Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el tudná valaki küldeni a rtw bi 1.6 no cd exe-t, egyszerüen nem tudom sehonnét letölteni...minden link a gamecopyworld-höz vezet, ott meg azt irja hogy olyan progit használok ami miatt nem tölthetek le😞(...bár fogalmam sincs mi lehet az. hiszen gyakran használom az oldalt, ezidáig nem volt semmi gondom vele..az is jo lenne ha linket adna valaki, ahonnan bizti lejön...köszönöm (mess, posta: [email protected])
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
...nekem még nem, mert mindig úgy jött össze, hogy vagy a családtagokat kellett likvidálni, vagy nem az volt a fõcáros amit én szerettem volna 😊
RTR. 6.2 , vh/vh....ezzel nyomulok most.(romaiakkal )mint " Biggus Dickus "... :_)
Valaki segitsen légyszi ! Illírek leigázva, csak egy városuk maradt.Odaállok nagy sereggel a városuk alá.Semmi esélyük a túlélésre..Küldöm a diplomatámat, és felajánlom a protektorátust..DE elutasítanak !!! Ok, megostromlom öket,több körön át.Mnden kör után újra próbálom ..DE NEM !(pofám leszakad )Kénytelen voltam kiírtani õket..
Szóval hogy érte el vki. , hogy elfogadják a protektorátust??? És milyen elõnyökkel jár ez nekem ??Fizetnek tributot??Vagy kérhetek segédcsapatokat ??
( vagy vh / vh - on ez nem müxik ????? )
Plz help ! Több mint egy éve játszom már a rómával , de a protektorátust még sohasem tudtam elérni..
Nekem is volt már olyan hogy elolvastam egy info ablakot és pipára gyomok,hogy záródjon be az ablak akkor kilépett az asztalra majdnem ideges lettem de pont elötte mentett autómatikusan úgyhogy nem uninstaláltam de külömben megy és nagyon tetszik.<#smile>#smile>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
igazából azt se tudom hogy ezek mik, úgy hogy sajnos nem tudok Neked válaszolni, ha meg tudnád mondani.....
És ne a prologe-ot indítsd hanem az imperial campaignt
Legalább is a legtöbbször ez volt a problémája mindenkinek, a legújabb RTR-nél nem biztos hogy ez a hiba.
Felinstalláltad azt a mediakutya***sza lejátszót ami az RTW-hez van??
Nieleen
már látom elöttem ahogy a magyar hadsereg bevonul pápa állaomcskájába<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Az új peccset 1.5 feltelepítettem, de ahogy elindítanék vagy csatát,vagy kampányt, akkor kifagy alap Rome-ra 1.3-at (6001-es hibát ki tudtam küszöbölni nagy nehezen)és sián felment az 1.5 is.
1.2-vell eddig nem volt gond
Mi lehet a gond?
(aztékok is lesznek? <#wow2>#wow2>)
De köszi az érdekes informáciot,akkor nyugodt vagyok és tisztába vagyok
amit irtál.
Mégegyszer is köszi,rendes vagy.
irtak?.E szerint a gépen minden játék elmegy?,lényegtelen hogy mit irnak.
PL😄EViANCE,MiRROR,DVDClone,CloneDVD-MiRROR,ezek vanak a szöveg végénél.
De köszi a segitséget.
hajót csak a "normál" városban tudsz készíttetni,
ha kikötõt akarsz blokádolni, csak vezesd oda a flottádat, mintha meg akarnád támadni
a kikötõváros szvsz csak arra jó, hogy ha szárazföldi egységgel rámész, akkor azzal is blokádolod...
olyan feledatot kaptam hogy vonjam blokád alá egy város kikötõjét,de nincs hajóm illetve azt olvasom hogy van egy flottám csak éppen a kikötõ nem létezik vagy csak én nem tom hogy hogy lehet belemenni.Mert van egy a város mellett ahonnan indultam de nem történik semmi amikor bele akarok menni.
ha van tipp azt megköszönném.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
(mert az egyszerû, letöltöd a 3+1 cd-t (+1 a RTW Barbarian Inv.) kapsz egy rakás rar fájlt, azokat kitömörited, kapsz cd-énként egy CUE fájlt, azt pedig kiirod néróval vagy alkohollal, de CD/DVD képírásként és szépen megkapod a normál CD-ket, azokat meg felinstalálod.) kb ennyi
ill. annyi még hogy egy jó pár száz hosszászoláással korábban volt, hogy leszedsz egy indító exe fájlt, aminek a használatához már nem is használja a cd-t a játékohz, különben még onnan töltöget.
Virtuális meghajtót is csinálhatsz, és akkor onnan fut a game
a mirror-t nem vágom
Szeretném megkérdezni?,hogy ezek mitjelentenek?DEViANCE,MiRROR,DVDClone,CloneDVD-MiRROR,ez 1 szervnél van,ahol a játékokat lelehet menteni pénzért,csak minden egyes játéknál ez a felirat van.
Ezek mitjelentenek,vagy miért jelölik igy?
Ha tud és már töltött le ilyeneket és ért hozzá,segitsen,hogy énis ércsem ezt.
Elöre is köszi a segitséget.
A hibát a menu_english.txt okozza.
Ha a c:\Program Files\Activision\Rome - Total War\bi\data\text\
könyvtárban lévõ fájllal felülírjátok a c:\Program Files\Activision\Rome - Total War\data\text\ könyvtárban lévõt, akkor megszünnek a jelzett hibák.
Gondolom Nishmaster majd készít egy javított exe-t, addig is ez a gyors segítség.
Üdv:
Rumcájsz
Szerintem álj át teljesen 1.2 re.
Reinstall RTW majd ujra fel és a sima RTW után egybõl 1.2 pach. Ha ezt használod és errõl csinász másolatokat és a másolatokat MOD olod akkor kitart egy jó darabig. Ha továbbra is maradsz az RTR nél akkor már csak a 6.3at vagy a gold ot tedd fel. Ez a végleges. www.rometotalrealism.org és hajrá.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ennek így mennie kell (nekem a 3 CD-s verzió van meg)
megvárom amíg kijön a végleges "nagy cucc" és majd azt...
az mikorra tehetõ egyébként?