13587
-
#11545 darth mod website
aztán legközelebb az előző linken is nézz széjjel mert ott volt ez is:)))
De csak vicc volt..én is soxor elöbb kérek mind rákeresek...jo játékot!!!:)))) -
Thanatos #11544 a 7.0-hoz is tudnál dobni egy linket? (legalábbis ezen a linken azt irja a clean rtw/bi-re rá kellr kani a 7.0-t és csak aztán jöhet ez) -
Saturas #11543 Köszi. Ígérem ki probálom a Darth mod.-ot.
-
ezeradam #11542 frequency out of range van. mit csináljak ?? -
#11541 átirod a desc.start txt ben a jácchatók közé a nemplayereket....
de sztem tedd fel a Darth mod 7.5 öt....(nem nagy file),és az szebbé,jobbá,illetve nácioilag is nyitottabbá teszi.
itt mindent,és még korrekt képeket is lácc...sztem probáld ki...(alapon minden béna a TW-k ben)..mondjuk én mindenevő vagyok:)))))
Darth mod 7.5 -
Saturas #11540 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Hogy lehet a BI.-ben több nemzet közűl választani? Elöre is köszönöm. -
Waix #11539 Srácok!
Lenne egy fontos kérdésem. Láttam, hogy korábban írtatok egy módszert, miként lehet a sprite problémát megoldani. A kérdésem az, hogy ez VALÓBAN a csatába való NEM belépés problémáját küszöböli ki? Mert nekem is az a problémám, mint amit lentebb írt valaki, hogy a játék elindul szépen, de a csatát nem tölti be, inkább kilép az asztalra. Több gépen is kipróbáltam.
Realtibi üzenetéből meg nem derül ki egyértelműen, hogy erre a problémára megoldást nyújt-e a file átírása.
Azért kéne gyorsan a válasz, mert nem otthon vagyok, de lépnem kell, otthon viszont nincs netem.
Köszi a megértést.
Üdv -
Grrrrrrr #11538 Készül.
http://www.timurlenk.tvn.hu/ -
vtigris #11537 Sziasztok!
Nem tudja valaki, készül-e a magyarítás az Alexanderhez?
-
#11536 :) rendben, akko' majd jelzem ... -
Thanatos #11535 passz, ki kell probálni szvsz :)
-
#11534 üdv!
lehet, h egy hülye kérdést teszek fel, szóval fenntartással kezelni.
a total wars kijött unleashed verzióban.
na már most nekem csak a Shogun + exp kellene.
a dvdk egymástól függetlenek?; tehát nem fog óbégatni, ha rögtön a 3. DVDt teszem be a meghajtóba és nem fog arra kérni, h az első DVDt tegyem be.
köszi. -
#11533 Sziasztok!Lenne egy kérdésem Pl: A Brutus házzal rövid hadjáratban legyőzöm akiket kell mért nem adnak új népet? Hosszú hadjáratban legyőzök sok népet akkor sem kapok egy népet sem? Hogy lehet népeket szerezni? -
#11532 THX!
Videokaridriverre gondolok, amugy passz!
Nalam meg ilyen nem volt! -
Braveheart #11531 Egyébként miért kellene csuklanom? - mert vki biztos emleget
Amúgy ha befejeztétek az ovizást vki megmondhatná hogy miért csak a képernyő bal harmada látszik a játékban... mintha össze lenne kötve 3 monitor és osztott képernyőn futna. Eddig nem volt ilyen gond. -
#11530 csak a stílus..... tudod... az szorul csiszolásra mert elárulja a korodat:)
Semmi bajom azzal hogy ki vagy akadva rá hogy miért nem olvas vissza de elég megmondani neki, hogy olvasss vissza bazzeg:D Ennek semmi köze a korához:D
Egyébként miért kellene csuklanom? -
#11529 Es ezt mibol kovetkeztetted ki?
Figyu nem birom elegszer elmondani ha beirok a forumba, legalabb vegyem a faradsagot es egy kicsit olvassak vissza!Ez sztem tok alap!
Bucser nem csuklasz amugy??? -
#11528 kb annyi lehet mint te... -
#11527 Beszarok bazdmeg!!!
Hany eves vagy??? -
Braveheart #11526 Up.
Valaki #11523? -
#11525 Tesó!
Csak három hozászólással lejebb kellene nézned! -
#11524 Azóta már kiderült, hogy a Sprite az egységek felül nézeti képe.
-
Braveheart #11523 Hali nekem is segítség kéne! Megvan az alexander, indítom és a képernyő el van csúszva, csak a bal első harmadát vagy felét látom! Mi lehet a baj? Próbáltam komp. móddal, felbontás-változtatással, semmi. Ja és megnéztem a BI és a sima alapjátéknál ugyanez a probléma, más játéknál nem fordult elő. -
bad00 #11522 Valai segítsen. Crackkel sikerült elindítani az Alexandert de Amikor csatáznék kilép. Előre is kösz.
-
#11521 Suti! -
#11520 sprite? nem script? hm? -
Realtibi #11519 Okok:
A javított crack fájllal a probléma az, hogy a Sprite (Tündér ???) nem működik. (Én nem tudom miért, de megsérültek)
A probléma megoldására 2 lehetőség van:
a) létrehozol új Sprite (tündért???) (Csak tapasztalt moddereknek javasolt)
Vagy kikapcsolod a Sprite (Tündéreket???), és ehhez követed az alábbi lépéseket:
1-Nyisd meg ezt a fájlt egy Notepaddal: C:/....Activision/Rome Total War/Alexander/data/descr_model_battle.txt
2-Válaszd az "Szerkesztés»Csere" menüpontot
3-A keresendő mezőbe írd: "model_sprite", a Csere erre mezőbe pedig ez írd: ";model_sprite"
4-Nyomd meg az "Az összes cseréje" gombot!
5-Ments el és zárd be.
6-Tedd be a crack exe-t a főkönyvtárba!
7-Kattints rajta kettőt!
8-NAGYON FONTOS: Szórakozz jól!
Mi lehet az a sprite? A szótár szerint Tündér, vagy Erdei manó.
erre gondolsz nem??? -
#11518 http://twonline.jatekok.hu/forum/index.php?showtopic=211&st=0
Kitartas menni fog! -
Realtibi #11517 mit irtál át??
mert nekem sem megy -
#11516 Nalam nem muxik a crack,csak ha at van irva a data mappaban 1 txt file!
Mikor lessz sima mukodo crack?
Mondjuk ezt nem erdemes megvenni sztem, bar nem kerul sokba, de semmi extra!Medieval II az mar odab.sz!
Persze ez egyeni velemeny! -
Thanatos #11515 egyrészt emrt nem szokásom beirni rögtön mindent ha megltáom az nforceon mint a vérpistikék, másrészről meg azthittem már mindenki tudja :DDD
harmadrészt emg hülye vagyok mert természetesen a nredes reloaded properre godnoltam nem külön csak a crackjére (igyjár aki nem olvassa végig a release nevet :P) -
haxoror #11514 akkor miért nem írtad ide hogy kijött a crack te önző genya! -
Thanatos #11513 jah amugy easy campaign fokozatban is spárta -2000 pínzel kezd :P szal nekem már 10 kör simán elment mire legyőztem környező pár települést meg rendbehoztam a gazdaságot :( -
Thanatos #11512 már tegnap kintvolt :) de lehet tegnap elött is :D -
haxoror #11511 [isoHunt] [NTi]_Rome.Total.War.Alexander.WORKING.PROPER.CRACK.ONLY-RELOADED
Működik! -
Thanatos #11510 ráadásul gondolom itt másik népeket sem lehe tunlockolni :/ -
Thanatos #11509 hmm, hát alexanderben ez a 100 turnusos dolog eléggé fosoid :/ gyk végig rohanni kéne semmi idő nem marad a stratégiázásra :( -
Grrrrrrr #11508 Tedd hozzá, hogy ha tudod.
Amúgy nézelődj el a Főhadiszállásra, mert REH csnált pár érdekes dolgot. -
Yag #11507 Az egységek gyorsasága sajnos szubjektív kérdés. Nekem néha még lassúak is. :))
Mellesleg az RTR 6.0 sima, még a gold elötti idő azért kezdett el uncsi lenni nekem mert éppenséggel alig vánszorogtak az egységek. Futottak de mintha egyhelyben. Ha van időd, kedved akkor próbáld ki. Abban emlékeim szerint jóval lassabban mozognal az egységek mint amostani verziókban és több idő marad rendezkedni.
Az árnyék leszedése-rátétele és a proci megterhelése véleményem szerint meg nem lelassítja a játékot hanem csak szétdarabolja. Ami nem kellemes. Tehát az egyik lehetőség más MOD vagy több gyakorlás a csatatér átlátása érdekében.
Próbáld az egységeidet csoportosítani pl. és időt nyerni azzal, hogy a gyors billentyűket használod. A játékon belüli HELP-ben benne vannak a kombinációk. Magolj be párat vagy ird ki papírra és tedd a monitor szélére :o
Így jóval kevesebbet kell egerészni és több idő marad figyelni. Pl . Fire at will "I" futás "H" csoportok 1-2-3-4-5-6 számok csoportba rendezés "G" az mind FPS billentyükonfig alatt. Itt az előre-hátra-jobbra-balra a W-S-A-D ...
És megint csak gyakorlás.
Emléxem, régebben a Medievalban voltak hasonló gondjaim amikor elkezdtem. Asse tudtam merre rohanjak, melyik szárnyat nézzem és vezényeljem a katonákat. Ennek tetejébe még közelről is szeretem nézni ahogy püfölik egymást. De rájöttem hogy a gyorsbillentyük sokat segítenek,és idővel elég ha egyszer kiválasztom és ha rögtön a "végleges" helyére próbálom irányítom a védőket és ha előre eltervezem hogy hol fogom öket megütköztetni akkor marad idő arra hogy még az elején amikor még csak szaladnak egymásnak a lovasságot a két szélen elküldjem az átfogáshoz és hátba vagy oldalba támadáshoz. Az aftomata meneküléseket is érdemes kihasználni. Hagyni kell a peltastokat és a veliteket hogy hadd csinálják a dolgukat, a Hastatusok és principeket meg fire at willre állítani sorfalba, és manipulusokba és hagyni had essen neki az ellen. Ahogy közel érnek ugy is megkapják az arcukba a pilum esőt. :) Nem egyszer fordult elő, hogy még össze sem csaptak de már futottak is vissza olyan szedálást végzett az első sor a pilumokkal és dárdákkal. A peltastokat ilyenkor a második sorba szoktam tenni hogy a menekülés-távolságtartás funkciójuk még ne kapcsoljon be, de a második hullámba érkező támadók is kapjanak a dárdákból.
Ha minderre még ráteszed a deffenset is amivel tartja a pozicióját az egység, akkor nem fog a menekülö sereg után eredni senki és elég egy lovasságot az egész rohanó-menekülö sereg után küldeni skalpolni. Általában ez a vezér szokott lenni nálam.
Tehát le lehet egyszerüsíteni és kényelmesíteni a csatát hogy jusson idő "mindenre" . A gyakorlást ezekkel sem úszod meg :)) De gondolom ez lehet a legkissebb gondod.
Tipp: Még mielött a csatát elfogadod, - ( ahol eldöntheted hogy Te vagy a Gép nyomja le a csatát vagy visszavonulj és kint van a két kard és az esélyek a csatára ) - Az ellen vezér képére nyomsz egy jobb egeret akkor kilistázza milyen egységekkel támadott meg vagy milyen egységeket támadtál meg. Felméred mik a legerősebb egységei (támadó védekező pontjai) és mennyi utásza van,(mennyivel sebeznek a fegyvereik) akik dárdákat parittyákat dobhatnak rád. Elfogadod a csatát és a dárdarázás után de még a csata elkezdése elött nézz körül. Forgassd körbe a kamerát és nézd meg milyen terepviszonyok vannak. Próbáld elfoglalni az erdőket ha sok az ijjásza, az erdőben értelem szerüen kevesebbet sebeznek de közelharcban fölénybe kerülhetsz a nehéz gyalogsággal. Vagy elfoglalod a dombokat az egységek rendezésével ... fentről lefelé jobb a támadó lendülete és elntrül felfelé nehezebb védekezni. Ha hegyoldalba vagy akkor próbálj a szélére és a legtetejére helyezni az egységeket. Ha két sereggel küzdesz de az egyik utánpótlás akkor próbáld meg minnél hamarabb elkapni a direkt közelebbi sereget hogy mire odaér az erősítés a pálya széléről addigra rendezni tudd a soraidat. Ilyenkor hagyjál olyan egységeket akik dárdákat parittyákat szórnak. Az erősítést is kell vlamivel tizedelni. Ha túlerővel akadtál össze akkor próbáld késleltetni a csatát és összekeverni megosztani a támadót, időt húzni.
Voltak olyan csatáim,hogy 2-3x nagyobb sereget sikerült "kivédekeznem" jobbára meneküléssel (szerencsére nem volt lovassága)bujkáltam az erdőben, körbeszaladtam a vonal mentén addig mig el nem fogyott a támadó ideje. Ez akkor semmit nem ér ha te támadsz mert az idő lejárta mindig a védőt segíti. Sereg megosztás: amikor is két részre bontom a sereget és a gép is kénytelen megosztani a seregét. Ilyenkor ritkán de alkalomnyílik arra hogy esetleg pillanatnyi főlénybe kerülj a szemtől szembe lévő egységgel és esetleg erősebb is vagy annál az egynél, levered és máris egyel kevesebb egységgel vagy szemben.Ez csak akkor hatásos ha nincs lovassága vagy lovas egysége. Azok ugyanis utolérnek bármennyire is menekülsz.
Egyszóval elég sok lehetőség van csata közben is okoskodni. De mindezeket neked - mint a sereg főparancsnokának - már az elején tudnod kell milyen taktikával fogod az ellent várni vagy meglepni. Lehet nem mondtam sok ujdonságot de hátha mégis.
Jó csatákat! -
Yag #11506 Gondoltam Roland16F , hogy megpróbálod kimagyarázni magad de ez már a te sarad barátom. Egy a lényeg, többet kell olvasni és nem csak a Mannát várni másoktól. Nem utsó sorban egy tök egyszerü és alap dolog hogy elöbb a fórumban keresel rá a kérdéses problémára hisz a nagyszámok törvénye alapján akár másnak is eszébe juthatott már ugyan ez a kérdés, valószínű hogy valaki már meg is válaszolta. Így nem szaporodnak a felesleges duplikált kérdések. De ez már csak udvariasság és hozzáállás kérdése.
Ezen a weboldalon simán megtalálhattad volna amit keresel.
TW ONline
Természetesen ez a link is benne volt abban a hozzászólásban.Lentebb.
Javaslom merülj el a topicokban és ahelyett hogy feleslegesen égeted magad batár kérdésekkel amiket utána megpróbálsz kimagyarázni, inkább olvasd el más tapasztalatait. Gyorsabban fox haladni hidd el.
De igérem neked, ha van valami extra kérdésed és mégsem találod meg mert tényleg uj kérdés ... még mailban is elküldheted nekem és igérem, bőséggel megválaszolom annélkül hogy neheztelve éreznél.