GameStar & 576 kByte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval én inkább azt mondom, hogy nem tudok semmit 😊
Riszpekk
Úgy legyen!!
Riszpekk
Covboy-jal, meg zolee-val mi van?
Tudja valaki?
A Cov volt a legjobb, fõleg a posta-rovat...De õk már nagyon rég becsõdöltek, pár névváltoztatás után (computer világ, pcultra...), az 576 idáig bírta...
Olyan játékot szeret amit én nem?
Az már nem lehet komplett!
Olyan újságot vesz, ami szerintem nem igényes?
Hû, az csak egy igénytelen barom lehet!
Nem veszi meg az 576 Kbyte-ot, minden játékmagazinok alapját ? Hogy képzeli? Az ÚJSÁGOT, amit iskolában kötelezõ olvasmánnyá kellett volna tenni az irodalom remekei között, s erre a sok primitív nem érti?
S csõdbe megy ? Hát milyen világ ez?
S valakinek másmilyen az ízlése, mint az enyém?
Az ENYÉM, ami mindennek alapja , az örök igazság?
Hát milyen világban élünk?
Bocs, Freak, de elolvasva a fórumot, kb ez a konklúzió. S leírom itt is, ilyen hozzáállással nem csodálom, ha csõdbe ment az egykoron valóban legjobb számítástechnikai magazin.
Üdvözlettel,
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
az emberek különbözõ szinten élnek, ez van
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem biztos, hogy Lagzi Lajcsit valaki azért hallgat/néz, mert nála az a zenemûvészet etalonja, csupán azért mert éppen ahhoz van kedve, és arra tud "jól" táncolni!
Én sem azért olvasom ezt a topicot, mert több mondanivalója van, mint mondjuk a Szép Új Világnak, csak azért, mert most éppen ez is szórakoztat.
és aki Lajcsit hallgat azzal valami gond van
Riszpekk
tedd egy komoly zenész mellé és látod a különbséget
Riszpekk
Sz'al Freak nekem az a bajom az egésszel, hogy elitista vagy, és azt gondolod, hogy a Te véleményed mérvadó, és ha Te nem szereted Lagzi Lajcsit, akkor az csak értéktelen vacak lehet. Csakhogy ez nem így van. Mert másnak éppen a Te általad szeretett stílus lehet az értéktelen vacak. Azt kéne mindannyiunknak belátni, hogy egy minimális (nem definiált...) szint felett, nem létezik értéktelen vacak, max. a nekem nem jön be kategória. És mivel manapság (hál' istennek) semmi sem kötelezõ, ez így jól mûködhet(ne). (Például én rendkívül örülök annak, hogy nem kell Lagzi Lajcsit néznem, de nem tartom "alacsonyabbrendûnek" azt, aki azt nézi)
Az 576-ról különösebben véleményt nem tudok írni, mert '94 környékén végleg abbahagytam az olvasását. Akkoriban még valamennyire élt a CoV, aztán pár évig nem vettem semmit, majd jött a ZED, ami (rengeteg hibája ellenére) nagyon bejött. Utána egyenesen a Gamestar jött, mint jogutód, amit eleinte nem szerettem, csak a cikkírók miatt vettem. (Hoppá, hoppá!!!) Mára egészen kikupálódott.
(Az a megjegyzésed meg, hogy ezek a szennylapok mindent 80% felett értékelnek, meg azé' humoros, mert pár éve (2?) kezembe került egy havernál (?) egy 576, és elhûltem, hogy egy (!) játék volt 90% ALATT értékelve benne... Ehhez képest vegyél mondjuk egy Gamestart és nézd meg, hogy húznak le szívbaj nélkül játékokat benne.)
Maradjunk ennyiben.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha latin szavakat hasznalok, akkor intelligensebbnek laccok?
"nem érzed kicsit viccesnek ezt a hasonlatot??? nem lenne jobb egy hullamosó vagy takarítócéghez hasonlítani egy újságot???"
Hasonlithattam volna 1 foldelt emitteres alapkapcsolashoz is, de gondoltam ez kozerthetobb.
Nem is kotelezo megvenned. Ha mas is igy dont, majd az is csodbe megy. Ha meg nem, akkor nem.
"Te egyszerûen a többségrõl beszéltél"
Igen, de ez a tobbseg egy jol behatarolt korbol (vasarlok) kerul ki, nem pedig a kozso es suzuki rajongok taborabol. Ennel a temanal azt hiszem ez eleve adott volt.
"vagyis ami túl bonyolult, túl magas színvonalú, az kiesik"
Meg az is ami tul alacsony szinvonalu. Sztem ez utobbi tortent.
"Nem az ár a meghatározó, a Suzukinál is van olcsóbb autó"
Az adott minosegi szinten nyilvan a suzuki volt a legolcsobb. A 10 eves kocsinak mar van 1000 baja, allandoan szervizben van, sokaknak ez nem hianyzik, es egy folyamatosan rendelkezesre allo auto minosegileg jobb (ugye tokmind1 hogy azert kell buszoznod, emrt nincs autod, vagy azert mert szervizben van).
"a Kozsó CD se a legolcsóbb a piacon, ellenben ezek a termékek minden agyament hülye igényeit kielégítik"
Vagy 1szeruen nem erdekli annyira a tema, hogy nekialljon valogatni.
Nekem viszont megvolt a velemenyem a laprol, Catnek is, meg sok mas embernek is, es a penztarcankkal dontottunk.
nem érzed kicsit viccesnek ezt a hasonlatot??? nem lenne jobb egy hullamosó vagy takarítócéghez hasonlítani egy újságot???
Riszpekk
Akkor te kozben temat valtottal, mert mi errol beszeltunk 1folytaban.
Hogy ki szegyenkezzen? Talan a keszitok amiert olyan lapot csinaltak, amire nem volt igeny. A kenyeret is olyanra sutik a peksegben ahogy az emberek szeretik, nem ahogy a pek akarja. Es ettol az meg jo kenyer, legalabbis a vevoknek. Es ez szamit.
Hiába van PC-m, újság (normális) nincs hozzá. Komolyan mondom, úgy lapoztam végig, vagy inkább gyorsabban, mint a TV-újságot, aztán a jobb vállamnál repült hátra....
Ez az allitas viszont csak a te sajat maganvelemenyed, nem teny.
"hogy is lehetne, hisz többezer ember nem gondolhatja magától hirtelen ugyanazt"
Aha... Tehat ha mindenki utalja ha szar van a leveseben, akkor mindenki velemeny nelkuli birka, csak az a fasza gyerek, aki 2 kezzel beletur. Erdekes felfogas...
"a tömeg önmagában tehetetlen, és nem tud véleményt alkotni, csak akkor, ha valaki eléjük áll,"
Ez csak arra igaz, aki nem ert hozza, nem tudja mi kozul valaszthat, es nemis erdekli. Orsos Viktor es bunbandaja pont erre pelda. Aki szamtech ujsagot vesz, az tudja mit akar, a politikaval ellentetben ezt nem ontik keretlenul a nyakadba, csak akkor veszed, ha erdekel. Onnantol pedig el tudod donteni hogy neked az megfelel-e vagy sem.
Természetesen ez nem az 576-ra értendõ, nem állítom, hogy túl magas lett volna a színvonal.
Riszpekk
A Suzuki tulajdonosok ugyanis UGYANEZT mondják ("nem 1 hulladek, mint a peldadban, hanem kifejezetten jo. Van benne minden ami kell"´), és a Kozsó rajongók is!!! Te egyszerûen a többségrõl beszéltél, én pedig megmutattam, hogy a többségnek fogalma nincs a valós értékekrõl, azt veszik, amit képesek megemészteni, vagyis ami túl bonyolult, túl magas színvonalú, az kiesik.
Ez a nagy helyzet. Nem az ár a meghatározó, a Suzukinál is van olcsóbb autó (egy 10 éves Volvo vagy Ford nem kicsit jobb), és a Kozsó CD se a legolcsóbb a piacon, ellenben ezek a termékek minden agyament hülye igényeit kielégítik, hát miért is törnék magukat ennél fejlettebb dolgokkal???? Nesze bazzeg, van itt ingyér játék, szuper demo CD, utility collection (fél éve ugyanaz) színes lapok, nagy számok, mi kell még??? És bizony Gipsz Jakabnak nem jut eszébe más, ezért megveszi......
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
a tömeg önmagában tehetetlen, és nem tud véleményt alkotni, csak akkor, ha valaki eléjük áll, és közli velük, hogy akkor mától ezt és ezt szeretitek (legjobb példa Viktor és a Kossuth téri banda)
ilyenformán kétlem, hogy a tömeg "véleménye" lenne a döntõ, hisz az végsõ soron nem más, mint egyetlen vezetõ egyéniség véleményének felerõsített visszhangja
magyarán: itt is EGY VALAKI dönti el, hogy mi jó és mi nem
Riszpekk
Engem az 576 eddig se zavart. Nem teccett, nem vettem. 1szeruen leirtam a velemenyemet az ujsagrol, a csodjenek okairol, mert lattam egyesek nagyon nem tudtak rajonni erre. Ennyi.
"meguntam a veled való társalgást, mert kezded túl primitív szintre lehúzni"
En? Ugye magadat akartad ideirni? Nem en minositettem le a masikat, mert neki mas teccik, hanem te! Szal szalj 1 kicsit magadba, mielott ilyeneket irogatsz!
"Én nem fogom minden mondatomat háromszor megmagyarázni egy olyannak mint te."
Ugy latom itt nem en szorulok magyarazatra, hanem te. Szamomra teljesen nyilvanvalo miert jutott csodbe az 576. Valoszinuleg a tobbi keszito hozzaallasa is olyan volt mint a tied.
Riszpekk
A legnevetségesebb dolog a világon!!!! Figyelj csak, ha ez igaz lenne, akkor
a legjobb autó a Suzuki Swift (LOLOLOL)
a legjobb zenész Kozsó és Lagzi Lajcsi
a legjobb TV mûsor az Esmeralda
a legjobb ital a Kõbányai világos
a legjobb videókártya a GF2 MX
a legjobb film a Harry Potter LENNE
soroljam tovább??? ennyit a dicsõ többségrõl, szinte biztos jele a színvonal és az õszinteség teljes hiányának.... gratulálok, sikeresen beilleszkedtél egy nagy szürke tömegbe!
Riszpekk
nézd, ha szerinted neked van igazad, akkor csak jó szórakozást tudok kívánni, az 576KByte többet már nem fogja zavarni úri (vagy durván sznob?) ízlésedet..... Én mindenesetre meguntam a veled való társalgást, mert kezded túl primitív szintre lehúzni. Én nem fogom minden mondatomat háromszor megmagyarázni egy olyannak mint te.
Riszpekk
Ugy latom a minosegrol beszelsz. Abban nem baj ha hasonlitanak.
Kar csinalnod a fesztivalt, nem te hatarozod meg hogy mi a jo, a helyes, hanem a TOBBSEG. Az pedig a vasarlok nagyobbik reszet jelenti, nem pedig teged 1magadat. Amit az emberek szeretnek, az jo, amit nem, az nem. Amit szeretnek, azt szivesen megveszik, amit nem, azt nem.
"ja, és az az egyéni vonásuk is megvan, hogy szeretik a nagy kiadók játékait isteníteni"
Ha 1szer jo az a jatek, miert ne tennek? Megis mit kene? Csak akkor eljenezni ha akarmilyen szar, de underground?
Igen? Meg mindig probalkozhatsz idezni ilyet tolem, kulonben csak vagdalkozol.
""EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez" (MONDTAM ÉN)
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?"
Nem a velemenyehez kell hozzaigazodnia, hanem az IGENYehez. Tudod, a sonkatol is elvarod hogy legyen benne hus, a kenyertol meg hogy gabona, ugyanigy az ujsagcikktol is hogy tartalom. Ilyen 1szeru ez.
"tudom jól, hogy nem élhetsz flém nélkül, de ez most komoly téma, és nincs szükség a szurkálódásodra
de legalább akkor adnád fel, amikor már magad ellen beszélsz!"
Mar megint csak mellebeszelsz, probalod ram kenni a sajat tetteidet. Mutass tenyeket! Ne meseket. Eddig minden idezetemmel csak magadat cafoltad meg.