13587
-
CyrSyS #11425 torrenten láttam de mos tmeg nem látom jaj :( -
haxoror #11424 Remek! :)
Remélem már ma ki tudom majd próbálni -
haxoror #11423 Barbarian Invasion óta egyes egységek képesek úszni és pár mod készítője ezt integrálta is a modjába, lehet hogy erről van szó -
CyrSyS #11422 Hogy én is mondjak hasznosat már kijött az alexander Reloaded! -
#11421 Köszi a válaszokat:)))))
Alexanderböl én szvsz kivárom a Reloadot...az mindig ok.
Addig meg elvagyok a sok moddal....éppen a troy-t nyomom...nemsokára beruházok 1 csak TW vinyora,mert már nemsemmi hány "kliens" van fenn...A legjobban az EB 1.0 st várom:)))
Amugy tényleg jobb az 1ségeket kicsire állitani,hoszen az nem mérvado a nehézséghez,hanem látványilag fullosabb.
Érdekes...eddig nem vettem ilyet észre:..a troy-ban át kellett mennem 1 hidon...a vonalba rakott 1ségek utvonalkeresése felettébb profán volt,azaz aki a hid elöö állt,átment rajta...akik mellette..azok tökegyenesen át a folyon...a panelon meg az ikonokon 1 kék csik jelent meg....namondom,ezeknek kakukk...ááá dehogy...szimplán jelezte...ezek vizben vannak...aztán rendben kikászálodtak...kék csik eltünt...:))) -
haxoror #11420 patchből megéri a legújabbat feltenni, az Alexanderből nem tudom hogy van-e már használható verzió :/ -
haxoror #11419 Két dologra figyelj, a Unit Scale-t és a játék nehézségi szintjét menet közben már nem lehet állítgani csak a kampány kezdésénél, szerintem a unit scalet állítsd large-ra a nehézséget meg hagyd medium-on.
Minden mást majd menet közben finomhangolhatsz -
CyrSyS #11418 gondolom ha felteszem a RTW+barbar invasion+alexande úgy már komoly lesz a játék. Így ahogy leírjátok újra kedvet kaptam. Igaz én gép ellen fogom játszani de lehet később multi is :D
Tényleg ezen a gépen hogy érdemes grafikailag a játékot hajtani? :
p4 3ghz HT, 1gb ram, 6600GT, SATA2 winyo ?
amúgy köszi a válaszotokat, látom ti nagyon benne vagytok :D
Ja és érdemes valami patchet tenni? vagy a fenti telepítési sorrend jó? A gép AI-je jó? -
haxoror #11417 összevonás lásd előttem szóló, az eltartási költséghez meg annyit hogy egységlétszámtól függ szal egy megtépázott egység fenntartása nem annyiba kerül mint egy fullosé hanem arányosan kevesebbe. -
#11416 Itt is. Drag & Drop. :)
De sokkal kifizetődőbb feltöltened őket. -
#11415 Azt viszont hiányolom,vagy nem jöttem rá hogyan kell csinálni,hogy összevonni egységeket...teszem azt a sok harcban megtépázott ,de tapasztalt 1ségeket nem leszerelelni,hanem összevonni....elég gáz hogy ezek eltartási költsége magas...viszont hamar tele lesz velük a 20 slot....azaz 4-12 lándzsás....sztem értelmesebb lenne összevonhatová tenni..igy a lestrapált létszám kompenzálva lenne...ezt pl a Praetoriansban meg lehett csinálni.iTT?? -
haxoror #11414 Ja az kimaradt hogy a közelharc-védelmen és a sebzésbónuszon (a sebzésbónusz a távolsági fegyvereket is erősíti) szal ezek mellett a morálja is nő a tapasztaltabb egységeknek, más extra nincs. -
haxoror #11413 Nem a katona kapja a tapasztalatot hanem a komplett egység pl egy szakasz hastati, minél több tapasztalata van annál nagyobbat sebeznek a katonák az adott egységben és annál nagyobb a védelmük közelharcban viszont nyilak ellen a tapasztalat semmit sem ér, ott csak a páncélzat és a pajzs számít, a páncélt a megfelelő épületekkel tudod erősíteni. -
haxoror #11412 Egy seregben maximum 20 egységed lehet, azt hogy egy egységben mennyi katona van az optionsban tudod beállítani: unit scale, minél nagyobb annál többen lesznek ha bírja a géped akkor állítsd large-ra vagy huge-ra.
A kamerát szintén az optionsban tudod variálni, beállíthatod hogy azt lásd csak amit a vezér, vagy láss mindent amit a saját egységeid látnak és végül hogy szabadon mozgathasd (szerintem ez a legjobb) -
CyrSyS #11411 És olyan van hogy pl 1 katona ha sokat megöl akkor tapasztaltabb lesz? teáht jobban lő vagy taktikusabb stb? -
#11410 1ségeket a stratégiai résznél a jobb also panelon..ráklikk a városra,s ha m,egvan a megfelelő épületed,és lové,akkor kiképezheted amit csak akarsz/tudsz.
Kameránál a default tökéletesen megfelel,zoomolni 1000 rel lehet a legnagyobb káosz közeoette is a csata alatt.
Ha honositva játszod,és nem teljesen világos minden,akkor nyomd végig a tutorialt..tudom nem rövid,de mindent szájbarágósan elmagyaráz...
A harc meg nagyon élethű,azaz BŰN ha a géppel játszatod le az ütközeteket,ostromokat..emellett sztem csal a gép:))))....föleg ha a romaiakrol van szó... -
CyrSyS #11409 Sziasztok! Annyi jót hallottam már a jártékról. Elnézést kérek előre is de én megpróbáltam vele játszani de mindig hátrányokba ütköztem. Lenne egy pár kérdésem és ha a válaszok orvoslást jelentenek akkor mégegyszer neki ülök.
Pl. feltettem a játékot és nemtudom hogy kell gyártani benne egységeket. sokan mondják hogy több 1000 egységed is lehet, nekem nem jön össze vagy nem értem.
A másik ami zavar az a "nem teljesen szabad" kamera. Tehát csak egy ideig tudok menni vele így nemtudom megnézni pl hogy az ellenfélnek milye van vagy ilyesmi.
A játékba a harc mennyire élethű? mert én nem sokat látok mikor egymásnak megy a sereg. Segítsetek! -
#11408 Terrae Explugnandae ....erröl a modrol tud vki vmit??? -
#11407 Bár érdemes tudnod azt is, hogy ha mondjuk tele van töltve az alapból harcoló egységed, akkor az erősítés nem fog bejönni, csak ha megsemmisül egy csapatod, tehát lesz szabad "slot-od", olyankor bejön a térképre az addig a vonal előtt várakozó erősítésedből kemény egy csapat. Ilyenkor tehát érdemesebb a számítógépre bízni, úgy legalább mind bejön.
Én különösen akkor szoktam magam irányítani az erősítésem, amikor a beugrásukkal együtt sem teszik ki (vagy épphogy kiteszik) a teljes létszámot a csapatok. Annak, hogy a tizenkilenc csapatodhoz erősítésként hozzájöjjön egy, a maradék nyolc meg kint ácsorogjon, nem sok értelme van, akkor inkább már hozza a gép őket. :) Habár azt is mérlegelni kell, hogy a számítógép tud-e olyan baromságot csinálni, hogy az erősítésedet a halálba küldi (jó eséllyel tud, ehhez nagyon ért...)
Bár megnyugodhatsz, amikor TÉNYLEG szükség lenne az erősítésre, mérget vehetsz rá, hogy az első percben kapod a jelentést, hogy nem érnek oda időben. :D -
#11406 köszi...csak aza durva,hogy amit az nforce-ra feltesznek,és ott nem nyúkos az általában ok szokott lenni..emellett eddig a gamecopyn sem csalodtam...crackilag.... -
giovanni85 #11405 A quaertexes is Sz*r!!! várj amíg kijön a RELOAD vagy valami normális verzió. -
#11404 amikor felajánja a csata elején..még a stratégiai térképen hogy belemész ééé a csatába....ott jelzi a csapataidat,és nem kéne kipipálva lennie az AI..nak....ekker ha beesnek az erősitéseid,akkor aktiv lesz a panelodon az is -
Torta #11403 Most kezdtem még csak játszani az alapjátékkal, és az lenne a kérdésem, hogyha van egy csata és kapok erősítést, akkor hogyan tudnám irányítani azt a csapatot is, hogy ne az MI irányítsa? -
#11402 ──────────═════¨Release¨Information¨═════────────── │
│ │
│ Release name -[..........................Rome.Total.War.Alexander-QUARTEX] │
│ Company -[......................................................SEGA] │
│ Supplied -[...................................................QUARTEX] │
│ Cracked by -[...................................................QUARTEX] │
│ Disc(s) -[.........................................................1] │
│ Release date -[................................................2006/06/30] │
│ │
hali...az az ISO van meg..szal nem a torrentes EXE....aztán mégis kussol...alapgame 1.5 ön,BI 1.6 on..valami help??...köszi:))) -
Snipa #11401 szal valakinek megy quartex es alexander? :) -
#11400 Ha azt maxra raktam és a többit minre, akkor csak egy nagy ostromnál szaggatott! -
haxoror #11399 És a régi gépeden huge unit detailben max grafikán ment? -
#11398 Fontos, sdram és ddram nem fér meg!!! -
#11397 Amúgy miben több a kiegészítő? (valami kis összegzést dobhatna egy fan :) -
NKristof #11396 Hát köszönöm a válszokat az új gépen meg erősen gondolkodom már csak pénz kérdése -
#11395 Nekem megy a régi gépen is, az 800Mhz, 384MB RAM, Geforce 4 MX 460 64Mb! Bár néha (általában) ott beszaggatott! -
haxoror #11394 A játék főleg processzorigényes de ahogy elnézem a konfigodat sztem inkább egy új gépben kéne gondolkodnod.
Persze ezen is elmegy majd vhogy de így lemaradsz a tényleg epikus csatákor meg lassan jön a Medieval 2 is és ahhoz valszeg a géped már nem igazán lesz jó. -
#11393 A Ram-od az mindenképpen kevés! -
NKristof #11392 És ha vennék még bele 256 mb ramot az segítene? -
Prank #11391 a régi gépemen (733mhz, gf2mx) is elment alacsony beállításokon... -
#11390 Lenne egy kis problémám. Feltettem az alap Rome-ot meg a Barbarian invasiont, de egyik sem megy, mert a gép nem találja az mss32.dll-t. Bemásoltam ezt a dll-t a systembe, de így se megy. Ha tudtok segítsetek légyszi. -
giovanni85 #11389 döcögne!! -
NKristof #11388 Helo! szerintetek menne a gépemen a játék: 1,7ghz celeron, ati 9200 64mb, 256mb ram? -
giovanni85 #11387 Nálam is ez a helyzet!!!! Valakinél egyáltalán működik ez a quArtex-es verzió??? -
Laczy #11386 a QUARTEX verzió crack-jével vmi baj van mert nem indul el tőle a játék. Pontosabban a háttérbe fut, ctrl+alt+del ki lehet kapcsolni, de csak a folyamtok közt látszódik. Ha vkinek elindul írjon már.