757
GameStar & 576 kByte
-
#298 Liquid valószínűleg jobban tudja nálam, szóval okosabb rá hallgatni. Én egy hete beszéltem Reikerrel (pont amikor indult a topik), és úgy vettem ki a szavaiból, hogy a név marad, de már ott is ment a poénkodás, hogy majd lesz 576 Game meg StarByte meg ilyenek.....
Szóval én inkább azt mondom, hogy nem tudok semmit :) -
magyar ember 2 #296 Nekem most is azt jelenti, amit eddig: semmit. :) -
#295 "szeretnénk, ha az 576KByte még az unokáinknak is azt jelentené, mint nekünk egykoron"
Úgy legyen!! -
Csaba #290 Becsődöltek? Elég szar. béke poraikra.
Covboy-jal, meg zolee-val mi van?
Tudja valaki?
A Cov volt a legjobb, főleg a posta-rovat...De ők már nagyon rég becsődöltek, pár névváltoztatás után (computer világ, pcultra...), az 576 idáig bírta... -
magyar ember 2 #287 :) -
magyar ember 2 #284 Lagzi Lajcsirol megg offban annyit, hogy sajat bevallasa szerint is szemet amit az ilyen Darido felekben csinal, kizarolag penzert csinalja. Amugy tud o igenyesebbet is nyomatni. Ez csak az o MUNKAJA. -
#283 Kicsit érdekes valakinek a gondolkodása
Olyan játékot szeret amit én nem?
Az már nem lehet komplett!
Olyan újságot vesz, ami szerintem nem igényes?
Hű, az csak egy igénytelen barom lehet!
Nem veszi meg az 576 Kbyte-ot, minden játékmagazinok alapját ? Hogy képzeli? Az ÚJSÁGOT, amit iskolában kötelező olvasmánnyá kellett volna tenni az irodalom remekei között, s erre a sok primitív nem érti?
S csődbe megy ? Hát milyen világ ez?
S valakinek másmilyen az ízlése, mint az enyém?
Az ENYÉM, ami mindennek alapja , az örök igazság?
Hát milyen világban élünk?
Bocs, Freak, de elolvasva a fórumot, kb ez a konklúzió. S leírom itt is, ilyen hozzáállással nem csodálom, ha csődbe ment az egykoron valóban legjobb számítástechnikai magazin.
Üdvözlettel,
rage -
#282 ja csak hogy segiteni akart, gondoltam azert mert megszunik. de szerencsere rosszul... -
jango fett #281 Elöre is köszi egyébként én nagyon szeretem mindkét lapotokak.Mostanába inkább csak pc használok de régen nagy konzolos voltam:)A mai napig szeretem a konzolt is.A Star Wars lelkesedésed mostanában kicsit alábhagyot.Kerestek még régi figurákat? -
#280 Semmit nem tudok. Ha valami használható infót kapunk, egyből feldobjuk a www.576.hu oldalunkra! -
jango fett #279 Sziasztok mindenkinek.Szia Martin egy kérdésem volna hozzád nem tudsz valami közeli infot az új phantom nevezetü konzolról? -
#278 Ki mondta, hogy megszűnik?? -
#277 Khmmm, eztet a kérdéstet nem értem... -
#276 miért nem ugy volt hogy nem szunik meg az 576 konzol? -
#275 na pl. lagziba sem járok, a már említett okokból
az emberek különböző szinten élnek, ez van -
Magon #274 Ne haragudj, de ha ezt te tényleg így gondolod, akkor nem csodálom, hogy megszűnt az 576. Az általam említett nem definiált minimális szint például az, hogy nem emelem ki magamat, csak azért, mert okosabbnak/intelligensebbnek érzem magam a "többi"-nél. -
#273 Ki tudja ?!! :-))) -
spR #272 flámecske = flémecske, bocs. -
#271 Tényleg Martin, benned ezután akkor kit tisztelhetünk ?!! Szal. merre, hogyan tovább, milyen kilátásaid vannak ? Segíthetünk esetleg valamiben ? -
Fec #270 Freak, voltál te már olyan lakodalomban, ahol a húsleves alatt Bach-ot, a töltött káposztánál pedig Bizet-től a Carment játszották volna?
Nem biztos, hogy Lagzi Lajcsit valaki azért hallgat/néz, mert nála az a zeneművészet etalonja, csupán azért mert éppen ahhoz van kedve, és arra tud "jól" táncolni!
Én sem azért olvasom ezt a topicot, mert több mondanivalója van, mint mondjuk a Szép Új Világnak, csak azért, mert most éppen ez is szórakoztat. -
spR #269 Hát vazze. Végigolvastam az alant elterülő flámecskét, és most nem tom eldönteni, hogy Freak 'mester' csak szórakozik-e a jónéppel, vagy szimplán egy egoista beképzelt p*cs. :)) -
#268 van aki azt hiszi tobb mint ami... -
#267 márpedig az emberek nem egyenlőek, van aki magasabb, van aki alacsonyabb szinten vegetál, ez intelligencia kérdése
és aki Lajcsit hallgat azzal valami gond van -
Magon #266 Félreértesz. Nekem azzal van a bajom, ha valaki lenéz valakit azért, mert Lajcsit és/vagy Kozsót néz/hallgat. Más emberek vagyunk, és jól is van ez így. Csak abba a hibába ne essünk bele, hogy mi vagyunk az igazság letéteményesei. -
#265 ne légy nevetséges, nyugodtan ismerd be, hogy Lajcsi szerinted is gagyi, semmi baj nincs ezzel
tedd egy komoly zenész mellé és látod a különbséget -
Magon #264 Húha, elég izgis kis flame-be csöppentem bele..:)
Sz'al Freak nekem az a bajom az egésszel, hogy elitista vagy, és azt gondolod, hogy a Te véleményed mérvadó, és ha Te nem szereted Lagzi Lajcsit, akkor az csak értéktelen vacak lehet. Csakhogy ez nem így van. Mert másnak éppen a Te általad szeretett stílus lehet az értéktelen vacak. Azt kéne mindannyiunknak belátni, hogy egy minimális (nem definiált...) szint felett, nem létezik értéktelen vacak, max. a nekem nem jön be kategória. És mivel manapság (hál' istennek) semmi sem kötelező, ez így jól működhet(ne). (Például én rendkívül örülök annak, hogy nem kell Lagzi Lajcsit néznem, de nem tartom "alacsonyabbrendűnek" azt, aki azt nézi)
Az 576-ról különösebben véleményt nem tudok írni, mert '94 környékén végleg abbahagytam az olvasását. Akkoriban még valamennyire élt a CoV, aztán pár évig nem vettem semmit, majd jött a ZED, ami (rengeteg hibája ellenére) nagyon bejött. Utána egyenesen a Gamestar jött, mint jogutód, amit eleinte nem szerettem, csak a cikkírók miatt vettem. (Hoppá, hoppá!!!) Mára egészen kikupálódott.
(Az a megjegyzésed meg, hogy ezek a szennylapok mindent 80% felett értékelnek, meg azé' humoros, mert pár éve (2?) kezembe került egy havernál (?) egy 576, és elhűltem, hogy egy (!) játék volt 90% ALATT értékelve benne... Ehhez képest vegyél mondjuk egy Gamestart és nézd meg, hogy húznak le szívbaj nélkül játékokat benne.) -
#263 ÁMEN -
#262 Freak szerint az 576 kitunt szellemi folenyevel a tobbi pc-s szennylap kozul, iranyt mutatott, ok hoztak a fenyt vilagunkba. Ertunk tettek, mi meg nem dijjaztuk. Nem is valo nekunk bugrisoknak egy ilyen lap, es, hogy egy ilyen elme reank pazarolja draga tehetseget.
Maradjunk ennyiben. -
magyar ember 2 #259 "ez a szinted, pékség..... és ilyenek döntik el egy szaklap sorsát, eszem megáll"
Ha latin szavakat hasznalok, akkor intelligensebbnek laccok?
"nem érzed kicsit viccesnek ezt a hasonlatot??? nem lenne jobb egy hullamosó vagy takarítócéghez hasonlítani egy újságot???"
Hasonlithattam volna 1 foldelt emitteres alapkapcsolashoz is, de gondoltam ez kozerthetobb. -
magyar ember 2 #258 "Most nem azért, de én vettem annak idelyén egy Gurut, azóta is ott pihen a szekrény tetején, többet soha nem vettem, egyszerűen sajnáltam azért a produkcióért kiadni pénzt."
Nem is kotelezo megvenned. Ha mas is igy dont, majd az is csodbe megy. Ha meg nem, akkor nem. -
magyar ember 2 #257 A suzikisok nyilvan nem azert vesznek suzukit mert jobb mint a ferrari, hanem mert erre futja a magyar fizetesekbol (persze lehet sporolni ferrarira is, ugy 500 ev alatt biztos sikerul). A homoKozsot meg nem minositem, az tenyleg kaki, raadasul az megint 1 olyan dolog, ami a nyakadba hull, nem pedig te magad valasztod. Aki megveszi az albumat, annak nyilvan tetszik, es van izlese (ami nem azonos a tieddel meg az enyemmel), aki meg csak a radioban hallja, es bologat ha kerdik teccik-e neki, azt nem igazan erdekli az a zene, 1szeruen kozombos szamara.
"Te egyszerűen a többségről beszéltél"
Igen, de ez a tobbseg egy jol behatarolt korbol (vasarlok) kerul ki, nem pedig a kozso es suzuki rajongok taborabol. Ennel a temanal azt hiszem ez eleve adott volt.
"vagyis ami túl bonyolult, túl magas színvonalú, az kiesik"
Meg az is ami tul alacsony szinvonalu. Sztem ez utobbi tortent.
"Nem az ár a meghatározó, a Suzukinál is van olcsóbb autó"
Az adott minosegi szinten nyilvan a suzuki volt a legolcsobb. A 10 eves kocsinak mar van 1000 baja, allandoan szervizben van, sokaknak ez nem hianyzik, es egy folyamatosan rendelkezesre allo auto minosegileg jobb (ugye tokmind1 hogy azert kell buszoznod, emrt nincs autod, vagy azert mert szervizben van).
"a Kozsó CD se a legolcsóbb a piacon, ellenben ezek a termékek minden agyament hülye igényeit kielégítik"
Vagy 1szeruen nem erdekli annyira a tema, hogy nekialljon valogatni.
Nekem viszont megvolt a velemenyem a laprol, Catnek is, meg sok mas embernek is, es a penztarcankkal dontottunk. -
#256 ez a szinted, pékség..... és ilyenek döntik el egy szaklap sorsát, eszem megáll
nem érzed kicsit viccesnek ezt a hasonlatot??? nem lenne jobb egy hullamosó vagy takarítócéghez hasonlítani egy újságot??? -
magyar ember 2 #255 "lol, itt már rég nem az a kérdés MIÉRT ment csődbe, hanem az, hogy emiatt kinek kell szégyenkeznie!!"
Akkor te kozben temat valtottal, mert mi errol beszeltunk 1folytaban.
Hogy ki szegyenkezzen? Talan a keszitok amiert olyan lapot csinaltak, amire nem volt igeny. A kenyeret is olyanra sutik a peksegben ahogy az emberek szeretik, nem ahogy a pek akarja. Es ettol az meg jo kenyer, legalabbis a vevoknek. Es ez szamit. -
magyar ember 2 #254 Akkoriban meg kb 5 percenkent regisztralta le vmi faszkalap a nickjeimet (akkor meg nem regisztraltam), igy az nem mervado. Persze ebbol kifolyolag en se tudom bebizonyitani az igazamat, vagy elhiszed, vagy nem. Mindenesetre amit en csinalok azt vallalom (de csak azt!), ahogy ez az egyeb topicokban mar kiderult. -
CHEAPMAN #253 Most nem azért, de én vettem annak idelyén egy Gurut, azóta is ott pihen a szekrény tetején, többet soha nem vettem, egyszerűen sajnáltam azért a produkcióért kiadni pénzt.
Hiába van PC-m, újság (normális) nincs hozzá. Komolyan mondom, úgy lapoztam végig, vagy inkább gyorsabban, mint a TV-újságot, aztán a jobb vállamnál repült hátra.... -
magyar ember 2 #252 "ezzel a többséggel csak annyi a baj, hogy NINCS SAJÁT VÉLEMÉNYE......."
Ez az allitas viszont csak a te sajat maganvelemenyed, nem teny.
"hogy is lehetne, hisz többezer ember nem gondolhatja magától hirtelen ugyanazt"
Aha... Tehat ha mindenki utalja ha szar van a leveseben, akkor mindenki velemeny nelkuli birka, csak az a fasza gyerek, aki 2 kezzel beletur. Erdekes felfogas...
"a tömeg önmagában tehetetlen, és nem tud véleményt alkotni, csak akkor, ha valaki eléjük áll,"
Ez csak arra igaz, aki nem ert hozza, nem tudja mi kozul valaszthat, es nemis erdekli. Orsos Viktor es bunbandaja pont erre pelda. Aki szamtech ujsagot vesz, az tudja mit akar, a politikaval ellentetben ezt nem ontik keretlenul a nyakadba, csak akkor veszed, ha erdekel. Onnantol pedig el tudod donteni hogy neked az megfelel-e vagy sem. -
#251 "túl bonyolult, túl magas színvonalú"
Természetesen ez nem az 576-ra értendő, nem állítom, hogy túl magas lett volna a színvonal. -
#250 tévedés!!
A Suzuki tulajdonosok ugyanis UGYANEZT mondják ("nem 1 hulladek, mint a peldadban, hanem kifejezetten jo. Van benne minden ami kell"´), és a Kozsó rajongók is!!! Te egyszerűen a többségről beszéltél, én pedig megmutattam, hogy a többségnek fogalma nincs a valós értékekről, azt veszik, amit képesek megemészteni, vagyis ami túl bonyolult, túl magas színvonalú, az kiesik.
Ez a nagy helyzet. Nem az ár a meghatározó, a Suzukinál is van olcsóbb autó (egy 10 éves Volvo vagy Ford nem kicsit jobb), és a Kozsó CD se a legolcsóbb a piacon, ellenben ezek a termékek minden agyament hülye igényeit kielégítik, hát miért is törnék magukat ennél fejlettebb dolgokkal???? Nesze bazzeg, van itt ingyér játék, szuper demo CD, utility collection (fél éve ugyanaz) színes lapok, nagy számok, mi kell még??? És bizony Gipsz Jakabnak nem jut eszébe más, ezért megveszi...... -
magyar ember 2 #249 Pont rossz peldakat hoztal fel. Mivel a konkurrencia (en a PC Gurut - most eppen Gamer vagy mi - vasarlom, tehat arrol nyilatkozom) nem 1 hulladek, mint a peldadban, hanem kifejezetten jo. Van benne minden ami kell. Nekem, es masoknak. A peldaddal ellentetben nem az araval gyozott (azzal inkabb az 576 illene be a listadba), hanem a minosegevel. Ezert aztan a Szuzuki, Lagzi Lajcsi melle pont az 576 illik bele, nem a Guru (a tobbit nemtom). -
#248 lol, itt már rég nem az a kérdés MIÉRT ment csődbe, hanem az, hogy emiatt kinek kell szégyenkeznie!! ugyanis nem csak egy újság ment csődbe, hanem az egyik legidősebb és legmeghatározóbb, ami ennél még a hullámvölgyben is több odafigyelést érdemelt volna