GameStar & 576 kByte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
persze, megvan az az egyéni vonása, hogy tök olyan, mint 2 másik..... ha az egyik árat emel, a másik is, ha a másik egy CD-vel többet mellékel, az egyik is.....

ja, és az az egyéni vonásuk is megvan, hogy szeretik a nagy kiadók játékait isteníteni

Riszpekk

Hagyd mar ezt a hulyeseget! A tobbinek is megvan az egyenisege, csak neked nem tetszik ha valaki a lenyegrol is kepes irni, nem csak a tegnapi vacsorajarol cikk helyett.
Igy van.
FREAK
ha ez kell neked, én beismerem:

"az egyéniség alulmaradt a trenddel szemben"

na mostmár nyugodtan fogsz aludni??

Riszpekk

"ha a tömegnek nem tetszik az újság, akkor ne vegyék, de ne várják el senkitõl, hogy feladja az egyéniségét, és beálljon az átlag termékek közé"
Nem kell feladni az egyeniseget, felolem csodbe mehet az egyenisegevel egyutt.

"hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerûek"
Hihetetlen hogy vki a vereseg beismerese helyett a jobbat fikazza.
FREAK
bazzeg, ne idegesíts fel, a vagdalkozás a te szöveged, én ilyet nem állítottam

de ez azért érdekes:

"En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni"

EZ AZ EGYIK MONDATOD

"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez" (MONDTAM ÉN)
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?

EZ PEDIG A MÁSIK MONDATOD, na most szállj magadba kicsit

tudom jól, hogy nem élhetsz flém nélkül, de ez most komoly téma, és nincs szükség a szurkálódásodra

de legalább akkor adnád fel, amikor már magad ellen beszélsz!

Riszpekk

Sztem meg nem a kozonseget kell nezni, hanem a filmet. :) Azt meg el kell ismerni, hogy leginkabb csak a multiplexekben van jo hangtechnika, oda jutnak el eloszor (es gyakran utoljara is) a legjobb filmek. Sztem ezert jarnak oda az emberek. Aki meg villogni akar, az barhol megteszi.
FREAK
ez mondjuk magánvélemény, hatezer oka lehet annak, hogy valaki megvesz egy újságot

és egy gasztronómiai hetilap nem fog autókról írni csak azért, mert jobban mennek az autós újságok

Riszpekk

"Ugyan miért kellett volna?????? Ez egy ilyan újság és kész!"
Mert nekem az kell, es kesz.

"TESSÉK, VAGDALKOZÁS:

"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent""
??????????????????
Mi ebben a vagdalkozas? Nem igy tortent? Csodbe ment a lapod, es amikr ezt leirom, az vagdalkozas? Vagy csak igy hivod a tenyeket?

"Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?"
??????????????????????
En azt allitottam hogy az olvaso igenyet kell kiszolgalni. Ha nem igy tortenik, vege a dalnak. Az 576 csodje is ezt bizonyitotta.
"De érdekli az embereket az újságíró."
Ja, de a cikkiras mellett, es nem helyett.
FREAK
"Ja. LEIRASoknak is kellett volna"

Ugyan miért kellett volna?????? Ez egy ilyan újság és kész!

"Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas"

TESSÉK, VAGDALKOZÁS:

"Egy piacgazdasagban a vasarlok dontenek, most is ez tortent"

Ezt kár tagadni, te végig azt állítottad, hogy az olvasó határozza meg a lap milyenségét, most miért tagadod?

Riszpekk

FREAK
az a baj, hogy bár utópiának tûnik, de könnyen bekövetkezhet, amit írtál

hisz mi értelme lesz papírra vetni a cikkeket, ha a feeling eleve másodlagos??? én elképzelhetõnek tartom, hogy jövõ ilyenkor az újságárus már csak egy DVD lemezt nyom a kezedbe, ha kérsz egy PC-s újságot

Riszpekk

"CSAK ezt harsogod, de mindegy."
Hol mondtam ilyet, mutasd meg! Ez az osszes amit fel tudsz mutatni? Ez 0, csak vagdalkozas.

"Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETÕK szerepeltek, probléma???"
Ja. LEIRASoknak is kellett volna.

"Ha neked nem kell, ne vedd meg!"
Igy tortent. Sok mas emberrel is. Nekem nem baj, nem en sirok az ujsag utan.

"Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelezõ lett volna megvenni."
Na mar megint... Hol is lattal ilyet tolem? Ja, hogy sehol... Nem volt ktelezo, nem is vettem, masok se, igy jart. En elmondtam neked az ujsagod bukasanak nyilvanvalo okait, te meg lefikazodd itt az embereket amiert nem a te izlesedet szeretik. Azt hiszed korulotted forog a vilag?

"Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tõled, hogy ezt értékeld."
Nem is teszem. Te azt hiszed ez az ujsag volt az isten, ami lehet hogy neked az volt, de mint az eladott peldanyszam mutatja, az emberek tobbsegenek nem.
FREAK
hagyjál már bazzeg, magad ellen beszélsz....

"Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?"

CSAK ezt harsogod, de mindegy.

"Ezt hivjak jatekISMERTETOnek."

Na, akkor az 576 egy olyan újság volt, amiben ISMERTETÕK szerepeltek, probléma??? Ha neked nem kell, ne vedd meg! Úgy csinálsz, mintha az 576 3000 Forintért csak vicceket közölt volna, és neked kötelezõ lett volna megvenni. Figyi öreg, olcsó volt, laza volt, múltja volt, ennyi, senki nem várja el tõled, hogy ezt értékeld.

Riszpekk

"De barátom, ha egy cikkíró az elvárásokat követi, akkor mi van az objektivitással?????"
Az az alap elvaras. Meg az informaciotartalom.

"Látom, te is az a fajta vagy, akinek az jön be, ha minden oldalról körbenyalják, vagyis istenítik a kedvenc játékát, és tökéletesen visszhangozzák az ismert közvéleményt"
Igen??? Ezt meg te honnan veszed? Nem olvastad el amiket eddig irtam?

"A tesztelõ leül játszani, majd leírja a véleményét"
Ezt hivjak jatekISMERTETOnek. Egy jatekLEIRASban viszont tenyek kellenek, informaciok. Az 576ban a leirast is ismertetonek kepzeltek a cikkirok, es ez mar baj. Legalabbis nekem - meg az eladai szamokbol kovetkezoen a tobbi olvasonak.

"EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez"
Ilyet sztem nem is vart el senki tole. Te hol lattal ilyen iranyu kivansagot?

"és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van??"
Akkor sokan megveszik a lapot. De mintha nem ez torent volna.

"SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró elõször kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz..."
Pedig az. Az ujsag vegso sorom egy termek, amit el kell adni a vasarloknak. Ez a piacgazdasag alapja. Ugy latszik az 576 nem ertette meg ezt.
barret
nah,most leirom az 576kbyte történelmében számomra legfontosabb sorokat!kb 1000-szer olvastam már el..."szerintem a ....grafikája mindennél szebb.zenéi mindennél kellemesebbek.a játékmenete elsõrangú,a kezelése összetett,de adja magát.a legtöbb titkot rejti,aa legtovább marad szorakoztató.persze a fenti kijelentések csak akkor érvényesek,ha a megfelelõ konfigurációval játszol,ami a mostani árak mellett nem elérhetetlen.ha viszont nem elég erõs a géped,akkoregy jobb 3d-gyorsitókártya áráért már kapsz egy playstationt.játszd azon a ....et.hidd el nem fogsz csalódni!" hát én nem csalódtam,és azok sem azt hiszem,akik tudják mibõl idéztem...egy félisten irta...pirosbicikli.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
igy van!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Good bye 576 kbyte, rest in peace!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Martin576
Mi nem cseréltünk. Barátságban vátunk el, mert Zolee másfelé, nagyobb volumenû dolgok irányába akart nyitni.

Martin576
Érdekes dolgokat olvasok itt...

Véleményem szerint az 576 KByte Á. Zolee idejében volt a csúcson. Folyamatosan a csúcson. Olyan eladásokat produkáltunk, amirõl ma csak álmodni lehet. AZ volt az 576 KBYTE!

Távozásával indult meg a magazin a lejtõn. Jöttek-mentek a fõszerkesztõk, az egyik több embernek tetszett, a másik kevesebbnek. Egyikük sem tudta még megközelíteni sem azt a "régi" színvonalat. Ez a véres és szomorú valóság...

FREAK
"Azért érdekes, hogy akkortájt a CoV tábor részérõl kb. hasonló vélemények hangzottak el mint most Freak hozzászólásaiból"

Nem véletlen, akkoriban CoV fanatikus voltam, és nem vettem az 576-ot sûrûn.

Riszpekk

FREAK
ez mennyire igaz.....

Riszpekk

Martin576
Csalódott vagyok. Ma magyarországon nem a kedvenc PC-s magazinjukat veszik az emberek, amihez esetleg INGYEN játék dukál, hanem OLCSÓ JÁTÉKOT vesznek, amihez jár egy ingyen magazin...

FREAK
felejts el

Riszpekk

Mike
De gondolom nem az olvasókra vagy dühös

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Hát ha Te ilyen biztos vagy abban, mások mit gondolnak...

FREAK
és kik AZOK az emberek?

Riszpekk

Martin576
Egyrészrõl nagyon, nagyon szomorú vagyok. Ennek az eseménynek (a megszûnésnek, nem az "egyesülésnek") egyszerûen nem lett volna szabad megtörténnie.

Másrészrõl dühös vagyok. Dühös vagyok azokra az emberekre, akik miatt megtörtént.

Harmadrészben? Tehetelen vagyok. Ez elszomorít és dühít is egyben...

1990 júniusa óta vagyok a cégnél. Sok mindent megértem itt. Sok mindent megtanultam. Legfõképpen azt, hogy igenis VANNAK pótolhatatlan emberek.

FREAK
azon csodálkoznék.....

Riszpekk

Mike
csakhogy az, hogy az 576 más mint a többi, lehet, hogy számodra nyilvánvaló volt, de másoknak nem biztos. Amit pedig sablonosknak látsz, másoknak egyedinek tûnhet

inkább te is mondj véleményt ;)

FREAK
gondolod?

Riszpekk

most az olvasokat ostorozod, hogy "gonosz vásárlok, mér nem kell nektek az az egyéni ujság, hiszen olyan hiperszuper irok voltak benne!" ?
piac van, a tömegnek nem tetszett az ujság és nem vették meg -> csõdbe ment a lap
ezután gondolkodhatnak az ott dolgozó emberek hogy kinek is van igaza...

Martin576
Freak sírva könyörgöm hagyd az egészet, nem ér ennyit...

FREAK
de értem

õ azt mondja, az újság igazodjon a tömeg elvárásaihoz

én meg azt mondom, hogy ha a tömegnek nem tetszik az újság, akkor ne vegyék, de ne várják el senkitõl, hogy feladja az egyéniségét, és beálljon az átlag termékek közé

pont azért volt fele olyan drága, mert NEM egy szinten akart a többivel mûködni

hihetetlen, hogy ma már az egyéniség ciki, és a sablonos dolgok népszerûek

Riszpekk

Mike
nem a fikázáson múlik egy lap színvonala
pontosabban dehogynem, de nem úgy.

szvsz nem nagyon érted, mit mond magyarember

Mike
a pénz nem zárja ki a jó munkát

Mike
Muliplexbe éjjel kell menni, vagy délelõtt, akkor nincsenek plazaás faszfejek, akik üjjünkmábevmirehamáittvagyunkbazzeg "elit"hez tartoznak

Mike
De érdekli az embereket az újságíró. De én nem emlékszem egyetlen nagy névre sem a mostani 576 stábból. Csak sok kezdõ csoka, mérhetetlen mennyiségü önbizalommal

Mike
Ez a pár mondat téged annyira jellemez:
"Õk taposták ki itthon az utat, õk mutatták meg hogy kell ezt csinálni, nehogymár a végén õk kezdjék el az újoncokat utánozni. És ez mûködne is, ha az olvasók többsége nem egy egér szintjén vegetálna értelmileg, és lenne bennük némi tisztelet az emberi tartás iránt. "
inkább nem is mondanék rá semmit, illetve csak annyit, hogy a mostani 576 tarsaság NEM ugyanaz mint akik elkezdték, a Balogh Zsolton kívül. Ha máig az öregek vinnék a lapot, azt mondom, ok, nehogy már nekik magyarázzunk, de nem így van

FREAK
azt én sem tudom :)

Riszpekk

Hej be(a)zzeg ! Mit össze tudtok vitatkozni !
Egyébként ez igaz a life other partjára is...
Mit is nem értek?
Az sg egy játékos (gamer) oldal. Ennek profilja, hogy szórakoztatás céljából készített számítógépes játékokat! ismertessen + verje a port körülöttük. Hja, meg minden más ami a játékokkal kapcsolatos. Igen.
A játék pedig arra hivatott lenni (ez szép), hogy az egyszerû jobbágy ha hazatér szépen elkezdjen kikapcsolódni, tehát örülni és vigadni.
Erre mi folyik a gamék körül: ez nem úgy van, az nem úgy van! (like politika)
A legegyszerûbb A2-es jobbágy (like me) meg áll és nem érti, hogy miért kell vitatkozni.
A meló az meló...ha szereted az te bajod!(és szerencséd).
Mit is akartam mondani?
FREAK
De barátom, ha egy cikkíró az elvárásokat követi, akkor mi van az objektivitással????? Látom, te is az a fajta vagy, akinek az jön be, ha minden oldalról körbenyalják, vagyis istenítik a kedvenc játékát, és tökéletesen visszhangozzák az ismert közvéleményt.

Hát ez nem így mûködik egy normális világban. A tesztelõ leül játszani, majd leírja a véleményét (ugyanis EZ a munkája, nem pedig az, hogy hozzásimuljon az olvasók véleményéhez), és ez jelenik meg az újságban. És ha ez sok embernek nem tetszik, akkor mi van?? Senki nem mondta, hogy ez szentírás, ez csak egy tesztelõ véleménye, ami lehet igen negatív is adott esetben. Ezért áll nálam második helyen (mostmár elsõ) a PC GAMES, mert ott is mernek fikázni, nem pedig a példányszám miatt remegve túlértékelik az összes hulladékot, ami ma kijön.

SZóval akkor rohadt meg az egész, amikor egy cikkíró elõször kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit szeretnének az olvasók olvasni.... Ez nem közönségszolgálat bazz....

Riszpekk

Persze, akkor jo ha az ember szereti is amit csinal, de attolmeg nem szabad megfeledkeznie rola, hogy ez legfokepp munka. Tehat vannak elvarasok, amit teljesiteni kell, nem egy kocsmaban van, ahol azt csinal amit akar.
FREAK
ha simán munka, akkor már rég rossz..... ezt csak pénztért nem lehet jól csinálni (és szerintem nem is szokott sikerülni)

Riszpekk

Add fel szvsz :(

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha tehetem, akkor a filmeket nem multiplexben nézem meg, általában a Kossuth 4 a felsõ plafon, ritkábban Corvin, de a multiplexekért tényleg nem rajongok - kicsit elegem van már a mobiltelefonáló picsákból és a széket rugdosó pitbullokból. Ha van a közelben "sarki közért" és lehet benne olcsón kapni azt, amit meg szereténk venni, akkor valóban eszembe sem jut nagyobb boltba menni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

En asszem te nem erted. Senkit nem erdekel ki milyen ujsagiro, csaqk az hogy mekkora peldanyszamot tud eladni. O 1 showman, aki miatt veszik vagynem veszik a lapaot. Neki penzt kell hoznia a hazhoz, nem pedig a hobbijat uzni. Ez munka, meg akkor is ha kellemes.
FREAK
bazeg, direkt nem értitek?????

Itt egyszerûen arról van szó, hogy kétféle újságíró van

1. Pénzért csinálja - mindegy mit ír, a lényeg, hogy 80% fölött értékelje, mert ezt szereti a nép, és legyen a cikk mellé egy CD is, de ha épp a grillcsirke a menõ, akkor azt mellékelünk

2. Elhivatottságból, szerelembõl csinálja - vagyis addig csinálja, amíg élvezi, akkor is ha nem keres vele, ugyanis NEM A PÉNZ AZ ISTENE

A többség a grillcsirkére szavazott ez a szomorú tény, és engem is ez bánt, hogy leszarják az emberi tényezõt. Bedobják a pénzt, kiesik a termék, mindenki boldog, Hurrá.........

Riszpekk

Laalee
ezekszerint te sosem mesz multiplex moziba mindent a sarki moziban nezel, a fapadon mert olcsobb es szemelyesebb. vasarolni is a sarki trafikba mesz

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me