GameStar & 576 kByte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, és az az egyéni vonásuk is megvan, hogy szeretik a nagy kiadók játékait isteníteni
Riszpekk
"az egyéniség alulmaradt a trenddel szemben"
na mostmár nyugodtan fogsz aludni??
Riszpekk
Nem kell feladni az egyeniseget, felolem csodbe mehet az egyenisegevel egyutt.
"hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerûek"
Hihetetlen hogy vki a vereseg beismerese helyett a jobbat fikazza.
de ez azért érdekes:
"En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni"
EZ AZ EGYIK MONDATOD
"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez" (MONDTAM ÉN)
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?
EZ PEDIG A MÁSIK MONDATOD, na most szállj magadba kicsit
tudom jól, hogy nem élhetsz flém nélkül, de ez most komoly téma, és nincs szükség a szurkálódásodra
de legalább akkor adnád fel, amikor már magad ellen beszélsz!
Riszpekk
és egy gasztronómiai hetilap nem fog autókról írni csak azért, mert jobban mennek az autós újságok
Riszpekk
Mert nekem az kell, es kesz.
"TESSÉK, VAGDALKOZÁS:
"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent""
??????????????????
Mi ebben a vagdalkozas? Nem igy tortent? Csodbe ment a lapod, es amikr ezt leirom, az vagdalkozas? Vagy csak igy hivod a tenyeket?
"Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?"
??????????????????????
En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni. Ha nem igy tortenik, vege a dalnak. Az 576 csodje is ezt bizonyitotta.
Ja, de a cikkiras mellett, es nem helyett.
Ugyan miért kellett volna?????? Ez egy ilyan újság és kész!
"Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas"
TESSÉK, VAGDALKOZÁS:
"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent"
Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?
Riszpekk
hisz mi értelme lesz papírra vetni a cikkeket, ha a feeling eleve másodlagos??? én elképzelhetõnek tartom, hogy jövõ ilyenkor az újságárus már csak egy DVD lemezt nyom a kezedbe, ha kérsz egy PC-s újságot
Riszpekk
Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas.
"Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETÕK szerepeltek, probléma???"
Ja. LEIRASoknak is kellett volna.
"Ha neked nem kell, ne vedd meg!"
Igy tortent. Sok mas emberrel is. Nekem nem baj, nem en sirok az ujsag utan.
"Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelezõ lett volna megvenni."
Na mar megint... Hol is lattal ilyet tolem? Ja, hogy sehol... Nem volt ktelezo, nem is vettem, masok se, igy jart. En elmondtam neked az ujsagod bukasanak nyilvanvalo okait, te meg lefikazodd itt az embereket amiert nem a te izlesedet szeretik. Azt hiszed korulotted forog a vilag?
"Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tõled, hogy ezt értékeld."
Nem is teszem. Te azt hiszed ez az ujsag volt az isten, ami lehet hogy neked az volt, de mint az eladott peldanyszam mutatja, az emberek tobbsegenek nem.
"Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?"
CSAK ezt harsogod, de mindegy.
"Ezt hivjak jatekISMERTETOnek."
Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETÕK szerepeltek, probléma??? Ha neked nem kell, ne vedd meg! Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelezõ lett volna megvenni. Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tõled, hogy ezt értékeld.
Riszpekk
Az az alap elvaras. Meg az informaciotartalom.
"Látom, te is az a fajta vagy, akinek az jön be, ha minden oldalról körbenyalják, vagyis istenítik a kedvenc játékát, és tökéletesen visszhangozzák az ismert közvéleményt"
Igen??? Ezt meg te honnan veszed? Nem olvastad el amiket eddig irtam?
"A tesztelõ leül játszani, majd leírja a véleményét"
Ezt hivjak jatekISMERTETOnek. Egy jatekLEIRASban viszont tenyek kellenek, informaciok. Az 576ban a leirast is ismertetonek kepzeltek a cikkirok, es ez mar baj. Legalabbis nekem - meg az eladai szamokbol kovetkezoen a tobbi olvasonak.
"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez"
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?
"és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van??"
Akkor sokan megveszik a lapot. De mintha nem ez torent volna.
"SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró elõször kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz..."
Pedig az. Az ujsag vegso sorom egy termek, amit el kell adni a vasarloknak. Ez a piacgazdasag alapja. Ugy latszik az 576 nem ertette meg ezt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Véleményem szerint az 576 KByte Á. Zolee idejében volt a csúcson. Folyamatosan a csúcson. Olyan eladásokat produkáltunk, amirõl ma csak álmodni lehet. AZ volt az 576 KBYTE!
Távozásával indult meg a magazin a lejtõn. Jöttek-mentek a fõszerkesztõk, az egyik több embernek tetszett, a másik kevesebbnek. Egyikük sem tudta még megközelíteni sem azt a "régi" színvonalat. Ez a véres és szomorú valóság...
Nem véletlen, akkoriban CoV fanatikus voltam, és nem vettem az 576-ot sûrûn.
Riszpekk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Másrészrõl dühös vagyok. Dühös vagyok azokra az emberekre, akik miatt megtörtént.
Harmadrészben? Tehetelen vagyok. Ez elszomorít és dühít is egyben...
1990 júniusa óta vagyok a cégnél. Sok mindent megértem itt. Sok mindent megtanultam. Legfõképpen azt, hogy igenis VANNAK pótolhatatlan emberek.
piac van, a tömegnek nem tetszett az ujság és nem vették meg -> csõdbe ment a lap
ezután gondolkodhatnak az ott dolgozó emberek hogy kinek is van igaza...
õ azt mondja, az újság igazodjon a tömeg elvárásaihoz
én meg azt mondom, hogy ha a tömegnek nem tetszik az újság, akkor ne vegyék, de ne várják el senkitõl, hogy feladja az egyéniségét, és beálljon az átlag termékek közé
pont azért volt fele olyan drága, mert NEM egy szinten akart a többivel mûködni
hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerûek
Riszpekk
pontosabban dehogynem, de nem úgy.
szvsz nem nagyon érted, mit mond magyarember
"Õk taposták ki itthon az utat, õk mutatták meg hogy kell ezt csinálni, nehogymár a végén õk kezdjék el az újoncokat utánozni. És ez mûködne is, ha az olvasók többsége nem egy egér szintjén vegetálna értelmileg, és lenne bennük némi tisztelet az emberi tartás iránt. "
inkább nem is mondanék rá semmit, illetve csak annyit, hogy a mostani 576 tarsaság NEM ugyanaz mint akik elkezdték, a Balogh Zsolton kívül. Ha máig az öregek vinnék a lapot, azt mondom, ok, nehogy már nekik magyarázzunk, de nem így van
Egyébként ez igaz a life other partjára is...
Mit is nem értek?
Az sg egy játékos (gamer) oldal. Ennek profilja, hogy szórakoztatás céljából készített számítógépes játékokat! ismertessen + verje a port körülöttük. Hja, meg minden más ami a játékokkal kapcsolatos. Igen.
A játék pedig arra hivatott lenni (ez szép), hogy az egyszerû jobbágy ha hazatér szépen elkezdjen kikapcsolódni, tehát örülni és vigadni.
Erre mi folyik a gamék körül: ez nem úgy van, az nem úgy van! (like politika)
A legegyszerûbb A2-es jobbágy (like me) meg áll és nem érti, hogy miért kell vitatkozni.
A meló az meló...ha szereted az te bajod!(és szerencséd).
Mit is akartam mondani?
Hát ez nem így mûködik egy normális világban. A tesztelõ leül játszani, majd leírja a véleményét (ugyanis EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez), és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van?? Senki nem mondta, hogy ez szentírás, ez csak egy tesztelõ véleménye, ami lehet igen negatív is adott esetben. Ezért áll nálam második helyen (mostmár elsõ) a PC GAMES, mert ott is mernek fikázni, nem pedig a példányszám miatt remegve túlértékelik az összes hulladékot, ami ma kijön.
SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró elõször kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz....
Riszpekk
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Itt egyszerûen arról van szó, hogy kétféle újságíró van
1. Pénzért csinálja - mindegy mit ír, a lényeg, hogy 80% fölött értékelje, mert ezt szereti a nép, és legyen a cikk mellé egy CD is, de ha épp a grillcsirke a menõ, akkor azt mellékelünk
2. Elhivatottságból, szerelembõl csinálja - vagyis addig csinálja, amíg élvezi, akkor is ha nem keres vele, ugyanis NEM A PÉNZ AZ ISTENE
A többség a grillcsirkére szavazott ez a szomorú tény, és engem is ez bánt, hogy leszarják az emberi tényezõt. Bedobják a pénzt, kiesik a termék, mindenki boldog, Hurrá.........
Riszpekk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me