Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo

Hehheheeeh, na, ebbõl képzek úgy százat, aztán jöjjön nekem valaki multiban... ^^ <#idiota>
honnan lehet letölteni a total realism 6.0-t a twonline.jatekok.hu-n kívûl? onnan nem tudom letölteni...
tudja vki, hogy müködik a total realism mod 6.0 és a barbarian inv együtt?
Természetesen a régi mentéseket backupolni kell, majd az újratelepítés után az alapjáték mentések mappájába kell bemásolni. Ennyi.
Nálam úgy is müködik, hogy feltelepítem az alapjátékot, megkrekkelem. Utána felteszem rá a magyarítást, majd a Barbarian Invasion-t, amit szintén magyarítok. Nos, azt nézd meg hogy a BI feltelepítése után megmarad-e az alapjáték ikonja az asztalon, mint nekem? Ha igen, akkor a BI feltelepítése után az alapjátékkal akarsz játszani, csak annyi a teendõd, hogy beteszed az alapjáték elsõ Cd-jét, magy mountol-od az image fájlját az elsõ Cd-nek és már megy is, ha az alapjáték ikonjára kattintassz. Nálam legalábbis ez a helyzet. Ha van még kérdésetek, szóljatok.
Risu Führer
aham köszi én is erre gondoltam akkor unistall lesz.máskor is jövök tanácsot kérni:L

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Újra kell kezdened, vagy backupolod a mentéseidet és uninstall után újratelepíted a játékot BI nélkül.
BI településkor automatikusan patcheli az alapjátékot ezért a korábbi mentések nem mûködnek vele.

Risu Führer
de nekem a mappában benn vannak a mentések és azokon a neveken amiket beírtam...

Risu Führer
akkor ez azt jelenti hogy újra kell kezdenem az egészet????

hzsolt

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Bucser
MIvel a barbarian invasion új játék ezért a régi mentések a RTW+BI-ben nem mûködnek.. ahogy a patchek sem kompatibilisek egymással.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Risu Führer
van még egy problámám.szóval az hogy amikor belépek a játékba és elindítom a hadjárat folytatását akkor elkezdi tölteni de rögtön az elején elvált egy másik képre és kilép a menübe.nemtom mi a probláma lehet a barbarian invasion mert azt tegnap telepítettem fel meg hozzá a magyaritást is de az mûködik csak az alapjáték nem.légyszi segítsetek vagy pedig az újratelepítés az utolsó esélyem😛de az hamar megvan.

Bucser
Mondjuk én RTR-t tolom és eddig 4-szer kezdtem és mind a 4-szer az iberek neki estek a Galloknak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem mindig, van amikor soha nem is háborúznak egymással.

Bucser
Azt az iberek elvileg nagyon gyorsan elkenik...

Spanyolország közepén is van egy kezdõ tartományuk

Risu Führer
köszi megpróbálom.

Sztem nézz körül egy követtel vagy felderítõvel... lehet, hogy megvettek egy várost vhol a "világ" másik felén...
Risu Führer
szevasztok.van egy kis gondom.szóval a gallokat akarom kiírtan és már nem látom egyetlen falujukat sem ahol voltak de már amint látom a franciáknál minden falujuk megvan de mégis körönként lépnek.hah lennétek olyan kedvesek és lehetne akkor lécci dobjatok meg egy térképpel vagy egy linkkel ahol meglehet nézni hogy hol vannak alapban a népek fõleg a gallok meg a britanok.köszi szépen.lehet csak az a baj hogy egy seregük megvan de az állítólag átáll lázadó seregbe.nahy mindegy köszi elõre is.

Kössz!!!

Ez éltmentõ volt!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

hzsolt
Csak ezt az oldalt kell megjegyezned: twonline.jatekok.hu
Ott minden nyalánkságot megtalálsz!
pl. a
Minden nép mod is

HELP!!!!!!!!!

Valamitõl szétszállt a vinyóm', ugrott a hard-ról minden (köztük a róma is).
És nem nagy kedvem van elõlrõl rómázni, amíg beadja az összes népet.
Valaki tudna nekem küldeni, vmilyen fájlt, vagy cheatet, vagy bármit?
Ja, rá volt telepítve a barbarian invasion és le volt magyarítva.

[email protected]

Elõre is kössz

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

hzsolt
Mert a gold újabb, mint a 6.2, sõt a 6.3-nál is újabb 😊)
Azért még óvatosan a próbálkozásokkal, ez még béta, érdemes figyelni az rtr fórumát. Ott kell keresni a Platinium Edition-t!

Bucser
😊 Ideje volt már😊 csak most kezdhetemmegint elõlrõl az egészet😄 Btw: miért nema 6.2-t tették át 1,5-1.6-ra??

hzsolt
Nos jó híreim vannak azoknak, akik szeretik az RTR modot.
Megjelent az elsõ béta az RTR 6.0 Platinium edition-ból.
Ez a 6.0 gold portolása az 1.5/1.6 verzióra.
Szóval leht csökkenteni a gépre telepített RTW-k számát :-)
Letöltés

Képezz parasztokat, vidd el õket lassan fejlõdõ városokba, és ott feloszlatva õket gyorsíthatod a fejlõdést.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Ez tényleg bejött.

Most legalább rend lesz egy darabig.

OK!!!

Ezt fogom tenni! Kössz az infót.

(a hálátlan dögök <#boxer><#violent><#gun>)

Semmit nem tudsz ellene tenni, ha jó a termõföld a tartományban vagy grain inport van akkor 100% hogy túl fog népesedni a város, hagyd belázadni aztán zúzd le.

Fogd fel úgy hogy bölcs vezetéseddel felvirágoztattad a várost de a hálátlan férgek vérszemet kaptak és ellened fordultak, ezt az arcátlanságot tömeges kereszteléssel kell jutalmazni! <#hehe>

Ha a városban már nem tervezel sereget gyártani (mondjuk már messze van a fronttól) akkor bontsd le a katonai épületeket így a lázadás után csak parasztokból fog állni a lázadó sereg és pár szakasz praetoriannal simán visszafoglalhatod a várost <#gun>

Bucser
Hát nem tudom. A kiadások városonként úgy alakulnak (fõleg a seregre jutók) , hogy minnél többen élnek a vcárosban annál magasabbak viszont a bevételt és a többi kiadást (kereskedelem meg termelés farming vagy a administrationre kidobott pénzek etc. ) meg nem befolyásolja döntõen. igazából ha a városok tudnak együtt nõni és az összpopulációd nem 3-4 városban koncentrálódik hanem 14-15 ben akkor nincsen mínuszos város a nagyokból sem. JA és akkor is elfogy az építeni való ha adott szinten mindent felhúztál a városban és csak a következõ szintjén a városnak tudsz újat építeni. (asszem a császári palota az amivel 25K felé tornázható a lakosság)

Szasztok!

Elkezdtem játszani "világ elfoglalósat", ez nagyon lassan megy.
Egy idõ után megnõnek a városok, nõ a lakosság és már nem lehet építeni semmit.
A lakosok lázadoznak.
Amikor már nagyon meleg a pite ki szoktam vonulni a teljes sereggel,
megvárom míg teljesen fellázadnak és vissza folalom a várost.
(a lakosságot pedig kiirtom)
Aztán minden rendben addíg amíg újra nem nõ a lakosság.
Már az adókkal is variáltam meg mindennel, de ezek úgy szaporodnak mint a nyulak.

Az a kérdésem lenne, hogy mi ilyenkor a teendõ mert az én módszerem
nem túl humánus.Meg egy csomó idõt/pénzt/katonát elvesz.

A válaszokat elõre is köszönöm.

<#integet2>

kösz... <#integet2>
de az én oldalamról igen. Ott van oldalt, hogy magyarosítás. az rávisz az oldalra.

honnan lehet letölteni az 1.5-ös verzió magyarítását?
a twonline-on nem mûködik a link... <#help>
Ave!

Frissítettem a Julius krónikát! A Julius krónika mneüpont alatt érhetõk el az egyes részek. Jelenleg a fél világ ellen címû az utolsó. A részeken belül az egyes frissítéseket szaggatott vonalak választják el, így tudni lehet, honnan kezdõdik a legújabb rész.

A jövõ héten a Róma alkonya története is folytatódik.

Julius krónika

Apache00
Állitolag az év 2. felében, még a Medieval 2 elött a CA elkésziti a Rome 2. kiegészitöjét, az Alexandert (4 uj játszhato nép, 50 uj egység, +6 történelmi csata...)

Bucser

Honnan hallottál a RTR7-rõl ?
Bucser
Miután a Rome Total Realism-el tolom hardon ahol kb 2-szer 3-szor annyi provincia van + nagyobb is a térkép mint alap Rómában és egy 4-5 ezres Army-t az AI-nak kb 2-3 kör összepakolnia. Nos itt is tud szívatós lenni😊

Egyébként RTR 7.0 már Barbarian INvasionre fog támaszkodni.

Próbálkozz very hardon a Barbarian Invasion-ben a nyugatrómaiakkal, úgy hogy megpróbálod a birodalmadat kereszténnyé változtatni. Az az igazi kihívás.
Bucser
Tegnap újrakezdtem miután sikeresen töröltem a mentéseimet véletlenül. RTR 6.2 a Gallok és köztem van 2 semleges (azaz Rebel) Buffer provincia, hogy ne bántsanak. Délen sziciliában írtom nagyban a Görögöket (kivertem õket onnan) de Karthago betámadott. Elporolta õket csúnyán ám a A kémeim jelentése szerint a Faction Leaderjük ott maradt lillybaumban tök egyedül.. fogtam fõseregemet (mintegy 116 Praetoria és 6*82 Triarii) és körbevettem Lillybaeum-ot. (Siege) MAjd egyik arra járó diplomatájukat megkérdeztem, hogy mi lenne ha Protektorátussá válnának? KÉrtek tõlem 5000 aranyat egyszeri fizuként és gyönyörûen elfogadák.. Így trade rights, military access, allliance, valamint 3000 aranyért vásárolom felfelé a városaikat csak a lényeg hogy mindig legyen a közelben egy seregem😊 Itt valami nagyon el lett cseszve😄 féléves jövedelemem lehetett KB 3000 arany jelenleg 18 000-et kapok körönként😊

Szóval most a görögöknek végre nekiestek a macedonok én meg északon gyûjtöm seregeimet hogy szétcsapjak a gallok között majd irány megint elõbb a germanok majd a spanyolok iberiaban😄 Közben meg húzom fela városokat délen kereskedelemre😊 Syracuse egyedül hogy 2500 aranyat😊 a poén hogy csak BC 267-ben járok és csak most halt meg az elsõ Faction Leader betegségben)

Hali.

Most karthágóiakkal vagyok, rómaiak sehol, körönként 75 ezer dénár a PROFIT.

jön az alexander nevü kiegészítõ a rome-hoz..4 uj nép, 6 történelmi csata, 40 uj egység, stb
tomee14
ien nekem is volt, de asszem windows reinstall után jo volt

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

4kos
Ja és újraraktam a játékot és azóta a fõmenüben az egér szarakszik,vagyishát viszem és ottmarad a nyoma

4kos
Nemtudja valaki mér van az hogy legyõzõm a Makedón frakciót rákattintok bal oldalt az ikonra és kilép a játék?

Tegnap nagyon nagyot jáztszottam! A szarmata népet sikerült egy csatában kiírtani. A hun krónika Balamber rész 14. fejezetben olvashatjátok. A képeket is nézzétak meg.

A hunok krónikája

Hát ez szopás régen én is kikapcsoltam a lomtárat erre persze hogy vmi kurva fontosat töröltem, azóta 100 megán hagyom :/

Bucser
Lomtár... Ki van kapcsolva a lomtár már vagy 3 éve... Az egyik elsõ dolgom mindig...

ÉS minden más megvan kivéve a mentések😞 110 megát törölt a 2,8 gigás installból... az egyik a save mappa volt😞 Az enyém volt már Britannia Spanyolhon a Gall területek Germánok már csak Középeurópában voltak mert a többi helyrõl kisöpörtem õket és biztosítottam Gibraltárt Kartágó ellen. Most készültem a Kárpát medence bevételére és az Adria keleti partján való terjeszkedés közben kitúrni a macedónokat (akik a legerõsebbek lettek idõközben (azaz 2. legerõsebbek és azt hitték, hogy megtámadhatnak😄) Szóval buktam az egészet kezdhetema nulláról...

Na mindegy Így jártam... csak az zavar, hogy kb 30 évnyire voltam a Mariusi reformoktól...

Lomtárból állítsd vissza