757
GameStar & 576 kByte
-
#382 "Hogy jön össze a polfórum meg a konzolosok?"
magyarembernél véletlenül se keress értelmet és logikát. :))
-
#381 1. Hogy jön össze a polfórum meg a konzolosok?
2. Nem érzem annak szükségét, hogy beteg fórumosok tévhiteit oszlassam el. Hiszel, amit akarsz, engem nem zavar, ha hülyén halsz meg.
3. Mivel ez a téma kifújt, pls kotródj vissza a konzolos barátaidhoz, és őket cseszegesd, de ha mindenáron itt akarsz sportolni, nekem ok. -
#380 mondom :))) -
magyar ember 2 #379 El lehetett volna jonni penteken a polforumos talalkara, hetekig itt reklamoztam, 1 konzolos nagyarcu nem mert eljonni. Ennyit ertek. Es meg te mersz beszolni? -
#378 vigyázz, mert megkapod, hogy te is egy elvakult konzolos pöcs vagy....:))) -
#377 köll! :))) -
#376 Mi fáj, babám?? Megint én vagyok a téma, és nem te?? Azt hittem, megszoktad már... -
#375 juj de szar......... :))
na szóval ott tartottunk, hogy vagy te valaki egyáltalán vagy csak nem mersz kimenni az utcára, és a monitor sugárzásából merítesz erőt? -
magyar ember 2 #374 Nem, ennek ti, konzolosok vagytok amuveloi. En nektek tartok tukrot, hogy lassatok magatokat. Ha nem teccik, sajat magatokat minosititek. -
cue #373 Kell olcsón egy Föld-Mars dekóder? :) -
#372 bocs, de ezt a mondatot nem tudtam dekódolni :))) -
Antonio #371 UNREGet támogato meddig ameik topicba benéztem azt láttam csak hogy szidod azt amiről szól a topic stb. -
#370 "amig be nem mutatkoztal itt a nagykepusegeddel, masok lenezesevel."
te mersz beszélni nagyképüségről és lenézésről, amikor te vagy ennek az élharcosa??? -
magyar ember 2 #369 Ahogy mondod, fo" az informacio. Ezt kell szemelott tartania egy ujsagnak. Te mit szolnal ha a penzedert auto helyett csak az elado velemenyet kapnad meg? :) -
#368 pffff...
szereted a természetet? -
#367 "kedves me2 akkor ezen elmélet alapján, vajon miért sikeres a konzol manapság?" -mohus
"Mert van ra igeny. Lagzi Lajcsira is van. :)" -me2
meg az új csillivili PC-s újságokra...tele az általad említett "tartalommal"..csak semmi szabadosság fő az információ...ugye
-
#366 "A Cov mint igenytelen? LOL. Olvastal te igazi, regi CoV-ot? Gyanitom hogy te mar csak az "uj", lamer szerkesztogardat ismerted."
a görbelábú LastNijától megvan...egészen addig amíg a "béna PC" bele nem fukarkodott és Computer világ nem lett...
szóval én értékeltem a lapot...
-
Antonio #365 A GS mosthogy az 576al együtt csinálja az áldást nincs aza PC újság ami leverné.
-
magyar ember 2 #364 Ismert a halal teged, amig be nem mutatkoztal itt a nagykepusegeddel, masok lenezesevel. Csodalkozol hogy nem lettel nepszeru az altalad lefikazott emebrek koreben? Sajat magadat jarattad le.
Vki irta lejjebb hogy firkalgatsz az 576ba (mostmar ugy latom csak multidoben :)), most hogy bemutattad magad, mar nem csodalkozom miert ment csodbe az ujsag. Tudod, ismerek par cikkirot, de ilyen bekepzelt, elszallt agyu 1 sincs koztuk.
Te a cikkeidre szoktad verni? Ha mar nincs no", jo az ujsagcikk is? :) -
#363 olyan élő ember nincs -
#362 érdeklődött a halál, csak kíváncsi vagyok, honnan ismersz ennyire
talán rajongóm vagy, és a cikkeimre vered?? nem szégyen az..... -
magyar ember 2 #361 Te erdeklodtel utanam, azert irtam, hogy nincs semmi eselyed. -
#360 Akkor ne baszogass, pasi vagyok -
magyar ember 2 #359 Minek, meg akarsz ismerkedni velem? En a lanyokat szeretem. :) -
#358 mesélj inkább magadról -
spR #357 :)))
-
magyar ember 2 #356 De ilyen keves? -
#355 vagy önismeret? -
#354 "Az a vicc, hogy nem csak magammal. Vannak még olyan emberek, mint én...."
"többnyire művészek, vagy legalábbis kreatív alkotók"
Nem rossz.
Lényeg, hogy legyen önbizalmunk :))
-
#353 többnyire művészek, vagy legalábbis kreatív alkotók -
#352 nem. birkák :))
(na jó csak vicc volt!) -
spR #351 Szabadkőművesek? :))))
-
#350 Az a vicc, hogy nem csak magammal. Vannak még olyan emberek, mint én, és velük is igen jól kijövök. De ez nem egy fórumos ismeretség alapján jött össze.... -
spR #349 Hát azt elhiszem, hogy jól kijössz magaddal :))
-
bazsi123 #346 :-) -
bazsi123 #344 ezt most miért kellett? -
#342 meg lehet szokni, bár vannak hátrányai -
spR #341 Akkor az nagyon gáz. -
magyar ember 2 #340 ooo... ha legalabb csaj lennel, azt mondanam ok, de igy? :) -
magyar ember 2 #339 Valoban, de ez olyan 1ertelmu.
:)