Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, most segítsen vki...
Megvan 3 CD-n a game. Megvan a PCGuru 2005/13. száma, benne a RomeTotalRealism_v6_full.exe. Megvan a RomeTW_1.2_Patch.exe (59,013 mb), a realism hun.zip, és a Kieg_sz_t_s a Realism hun-hoz.zip
Mi legyen a sorrend a telepítésnél, beleértve a crack idejét is?
Megvan 3 CD-n a game. Megvan a PCGuru 2005/13. száma, benne a RomeTotalRealism_v6_full.exe. Megvan a RomeTW_1.2_Patch.exe (59,013 mb), a realism hun.zip, és a Kieg_sz_t_s a Realism hun-hoz.zip
Mi legyen a sorrend a telepítésnél, beleértve a crack idejét is?
[url=http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_rome_total_war.shtml#RTW:%20Barbarian%20Invasion%20v1.6%20 INNEN !!![/url] válassz az exe-k közül, tölts le a megfelelõt és gyanítom menni fog, sõt a cd sem kell majd a gammához
Tardig!
Krekelni kell és kell hozzá a simma Rome Total War is!
Sziasztok nagy Rome Total Warosok!
Huh hogy is kezdjek belle?
Én is játszottam végig is vittem,és én szerintem egy nagyon remek játék,olvastam itt sok jót,de sok kritikát,ahoz képest az újságok magasan emlitik ezt a játékot,és sok %-ott is kapott!Most hallottam hogy kap egy másik ki egészítõt is,majd elvileg ebben az évben ki jönn,de én szerintem majd csak jövõre,de majd meg látjuk,már kiváncsi vagyok rá!
Még valami hogy lehet neten játszani?
Most már meg probálok ide is figyelni erre a Fórumra,mert jó játék,és kiváncsi is vagyok!
Nem reklámozom magam,de én inkább Red Alertet játszok,és abban a Fórumban valahogy otthonosabban érzem magam,de remélem majd itt is sok embert fogok meg ismerni!és ha valaki játszik Red Alertet kérem szóljon nyugottan,vagy ha problémája van!
Hellosztok!
És jó játékot mindenkinek!
Krekelni kell és kell hozzá a simma Rome Total War is!
Sziasztok nagy Rome Total Warosok!
Huh hogy is kezdjek belle?
Én is játszottam végig is vittem,és én szerintem egy nagyon remek játék,olvastam itt sok jót,de sok kritikát,ahoz képest az újságok magasan emlitik ezt a játékot,és sok %-ott is kapott!Most hallottam hogy kap egy másik ki egészítõt is,majd elvileg ebben az évben ki jönn,de én szerintem majd csak jövõre,de majd meg látjuk,már kiváncsi vagyok rá!
Még valami hogy lehet neten játszani?
Most már meg probálok ide is figyelni erre a Fórumra,mert jó játék,és kiváncsi is vagyok!
Nem reklámozom magam,de én inkább Red Alertet játszok,és abban a Fórumban valahogy otthonosabban érzem magam,de remélem majd itt is sok embert fogok meg ismerni!és ha valaki játszik Red Alertet kérem szóljon nyugottan,vagy ha problémája van!
Hellosztok!
És jó játékot mindenkinek!
Tud valaki segíteni abban, hogy miért nem indul el a Rome (BI) a gépemen, ami minden szempontból megfelel a játék futtatásához? Az exe indítása után röviddel kiírja, hogy a rome.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Köszi!
Köszi!
nekem is volt ien meg a menü összeviszza csúszott aztá ujraraktam aztá jo volt! sztem vmi bug...
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
háá nálamis ez volt egyszer
Azt egyszer ujra raktam a játékot azt jo volt
Azt egyszer ujra raktam a játékot azt jo volt
Ez furcsa!Amikor feltelepítettem a játékot,akkor még volt intro és szenátus videó is!Kb 2-hete nincs egyik se!
Valószínüleg azért mert a WMDRM-es frissítést nem szedted le a windowshoz.Amennyiben a játék elején az intrót sem játsza le akkor tuti ez a gondod.
Hi! Valaki megtudná mondani hogy miért nem látszanak Szenátus videók a kis ablakban? Roma:1.5 patch, BI:1.6 patch van fenn!
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
Ez a térkép olyan nagy,hogy csukot szemmel is észrelehet venni.<#taps>#taps>
Szuper a térkép<#taps>#taps><#taps>#taps>
Szuper a térkép<#taps>#taps><#taps>#taps>
asszem 0.75 nél tart..én is leszivtam már , dekivárom míg kész lesz...addig is RTR 6.0 gold a javaslatom<#nezze>#nezze>
HELA!!! rég jártam már erre ! 😄
hogy áll már az Europa Barbarum, kiadták már;vagy mikor fogják?
hogy áll már az Europa Barbarum, kiadták már;vagy mikor fogják?
kösz
a sima rome, vagy a bi?
sima: rome könyvtár/data/text
sima: rome könyvtár/data/text
SZiasztok nem tudna nekem vki segiteni hogy hova kell zippelni a magyarositást?
Elöre is kösz.
Elöre is kösz.
Így igaz ezzel egyetértek!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én eddig az összes Total Wart megvettem eredetiben, mert szeretem ha megvannak origin a kedvenc játékaim, még ma is játszom mindegyik részével és sztem még 5 év mulva is fogok, tehát nem bántam meg. sztem simán lehet arra áldozni és félrerakni, amit az ember nagyon szeret, pláne hogy az idö elteltével még olcsobbak lesznek ezek a játékok
Ja tényleg, inkább orgazdaság, mert a lopást már megtette az, aki feltette az oldalára.
De hagyjuk ezt a vitát, mert nem igazán ide illik!
De hagyjuk ezt a vitát, mert nem igazán ide illik!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
nem lopás, tök legális oldalról lehet letölteni, ami már évek (!!!!) óta változatlanul mûkõdik !!!
Nehogy már lebassz minket, amiért nem lopjuk a játékokat!
én meg fogom venni mert kell a kézikönyve😄<#idiota>#idiota>
Média Markt-ban láttam nem olyan régen.
A CDGalaxis honlapján volt egy olyan infó, hogy hamarosan jön a
RTW és a BI közös kiadásban.
A CDGalaxis honlapján volt egy olyan infó, hogy hamarosan jön a
RTW és a BI közös kiadásban.
😄
most csak azért nem nézem meg neked, mert lusta lennék bezárni azt a másik 8 ablakot (toplista szarságok) amik még megnyílnak.....
van egy emelt díjjas sms, 200 Ft asszem (annak most lement az ára, amúgy érdekes semmi másnak, sehol nem csökkent az ára: kenyér, víz, cigi, pia, kabát, benzin mindenhol csak drágább mint tavaly)
a wco rol ingyenes a letöltés nem
mert nekem valahol azt mondták
vagy nem igy van???
mert nekem valahol azt mondták
vagy nem igy van???
lehet hogy jobb a játékélmény, de nekem normal méretnél is 1500-2000 katonánál már játszhatatlanul akad
Nem is azt mondom hogy mindent olvass el 😄
Az oldal alján a keresõvel rákereshetsz kulcsszavakra, pár perc alatt mindent megtalálhatsz amire szükséged van 😊
Az oldal alján a keresõvel rákereshetsz kulcsszavakra, pár perc alatt mindent megtalálhatsz amire szükséged van 😊
Ezt nem igazán értem de ha a unitscale-ra gondoltál akkor a large a legjobb, ott nem akad el az AI (olyan sokszor) és látvány is van.
Huge unit méret legnagyobb haszna hogy határtól-határig szét lehet húzni a frontot (nem tud az ellen megkerülni) és NAGYON látványos de városi harcban az útvonalkeresése elég béna 😞
Huge unit méret legnagyobb haszna hogy határtól-határig szét lehet húzni a frontot (nem tud az ellen megkerülni) és NAGYON látványos de városi harcban az útvonalkeresése elég béna 😞
a nagy seregekhez hozzászolva én eddig arra szoktam használni öket (mikor van rá pénzem) hogy elrémitsem az ellent, meg a lázadokat. annyival nagyobb sereget viszek ellenük hogy meghátrálnak. ha mégse, akkor meg élvezetes 3szoros tuleröben lenyomni öket 😄D
bocs hogy nem olvastam végig a 10ezer hozzászolást, 1 honap mulva is azt olvasnám, de tényleg bocs😊
HÁROM képem is van róluk. <#eplus2>#eplus2> És véletlenül pont ebben a csatában táltosodtak meg. <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes2>#nevetes2>
má megint a repülõ bizánci lovak <#idiota>#idiota>
wco.hu -ról letöltheted, a Barbarian invansion-nal együtt
Moment mal.
A "nagy sereg"-et most úgy értjük, hogy a "Unit scale"-beállítás, vagy úgy, hogy magában a játékban összedobni marhasok egységet egy zászló alá?
Mert ha viszont az utóbbi, akkor arra az a válaszom, hogy majd ha a Barbarian Invasion-ben négy teljesen feltöltött vandál hordahaderõ rohanja le a városod, megtudod, mire jó a nagy hadsereg. <#wink>#wink><#eplus2>#eplus2>
Függetlenül attól, hogy én a piziket szeretem. <#zavart1>#zavart1>
A "nagy sereg"-et most úgy értjük, hogy a "Unit scale"-beállítás, vagy úgy, hogy magában a játékban összedobni marhasok egységet egy zászló alá?
Mert ha viszont az utóbbi, akkor arra az a válaszom, hogy majd ha a Barbarian Invasion-ben négy teljesen feltöltött vandál hordahaderõ rohanja le a városod, megtudod, mire jó a nagy hadsereg. <#wink>#wink><#eplus2>#eplus2>
Függetlenül attól, hogy én a piziket szeretem. <#zavart1>#zavart1>
2.) Gondolom úgy szeretnéd, hogy a teljes, beállított hadsereged egyenesen elõre menjen. Azt úgy tudod megoldani legegyszerûbben, hogy kinézed a hadsereged közepét, és arra képzeletben állítasz egy merõlegest. Ezen a merõlegesen elõreküldheted nyílegyenesen az egész pereputtyot, és nem kell hozzá nagy tehetség, hogy párhuzamosan álljon meg a felállás az elõbbivel. 😊
3.) Legegyszerûbb az, hogy nyomsz rájuk mondjuk egy ctrl+1-et. Ezzel az egész hadsereget, tokkal-vonóval egy csoportba rendezed. Aztán ezt küldheted akárhova, az egymáshoz viszonyított pozíciójukat tartani fogják. Miért jó ez? Mert így, ha jobb egérgomb-húzással operálsz, akkor nem egymásmellé fogja tenni az erõket, hanem az adott alakzatnak megfelelõen, statikusan. És ezt akárhogyan húzod, deformálódni nem fog, de forgatni viszont lehet, méghozzá "finomhangolással"! Aztán amikor már megtörtént a beállás, egyszerûen csinálsz egy degroup-ot.
4.) Hát ha nem történik semmi, akkor gondolom, semmire. <#idiota>#idiota>
A sereg létszámát meg az viszi fel nagyra, akinek az jól esik. Az egyes egységtípusok létszáma egymáshoz viszonyítva állandó marad. Megmondom õszintén, bár én magam large-beállítással tolom, tehát az alap nálam a 54-81-120-as egységek, de jobban kedvelem a kicsi, változatos erõkkel vívott csatákat, tehát ahol "elõtérbe kerülnek az egyéni küzdelmek". 😊 Pl. volt olyan csatám, amiben én voltam 9 páncélozott nehézlovassal, két ballistával, negyvenegy légióssal meg úgy harminc jó lovas segédcsapatossal. Az ellenfél pedig lázadó, nyolcvan légióssal és 120 paraszttal.
Nos, ezért a csatáért valószínûleg kiröhögnének azok, akik átlagosan úgy 4000 fõ/csata aránnyal tolják, 😊 de én sokkal több "szépséget" találok ebben. Ahogy a nyolc nehézlovas végigteper a százhúsz paraszton, ahogy a nyolcvan-negyven légiós szórja egymásra a pilumokat, és minden egyes fõ veszteség óriásit számít... valahogy az ember (legalábbis én) egy 2000-es sereget nem kezel olyan "személyesen". De ha a kilenc lovasból elhullik egy, az szinte már fájdalmas vesztesége a parancsnoknak, és nyolccal megy tovább a campaign-ban. Egyszóval imádom az ilyen kis, elit (de legalábbis tapasztalt) egységekkel letolt csatákat, ahol órákhosszat gyepálja egymást félszáz ember. ^^
Ja... errõl képem is van. 😄

3.) Legegyszerûbb az, hogy nyomsz rájuk mondjuk egy ctrl+1-et. Ezzel az egész hadsereget, tokkal-vonóval egy csoportba rendezed. Aztán ezt küldheted akárhova, az egymáshoz viszonyított pozíciójukat tartani fogják. Miért jó ez? Mert így, ha jobb egérgomb-húzással operálsz, akkor nem egymásmellé fogja tenni az erõket, hanem az adott alakzatnak megfelelõen, statikusan. És ezt akárhogyan húzod, deformálódni nem fog, de forgatni viszont lehet, méghozzá "finomhangolással"! Aztán amikor már megtörtént a beállás, egyszerûen csinálsz egy degroup-ot.
4.) Hát ha nem történik semmi, akkor gondolom, semmire. <#idiota>#idiota>
A sereg létszámát meg az viszi fel nagyra, akinek az jól esik. Az egyes egységtípusok létszáma egymáshoz viszonyítva állandó marad. Megmondom õszintén, bár én magam large-beállítással tolom, tehát az alap nálam a 54-81-120-as egységek, de jobban kedvelem a kicsi, változatos erõkkel vívott csatákat, tehát ahol "elõtérbe kerülnek az egyéni küzdelmek". 😊 Pl. volt olyan csatám, amiben én voltam 9 páncélozott nehézlovassal, két ballistával, negyvenegy légióssal meg úgy harminc jó lovas segédcsapatossal. Az ellenfél pedig lázadó, nyolcvan légióssal és 120 paraszttal.
Nos, ezért a csatáért valószínûleg kiröhögnének azok, akik átlagosan úgy 4000 fõ/csata aránnyal tolják, 😊 de én sokkal több "szépséget" találok ebben. Ahogy a nyolc nehézlovas végigteper a százhúsz paraszton, ahogy a nyolcvan-negyven légiós szórja egymásra a pilumokat, és minden egyes fõ veszteség óriásit számít... valahogy az ember (legalábbis én) egy 2000-es sereget nem kezel olyan "személyesen". De ha a kilenc lovasból elhullik egy, az szinte már fájdalmas vesztesége a parancsnoknak, és nyolccal megy tovább a campaign-ban. Egyszóval imádom az ilyen kis, elit (de legalábbis tapasztalt) egységekkel letolt csatákat, ahol órákhosszat gyepálja egymást félszáz ember. ^^
Ja... errõl képem is van. 😄
3-as kérdésre: ha jól emlékszem, akkor a , és a . gombokkal lehet (magyar bill. kiosztással). Ilyenkor az embereket reprezentáló kis sárga nyilak igy elkezdenek forogni, jelezve a sereg késõbbi alakzatát. Egész hadsereget is lehet így forgatni.
A nagy seregrõl: ha túlzottan homogén a sereged (csak 1-2 fajta katona van benne), akkor is megéri a nagy sereg; az elsõ sor harcol és rohamoz, a 2. sor pedig tartalék. Amikor az elsõ sor már picit fáradt, akkor be kell vetni a 2. sort, megrohamozni a már szintén valamennyire kifáradt ellenséget, a gyõzelem szinte garantált.
A nagy sereg elõnye fõleg akkor nyilvánul meg, ha sok féle egységtípust használsz. Egy elég jó stratégia, ha az elsõ sorban nehéz gyalogosok (és lándzsások is) vannak, mögöttük megfelelõ távolságban íjászok, a sereg jobb -és baloldalán pedig nehézlovasság. Ezzel el lehet kerülni a gyors szárnyi támadásokat, amit az ellenfél lovasai vihetnek végbe. Ugyanakkor könnyülovasságot is érdemes elcipelni, lehet vele elég jó dolgokat csinálni (pl. csalinak kiváló, de a könnyebb gyalogosok ellen is jó).
Az egységtípusokat mindig ott célszerû bevetni, ahol jók. Tehát a nehézlovasság megveri a könnyülovasokat, és rohamozással elég nagy kárt tud tenni a legjobb gyalogosokban is, ugyanakkor lándzsások ellen szembõl támadni tilos; hátulról/oldalról rohamozni õket viszont igencsak kifizetõdõ. Ugyanakkor a nehézlovasság nem állóharcra való; ha beragad valahova, az rég rossz.
A lándzsások nagyon jók mindenféle lovasság ellen, de oldalról/hátulról igencsak sebezhetõk, így célszerû õket fedezni. Az íjászok messzirõl támadnak, hand-to-hand csatába küldeni õket botorság, akárcsak a falanxokat (pl. utóbbiakat úgy lehet ilyenbe küldeni, ha felküldöd egy városfalra támadni/védeni).
A gyalogosoknál általában szabály, hogy amelyiknek jobb felszerelése van, az lassabb, de jobban harcol, és vica versa. Gyors gyalogság (pl. egyiptomi desert axemen) nagyon jó magányos falanx ellen, 2 egységgel veszteség nélkül le lehet írtani õket, egyesével.
A nagy seregrõl: ha túlzottan homogén a sereged (csak 1-2 fajta katona van benne), akkor is megéri a nagy sereg; az elsõ sor harcol és rohamoz, a 2. sor pedig tartalék. Amikor az elsõ sor már picit fáradt, akkor be kell vetni a 2. sort, megrohamozni a már szintén valamennyire kifáradt ellenséget, a gyõzelem szinte garantált.
A nagy sereg elõnye fõleg akkor nyilvánul meg, ha sok féle egységtípust használsz. Egy elég jó stratégia, ha az elsõ sorban nehéz gyalogosok (és lándzsások is) vannak, mögöttük megfelelõ távolságban íjászok, a sereg jobb -és baloldalán pedig nehézlovasság. Ezzel el lehet kerülni a gyors szárnyi támadásokat, amit az ellenfél lovasai vihetnek végbe. Ugyanakkor könnyülovasságot is érdemes elcipelni, lehet vele elég jó dolgokat csinálni (pl. csalinak kiváló, de a könnyebb gyalogosok ellen is jó).
Az egységtípusokat mindig ott célszerû bevetni, ahol jók. Tehát a nehézlovasság megveri a könnyülovasokat, és rohamozással elég nagy kárt tud tenni a legjobb gyalogosokban is, ugyanakkor lándzsások ellen szembõl támadni tilos; hátulról/oldalról rohamozni õket viszont igencsak kifizetõdõ. Ugyanakkor a nehézlovasság nem állóharcra való; ha beragad valahova, az rég rossz.
A lándzsások nagyon jók mindenféle lovasság ellen, de oldalról/hátulról igencsak sebezhetõk, így célszerû õket fedezni. Az íjászok messzirõl támadnak, hand-to-hand csatába küldeni õket botorság, akárcsak a falanxokat (pl. utóbbiakat úgy lehet ilyenbe küldeni, ha felküldöd egy városfalra támadni/védeni).
A gyalogosoknál általában szabály, hogy amelyiknek jobb felszerelése van, az lassabb, de jobban harcol, és vica versa. Gyors gyalogság (pl. egyiptomi desert axemen) nagyon jó magányos falanx ellen, 2 egységgel veszteség nélkül le lehet írtani õket, egyesével.
a nagy sereg nekem is csak látványnak jön be, semmi hasznát nem vettem én se 😊
Aztán az is lehet, hogy csak nem értek hozzá. 😊
Aztán az is lehet, hogy csak nem értek hozzá. 😊
Nieleen
Bocs még egy kérdés: Érdemes a sereg létszámát felvenni nagyra? Nekem mindehol elakadnak,föleg ostromnál.Itt a forumon mindenki nagy sereget akar, de az én meglátásom szerint teljesen felesleges. Egyszerüen nem lehet a nagy sereg elönyeit kihasználni( nem lehet szét nyitni a hadosztályt stb.) igy csak az elsö sor harcol, a többi csk áll. Ha egy vagy két sorba állitom elérnek Makóig
Hali..
Lenne egy pár kérdésem hát ha tud valaki segiteni!
1.Hol lehet Magyarországon még venni a játékot ha lehet a interneten ?
2. Hogy lehet a hadosztályt egyenesen elöre mozgatni. Ha nem jó helyre kattintok elkezdenek elfordulni. Ez elég idegesitö.
3. Hogy lehet sereget lassan elforgatni? Nekem a "."-gomb pilantnyi lenyomására 180 fokot fordulnak.
4. A F9-F12 gomb mire való nálam nem történik semmi.
Hát ennyi lenne. Gondolom ha meg lenni a kézikönyv sok kérdésre választ kapnék
Lenne egy pár kérdésem hát ha tud valaki segiteni!
1.Hol lehet Magyarországon még venni a játékot ha lehet a interneten ?
2. Hogy lehet a hadosztályt egyenesen elöre mozgatni. Ha nem jó helyre kattintok elkezdenek elfordulni. Ez elég idegesitö.
3. Hogy lehet sereget lassan elforgatni? Nekem a "."-gomb pilantnyi lenyomására 180 fokot fordulnak.
4. A F9-F12 gomb mire való nálam nem történik semmi.
Hát ennyi lenne. Gondolom ha meg lenni a kézikönyv sok kérdésre választ kapnék
Hol lehet Neten megrendelni a Rome: Total Wart ?
Kösz... akkor a gépemet meg kéne javittatnom (ha abban van a hiba)! <#vigyor2>#vigyor2>[