13587
  • Grrrrrrr
    Frissült a Julius krónika. Részletek a hírekben.
  • Yag
    Akkor minket is be avathatnál ezekbe e király részletekbe!
    Nekem ugyanis nincs most időm a különbséget keresve belemerülni a fórumba.
    De ha lírnád hogy szerinted mitősz ÁSZ eza MOD akkor sokan mekköszönnénk itten ezt neked.
  • Grrrrrrr
    Úgy könnyű, ha az ellenfél nem hasznáhat pilumot, sem gladiust...
  • PrasCo
    Büszke vagyok rád.
  • Thanatos
    dejó...
  • K kutya
    [img]http://www.bfstats.info/signature/3362.png[/img][/url]]Bf stats
  • billywood

11. verzió :DD
  • tobias88
    Hát az az öreg papa durva nagyon, mint valami csöves:D
  • Prank
    itt van néhány arc:)
  • billywood
    meg lehet oldani, csak kéne az a két "tábornok fej" :) ha találsz linkeld be :) de körül nézek én is
  • Prank
    nekem tetszik, de ha azt meg lehetne oldani, hogy a két katona helyett két (a korhoz illő) elszántan néző tábornok fejét raknád ki, amik áttetszőek lennének, hogy a háttér is látszódjon, akkor nagyon profi lenne...
    én sajnos nem értek hozzá, hogy megcsináljam:(
  • billywood
    Csináltam egy olyat is, hogy a kép közepe fele néznek a katonák :)
  • katarzis
    Huhh srácok aki nem halott rola az szerintem gyorsan szedje le e darthmod 8.0-át hihetetlen milyen lett a leirás alapján.Én már töltöm egy kis szemezgetés:
    The AI system is once more my priority and now I have over exceeded my expectations by producing a powerful new system of AI battle thinking.
    The whole formation system is polished and also uses a new technique that forces the AI to change width of units according to circumstances just like human. You will witness an AI to stretch for attacking, combine to defend, column deploy into city moving and much much more. In fact the AI will behave 100% better than before. And not only because of the previous reason. I have also created a new AI priority formation system to create a character for each faction. Greeks will be defensive and cautious, barbarians over attacking, Romans the perfect mobile system, Asians true skirmishers etc… Seriously this has to be seen.
    The standalone formations that will follow and will be available for all mods will use all the above mentioned techniques except DarthMod’s protective formation AI swapping.
    Torgill's small "Risk" type game for faster campaigns (Available in 3 campaigns, 4 roman houses and Unified Rome, Punic Wars ...unfortunately the 4 Roman Houses and Punic Wars campaign will not have Julli available to human player because of a problem)
    és még rengeteg minden.
    Itt olvashattok többet rola és érhetitek el:
    Link
  • Narandil
    kössz!
  • Yag
    Kár hogy a két katona kifelé néz. Sokkal jobb lenne a kép összhangulata, ha a kép középpontje felé néznének a katonák. Egy cserével meg tudod oldani. :)
    Egyébként tetszenek a képek.
  • Yag
    Bocsi hogy megkérdőjeleztem a képességeidet, de láttam már karón varjút.
    Persze, nem olyan nehéz. Mindenesetre sajnos ha csak egy sort is félreírsz vagy mentesz akkor képes kidobni a játékból.
    Mivel nekem még nem volt ilyen igényem de át tudom érezni a helyzeted és ezért én így kezdenék hozzá.
    1. keresnék egy mercanary egységet amit ujként bele kell helyezni a játékba.
    ( Ennek a leírásában benne vannak azok a txt-k amiket módosítani kell. Így megvan milyen fájlokat kell átírnod összesen.)
    2. Keresd meg a kívánt egységet a játékból és másold át a toborozható egységek közé.
    Ha jól értem akkor egy már képezhető egységet akarsz kitenni toborozhatók közé.

Alapnak javaslom az RTR MODjait mert abban elég sok toborozható egység van, így elég valószínű hogy az amit te akarsz toboroztatni esetleg egy hasonlónak, már megvannak a paraméterei.
  • Thanatos
    nekem anyi bajom van velük hogy miért kell midnet féloldalasra csinálni?? miért nem jó az a magasság ami msot van? :/
  • Ryleh
    Troy total war-t,ha tetszik az az éra,vagy a Darthmod 7.5 öt...erröl lentebb-linkel együtt-is olvashatsz.
  • billywood
    Sziasztok!

Szabadidőmben csináltam pár bannert a topiknak. Tudom, hogy már van, de hátha elnyeri a tetszéseteket valamelyik, persze akkor se sértődöm meg, ha mégse :)
    ITT VANNAK

És egy ízelítőnek:
  • Narandil
    Üdv!

Erre a telepítési módra mit lehet, mit érdemes felrakni?:
    Alap Rome + BI. Előre is kössz!
  • Gubo
    Csak most jöttem rá, hogy lehet, nem voltam elég egyértelmű: az adott játékban már benne lévő, valamelyik nép által gyártható egységet szeretném, hogy mercenary-ként is toborozható legyen! (Nem akarok egy teljesen új egységet belerakni a játékba.)Ez csak nem lehet olyan bonyolult!!!
  • Gubo
    Köszi a gyors választ! Kissé félreértetted: persze, hogy volt mentésem, szal nem azzal van a baj, hogy nem indult a játék (azt gyorsan megjavítottam) - amatőr vagyok, de azért nem teljesen analfabéta; igazából megoldom én magam a problémát, csak azt szeretném megtudni némely rutinosabb kollégámtól(mint pl. Te vagy), hogy melyik file-kban, txt-kben kell módosítanom a dolgokat - hogy mit, azt majd kikövetkeztetem (amit pont úgy szoktam, ahogy leírtad
  • Yag
    Egyrészt mielött bármibe is belepiszkálsz legyen biztonsági mentésed, hiszen saját bevallásod szerint sem értesz hozzá így ha el is várod hogy sikerüljön a műtéted attól még a game meg halhat. Mint ahogy a jelen ábra is igazolja. Mert most csak vissza kellene másolnod a régi filét és már megy is a game.

Másod sorban keress olyan mod-ot vagy kigészítőt pl. a TW-Centeren. (www.twcenter.net) ami egy uj egységet rak bele a játékba. Annak mindig van txt-je amiben le van írva hogy mit hova kell írni vagy kiegészíteni. Ha jól emléxem még mercanaries egységek is vannak így pluszban.
    Amit egyszer már valaki megcsinált egyszerübb csak lemásolni mint magadnak kitalálni, hogy mit hogyan kell csinálni.
    Ráadásul igy fórumon elég nehéz elmagyarázni, hogy a descr_model_battle vagy az export_descr_unit, export_descr_unit_enums ba kell és mit beírni.
  • Gubo
    Sziasztok srácok! Én most az Iberia TW 1.5 moddal játszom: mit mondjak, nagyon megfogott - tök igényesre megcsinálták! Persze van 1-2 dolog, amin szívesen változtatnék, csak kissé amatőr vagyok hozzá. Szal: hogy lehet egy egységtípust a mercenaries közé berakni, szal hogy zsoldosként toborozható legyen? Próbálkoztam az export_descr_unit file-ban átirogatni dolgokat, és a data\world\maps\campaign mappán belül a descr_mercenaries txt-t is piszkáltam (hogy helyileg hol lehessen toborozni), de csak annyit értem el, hogy a főmenű után a kampány már nem indult el. Ha van ötletetek, segítsetek!!! :)
  • hzsolt
    van lan és on-line.
    A LAN-hoz nem kell cd-key.
  • tobias88
    de csak eredetivel??
  • hzsolt
    igen.
  • matta
    Lehet játszani egymás ellen hálózaton?
  • Grrrrrrr
    Frissült a Julius krónika!
  • steweee
    a nemrég megjelent reloades verzió különbözik vmitől a quartexestől, vagy csak a krekkel több ? mert azt máshonnan is le lehet szedni, azért nem érdemes újra letölteni. játszik vki úgy hogy a quartexeset crackelte meg? működik rendesen?
  • GaBika6
    Kb. csak ezt az oldalt kellett volna elosvasnod off-line-ban es megvan a problemadra a megoldas!Sikerelmenyed lenne, es javulna a megoldokepesseged is!
    Amugy igen megoldja!
  • Ryleh
    nekem fingom sincs...szedd le..reget takaritsd ki,tedd ujra....passz:(((
  • ezeradam
    légyszi mondjátok el mert tökre tetszik a game csak így nem tok játszani
  • ezeradam
    mit csináljak ha frequency out of range van ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,
  • Thanatos
    mind1, ugy tünik a honlapon volt hülyeség mert az isntaller is azt irja kell elöbb a 7.0
  • Ryleh
    Azééé gondolom elhiszed nekem,mert én is innen le,gépre fel...és pártusokkak le....MINDENKIT:)))))))))))))
  • Ryleh
    a 7.0 télleg kissebb mint a 7.5 komolyan!!!!
  • Thanatos
    hm, a honlap meg azt irja hogy standalone installeres a 7.5...
    és gyanus hogy7.0 50 emga 7.5 meg 143..., akkor most mi az igazság?? :D
  • Ryleh
    irtam...én is vagyok igy:))))
  • Thanatos
    heh, vak vagyok, sorry, pedig tényleg átolvasgattam azt a linket, lehet emgzavart a sok kép :P