757
GameStar & 576 kByte
-
Ramza #338 Hát persze, mint mindenben. Kihagytad, hogy az igazságot is te képviseled. -
#337 na téged meg majd lerendezlek vhol máshol -
#336 Az újság lehet, hogy 13 éves, de a benne írkálók aligha, a régi gárda szinte teljesen eltűnt. Szóval ez az újság már rég nem az az újság -
#335 el ne csússz a nagy nyáltócsában :) -
#334 nem tudom, szerintem nem kéne ennyire odafeküdni a kenyéradó gazdának -
#333 utóbbi
amikor szellemi főlényéről beszél, azt komolyan gondolja -
magyar ember 2 #332 "kedves me2 akkor ezen elmélet alapján, vajon miért sikeres a konzol manapság?"
Mert van ra igeny. Lagzi Lajcsira is van. :)
"most kell a népnek és igénytelen, mint a COV vagy a GURU a példádban?"
A Cov mint igenytelen? LOL. Olvastal te igazi, regi CoV-ot? Gyanitom hogy te mar csak az "uj", lamer szerkesztogardat ismerted.
"3. eset, amivel jól ki tudsz vágódni ebből a jó kis ellentmondásos piacgazdaságosdiból"
Miert kene a tenyekbol valamivel kivagodni?
"te komolyan nem fogadod el ,ha valakinek más valami "nagyon" bejön és a számára legjobbat szeretné?"
Na ezt mar megint honnan veszed? Az biztos hogy nem tolem.
"ez a topic nem azért jött létre, hogy egy 13 éves újságot a földbe döngöljünk..."
Hanem arra hogy lehulyezzuk a vasarlokat, amiert nem vettek meg a 0 informaciotartalmu, szamukra ertektelen lapot? Talan inkabb olyan ujsagot kellett volna csinalni, amire van igeny. Van gazdasagi alapismereted? Tudod hogy mukodik a piacgazdasag? Ma mar az van, nem a kommunizmus.
"sajnálom én is, de az írókat nem tették el láb alól...aki eddig is jókat írt meg találja a helyét remélem..."
Ha szukseg van rajuk, akkor persze. Eddig is igy mukodott ez. Csak azt nem szabad szem elol teveszteni hogy az ujsag van az olvasokert, enm forditva. Az 576 ezt nem vette figyelembe, ezert bukott meg. -
magyar ember 2 #331 Nem most kellett volna erre radobbenni, hanem meg amikor meg lehetett volna menteni a lapot. Ez az eredmenye ha nem a celkozonseg igenyenek megfelelo lapot probalnak meg elpasszolni. Utoljara a kommunizmusban volt divat hogy gyartunk valamit, aztan vagy megveszi vki, vagy nem. Ma mar nincs allami dotacio, a vesztesegek allami penzbol finanszirozasa. -
magyar ember 2 #330 "befejezvén a mondatot
...patch, ami nélkül nem indul a gamma."
Meg jobban befejezve:
... amirol a konzolosok csak almodozhatnak, mert hiba eseten nincs mod javitasra.
Patch nelkul is mukodik a jatek, azok csak aprobb javitasokat, esetleg szabalyrendszer modositast vegeznek. A "legdurvabb" patch eddig a Pool of Radiance feldolgozashoz volt, de az is csak azt a hibat javitotta, hogy ne csak az alapertelmezett konyvtarba lehessen installalni a jatekot, indulni termeszetesen anelkul is elindult, es mukodott. -
#329 LOL!! -
magyar ember 2 #328 Ahogy elnezem ebben a temaban nem vagyok egyedul a velemenyemmel, mondhatjuk ugy is hogy itt en (is) kepviselem a kozvelemenyt. -
#327 "Nem, ők az egyéniséget választották." - Freak
"Azzal egyutt jar. Ugy laccik a celkozonseg eleg kis hanyadanak jott be a stilusuk. Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent. Gondolom azert feltunt nekik hogy a Cov, majd a Guru is eleg sikeres volt, nem hiszem hogy nem tudtak kitalalni hogy ok miert nem azok. Ha meg tudtak, megse csinaltak ellene semmit, akkor az a sajat problemajuk. Az eletben soxor nem azt kell csinalni amit szeretnenk, hanem amire igeny van. Sot, mindig, csak szerencses esetben ez a 2 1bevag." - me2
kedves me2 akkor ezen elmélet alapján, vajon miért sikeres a konzol manapság?
most kell a népnek és igénytelen, mint a COV vagy a GURU a példádban?
3. eset, amivel jól ki tudsz vágódni ebből a jó kis ellentmondásos piacgazdaságosdiból...hogy a két dolog (pc/konzolpiac és újságpiac) pl. nem hasonlítható össze:)
te komolyan nem fogadod el ,ha valakinek más valami "nagyon" bejön és a számára legjobbat szeretné?
olyan az élet egészéhez képest hangyaf...nyi dolgokban:legyen az egy játék (japán RPG)...vagy újság (576Kbyte)
ez a topic nem azért jött létre, hogy egy 13 éves újságot a földbe döngöljünk...
sajnálom én is, de az írókat nem tették el láb alól...aki eddig is jókat írt meg találja a helyét remélem...
-
#326 "Nem mindenki turkal allandoan a neten, lesve a kulonbozo siteokat, hogy van-e mar frissites azadott cubbol, jott ki vmi uj..."
befejezvén a mondatot
...patch, ami nélkül nem indul a gamma. -
#325 "nemtom most hogy van de par eve a gs kijelentette hogy vegigjatszas sosem lesz a lapjukban gondolom most sincs... a guruban sem lattam, bar azt az ujsagot is utoljara 2 eve lattam :D"
"szoval a vegigjatszas sem kell az embereknek... marad a cd? :D a cd guru becsodolt tehat az sem eleg onmagaban..."
sztem a net elterjedésével + a PC-s játékok egyeduralmának végével (konzolok elterjedése), ha csak a játékokat nézem 1 max 2db PC-s újság bőven elég havonta...főleg ,hogy 75%-ban FPS, RTS klónnal futunk össze
-
#324 jaj me2...te itt is:)
"A Cov Azert nem a kulalakban bukott meg"
hát a teheneken nem múlott..
számomra akkor halt meg, amikor meghalt a C64 majd az Amiga...
és akkor a 386-osom mellé odaköltözött a Megadrive...és az 576Kbyte, Martin hihetetlen átéléssel fordult a konzolok felé:)
-
#323 "ez az 576 konzolra is igaz? nem mintha megvennem csak kivancsi vagyok :D" - Lalee
"neeeeem, az stabilan a csúcson van :)))
csak a jó öreg KByte esett a "multik" áldozatátul... :(" - Freak
mert a konzolosok megveszik ezt is...hogy legyen mit a klotyóban is olvasni...amíg nem játszik:)
ja és eredeti gammákat is vesznek...az meg a konzolra fejlesztőket tartja életben...
komolyra fordítva...Freak...azért van a csúcson az 576 konzol, mert te is abba írsz...:)
-
#322 Jól nyomod, ezt már szeretem (főleg hogy nem rajtam gyakorolsz :-))) ! -
#321 Mid1, én nagy kalappal kívánok mindenkinek, mert ilyen időkben tényleg szükség lesz rá ! Freak, Martin, mindent bele, csak keményen ! -
#320 Pedig világos annak fényében, hogy megszűnik a lap, ha meg nem, akkor persze nem világos... -
#319 Már vissza is vettem! ;) -
#318 engem az se zavar, ha itt maradsz -
magyar ember 2 #317 Egy ujsagban igen, mert abbol el. Engem nem zavar ha 1-2 doc fele tirpak eltakarodik innen. -
#316 Mondjuk Reikert nem féltem, szerintem Martin bármikor "visszaveszi". -
#315 Megvárom, hogy a régi gárda mennyit tud átmenteni a stílusból, addig csak sajnálkozom a dolgok felett. -
magyar ember 2 #314 Ha ismered, csapj a szajara helyettem, es magyarazd el neki hogy nem kivancsi senki a kotozkodesere. -
#313 azt hittem, a többség véleménye számít, vagy mégsem???? -
#312 majd szólok, ha a te szakvéleményedre lesz szükségem
képzeld, érintőlegesen ismerjük egymást, és kíváncsi vagyok a véleményére -
magyar ember 2 #311 Majd en azt elbiralom, ertve? -
magyar ember 2 #310 Ez semmi ertelmeset nem tud hozzaszolni semmihez, csak a szarkevereshez ert. Fizetett provokator. -
#309 pihenj már -
magyar ember 2 #308 MAgadrol beszelsz. kis provokator? -
#307 tényleg te mit szólsz, vagy írtad már? -
#306 -
#305 Don't worry, I'm a professional :D -
#304 Pont ez az, hogy (valószínűleg) nem marad meg minden, de ezt még szerintem senki nem tudja biztosan. A baj meg csak annyi, hogy az 576 jelenlegi csapata (ami szerintem nem volt annyira hulla szar az utóbbi időben, bár néha én is megrökönyödtem egy-egy cikken) kukába kerül. -
#303 Freak, csodálom a kitartásod egy ilyen kötözködőgép ellen. -
magyar ember 2 #302 Akkor megiscsak megmarad minden, csak tulajvaltas tortent, mi volt a baj? -
#301 kérdés, hogy mir értesz lap alatt
gyakorlatilag tényleg az történik, hogy a mostani tulajdonos eladja egy másiknak, de hogy CD melléklet vagy külön újság formájában megy tovább, azt nem tudom -
magyar ember 2 #300 Akkor most megis megmarad a lap, csak tulajdonosvaltas tortent, nem? -
magyar ember 2 #299 A Cov Azert nem a kulalakban bukott meg, hanem lecsereltek a cikkirokat olyanokra mint az 576ban voltak. A megszokott minoseg helyett szinte csak total erdektelen rizsat lehetett talalni, igy informaciohiany miatt az emberek beszuntettek a vasarlasat. Kar, mert za 576tal ellentetben azt a lapot sajnaltam.