GameStar & 576 kByte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
õt azért nem féltem, bár megérdemelte volna, hogy õ emelje az újságot vissza a csúcsra......

csak hát az elõdök megalapozták a bukást

Riszpekk

Sajnos vasárnap már nekem is elkotyogták 576 boltban - NAGYON szomorú vagyok. Freak 9-es üzenetének minden byte-jával egyetértek :(
Ha Reiker elvész, az a magyar (játék)újságírás legnagyobb szomorúsága és szégyene...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
"de a gamestarral egyutt nagyot fognak domboritani, az biztos"

Félreértések elkerülése végett: ez NEM együttmûködés. Bármi is lesz az 576 sorsa a GS-nél, õk CSAK a nevet és a jogokat veszik meg (sajnos), embereket nem visznek át. Persze mint mondtam, errõl még nem tárgyaltak, de ez a valószínû. Tehát mindent a GS fog csinálni, a KByte team marad a Congame-nél, Reiker csinálja az online témát, és besegít a Konzolnál...

Riszpekk

gergou
Oszinten megmondva en mindigis 576 rajongo voltam( na meg pc-x, zed, gamestar, pcguru...:), de az utobbi par ev eleg rosszul sikerult az 576KBnak... Az ujsag eleg gyenge volt, es egyaltalan nem volt melto a regi nagy hirehez... Az utobbi honapokban feljovoben volt, de a gamestarral egyutt nagyot fognak domboritani, az biztos:)
Igy legyen!

`Take a look to the sky just before you die`

FREAK
hoppsz kicsit sok a "t" betû :D

Riszpekk

FREAK
neeeeem, az stabilan a csúcson van :)))

csak a jó öreg KByte esett a "multik" áldozatátul... :(

Riszpekk

Laalee
ez az 576 konzolra is igaz? nem mintha megvennem csak kivancsi vagyok :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
az elõfizetõi listát már átvették, de az 576 (mint újság) sorsáról még nem volt tárgyalás

Riszpekk

FREAK
felvettem az igen komoly fizetésemet (3 oldal, az is a Konzolnál :)

Riszpekk

Alexease
Mit csinaltal a szerkesztosegben??? Alajuk gyujtottal??:)))))
FREAK
és az a legszarabb, hogy pont most fuccsol be, amikor elért egy igen komoly színvonalat, jó a fõszerkesztõ, jó a minõség, király a dizájn.... és miért??? mert a népnek a full színes, vastag, cédés, reklámos, drága cucc kell.....

Riszpekk

FREAK
de azért ez csúnya halál.....

Riszpekk

FREAK
pont a szerkesztõségbõl jövök

egyelõre SEMMI konkrétum nincs, ezek csak tervek

Riszpekk

Alexease
Ez az orszag kaptafara keszul... A "legdinamikussabban fejlodik"...
Ugy mint a ket nagy TV csatornank, a TV2 es az RTL Klub: kozonseges, gagyi, szar es nepbutito.
Gery1980
Na, fúzionáltak a multik:)

Alexease
Itt a hivatalos bejelentes:

<2003-01-20 @ 13:37 >
Magyarország legnagyobb múltú – 13 éve prosperáló - játékújságja, az 576 kByte, és a legdinamikusabban fejlõdõ PC-s játékmagazin, a GameStar 2003. február 1-tõl egyesítik erõiket.
A stafétát teljes egészében a GameStar szerkesztõsége viszi tovább, de munkájába bevonja az 576 Kbyte legjobb szerzõit, munkatársait is.
Az 576 kByte jelenlegi formájában, mint önálló újság megszûnik.
A 576 Kbyte elõfizetõi elõfizetésük idõtartamára a februári számtól a GameStar CD-s, teljes játékokkal megjelenõ számait kapják.
Az áruspéldányok vásárlói pedig, 2003. február 14-tõl a standoknál, illetve az 576 Shopokban is hozzájuthatnak az 576 kByte logóval is felvértezett GameStar-hoz.
Azon 576 kByte elõfizetõk, akik nem kívánnak élni a GameStar elõfizetéssel, az 576 kByte kiadójánál, a Comgame 576 Kft.-nél jelentkezzenek levélben. (1042 Budapest, Árpád út 112.)
Azon elõfizetõk, akik ezen igényüket nem jelezik, 2003. február 14-tõl a GameStar-t találják postaládájukban.
Alexease
Aki meg nem hallott rola.
Megszunt a nagymultu, 13 eves 576 kByte magazin.
Reszleteket nem tudok. Hogy csodbe ment vagy ezt is "bekebelezte" a GameStar - nemet stilus, Dajcskom mintara - azt nem tudom.
Lassan mar csak a GS marad, ugy mint a Matav...