757
GameStar & 576 kByte
-
#247 akkor még magyar ember 242 voltál vagy vmi ilyesmi, leszarom, de ez volt a stílus ott is -
#246 ezzel a többséggel csak annyi a baj, hogy NINCS SAJÁT VÉLEMÉNYE....... hogy is lehetne, hisz többezer ember nem gondolhatja magától hirtelen ugyanazt
a tömeg önmagában tehetetlen, és nem tud véleményt alkotni, csak akkor, ha valaki eléjük áll, és közli velük, hogy akkor mától ezt és ezt szeretitek (legjobb példa Viktor és a Kossuth téri banda)
ilyenformán kétlem, hogy a tömeg "véleménye" lenne a döntő, hisz az végső soron nem más, mint egyetlen vezető egyéniség véleményének felerősített visszhangja
magyarán: itt is EGY VALAKI dönti el, hogy mi jó és mi nem -
magyar ember 2 #245 Mi a bajod vele? Szerinted korokre osztott strategia, netan kalandjatek? -
magyar ember 2 #244 Doom3 topicban nem is jartam, szal ezt bebuktad!!!
Engem az 576 eddig se zavart. Nem teccett, nem vettem. 1szeruen leirtam a velemenyemet az ujsagrol, a csodjenek okairol, mert lattam egyesek nagyon nem tudtak rajonni erre. Ennyi.
"meguntam a veled való társalgást, mert kezded túl primitív szintre lehúzni"
En? Ugye magadat akartad ideirni? Nem en minositettem le a masikat, mert neki mas teccik, hanem te! Szal szalj 1 kicsit magadba, mielott ilyeneket irogatsz!
"Én nem fogom minden mondatomat háromszor megmagyarázni egy olyannak mint te."
Ugy latom itt nem en szorulok magyarazatra, hanem te. Szamomra teljesen nyilvanvalo miert jutott csodbe az 576. Valoszinuleg a tobbi keszito hozzaallasa is olyan volt mint a tied. -
#243 kösz, de Mike mester művein már túl vagyok, neki a Stronghold Crusader az alap RTS, asszem elég, ha ennyit mondok...... -
#242 "nem te hatarozod meg hogy mi a jo, a helyes, hanem a TOBBSEG"
A legnevetségesebb dolog a világon!!!! Figyelj csak, ha ez igaz lenne, akkor
a legjobb autó a Suzuki Swift (LOLOLOL)
a legjobb zenész Kozsó és Lagzi Lajcsi
a legjobb TV műsor az Esmeralda
a legjobb ital a Kőbányai világos
a legjobb videókártya a GF2 MX
a legjobb film a Harry Potter LENNE
soroljam tovább??? ennyit a dicső többségről, szinte biztos jele a színvonal és az őszinteség teljes hiányának.... gratulálok, sikeresen beilleszkedtél egy nagy szürke tömegbe! -
magyar ember 2 #241 Freak, ugye olvasod az ilyeneket? -
#240 eddig nem tudtam, hogy te ennyire hard eset vagy, de mostmár vágom (bár egyszer jó régen már porig égetted magad a Doom 3 topikban, kár hogy ki lett az egész moderálva)
nézd, ha szerinted neked van igazad, akkor csak jó szórakozást tudok kívánni, az 576KByte többet már nem fogja zavarni úri (vagy durván sznob?) ízlésedet..... Én mindenesetre meguntam a veled való társalgást, mert kezded túl primitív szintre lehúzni. Én nem fogom minden mondatomat háromszor megmagyarázni egy olyannak mint te. -
magyar ember 2 #239 "persze, megvan az az egyéni vonása, hogy tök olyan, mint 2 másik....."
Ugy latom a minosegrol beszelsz. Abban nem baj ha hasonlitanak.
Kar csinalnod a fesztivalt, nem te hatarozod meg hogy mi a jo, a helyes, hanem a TOBBSEG. Az pedig a vasarlok nagyobbik reszet jelenti, nem pedig teged 1magadat. Amit az emberek szeretnek, az jo, amit nem, az nem. Amit szeretnek, azt szivesen megveszik, amit nem, azt nem.
"ja, és az az egyéni vonásuk is megvan, hogy szeretik a nagy kiadók játékait isteníteni"
Ha 1szer jo az a jatek, miert ne tennek? Megis mit kene? Csak akkor eljenezni ha akarmilyen szar, de underground? -
magyar ember 2 #238 "bazzeg, ne idegesíts fel, a vagdalkozás a te szöveged, én ilyet nem állítottam"
Igen? Meg mindig probalkozhatsz idezni ilyet tolem, kulonben csak vagdalkozol.
""EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez" (MONDTAM ÉN)
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?"
Nem a velemenyehez kell hozzaigazodnia, hanem az IGENYehez. Tudod, a sonkatol is elvarod hogy legyen benne hus, a kenyertol meg hogy gabona, ugyanigy az ujsagcikktol is hogy tartalom. Ilyen 1szeru ez.
"tudom jól, hogy nem élhetsz flém nélkül, de ez most komoly téma, és nincs szükség a szurkálódásodra
de legalább akkor adnád fel, amikor már magad ellen beszélsz!"
Mar megint csak mellebeszelsz, probalod ram kenni a sajat tetteidet. Mutass tenyeket! Ne meseket. Eddig minden idezetemmel csak magadat cafoltad meg. -
#237 persze, megvan az az egyéni vonása, hogy tök olyan, mint 2 másik..... ha az egyik árat emel, a másik is, ha a másik egy CD-vel többet mellékel, az egyik is.....
ja, és az az egyéni vonásuk is megvan, hogy szeretik a nagy kiadók játékait isteníteni -
magyar ember 2 #236 Hagyd mar ezt a hulyeseget! A tobbinek is megvan az egyenisege, csak neked nem tetszik ha valaki a lenyegrol is kepes irni, nem csak a tegnapi vacsorajarol cikk helyett. -
magyar ember 2 #235 Igy van. -
#234 ha ez kell neked, én beismerem:
"az egyéniség alulmaradt a trenddel szemben"
na mostmár nyugodtan fogsz aludni?? -
magyar ember 2 #233 "ha a tömegnek nem tetszik az újság, akkor ne vegyék, de ne várják el senkitől, hogy feladja az egyéniségét, és beálljon az átlag termékek közé"
Nem kell feladni az egyeniseget, felolem csodbe mehet az egyenisegevel egyutt.
"hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerűek"
Hihetetlen hogy vki a vereseg beismerese helyett a jobbat fikazza. -
#232 bazzeg, ne idegesíts fel, a vagdalkozás a te szöveged, én ilyet nem állítottam
de ez azért érdekes:
"En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni"
EZ AZ EGYIK MONDATOD
"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez" (MONDTAM ÉN)
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?
EZ PEDIG A MÁSIK MONDATOD, na most szállj magadba kicsit
tudom jól, hogy nem élhetsz flém nélkül, de ez most komoly téma, és nincs szükség a szurkálódásodra
de legalább akkor adnád fel, amikor már magad ellen beszélsz!
-
magyar ember 2 #231 Sztem meg nem a kozonseget kell nezni, hanem a filmet. :) Azt meg el kell ismerni, hogy leginkabb csak a multiplexekben van jo hangtechnika, oda jutnak el eloszor (es gyakran utoljara is) a legjobb filmek. Sztem ezert jarnak oda az emberek. Aki meg villogni akar, az barhol megteszi. -
#230 ez mondjuk magánvélemény, hatezer oka lehet annak, hogy valaki megvesz egy újságot
és egy gasztronómiai hetilap nem fog autókról írni csak azért, mert jobban mennek az autós újságok
-
magyar ember 2 #229 "Ugyan miért kellett volna?????? Ez egy ilyan újság és kész!"
Mert nekem az kell, es kesz.
"TESSÉK, VAGDALKOZÁS:
"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent""
??????????????????
Mi ebben a vagdalkozas? Nem igy tortent? Csodbe ment a lapod, es amikr ezt leirom, az vagdalkozas? Vagy csak igy hivod a tenyeket?
"Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?"
??????????????????????
En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni. Ha nem igy tortenik, vege a dalnak. Az 576 csodje is ezt bizonyitotta. -
magyar ember 2 #228 "De érdekli az embereket az újságíró."
Ja, de a cikkiras mellett, es nem helyett. -
#227 "Ja. LEIRASoknak is kellett volna"
Ugyan miért kellett volna?????? Ez egy ilyan újság és kész!
"Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas"
TESSÉK, VAGDALKOZÁS:
"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent"
Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?
-
#226 az a baj, hogy bár utópiának tűnik, de könnyen bekövetkezhet, amit írtál
hisz mi értelme lesz papírra vetni a cikkeket, ha a feeling eleve másodlagos??? én elképzelhetőnek tartom, hogy jövő ilyenkor az újságárus már csak egy DVD lemezt nyom a kezedbe, ha kérsz egy PC-s újságot -
magyar ember 2 #225 "CSAK ezt harsogod, de mindegy."
Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas.
"Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETŐK szerepeltek, probléma???"
Ja. LEIRASoknak is kellett volna.
"Ha neked nem kell, ne vedd meg!"
Igy tortent. Sok mas emberrel is. Nekem nem baj, nem en sirok az ujsag utan.
"Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelező lett volna megvenni."
Na mar megint... Hol is lattal ilyet tolem? Ja, hogy sehol... Nem volt ktelezo, nem is vettem, masok se, igy jart. En elmondtam neked az ujsagod bukasanak nyilvanvalo okait, te meg lefikazodd itt az embereket amiert nem a te izlesedet szeretik. Azt hiszed korulotted forog a vilag?
"Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tőled, hogy ezt értékeld."
Nem is teszem. Te azt hiszed ez az ujsag volt az isten, ami lehet hogy neked az volt, de mint az eladott peldanyszam mutatja, az emberek tobbsegenek nem. -
#223 hagyjál már bazzeg, magad ellen beszélsz....
"Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?"
CSAK ezt harsogod, de mindegy.
"Ezt hivjak jatekISMERTETOnek."
Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETŐK szerepeltek, probléma??? Ha neked nem kell, ne vedd meg! Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelező lett volna megvenni. Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tőled, hogy ezt értékeld. -
magyar ember 2 #222 "De barátom, ha egy cikkíró az elvárásokat követi, akkor mi van az objektivitással?????"
Az az alap elvaras. Meg az informaciotartalom.
"Látom, te is az a fajta vagy, akinek az jön be, ha minden oldalról körbenyalják, vagyis istenítik a kedvenc játékát, és tökéletesen visszhangozzák az ismert közvéleményt"
Igen??? Ezt meg te honnan veszed? Nem olvastad el amiket eddig irtam?
"A tesztelő leül játszani, majd leírja a véleményét"
Ezt hivjak jatekISMERTETOnek. Egy jatekLEIRASban viszont tenyek kellenek, informaciok. Az 576ban a leirast is ismertetonek kepzeltek a cikkirok, es ez mar baj. Legalabbis nekem - meg az eladai szamokbol kovetkezoen a tobbi olvasonak.
"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez"
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?
"és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van??"
Akkor sokan megveszik a lapot. De mintha nem ez torent volna.
"SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró először kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz..."
Pedig az. Az ujsag vegso sorom egy termek, amit el kell adni a vasarloknak. Ez a piacgazdasag alapja. Ugy latszik az 576 nem ertette meg ezt. -
#221 nah,most leirom az 576kbyte történelmében számomra legfontosabb sorokat!kb 1000-szer olvastam már el..."szerintem a ....grafikája mindennél szebb.zenéi mindennél kellemesebbek.a játékmenete elsőrangú,a kezelése összetett,de adja magát.a legtöbb titkot rejti,aa legtovább marad szorakoztató.persze a fenti kijelentések csak akkor érvényesek,ha a megfelelő konfigurációval játszol,ami a mostani árak mellett nem elérhetetlen.ha viszont nem elég erős a géped,akkoregy jobb 3d-gyorsitókártya áráért már kapsz egy playstationt.játszd azon a ....et.hidd el nem fogsz csalódni!" hát én nem csalódtam,és azok sem azt hiszem,akik tudják miből idéztem...egy félisten irta...pirosbicikli. -
#220 igy van! -
RadeoN #219 Good bye 576 kbyte, rest in peace! -
#218 Mi nem cseréltünk. Barátságban vátunk el, mert Zolee másfelé, nagyobb volumenű dolgok irányába akart nyitni. -
#215 Érdekes dolgokat olvasok itt...
Véleményem szerint az 576 KByte Á. Zolee idejében volt a csúcson. Folyamatosan a csúcson. Olyan eladásokat produkáltunk, amiről ma csak álmodni lehet. AZ volt az 576 KBYTE!
Távozásával indult meg a magazin a lejtőn. Jöttek-mentek a főszerkesztők, az egyik több embernek tetszett, a másik kevesebbnek. Egyikük sem tudta még megközelíteni sem azt a "régi" színvonalat. Ez a véres és szomorú valóság... -
#214 "Azért érdekes, hogy akkortájt a CoV tábor részéről kb. hasonló vélemények hangzottak el mint most Freak hozzászólásaiból"
Nem véletlen, akkoriban CoV fanatikus voltam, és nem vettem az 576-ot sűrűn. -
#212 ez mennyire igaz..... -
#211 Csalódott vagyok. Ma magyarországon nem a kedvenc PC-s magazinjukat veszik az emberek, amihez esetleg INGYEN játék dukál, hanem OLCSÓ JÁTÉKOT vesznek, amihez jár egy ingyen magazin... -
#210 felejts el -
#209 De gondolom nem az olvasókra vagy dühös -
#208 Hát ha Te ilyen biztos vagy abban, mások mit gondolnak... -
#207 és kik AZOK az emberek? -
#206 Egyrészről nagyon, nagyon szomorú vagyok. Ennek az eseménynek (a megszűnésnek, nem az "egyesülésnek") egyszerűen nem lett volna szabad megtörténnie.
Másrészről dühös vagyok. Dühös vagyok azokra az emberekre, akik miatt megtörtént.
Harmadrészben? Tehetelen vagyok. Ez elszomorít és dühít is egyben...
1990 júniusa óta vagyok a cégnél. Sok mindent megértem itt. Sok mindent megtanultam. Legfőképpen azt, hogy igenis VANNAK pótolhatatlan emberek. -
#205 azon csodálkoznék..... -
#204 csakhogy az, hogy az 576 más mint a többi, lehet, hogy számodra nyilvánvaló volt, de másoknak nem biztos. Amit pedig sablonosknak látsz, másoknak egyedinek tűnhet