13587
  • Grrrrrrr
    Frissült a krónika is, és a Róma alkonya is.
  • haxoror
    patch?
  • adios
    beírtam a CD-kulcsot,de még mindig amikor rákattintok az online csatákra,egyszerűen azt írja,hogy sikertelen bejelentkezés-frissítés innen:www.totalwar.com.Mi lehet a probléma?
  • Grrrrrrr
    CD kulcs kell hozzá.
  • adios
    Hali!
    azt szeretném kérdezni,hogy a rome multiplayer,online csatákhoz mit kell letölteni,mert valamit lekéne a www.totalwar.com-ról.Előre is köszi!
  • Grrrrrrr
    Megen frissült a krónika...
  • Narandil
    az másnak is volt, hogy a Troy 35 év (i.e. 3165) után egyszerűen kilép a programból? ha igen hogyan oldotta meg?
  • adam first
    Köszönöm a segítséget.
  • Grrrrrrr
    Ave! Frissült ismét a Julius krónika. Új rész indult.
  • hzsolt
    Lap alja: keresés - minden nép játszható
  • adam first
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem Pl: A Brutus háznál rövid hadjáratban legyőzöm akiket kell mért nem adnak új népet? Hosszú hadjáratban legyőzök sok népet akkor sem kapok egy népet sem? Hogy lehet népeket szerezni?Valaki segítsen,HELP ME!!!
  • Realtibi
    azta
    jol elvan az öreg

ráadásul a jellemvonásoknál ott van az hogy egész jol van
  • Realtibi
    azta
    jol elvan az öreg

ráadásul a jellemvonásoknál ott van az hogy egész jol van
  • Tojesz
    Sziasztok
    Régóta játszok már a játékkal, de ilyet még nem láttam

85 éves kora óta szurkolok neki, de 100 évet azért nem reméltem:D
  • Narandil
    úgy néz ki mégsem jön össze... megnéztem azt a txt-t (export_descr_unit.txt), de nincs benne semmi ilyesmi...
  • Narandil
    habár poénos lenne először egyesíteni a görögöket, aztán lerohanni velük a játszható világot... tényleg nem lehet vhogy bőviteni egy másik moddal, ami nem zavar be a Darth-nak?
  • Narandil
    kössz szépen gyors ki is próbálom... igaz most raktam fel a Troy, de akkor az most vár jónéhány napot míg a Darth-t kilövőm néhány néppel... persze, ha sikerül (, de miért ne sikerülne)...
  • haxoror
    Nem, nem azért, az eredeti és a tört járék között a világon SEMMI különbség nincs, crack-el sem és miniimage-el sem.

Egy csomó ember akinek eredetiben van meg (pl nekem is) szintén krekkeli a játékokat hogy ne kelljen mindig a lemezeket cserélgetni a meghajtóban.
  • haxoror
    Ne a városokkal trükköz szvsz hanem inkább a valami_unit.txt-ben a spartanoktól töröld a hidden resource igényt, elvileg így már mindenhol lehet majd őket gyártani.
  • adios
    Ilyet én nem tapasztaltam, igaz lehet azért mert nekem eredetiben van meg a game.Szerintem az lehet a megoldás amit te mondasz.
  • Narandil
    ez a helyzet az összes többi nemzet fővárosával is... lehet ez vmelyik patch hiánya?
  • Narandil
    sőt... mint utóbb kiderítettem, alapból kilép, ha Spártában gyártani akarok... ez mitől van?
  • Narandil
    azt, hogy lehet megoldani, hogy a spártai gyalogosokat és lovasokat is mindenhol lehessen gyártani? azt már próbáltam, hogy a data/export_descr_buildings.txt-ben kitöröltem azt a sort, ami sztem kell (and hidden_resource sparta), de ha Spártában akarok gyártani egységet, akkor kilép a játékból... előre is köszi a segítséget...
  • Bucser
    mellesleg a mostani sokkal jobb..
  • Thanatos
    még miodnig kibaszott nagy a bannered..., nem tudom mirét nem jó a msotani méret...
  • billywood
    Na ahogy nézem nincs igénya banner-ra...
  • Yag
    Ez remek. Ha gondolod akkor MSN értekezhetünk, mert én is meg akarom piszkálni az RTR-t vannak egységek amik kellenének még bele és kifelejtődtek, vagy az RTR égisze alatt kiszedték. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Nekem leginkább az fáj, hogy a nehézgyalogságot és a késöbbi légiósokat nem lehet képezni, pl. pretoriánusokat. Kivették a +3as upgrades kovácsmühelyt is és az ötös szintű barakot.
    Jó modell (cas)fájlt raktál a légiós mögé? Mert emgem is csak akkor dobott ki ha a modellhez nem jó skint vagy a skinhez nem jó modelt töltöttem be.
    Ezek tudnak a legkönnyebben bekeverni.
  • PrasCo
    Igen. Én a netről töltöttem le, a szerző oldaláról, de már nem emlékszem a nevére, a vokalista asszem Angela van Dkye, a fószer is fándájk elvileg. A Google ennyi alappal már segíteni fog.
  • Tom911
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy már nincs meg a játék de kellenének a zenéi, főleg a főmenü zenéje amiben énekelnek is (lehet, hogy az a creditben volt), szerintetek van esély megszerezni valahonnan anélkül, hogy újra meg kéne szereznem a játékot?
  • Gubo
    Köszi, Yag, hogy foglalkozol a problémámmal! Most 2 napig nem voltam netközelben, így csak most olvastam a válaszod: igazából már a megoldás közelében járok: a heavy onager-eket már simán beraktam a mercenary-k közé, működik is a játékban rendesen, de amikor az egyik legionarius egységet akartam ugyanígy megcsinálni, na..... akkor is működött: egészen addig, amíg csatát nem kezdtem velük - mielőtt a csatamezőre léptünk volna, a betöltés vége felé kilépett a játékból. Most arra próbálok rájönni, miért nem működik itt az, ami az onagerekkel működött (mindent ugyanúgy csináltam). Vannak már ötleteim! Ha végképp nem jövök rá, megpróbálom a Te verziódat az RTR-rel (nem lesz nehéz: 8-féle Rome van a gépemen, köztük 2 vagy 3 kül. verziójú RTR )
    Ha másnak is van esetleg a problémára megoldási javaslata (az adott játékban már benne lévő, valamelyik nép által gyártható egységet szeretném, hogy mercenary-ként is toborozható legyen), nagyon szívesen várom!!!
  • Narandil
    erre rájöttem, de én úgy gondoltam, hogy már ezt se kelljen megcsinálni, hanem alapból keresztények legyenek...
  • hzsolt
    lerombolod a pogány templomukat, és építesz keresztény templomokat.
  • Narandil
    azt, hogy lehet megcsinálni, hogy pl a frankok ne pogányként, hanem keresztényként? azt nagyjából sejtem hogy hol lehet átállítani, de nem tom mit kell... próbáloztam már egy-két lehetőséggel, de az nem jött be...
  • Grrrrrrr
    lol... Az emberek java akkorra ha minden igaz Medievalozni fog.
  • Narandil
    lenne egy kérdésem a darth mod-ról... ha a telepítése után rakom fel a magyarítást az bekavar? nem szeretném leszedni meg újra rakni az egészet... ja igen és lenne még egy... a BI-ben a római britek mikor jelennek meg a játékban, mert beraktam őket kezdő népnek, de akkor még nincs tartományuk...
  • hzsolt
    elvileg januárban jön ki, de a fórum már vagy két hete nem elérhető.
  • giovanni85
    honnan lehet tudakozódni az RTR7 állapotáról?
  • hzsolt
    Bocsánat!
    Helyesen:
    Jelmagyarázat
  • hzsolt
    Az érdeklődők kedvéért:

RTR 7 térkép
    Jelmagyarázat

Még nem végleges!
  • katarzis
    Ma fogom kiprobállni vagy ma vagy holnap irok róla bövebben.