757
GameStar & 576 kByte
  • Cat #203
    inkább te is mondj véleményt ;)
  • FREAK
    gondolod?
  • Cat #201
    most az olvasokat ostorozod, hogy "gonosz vásárlok, mér nem kell nektek az az egyéni ujság, hiszen olyan hiperszuper irok voltak benne!" ?
    piac van, a tömegnek nem tetszett az ujság és nem vették meg -> csődbe ment a lap
    ezután gondolkodhatnak az ott dolgozó emberek hogy kinek is van igaza...
  • Martin576
    Freak sírva könyörgöm hagyd az egészet, nem ér ennyit...
  • FREAK
    de értem

ő azt mondja, az újság igazodjon a tömeg elvárásaihoz

én meg azt mondom, hogy ha a tömegnek nem tetszik az újság, akkor ne vegyék, de ne várják el senkitől, hogy feladja az egyéniségét, és beálljon az átlag termékek közé

pont azért volt fele olyan drága, mert NEM egy szinten akart a többivel működni

hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerűek
  • Mike
    nem a fikázáson múlik egy lap színvonala
    pontosabban dehogynem, de nem úgy.

szvsz nem nagyon érted, mit mond magyarember
  • Mike
    a pénz nem zárja ki a jó munkát
  • Mike
    Muliplexbe éjjel kell menni, vagy délelőtt, akkor nincsenek plazaás faszfejek, akik üjjünkmábevmirehamáittvagyunkbazzeg "elit"hez tartoznak
  • Mike
    De érdekli az embereket az újságíró. De én nem emlékszem egyetlen nagy névre sem a mostani 576 stábból. Csak sok kezdő csoka, mérhetetlen mennyiségü önbizalommal
  • Mike
    Ez a pár mondat téged annyira jellemez:
    "Ők taposták ki itthon az utat, ők mutatták meg hogy kell ezt csinálni, nehogymár a végén ők kezdjék el az újoncokat utánozni. És ez működne is, ha az olvasók többsége nem egy egér szintjén vegetálna értelmileg, és lenne bennük némi tisztelet az emberi tartás iránt. "
    inkább nem is mondanék rá semmit, illetve csak annyit, hogy a mostani 576 tarsaság NEM ugyanaz mint akik elkezdték, a Balogh Zsolton kívül. Ha máig az öregek vinnék a lapot, azt mondom, ok, nehogy már nekik magyarázzunk, de nem így van
  • FREAK
    azt én sem tudom :)
  • Deajka
    Hej be(a)zzeg ! Mit össze tudtok vitatkozni !
    Egyébként ez igaz a life other partjára is...
    Mit is nem értek?
    Az sg egy játékos (gamer) oldal. Ennek profilja, hogy szórakoztatás céljából készített számítógépes játékokat! ismertessen + verje a port körülöttük. Hja, meg minden más ami a játékokkal kapcsolatos. Igen.
    A játék pedig arra hivatott lenni (ez szép), hogy az egyszerű jobbágy ha hazatér szépen elkezdjen kikapcsolódni, tehát örülni és vigadni.
    Erre mi folyik a gamék körül: ez nem úgy van, az nem úgy van! (like politika)
    A legegyszerűbb A2-es jobbágy (like me) meg áll és nem érti, hogy miért kell vitatkozni.
    A meló az meló...ha szereted az te bajod!(és szerencséd).
    Mit is akartam mondani?
  • FREAK
    De barátom, ha egy cikkíró az elvárásokat követi, akkor mi van az objektivitással????? Látom, te is az a fajta vagy, akinek az jön be, ha minden oldalról körbenyalják, vagyis istenítik a kedvenc játékát, és tökéletesen visszhangozzák az ismert közvéleményt.

Hát ez nem így működik egy normális világban. A tesztelő leül játszani, majd leírja a véleményét (ugyanis EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez), és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van?? Senki nem mondta, hogy ez szentírás, ez csak egy tesztelő véleménye, ami lehet igen negatív is adott esetben. Ezért áll nálam második helyen (mostmár első) a PC GAMES, mert ott is mernek fikázni, nem pedig a példányszám miatt remegve túlértékelik az összes hulladékot, ami ma kijön.

SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró először kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz....
  • magyar ember 2
    Persze, akkor jo ha az ember szereti is amit csinal, de attolmeg nem szabad megfeledkeznie rola, hogy ez legfokepp munka. Tehat vannak elvarasok, amit teljesiteni kell, nem egy kocsmaban van, ahol azt csinal amit akar.
  • FREAK
    ha simán munka, akkor már rég rossz..... ezt csak pénztért nem lehet jól csinálni (és szerintem nem is szokott sikerülni)
  • Ramza
    Add fel szvsz :(
  • Ramza
    Ha tehetem, akkor a filmeket nem multiplexben nézem meg, általában a Kossuth 4 a felső plafon, ritkábban Corvin, de a multiplexekért tényleg nem rajongok - kicsit elegem van már a mobiltelefonáló picsákból és a széket rugdosó pitbullokból. Ha van a közelben "sarki közért" és lehet benne olcsón kapni azt, amit meg szereténk venni, akkor valóban eszembe sem jut nagyobb boltba menni.
  • magyar ember 2
    En asszem te nem erted. Senkit nem erdekel ki milyen ujsagiro, csaqk az hogy mekkora peldanyszamot tud eladni. O 1 showman, aki miatt veszik vagynem veszik a lapaot. Neki penzt kell hoznia a hazhoz, nem pedig a hobbijat uzni. Ez munka, meg akkor is ha kellemes.
  • FREAK
    bazeg, direkt nem értitek?????

Itt egyszerűen arról van szó, hogy kétféle újságíró van

1. Pénzért csinálja - mindegy mit ír, a lényeg, hogy 80% fölött értékelje, mert ezt szereti a nép, és legyen a cikk mellé egy CD is, de ha épp a grillcsirke a menő, akkor azt mellékelünk

2. Elhivatottságból, szerelemből csinálja - vagyis addig csinálja, amíg élvezi, akkor is ha nem keres vele, ugyanis NEM A PÉNZ AZ ISTENE

A többség a grillcsirkére szavazott ez a szomorú tény, és engem is ez bánt, hogy leszarják az emberi tényezőt. Bedobják a pénzt, kiesik a termék, mindenki boldog, Hurrá.........
  • Laalee
    ezekszerint te sosem mesz multiplex moziba mindent a sarki moziban nezel, a fapadon mert olcsobb es szemelyesebb. vasarolni is a sarki trafikba mesz
  • magyar ember 2
    Nem hat.
  • magyar ember 2
    Sorstars. :)
  • Ramza
    ... és igaz :(
  • magyar ember 2
    "az ilyen emberek miatt jutott ide egy 13 éve működő lap"
    Ezeket az embereket ugy hivjak hogy celkozonseg, mas esetekben mint vasarlo. :)

"tudod, volt idő, amikor MINDENKI az 576-ot vette, mert a CoV már halott volt, a Guru még sehol nem tartott stb stb"
    Haat... En pl biztos nem. :)

" mai újságok közül mindenképpen alap az 576"
    Szerencsere nem. Ha jol csinaltak volna, lehetett volna az is, de igy...

"és sajnos az a majd 30000 ember is ezt olvasta, akik most a CD mellékletre verik dupla (tripla) áron"
    Ha azt olvassak, miert van megis csodben? Valami itt nem stimmel...

"szerintem ez a szégyen, hogy itt már senkinek nem számít, hogy mit kapott egy laptól, hogy ezen nőtt fel"
    A multbeli erdemekkel ki lehet torolni... Ez mindenhol igy van.

"jön egy új cucc, drága, színes, akkor csak jó lehet"
    Vagy tud valamit amit a masik nem. Ez nem jutott az eszebe senkinek az 576nal?

"Ők taposták ki itthon az utat, ők mutatták meg hogy kell ezt csinálni, nehogymár a végén ők kezdjék el az újoncokat utánozni."
    Azert tulzasokba nem kell esni. A Guru is ugyanolyan regota nyomja az ipart.

"De sajnos nem így van, nekik a Plaza kell, meg a Multiplex meg Kóla meg a Csipsz, hát vegyék!"
    Veszik is.
  • Laalee
    ki hol merre? :D
  • Laalee
    martirt azert ne csinaljunk mar beloluk... asszem nem az 576 volt a legelso jateklap sem.
  • FREAK
    valaki cincogott? :D
  • Laalee
    nekem 13 ev alatt 1* sem sikerult olyan 576 ot talani ami utan azt mondtam megveszem a kovetkezot is...
  • FREAK
    az ilyen emberek miatt jutott ide egy 13 éve működő lap
    tudod, volt idő, amikor MINDENKI az 576-ot vette, mert a CoV már halott volt, a Guru még sehol nem tartott stb stb
    a mai újságok közül mindenképpen alap az 576, és sajnos az a majd 30000 ember is ezt olvasta, akik most a CD mellékletre verik dupla (tripla) áron

szerintem ez a szégyen, hogy itt már senkinek nem számít, hogy mit kapott egy laptól, hogy ezen nőtt fel, jön egy új cucc, drága, színes, akkor csak jó lehet!

Szerintem pont az lett volna a legnagyobb leégés az 576KByte részéről, ha 10 év után felvesz egy olyan stílust, amit mindig is ellenzett, csak azért, hogy párezerrel nagyobb legyen a példányszáma...... Ők taposták ki itthon az utat, ők mutatták meg hogy kell ezt csinálni, nehogymár a végén ők kezdjék el az újoncokat utánozni. És ez működne is, ha az olvasók többsége nem egy egér szintjén vegetálna értelmileg, és lenne bennük némi tisztelet az emberi tartás iránt. De sajnos nem így van, nekik a Plaza kell, meg a Multiplex meg Kóla meg a Csipsz, hát vegyék!
  • magyar ember 2
    "van aki pénzért elkurvul, és van, aki nem (vállalva a csődöt)"
    De az is lehet hogy tevesen hiszi azt magarol hogy amit csinal, az a jo. Nekem pl. egyaltalan nem tetszett az 576 stilusa. A bo" le're ersztett semmit en nem dijazom.

"az én szememben az utóbbi valamivel több tiszteletet érdemel, az árral sodródni ugyanis mindenki tud...."
    Akkor meg nem siratni kell a lapot, hanem orulni hogy sikerult elerni a celjukat - a cso"dbe jutast. :)
  • FREAK
    pontosan erről van szó

van aki pénzért elkurvul, és van, aki nem (vállalva a csődöt)

az én szememben az utóbbi valamivel több tiszteletet érdemel, az árral sodródni ugyanis mindenki tud....
  • magyar ember 2
    "Nem, ők az egyéniséget választották."
    Azzal egyutt jar. Ugy laccik a celkozonseg eleg kis hanyadanak jott be a stilusuk. Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent. Gondolom azert feltunt nekik hogy a Cov, majd a Guru is eleg sikeres volt, nem hiszem hogy nem tudtak kitalalni hogy ok miert nem azok. Ha meg tudtak, megse csinaltak ellene semmit, akkor az a sajat problemajuk. Az eletben soxor nem azt kell csinalni amit szeretnenk, hanem amire igeny van. Sot, mindig, csak szerencses esetben ez a 2 1bevag.
  • FREAK
    "Ok a kis peldanyszamot valasztottak"

Nem, ők az egyéniséget választották. Tudod, tervbe volt véve januártól a CD melléklet, de végül le lett fújva, akkor már inkább szűnjön meg a lap.... Lesz helyette valami, de nem most, és nem pont ilyesmi.
  • magyar ember 2
    Nem mindenki turkal allandoan a neten, lesve a kulonbozo siteokat, hogy van-e mar frissites azadott cubbol, jott ki vmi uj...
  • Laalee
    engem isdn mellett sem erdekelt a cd melleklet, mert mire megjelent ami erdekelt volna rola, mar reg megvolt. mdemmel sem nagy kunszt 1 honap alatt leszedni 300mb ot. kb ennyi ami erdekel a melleklet cd rol
  • magyar ember 2
    Biztos van ilyen is, de el kell dontenie a kiadonak hogy kis vagy nagy peldanyszamot akarnak eladni, es aszerint kesziteni az ujsagot.Ok a kis peldanyszamot valasztottak. :)
  • magyar ember 2
    Ja. Ez hianyzott az 576bol.
  • magyar ember 2
    MAsokat meg az nem erdekel, mert nincs adsljuk, kabelnetjuk. :)
  • Mike
    olcsóbban is
    persze utána nem ennyiért szokás adni
  • Mike
    ezek szerint kevesen voltak azok, akik a stílusa miatt tetszett a lap
    aki nem vette meg:
    - annak nem jött be pont ez a stílus
    - keveselte az információt, mint magyarember
    - hiányolta a CD/DVD-t, rágógumit