13587
-
Torta #11465 Egy kérdésem lenne, van már néhány városom, de kicsi a család és nem jut mindenhova helytartó. Kell minden városba, vagy nem gond ha nincs, és hogy lehet esetleg örökbefogadni és kiket? -
Prank #11464 meg is veheted... -
#11463 Kössz a semmit,de én nem erre gondoltam -
#11462 Igen. "Attack settlement"-nek hívják, és hadsereg kell hozzá. -
#11461 Hello! tud vki működő városelfoglalós kódot? -
Thanatos #11460 neked se volt gyerekszobád micromaschines foreva :DDD
amugy tényleg jöhetne már valami crack :P -
Roland16F #11459 Helló mindenkinek!
Ha valaki el tudja küldeni a sima Rome:Totalwar crackjét,az kérem küldje el a [email protected] emailre! Előre is köszi! -
giovanni85 #11458 Honnan lehet letölteni a TROY-t????????? -
#11457 Most akkor leszedjem az Alexandert?? -
#11456 nos igen...de akinek ez a körökre osztott,komplexebb menedzselés nem teccik,annak ott van ama,ahol szinte szájbarágják,mit kell tenni.Igaz variálhatsz,de az alap ez: Gyüjts,Gyártsd,Gyujtsd..........Nekem a szöszmötölés jobban mejön(ez a hülye dumát:bejön)..na mind1:)))....azaz a realtime a gazdálkodásban nem ok....nagyon sok game szuperebb lenne,ha nem realtime lenne...(Düne,Blitzkrieg,stb)....off,de ugyis alszik a topic...
Közben azééé Spárta lealázta a környező népeket a TROY-ban:))))...mehetek valoban Trojába...gondolom megerősödött az is:))) -
Grrrrrrr #11455 Nem fogják könnyűnek találni. Bocs, elírtam. -
Grrrrrrr #11454 Az a várvédés a legnehezebb, amikor oda is kell jutnod a várhoz. Én a XX. pályán kakadtam el mikor a Pireneusokban kellett védekezni. Azt sehogy nem tudtam megcsinálni. és az én drága kisfiam kitörlölte a mentéseket. Nem volt lelkierőm újra kezdeni. Brutális zenéje van, brutális a hangulata, és brutális a nehézségi foka is. A Rome elbújhat mellette. Ezért szoktam javasolni azoknak akik panaszkodnak a Rome könnyűségére, mert 50 éven belül végig viszik a nagy kampányt, hogy játszanak a Praetorianssal. Azt nem fogják nehéznek találni. -
#11453 hmm.....köszi...a mozit nézve már aggodtam,hogy GÉP csere lenne..mert elég huzos volt...de igy megmenekültem tőle!!!:))))))))
Alexal semmi érdemleges nincs??? -
haxoror #11452 Az nem rts hanem egy város építő szimulátor, a játékos egy római kormányzó és a cél hogy működő városokat építsen, megoldja a kaja, ruha ellátást stb stb
Jó kis játék de a korszakon kívül nincs sok köze a Rome-hoz :) -
#11451 Már nem emléxem,asszem 4 éve vagy 3 éve toltam...de azt tudom hogy volt benne 1 időlimites várvédésem....na akkor soxor dupla adagot kellett a szivgyogyszeremböl bevenni!!!!!.mert szivtam 1000rel!!!!....de sorry az OFF-ért:)))...Amugy nforce-n láttam még1 uj rts-t..roma korabeli... Glory Of The Roman Empire a cime...de lövésem sincs,miben uj. -
Grrrrrrr #11450 Meddig jutottál benne?
Én hiányolom a Rómából, hogy nem tudom egy csapatnak a másik őrzését, fedezését kiadni.
Milyen nagy dolog lenne, ha azz íjászoknak ki lehetne adni, hogy ezt a csapatt fedezd, és az ahhoz legközelebb lvő ellenséget elkezdené nyilazni. A kis tapasztalatú íjászok hamarabb abbahagynák a lövést, nehogy hátba találják a váédett egységet. Ahogy nőne a tapasztalat, a védett egység és a támadott egység közötti távolság úgy csökkenhetne. Mindjárt lenne értelme védeni a tapasztalt íjászokat.
Ki tette már megint ide ezt a bilit!!!!! -
#11449 háááát,a praetorians lehet hogy jobban teccene Neked,ahoz is van magyaritás,nem "ennyire" komplex...de romai kor,stb...meg csiriviri:)))) -
CyrSyS #11448 Siasztok! Előszőr is megszeretném köszönnni mindenkinek aki segített. Másrészt ne haragudjatok rám, de a játék nekem nem vált be. Nemtudom de a hadtörténelemhez csak kicsit értek, és valahogy nem az igazi nekem a játék. A maga módján végülis a játékmenet jó, sokféle dolog van benne, mégis nem az igazi. De legalább megpróbáltam vele játszani. Azért köszönöm a segítséget mégegyszer, ti meg élvezzétek tovább a játékot. -
#11447 remélem az alexander törése elött még valami 7edrendű mahjong játékkal is ellesznek,aztán jöhet majd a crack a kieghez..KIEG????sztem ezt simán letölthetöre kellett volna tenniük!!!..ugyanaz a motor,,,,tulképpen BI,csak BI-mod...aktivizsön....bazzzz:((((((
én pl bele sem fogok,amig időlimites marad.....épp ez a szép,anno én még spektrumon az Arnheim-en nöttem fel,szal a körökre osztottat ne kelljen blitzkrieggé degradálni....főleg nem ilyet.....az a lényeg...mod-ok vannak szépszámmal(le a kalappal érte!!)..igy nyomhatnak akármit...ROME-ROME marad!!!!
(aztán jövök perzsiai seregemmel,és lealázom a csizmát!!!:)))))))
Most a TROY a favorit....hááát,lehet pofára esni benne,mint anno a BI megjelenésekor...emléxem,fölhördült a forum,mikor elöször leamortizálodott a választott nácio:)))) -
haxoror #11446 Ilyenkor persze a RELOADED is a Micro Machines törésével szarozik (KIT ÉRDEKEL!?) ahelyett hogy az Alexanderhez csinálnának végre proper cracket! -
haxoror #11445 Az Alexander a QUARTEX-es crack-el senkinek sem indul (nem értem miért nem nuke-olták nforce-on eddig...) szal szar a crack :(
Ja és az ISO-s verzió is exe.-és ezért az image-el sem lehet trükközni :/
Ja és a fícsörök (a manualt legalább meg lehet nyitni ) 100 kör alatt kell nyerni mert Alex 33 évesen MINDENKÉPPEN kinyiffan :O
Ja és Ő a Hős spéci brutál testőrséggel de ha meghal egy csatában akkor rögtön Game Over!
Szal ez a kieg nem is annyira kieg hanem inkább "csak" egy küldetés lesz és nem egy "mi lett volna ha..." játék mert muszáj az időlimit miatt végigrohanni és elfoglalni a világot. (remélem hamar lesz mod ami kiveszi az időlimitet, mindenesetre elsőre azért megcsinálom időre is :)
Ez nekem rossz hír mert inkább "fortified" stílusban nyomulok, szal szép lassan de biztosan a lehető legkevesebb vereség/veszteséggel, na majd meglátjuk :) -
#11444 oksa..lenne...de nálam,nemtom miért...ha alapra toltam az 1.3 at,akkor beugatott :((..hidd el én sem értem..../dvd-precracked verziom van az alapbol/
a lényeg..a peccseléssel valo pöcsölés max 7-10 perc..szal belefér:))))))) -
Grrrrrrr #11443 Gyerekek.. Gyerekek... Ha az alap 1.0-ra felteszitek a BI-t, akkor az az alap 1.0-ból 1.3-at csinál. Szóval akkor nem kell az 1.1 és a jó öreg 1.2. ha BI-d van, akkor csak az 1.6-ot kell feltenni. Azért létezik 1.3 javítás, hogy az is feljavíthassa a játékot, aki nem akarja a BI-t, vagy valamiért nincs meg neki. Az 1.5 javíttás is ezeknek szól. Az 1.6 ugyanis tartalmazza az 1.5-öt. Tehát elég azt feltenni, ha BI-d van. Ekkor ha elindítod, a BI 1.6 verziót mutat, ha a Rome részt indítod, akkor az 1.5 verziót fog mutatni.
Szóval 1.0->BI->1.6 Nem kell túlmisztifikálni. Próbáljátok ki. -
#11442 igen...reinstall....és szépen,mint a mesében...step by step -
#11441 köszi..akkor mehetnek ágyutölteléknek....viszont jo erős lovasságot kapok testőrségnek melléjük,ami néha megfordit6 1 csatát....ha ki tudom gyorsba iktatni az ellen pk-ját:)))
.találkozott valaki olyan példával,hogy a diplomata csak diplomatával tud kommunikálni???...ezt most már 2 modban is tapasztaltam!!!! -
#11440 Várost építeni nem lehet. -
#11439 Felvehetsz, max. elküldöd csatázni. :) Csak kormányzó ne legyen.
Én szívtam már meg úgy. Asszem a krónikáman le is van írva. A létező legnagyobb nyugiban nyomom a dolgaimat, egyszercsak Faction Leader Died.
np.
New Faction Leader... POGÁNY?! Na, azonnal a fél birodalom forrongani kezdett, stb... a helyzetet egyedül úgy tudtam megmenteni, hogy a drága Császárt beleültettem egy szál kétevezősoros lélekvesztőbe, és kiküldtem a nyílt vízre. Egy éven belül halott volt. ^^
{Egyébként engem rohadtul zavarnak a kalózok. Nem tudtam partraszállni Szardínián Rómából, úgy televolt a víz velük. Úgy kellett Sidon-ból a főflottámat felhoznom, ami kb. így nézett ki: 3 qonquireme, 5-6 tireme, 3-4 bireme. Mind ezüst szintű felszerelésű, és mind három bronz - két ezüst tapasztalati szint közötti. Na, ez az egész cucc Tarentumig nem jutott el, egész egyszerűen ronggyá verték! Egy qonquireme-m harminc fővel, meg egy tireme-m talán negyvenöttel tudott éphogy bemenekülni Salona kikötőjébe... szánalom. :\
A környék összes flottáját röhögve vertem le ezzel az erővel, a kalózok meg fél(!!!) év alatt nullára redukálják, tönkreverik az egészet. No comment...} -
CyrSyS #11438 az 1.5 nem tartalmazza az 1.1,1.2,1.3-t ? most akkor tegyem fel az 1.5-öt simán vagy előtte kellenek ezek az 1.1 stb? -
#11437 igen...de az 1.5 kéri a korábbiakat...azaz alap/1.1/1.2/1.3/1.5/BI full/1.6 -
CyrSyS #11436 Átolvastam a telepítési recepteket! Én a 3-as receptet választanám de sztem ott van hiba de lehet tévedek:
1. install RTW
2. install 1.5 patch
3. Install BI
4. install 1.6 patch
Ez a jó sorrend? -
#11435 kérdésem: mennyire van a BI ben-azaz ezalatt futo modot tolok- a hit fajtája???
mert folyamatosan elutasitom a jelenkező férjeket,mivel (görögökkel vagyok) nem hellén a vallása,hanem pagan,stb...amikor kimozdul pl 1 más vallásu pk-m a városbol a jelzés automatikusan visszaáll a hellén hitre,gondolom mert a lakosság jorésze ezt komálja...naszoval??...érdemes felvenni más vallásu pk-t,vagy nem annyira fontos tényezö?...köszi:)))
-
CyrSyS #11434 Kár hogy nincs olyan hogy egyesével támadok, vagy ha csak formációk vannak akkor úgy hogy a formációt felbontom és támadás! -
CyrSyS #11433 A campaignba is lehet épiteni várost? -
#11432 Habár ha arra gondolsz, kritikus helyeken építhetsz erődöt is úgy 500 magyar valutáért, de abban csak és kizárólag állomásozni tudsz (meg elvileg védekezni a palánkjai mögött, de gyakorlatilag sűrűn jobban jársz nyílt ütközettel.)
Én olyankor szoktam csak építeni, amikor egy városom folyamatos támadás alatt van, és hogy fellélegezhessek, a támadás útjába rakok egy castrumot, ilyenkor arra mennek sáskamód rá, a város pedig nyugiban helyrehozhatja magát. -
Snipa #11431 nem varat hanem varost/varosokat epitesz!
toborzol embereket es levered a masikat! ;)
szerintem probald ki es meglatod milyen jol ki lett talalva a jatekmenet! :) -
CyrSyS #11430 Very Thank You for ur help SiR!
Elsőre végig olvasva kicsit megszeppentem hogy ez nem akármilyen játék lehet igazándiból. Sok sok beállítási lehetőség, és ennek fejében izgalmakkal teli játék. Viszont amit még nem értek a következő:
Tehát ebbe a játékban nincs olyan hogy épitek várat, minden szép és jó, egy nagy haderőt és megyek csatázni? Most lehet hogy tényleg béna vagyok, de én úgy képzeltem el hogy ilyen lehetőség is van. mi maga a játék menete? Hogy zajlik? -
#11429 Kérem szépen a térképeimet is felnni a listára! :))))
rtw térképek -
Grrrrrrr #11428 Ne a polgárháborús, és utána jövő időkből indulj ki. Korábban elképzelehetetlen volt, hogy egy hadvezér a saját szakálára, szenátusi engedély nélkül hadat üzenjen egy népnek, és megtámadja azt. -
Yag #11427 CyrSyS : a géped elég jó ahoz hogy fusson a game .. ha nem is full grafikán de menni fog. A tutoriált használd .. Prologus .. és akkor menni fog a kezelés .. a beállításokat is fusd át mint a stratégiai térképen mint pedig csata közben. ESC és beállítások. Sőt még mielött el indítasz egy kampányt az alap beállításokat is.
Szerintem elöbb az alap játékkal ismerkedj meg és ha már kiismered magad akkor keress magadnak MOD-ot.
Csiáltam egy rövid leírást pár hasznos tanáccsal hogy érdemes telepíteni a játékot ahhoz hogy ne kelljen állandóan a telepítésekkel foglalkoznod és menjen is a játék.
itt a link.
http://twonline.jatekok.hu/forum/index.php?showtopic=22
Tanács. Olvass több más fórumokat is ha teheted.
Elég sokan játszunk a játékkal és mindig vannak visszatérő kérdésed. Ha egyszer szakítasz egy kis időt és visszalapozol más fórumokon is rengeteget tanulhatsz .. Persze kérdezhetsz is bátran mindig lesz valaki aki segítsen.
pár RTW fórum és weboldal:
INDEX - RTW fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9086487
Total War Online fórum
http://twonline.jatekok.hu/forum/index.php?act=SC&c=4
RTS Guru . Leírások ismertetők
http://www.rtsguru.hu/news.php
RTW pachelt változatok, bajnokságok, Multi-csaták és versenyek weblapja
http://www.totalwarbajnoksag.extra.hu/
Minden ami RTW és MTW - Új megjelenések, sok MOD, skinek, toolsok és kiegészítők, leírások, ismertetők (angol)
http://www.twcenter.net/
RTR (az egyik legismertebb és legnépszerübb MOD fóruma)
http://forums.rometotalrealism.org/index.php?showforum=44
RTR Weboldal. Letöltésekkel és ismertetők.
http://www.rometotalrealism.org/
Ez az RTR Gold még 1.2 pach alatt fut
Az 1.5 verzió alá az RTR Platinum Edition kell!!!
http://forums.rometotalrealism.org/index.php?showtopic=19682
Alap
http://www.totalwar.com/
Pár elkészült MOD és müködési igényük.
http://forums.rometotalrealism.org/index.php?showtopic=13035
Egyenlőre kezdésnek ennyi.
Kellemes játékokat és csatákat!
Üdv Yag.
-
Yag #11426 Kedves Játékos társak.
Az megtépázott egységeket simán össze lehet vonnni. Már a Medieval egyben is lehetet.. stratégiai térképen ahol a katonákat képzed ... vagy áthuzod az egyik egységet a másikba .. vagy megnyomod az "M" betűt és a gép aftomatán összevonja az azonos egységeket. Amik kimaradnak vagy maradék azokat retrainolni küldöm és lesz belőlük egy kör után ujra teljes egység.
Ha több tapasztalati pontja is van egy egységnek és összeveonod egy másikkal hasonló egységgel pl. hastatusok akinek kevesebb van akkor veszíteni fog egyet a tapasztalataiből az egész egység. Tehát higul a csapat. Az retrainolásnál ugyan ez a helyzet. Ha 50% nál többet kell ujraképezni vagy pótolni akkor levesz egy stráfot. Csata közben ha elég időt és embert ölt meg egy egység akkor kap egy stráfot. A limit kb 5-600 körül van. Elvileg két csata összege és teljesítménye összeadódik... de ezeket soha nem tudtam biztosra követni ... nem is nagyon számolom :D