Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buci
sry elírtam, Rome Total Realism, nem reality

carpe diem

Buci
Hi all!

Leszedtem én anno 1 bizonyos "rtrPE1-1.0.exe" nevezetû patchet ami Rome Total Reality néven volt meghírdetve. Na most. Felisntaláltam, felrakott 1 csomó fájlt, amik megfeleltek a ROME - Total War könyvtárában lévõ dolgoknak. Miután az uj mappában nem találtam semmi olyan readme-t ami segített volna eligazodni, vagy exe-t ami arra utalt volna, h ez uj játék, fogtam magam és átmásoltam az összes fájlt a RTW könyvtárába felülírva a régieket.
Elindítottam a játékot, klasszul bejött az új töltési képernyõ aztán kilépett a windows-ba. Akárhogy csináltam mindig ez történt. Pls segítsetek mi a problémám.
Elõre is köszi

carpe diem

Zsolo007
igen

Serpa
sziasztok!

bocs a <#lama> kérdésért, de még új vagyok.

a Rome Total Warnak eddig csak egy kiegészítése (Barbarian invasion) van, igaz?
nemsoká pedig jön az Alexander exp.

a másik a Medieval -al kapcsolatos.
annak pedig szintén csak egy expje van, Viking invasion?

remélem senkit nem idegesítek fel ...

Zsolo007
De milyen bállításokkal? Minden highon?

Nekem csak egy ATI 9250 volt a gépemen de azzal akadt.
Most egy GF6600GT 128MB van .. ezzel egy egy MOD akad de pl. a RTR simán fut. ÉS az alap RTW. és a BI is.
A gép 2.6 Celeron 1GB ram(DDR400)

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Zsolo007
Tényleg Alexanderrõl tud valaki valamit? Nem tegnap jelent meg?

Zsolo007
Már meg akartam kérdezni egy ideje, de valahogy mindíg elfelejtettem:
Ti milyen géppel, milyen beállításokon futtatjátok a játékot (alapvetõen a Bire gondolok itt).

Mert nekem van egy olyan nagy bajom, hogy a jobbik gépem rosszabbul viszi a játékot mint a rosszabbik 😄.

De komolyan. Otthon egy AMD 2500+ (barton), 1G ram (DDR400), FX5600 128MB társaságában highon fut a BI és kellemes eredményeket produkál (annyi, hogy a unit shader, meg a részletes árnyék le van véve, azokat nem bírja szegény.)

Ehhez képest a jobbik gépem A643000+@2000 (venice), 1G ram (DDR400), X800GT 256MB.
És ugyanezen beállításokkal, valami borzalmasan akad, itt mediumon kell futtatnom mindenben (jah mindkét esetben a unit size high, vagy large, nem is tudom mi a neve, a lényeg az hogy a huge alatti).Úgy hogy az "extrák" ki vannak teljesen lõve, modellek, effektek medium.

Jah igen a csatafelbontás mindkét esetben 1152x864.

Egyébként érdekesség még, hogy a jobbikal a campaign map scroolozva ugrál. NEm folyamatosan megy erre arra, hanem ugrálva, szal itt nagyon valószínû, hogy driver lesz.

A játék ennyire nem szereti az ATI kártyákat, vagy mi? Van még valaki aki hasonló konfiggal nyomja? Atisok, mmelyik driverrel nyomják (omega, vagy sima, verzió). Én omegával tolom, egészen pontosan a gyári 6.3-asból készült omegával, de ez nem újkeletû, korábbi verziókkal is ugyanez volt.

Elég idegesítõ dolog, és kíváncsi lennék az okára. Köszi!

bazza
Hi all!
Azt tudom, hogy törttel nem tudunk neten játszani, de BattleLAN va vmi kis progival megoldható neten keresztül a LAN ?

Ha igen akkor melyik progival és hogy? Esetleg milyen portot kell nyitni a játéknak?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bucser
baaahhhh soha nem játszottatok HOMM2-t<#mf1> Minden kör végén a rendszer amentést elküldi annak akinek kéred😊 és a másik folytatja a kört majd befejezi a gépe és a legutolsó körben ment majd visszaküldi neked ahol visszajátsza az utsó kört neked a gép hogy lásd mi történt aztán megint te tevékenykedhetsz😊 és persze ha sikerül idõt egyeztetni akkor akár harcolni is lehet egymás ellen vagy akár együtt😊 Régen ezt lemezen oldották meg de mostanában sokkal egyszerûbb az e-mailes továbbítás😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsolo007
Elolvastam dokumentációt, hát annyira nem jó ez 😞

Zsolo007
Bár nem egészen értem a mûködést <#fejvakaras>

Zsolo007
Ezt még érdemes is lenne kipróbálni 😄

Rome Total Multiplayer BETA released

The BETA 1.0.0 version of Rome Total Multiplayer is now available from the downloads section. It includes client and server software bundled together to provide play by email (PBEM) campaigns for Rome Total War and Barbarian Invasions. Players can create and host games, or join those created by others, and fight all their battles online.

Érdekes próbálkozás, ha jól vettem ki a stratégiai térkép rész is multiba került e-mailes rendszerrel <#fejvakaras>

Tud valaki valamit az alexander kiegrõl?
Lehet hamachival lanba nyomi a rome total wart?

Frissült a krónika. Krónika

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

PrasCo
Csak egy kicsit olvass vissza, könyörgöm... :\ Egyébként a lenti linkben mindent megtalálsz ám, ha kicsit jobban körülnézel...
V1.2 NCD (gy.k.: legalul)
Constantine 01
Tudna valaki segíteni???? A pach telepítése után nem indul a játék fogalmam nincs mi a baja.

(instal rome total war 1.0---->1.2 pach)ez elméletileg passzol denem megy, nem tölt be.

333 half way to Hell

igaz, hogy egyszerûbb, de ha vmi nem tetszik,pl kevésnek találod és átakarod írni nem biztos, hogy megtalálod... így legalább szerkesztek egy kicsit és egyre több dologra jövök rá, hogy hol mit lehet átállítani és mennyire... de mind1, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, én csak elmondtam, hogyan szoktam csinálni...
AZ MTW-nél még én is írkáltam. De minek, ha nem muszáj. Fjlt leszedni, és felrakni. Ennyi... Egyszerûbb.

nagyon sok dolgot át lehet így írni... én pl mikor a görögökkel kezdtem, megkerestem a templomok tulajdonságait és egy templomhoz elég sok plussz beraktam... persze csak azokat, amiket a frakció alapból is ismer... így legaláb, ha a városaim nagyon nagyok voltak nem kellett aggódnom a lázadás miatt...<#vigyor3><#nevetes1><#vigyor3>
Valóban van ott is, de nem kell leszedni, elég ha megkeresed Rome\data\world\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt-t... ott rögtön az elején ott van az összes nép... az elsõ csoport amivel játszhatsz, a második, amit feloldhatsz (ha egyszer végigvitted, nem kell õket kiirtani, anélkül is játszhatók), végül a harmadik csoport, amiket a program alapból nem enged... nah szal a második és a harmadik csoportból másold át a népeket az elsõ csoportba, és máris játszható lesz minden nép... fontos, hogy ahonnan át másoltad a népeket onnan töröld ki õket...
pontosabban amelyeket te irtottál ki
igy van, van fenn egy all fraction mod, azt felraakhatod, -ha nem rakod fel akkor csak azokkal a népekkel kezdheted újra a játékot, amelyeket te gyõztél le
Frissült a krónika. Részletek a hírekben.

Julius krónika

Mert nem minden nép játszható. Azt hiszem, a TW-Onlinen van olyan MOD, ai mindent játszhatóvá tesz.

zolo
Hy!
Ha végigjátszottuk rómával a game-t,utána miért nem lehet minden néppel újrajátszani???/pl a Dákokkal se/

http://flickr.com/photos/zolika90/

Constantine 01
\data\text

333 half way to Hell

hzsolt
Attól függ, melyik játékra.
Az alapjátékra a lentebb leírt könyvtárba, a Barbarian Invasiont a
bi/data/text könyvtárba.

De tudtommal a magyarítás telepítõje jó helyre tesz mindent.
Innen szedted le? http://www.timurlenk.tvn.hu/

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Haj. A Rome Data/text mappába.

Örm
Hello!
A magyarosítást hov kell bemásolni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Constantine 01
a pach ok de telepíttés után nem megy valaki tud segítteni??

333 half way to Hell

Mikor jön már ki a Europa barbarum vagy RTR????- már baromira unom a várakozást<#szomoru1>
Bucser
Majdnem mindenhol tudsz venni mercenary-kat..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

de akkor 1szercsak elfogy a sereg nem?
Bucser
Ne foglald el. Többször írták hogy magyarokkal legjobb taktika ha végigrohansz nagyon sokat és folyamatosan lootolod vagy rabszolganak adod el a lakosokat. Így jön a lé is meg szép lasan eltûnik a közönség aki lázadhatna😄

a barbarian invasionban nem tudtok vmi jó taktikát a hunokhoz mert minden város amit elfoglalok csak viszi a pénzem

Mindig tanul az ember... bár régóta nem játszok vele, csak szoktam olvasni a fórumokat 😊

Constantine 01
helo mindenki segítsetek nekem légyszi 1.0-ás rome van nekem és sehol nem találok hozzá pachet. ha tudnátok nekem mondani egy vebcímet megköszönném

333 half way to Hell

A patchek javították ezt a problémát. Tedd fel legalább az 1.2-eset és megszûnik ez a gond.

Radeonod van? Mert hogy tudtommal azok nem szerették a tüzes nyilakat. pontosabban azt az effektet, ami a nyil hegyén a tüzet imitálja (a füst nem gond). Volt naggggyon régen hozzászólás is, hogy egy config fájlban át kell irni egy sort, és onnantól kezdve ugyan nem lesz tûz a nyilak hegyén (füst marad) de nem is lassul be a cucc... keress utána.

meg tegyünk fel minden kérdést 15.412-szer !!!!!

hzsolt
Sajnos ez hardver probléma. (nem bírja a v. kártyád)
Esetleg ha kisebbre veszed a felbontást....

Nekem a játék maga tök jól megy, kivétel a tüzes nyíl akkor rohadtul akad nem tud vki megoldást?
hzsolt
Kezd a topic átalakulni: "Hogyan csaljak, mert hülye vagyok a stratéégiához!"
illetve "Adjatok egy letöltést(törést), mert nem ismerem a guglit(gamecopywordöt)".
<#ejnye1>

kössz, de nem lehet mountolás nélkül megoldani?
Azért, mert kell a No Cd image fájl (Kb. 4 MB összesen). Le kell szedni, mountolni, és menni fog. A következõ helyen találod meg:
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch
Szia.
Nem tudja vki miért nem indul a játék az 1.2 patch telepítése után?