GameStar & 576 kByte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt en mondtam. :) A baj ott volt, hogy a kotetlen beszelgetes koze nem artott volna valami informaciot is adni a nepnek, vegulis alapvetoen azert vesz az ember 1 "szakujsagot".
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Brazil levrovja hasonló stílust képvisel, mint CovBoy-é volt az 576-ban, és azt ne mondja nekem senki, hogy mondjuk egy Lily, vagy Mocsi, vagy Tasnádi féle leírásról nem sugárzik a játékok iránti szenvedély.
Az igazi kulcsszó szvsz valóban az, amit itt már valaki itt meg is említett, bár más elõjellel, az a freestyle. Az 576 megpróbált kreatív újságot készíteni, míg a többiek egy sablont igyekeztek profi szintre emelni, Félreértés ne essék, ez utóbbit is lehet kreatívan csinálni, de sokkal több a kötöttség. Valahogy az az érzésem, hogy ha össze akarom hasonlítani a lapokat, akkor nálam az 576 a Duke Nukem, míg a Guru a Quake. (A Gamestar valamelyik Quake-klón lehetne. :)
Remélem érthetõ dolgokat mondtam. :)
Freak én értem, hogy az 576 megpróbált más lenni mint a többiek, humorosabb, barátibb irásaival, de úgy tûnik, hogy a vásárlóknak nem erre volt szüksége, õk mást akartak. Namost ha egy újság vagy bármi más nem tudja magát eladni (mint itt ez meg is történt) akkor abba sajnos idõvel belebukik. Változtatni kellett volna még addig amíg volt rá lehetõség.
Nem vettem mostanában az ujságot, de ahogy hallom már kezdett valami változni az újságban, kár hogy késõn. :(
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Nem vagyok 576kb se GameStar Fan se!
GURU RULZ!!:DD
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
csak az 576 egyedi volt, a többit meg simán felcserélhették volna, és senkinek nem tûnt volna fel
Riszpekk
Az 576-ban nincs más, csak játék, játék és harmadszor is játék. Ez elég nagy különbség, sokan gondolkodHATtak úgy, hogy esetleg nekik több kell, és ezért vesznek más lapot.
Másrészt, ahogy te is említetted, a többi lapot is emberek írják, gyanítom, hogy korban is hasonlóak, de újságon belül sem egyformák. Nem lehet egy újság színvonalát a cikkírók humora alapján megítélni. (A Csupasz Pisztolyt sem szerencsés a Monthy Python filmekhez hasonlítani, van akinek az egyik jön be és van akinek a másik, bár nekem mindkettõ tetszik.)
Azt pedig kizártnak tartom, hogy az összes többi lapnál csak és kizárólag olyan arcok vannak, akiknek se íze, se bûze...
van ám középút is.... ha pl. játékokról szeretnél olvasni, és közben nem vigyázzban akarsz ülni faarccal, vagy ha szereted a flémelõs cikkeket (én imádom!)
Riszpekk
Nem tartozik ossze a 2. A Covban is mindig poenra vettek a dolgot, megis minden benne volt ami kellett.
"persze ebbõl látszik, hogy mennyivel több a buta elakadós gamer, mint jó humorú, igényes olvasó..."
Ha viccet akarok olvasni, arra ott a Ludas Matyi. Vagy benezek ide az "XY a PC vero" topicokba. :)
rideg, személytelen végigjátszásokra ott volt másik 3 újság, az 576 sokkal inkább szórakoztató és könnyed volt
persze ebbõl látszik, hogy mennyivel több a buta elakadós gamer, mint jó humorú, igényes olvasó...
Riszpekk
Masreszt az 576tal nekem mindig az volt a bajom, hogy mindenrol szolt, csak arrol nem amirol kellett volna. Egyszeruen semmi informaciotartalma nem volt a cikkeknek, inkabb 1 kotetlen barati beszelgetesnek tunt. Pl. 1 jatekleirasnal nem arra vagyok kivancsi hogy mi a velemenye a dobozrol, meg hogy fel tudja-e olvasni a reklamot, hanem a vegigjatszasra, amit elokaphatok ha elakadok benne. Ha nem nyujtja az elvart szintet, akkor nem veszem meg, es ugy latom ezzel sokan igy voltak.
Nem jól értelmezted: az a hiba, amikor több hasonló termék közel azonos áron kapható és megjelenik egy jóval olcsóbb hasonló termék.
de ugye a sznobok hazájában élünk
Riszpekk
A CD-s dologgal viszont igazad van, de ez is csak a népek kõ primitív szintjére bizonyíték.......
Riszpekk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ott volt Spektrum világ, CoV, a Vogel szétcseszte a Guru-t (vagyis inkább próbálja) most meg az 576KByte, a régi nevek is mind eltûntek - jó mondjuk mindenki öregedett, meg komolyodott.
Régi idõk dicsõsége...
Papiron igen, de ugye a ferrari se igazan ferrari trabant motorral. :)
nem azért veszem a gamestart, mert metal van benne, hanem tetszett, hogy kiszakadtak abból a trendbõl, hogy magyar számtekes csak tucüt hallgat :-)
még valami:
a bíróság szerint nem õk a pcguru többé, hanem õk a gamer, ugye :-)
attól akadtam ki az 576-ban (vot, amikor csak ennyi hibát tudtam felróni neki), hogy nem tudott elszakadni az amerikanizmustól, jelesül: ha nemzetek nevét használta (a cikkírók nagy része) melléknévként, azt rendszeresen nagy kezdõbetûvel írták. és tényleg volt, amikor csak ennyi volt a hibája... :-)
Riszpekk
Én szorítok nekik.
Két verzió van:
a) nem jártasak nagyon az internetes online oldalak terén és abban bíznak, hogy az 576 olvasói csak õket fogják nézni figyelmen kívül hagyva a többi újságot, azaz nem tudják mibe vágnak
b) valamit tudnak amit mi még nem... :)
Mondjuk ez: "videojátékokkal foglalkozó, áruházzal egybeláncolt tartalomszolgáltatása..." ez egy kicsit erõs. Ezt nem lehet szerintem egyrõl a kettõre hirtelen megvalósítani...
Vagy ez: "Magyarország elsõ professzionális, fizetett (nem fizetõs!!!)..." ez is egy érdekes mondat... persze lehet, hogy csak poénnak szánták.
576 4Ever
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
2.ha vki rock metalról akar informaciot metal hammert vesz
én nem vagyok ultimate-fan, egyik újság mellett sem állok és álltam ki, mert amíg nem volt ennyiféle, mindet vettem :-), másrészt meg mindegyikben voltak jó és rossz dolgok, amik miatt és nem tudtam rangsorolni õket. az utóbbi idõben pc.games-t és gamestart veszek, egyedül a gamer nem tetszik, mivel a szememben még mindig azt hiszik a stábjuk tagjai, hogy õk pcguru, holott nem is. jelenlegi tendencia: a gamestar nekem az über, 2 dolog emeli ki a többi közül: a dvd és az, hogy a külvilág rovatban végre nem tucütucü a divat, hanem rock-metal :-)
az 576-ot egyébként a kezdetetktõl vettem, egészen addig, amíg covboy ki nem lépett. õ volt számomra az etalon. covboy posta rulez!
Reiker:
...Ahogy a GS közleményben is áll: “A stafétát teljes egészében a GameStar szerkesztõsége viszi tovább”. Nem roncsolódott szét azonban a Kbyte csapat sem: Liquid, Balage, Stinger, Dae, Stiletto és jómagam új project-be fogtunk – szerény ambícióink szerint ez Pannónia legjobb / legfrissebb ONLINE magazinja lenne, ami jelenleg a www.576.hu címen tengeti aluldesign-olt, soványka életét. A nagy profilváltás márciusra várható, mikor megújult külsõvel, felturbózott belsõvel kívánjuk felköttetni a drótolt vetélytársakkal a gatyót. Ez lenne Magyarország elsõ professzionális, fizetett (nem fizetõs!!!) számítógépes és videojátékokkal foglalkozó, áruházzal egybeláncolt tartalomszolgáltatása. Nem egyszerûen néhány hír, amit szabad perceinkben postolunk, sokkal inkább egy MAGAZIN a hálón. Jövõje kizárólag rajtatok múlik - a tartalomra szánt anyagi keret ugyanis egyedül a látogatók számának függvénye.
Hogy jön a képbe a GameStar? Nos, két féle olvasónk volt. Aki szerint romlott a KByte, és aki szerint javult. Elõbbiek megkapják majd az IDG kiadványát, ahol a srácok valószínûsíthetõen jobban / körültekintõbben ápolják tovább a hagyományokat és ebbõl adódóan valószínûleg még dinamikusabban fejlõdnek majd e legenda asszimilációja révén – utóbbiak velünk tartanak a 21. századba, és élvezik az INGYEN kánaánt. Amit meg tudok ígérni: lesz teljes (letölthetõ) játék is. Lesz minden, ami egy papírújság, csak gyorsabban. Leszünk mi, az utolsó KByte utolsó álmodói. Most oszolj :)...
`Take a look to the sky just before you die`
Riszpekk
Mint ahogy azt sem fogom soha elfelejteni, hogy a PCGURU 1998 aug. szamaban lattam eloszor eletemben a Duke Nukem Forevert, es onnantol varom, de kegyetlenul:)
`Take a look to the sky just before you die`