13587
-
#11785 és hány éves? -
haxoror #11784 vesztett csaták száma: 0
-
Realtibi #11783 azt nem probáltam
de majd nekiállok eccer aztán keresek egyet
most letöröltem meg felraktam az 1.5 ös patchet meg hozzá a nocd-t aztán most elleszek hétvégig igy
majd megnézem hétvégén mit lehet tenni hogy elinduljon -
#11782 Ó, bocsánat, én tudatlan!
És a lentebb említett mini image nem segít? -
Realtibi #11781 nem
napoleonic total war -
#11780 Jó hír RTR rajongóknak, az RTR fórum újra működik!
Az új cím: http://forums.totalrealism.net/ -
#11779 Mi ez? A Nigerian Total War? -
#11778 Esetleg crack vagy miniimage? -
Realtibi #11777 na én most szedtem és raktam fel a NTW 2 öt
de ha el akarom inditani az irja ki hogy rakjam be a helyes cd-t
valami 5 let?? -
#11776 Sziasztok! Invasio Barbarorumot feltelepítettem, majd el is tudtam indítani de a fömenüben ismerös dologggal találkoztam: main campaign gombra kattintok majd ahelyet hogy adná a köv. képet kírja hogy vmi listábol válaszak...
Mi a teenedö? Elöre is köszi! -
Grrrrrrr #11775 hali! Frissült a krónka, részletek a hírek menűben. -
cica #11774 Ja, erre még nem tettem semmit, csak a régi verzióra. Hát tényleg nem tudom mi lehet ez. Azért köszi.Majd még kísérletezem.Elég érdekes hiba, a gép meg minden mással atomstabil. :(
THX -
#11773 hát ha gold edition van, arra már nem szabad semilyen patch-et feltenni.
Nem próbálnád elölről egy szűz új telepítéssel?
Nekem hasonló gépem van mint neked, csak a procim nagyobb, és semilyen gond nincs a játékkal. -
cica #11772 Gold edition, gyári. Már meg is vettem annyit szívtam vele. Az összes patchet kipróbáltam, de mindegyikkel. Lassan kb. egy éve szívok vele. Most kicsit jobb a helyzet kikapcsoltam az élsimítást. De pl. ha ostromgépeket építek biztos, hogy lefagy. Egyébként minden más játékom tökéletesen fut... :(
-
Prank #11771 jól elkéstem... -
Prank #11770 a preferences nevű fájlban írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE-t FIRST_TIME_PLAY:FALSE-ra -
haxoror #11769 a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra -
#11768 1.2 patch-t tettem fel.
Most ez a gondom:
KÉP csak a disebled-re tudok klikkelni, de az sem megy. -
#11767 Nem igazán értelek, mit jelent, hogy "Így már elindult"?
Két tanácsot is adtam, melyiket választottad?
Egyébként mindekét mod (RTR 6, RTR PE) tipikusan single mod, bár használható multira is, ha jól emlékszem. -
#11766 Így már elindult, de semmilyen single mód nem játszható, mint a frissen telepített Rome-nál, ahol csak a Prologus van, de itt az sincs. -
#11765 esetleg nem melegszik túl a videó kártyád?
A lefagyások más játékban nem jelentkeznek?
Mi van feltelepítve a Rómából?
Melyik drivert használod? -
cica #11764 Tisztelt Tapasztaltak!
Esetleg valakinek volt már ilyen?
Egyfolytában lefagy a játék mikor város akarok ostromolni.
Már visszavettem a AGP-t 4x,2x -re.Egy darabig ment. Driverek a legújabbak. Patch-ek fent. Kell esetleg code pack a játékhoz? Volt már alaplap csere videó és hangkártya csere, persze más okból, de így sem működik a dolog.
ASUS VIA KT600 ; 2,4 Athlon ; 6600GT ; 1GB RAM -
#11763 hát, akkor nem jól csináltad, mert a Realism 6.0-hoz 1.2 patch kell.
Ha ragaszkodsz a 1.5-höz, akkor keresd a Realism Platinum Editiont! -
#11762 Feltettem megint a Rome-t, az 1.5 patcht és a realism 6.0-t. Ezek után indításkor valami olyan hibát ír ki, hogy filename doesnt exits ÉÁÖ? meg hasonlók. Mi lehet a baja? -
G.Freeman #11761
http://twonline.jatekok.hu -
Grrrrrrr #11760 Ave!
Frissítettem a Julius krónikát. -
#11759 Itt van pölö video
Amugy nem barmolod szét a játékot, le van irva hogy csak simán 1.5 vagy 1.6 patchre kell felrakni -
#11758 Ez nagyon komoly! De melyiket az első rész a jó, vagy ez most hogy van??? -
Prank #11757 itt vannak dolgok róla... -
#11756 Hol van videó?? Nem akarom szétbarmolni a játékom -
#11755 Nem, egyenlöre csak leszedtem
Majd ha lesz vele idöm játszani, akkor mindenféleképpen kiprobálom. De a forumokon eléggé dicsérik, meg vannak rola elég korrekt kis videok is -
#11754 Ez komoly! Kipróbálta már valaki? -
#11753 Nem tünik rossznak:
Napoleonic total war II -
obe #11752 igazad van..a másik elfoglalt városomból kijöttem(hordává alakulás gomb megnyom)és lám 4 teljes seregem lett..a b.i.-t még nem játszotam eddig vándorló néppel...
a longobárdokkal vittem egyszer végig, de vért izzadtam mire meglett, folyamatosan 4-5 nép ellen harcoltam...
amivel viszont először találkoztam az az hogy a diplomatám az első utján szépen elárult, nah mondom ezért meghal, orgyilkost ráküldöm erre kinyiffan az assassinom:(
-
haxoror #11751 Nem pofátlanság, hanem kb íg történt a valóságban is, asszem ez volt a népvándorlások kora, a keletről jött veszedelem elől egy csomó nép nyugatra kezdett menekülni. A szarmatákkal ne nagyon akard megtartani a városod, inkább menj át hordába és keress magadnak új hazát pl spanyol-félsziget és onnan kezd meghódítani a világot. -
obe #11750 köszi..azt hittem csak akkor semmisülök meg teljesen ha elfogy a városom teljes tartaléka..
pofátlanság agéptől hogy alig pár kör ment le, máris elvesztem közel a teljes seregem:( -
haxoror #11749 A menekülés csak nyíltmezős csatáknál működik (és ott is jobb ha nem csak beviszed az erdőbe hanem allul a fehér zászlóra kattintasz), ha ostromolják a városod akkor nem lehet menekülni, ha vesztesz akkor minden egységed elpusztul. -
obe #11748 hát maradt 4 teljes egység lovas az kb 300 ember, vagy az már nem elég?meg hát egy frakcióörökös szétszéled?...volt még egy seregem északabbra úgy 700 fő-vel, gondoltam majd hozzácsapom őket:((..köszi -
#11747 úgy hogy nem maradtak elegen és ezért szétszeleltek. -
obe #11746 elkezdtem a b.i.-t a szarmatákkal, pár kör után betoppanak a hunok, és kb 6-8 teli zászlóval letámadják a fapalánkos egyetlen falumat...időm se volt termelni katonát, lehetett kb 4 egység lándzsásom, meg 4 lovasegységem(hadvezérrel együtt)..nah mondom ezt nem úszom meg élve, ezért a lándzsásokat hátrahagyva, egy oldalsó kapun kimenekítettem a lovasságot, be a sűrű erdőbe...
a csata végén(termszetesen buktam), azt irta hogy megmaradt a menekülő lovasságom, erre visszalépek a nagytérképre, és a lovasságom a rfakcióvezetővel együtt eltünt:(
hát ez hogy lehet?