagcikk is? 😊
érdeklõdött a halál, csak kíváncsi vagyok, honnan ismersz ennyire
talán rajongóm vagy, és a cikkeimre vered?? nem szégyen az.....
talán rajongóm vagy, és a cikkeimre vered?? nem szégyen az.....
Riszpekk
Te erdeklodtel utanam, azert irtam, hogy nincs semmi eselyed.
Minek, meg akarsz ismerkedni velem? En a lanyokat szeretem. 😊
😊))
De ilyen keves?
"Az a vicc, hogy nem csak magammal. Vannak még olyan emberek, mint én...."
"többnyire mûvészek, vagy legalábbis kreatív alkotók"
Nem rossz.
Lényeg, hogy legyen önbizalmunk 😊)
"többnyire mûvészek, vagy legalábbis kreatív alkotók"
Nem rossz.
Lényeg, hogy legyen önbizalmunk 😊)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10