13587
  • lammaer
    Most jelent meg egy Total War collectors edition... benne van mindegyik eddig megjelent total war és a kiegészitői (alexander is), egy DVD teli extrákkal, meg egy CD a legjobb soundtrackekkel.
  • Ryleh
    a feldolgozottság nem aggaszt,mert beizzasztanak az ellenségek,és a régi Med 1 hangulatot visszadja.Mondtam:inységes időkben néha kis változatosság,de beta...
    és mivel nem barmol bele sem a rtw,sem a BI be,igy sztem egy misét megér.
  • Thanatos
    hmm, miért van olyan érzésem nekem hogy elöbb lesz nekünk medieval2 -k mint hogy ez a csoda készlegyen? :/
  • Bucser
    Csupán ennyi bajom van vele:(

Status
    Campaign Map: 15%
    Unit Stats: 25%
    Unit Models: 30%
    Unit Skins: 30%
    2D Art: 10%
    Factions: 60%
    Cities & Buildings: 35%
    Ancillaries:0%
    VnVs: 5%
  • Ryleh
    üdv all!!!4

Amig epedve várunk Sanyi teljes értékü változatára,illetve a MED 2. re addig itt 1 beta,ami félénapos játék után nem okozott fagyást,különösebb hibát,és van hangulata!!!
    Emellett a magyar királyság is játszhato!!!!
    Chivarly mod
  • Grrrrrrr
    Ez a CRTL+F nekem is új volt a keresési lehetőséggel eggyütt....
  • Roland16F
    Neked is kössz Steweee,semmi értelme annak hogy káromkodjunk egymással...
  • Roland16F
    Igazatok van,és még egyszer kössz a linket
  • steweee
    mondjuk nem baj hogy leírtad neki, ha értelmes ember nem fog megsértődni hanem ezentúl így csinálja. én is átestem ezen úgy 3-4 éve amikor először lett netem és nem tudtam mi-hogy, azóta is az sg a kedvenc lapom

na de elég az offból

kár hogy nem lehet lassítani az időt. sokkal rosszabb hogy meg kell álltítgatni. amúgy maradt még benne jópár hiba, vannak olyan menekülő egységek elszakadt részei amiket ha kijelöl az ember támadásra akkor a támadója csak rohangál össze vissza (1.6-ra peccselve is)azon kívül eléggé nehézkes a csapatok irányba állítása, helyben nem igazán tudnak jól fordulni, inkább mozgatni kell őket megfelelő irányba
  • Bucser
    ja és a hozzászólásoknál az időpont mellett van egy válasz gomb. Használd ha valakire reagálnál esetleg... thnx... De akár a fórumozási szabályokat is elolvashatod amik rád mint fórumozóra vonatkoznak a fórum főoldaláról el lehet oda jutni...
  • Bucser
    csak útmutatóul... van egy olyan link a Google-nél hogy Hogyan használjam. Ajánlom figyelmedbe. Egyébként először javaslom, hogy tekints bele a netikettbe (erre is találsz infot a google-ban csak rá kell keresni). Abban is világosan le van írva: VISSZAOLVASNI. Ami nincs benne az pedig az hogy SG-n van egy olyan dolog az oldal alján, hogy kereső... csak az emberek 95%-a el sem olvas az oldal aljáig így baromira nem láthatja ezt a gombot... látod megint előjön az egyes szabály VISSZAOLVASNI. De oldalalnként is lehet menni hogy lenyomod a Ctrl+f-ezt feljön a kereső ablak és beírod: Crack keresés ha egy oldlon nincs akkor a következőn... ÉS szépen lehet vele ugráélni a címszavakon.. a tárházak kimeríthetetlenek és ezek még csak erre a topicra vonatkoztak. Alap oldal http://www.gamecopyworld.com Ajánlom tanulmányozását és forgatását. Sok kellemetlen lebaszástól kímélheted meg magad...
  • Thanatos
    pedig azok is jokor mentek jo embernek csak ált a reciver nem tolerálja őket, nem tehetek róla :)
  • steweee
    volt bár hozzászólásod amivel engem is feldühítettél korábban, de ez most jókor jött jó embernek. nem igaz hogy egy fórumozó nem látta volna már a gamecopyword-öt vagy a gameburnword-öt.nehogy beírd eme két varázsszót a keresőbe roland16f ! mert még meg fogsz lepődni
  • Roland16F
    Ez van öcsi,ez van,örülj hogy te ebben jobb vagy...Egyébként köszi szépen,komolyan!Na látjátok gyerekek végre valaki aki a segíti a gyengébbet...
  • Ryleh
    A faxom kivan a sok droiddal!!!...én lementettem a komplett forumot,hazavittem(otthon Offline)azt olvasgatok,de kapitális driodságot nem irok be,avagy nem tudok róla:))))))

Sanyi!!!lesz mááá valos idejü harc??...meeez igy nagyon gagyi:)))
  • hzsolt
    Hát elég béna vagy akkor!
    Nesze! A második linknél a letöltés.
    http://www.google.com/search?hs=MpI&hl=en&lr=&c2coff=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&q=rome+total+war+no+cd+crack&btnG=Search
  • Thanatos
    szvsz ugorj ki az ablakon, nem neked való ez a világ...
  • Roland16F
    Nos,már próbálkoztam mindenfélét irogattam a google-ba de nem jártam sikerrel,úgy hogy megkérlek titeket hogy ha valakinek még is megvan és eltudja küldeni,vagy legalábbis célzást tudna tenni egy linkre ahonnan könnyedén le lehet tölteni a krekket,akkor kérem szóljon.

Hé Yag ha már itt vagyunk,tényleg ezek a mai fiatalok,nem semmik,csak hogy aki leírja hogy miért nem tudom letölteni azt a krekket,az sem egészén normális,mert ha olyan könnyen le tudod tölteni akkor már az első nap küldtél volna egy kibaszott linket,és én letöltöttem volna,de ilyenek a felnőttek (bár nem igazán hiszem hogy te ezek alapján az lennél)

Döntésedet viszont elfogadom,de ez nem követelőzés hanem egy más embertől várt kis segítség...Egyébként nem unatkozok ám a gépnél,sőt elég jó tanuló is vagyok és erre büszke is vagyok,de az olyanok mint te akik a nap 24 órájából 23-at a gép előtt töltenek,azokkal viszont nem értek egyet hogy ilyen dolgokról pofáznak,meg mindenféle ostobaságot mondanak...És sem akarlak megbántani csak segíteni próbálok hogy hogyan ne beszélj...

• PrasCo
    Hajaj, de még hogy... amikor nem szoktam figyelni, csak úgy potyognak a hátbalőtt embereim. :'( De van úgy, hogy még csata sincs, de a domborzat miatt az íjászok az előttük álló csapatokból máris lelőnek egy-két embert.
  • steweee
    a saját íjász/gerelyes egységek ha lőnek egy ellenséget akivel más közelharci egységünk harcba bocsátkozik, akkor lesznek e saját veszteségek a keveredés miatt? mert nem vettem észre hogy saját nyilak saját embereket ölnének meg, de azért furcsa
  • kiskorúbézoltán #11485
  • PrasCo
    Nagyjából mindezen összes (bár cinikusan megjegyezhetem, inkább az utóbbi), illetve a csatában az egységei jóval nagyobb nyomás hatására futnak csak meg.
  • steweee
    ja, a magasabb nehézségi fokozat mit takar, taktikusabb a gép a stratégiában és a harcban, vagy csak többet csal a maga javára?

amúgy nálam inkább lassítani kellene a real time-ot, még max shadows mellett is gyors. kár mert mindjárt leveszem mert nem tetszik az árnyék. rossz hogy állandóan meg kell pauzálni az irányításhoz
  • steweee
    :))) köszike, ki is fogom próbálni
  • PrasCo
    Itt a crack, nincs mit.
  • Yag
    ** OFF > Ezt inádom a mai fiatalokban! No kreatívság és problémamegoldó, alternatív megoldások kiagyalása, viszont maximális elvárás másokkal szemben. Naná!
    Tedd ide, add oda ... !!!
    Nem lennék ennyire morci ha potom 53 hozzászólással ezelött nem írtam volna le egy vödör linket ahhoz hogy megtalálj pár szükséges dolgot, magadnak!

Olvass vissza barátocskám vagy légy a pályán és haladj velünk mert ha figyelsz és hajlandó vagy olvasni sok mindent tanulhatsz.
    Máskülönben csak ilyen marhaságokat kérdezel és mondasz az internet nevű csodafegyver korszakában hogy " valaki küldje már el !!! "" és elkezdesz követelőzni amit sokan nem vesznek jónéven.
    Ez néha jópofi de az ilyen szintü tehetetlenség már inkább elszomorító mint vicces.
    Ez az eset meg kb olyan mintha egy pékség mellett laknál és éhenhalsz mert nem ad a pék egy kiflicsücsköt. Aki ennyire kényelmes meg is érdemli.
    Három napig nem játszani mert valaki nem teljesítette még a kívánságát.... Még ilyet ... ??? :P
    Bocs, ez nem személyes és finoman csak arra próbálok célozni,hogy bírjuk a kérdéseket de a hülyegyerekek inkább kerüljék el a topicot mert abból van elég máshol is.
    Ha magadra veszed lelked rajta de ha nem akkor okulj inkább belőle.
    jószándékkal irom neked. ** ON >
  • haxoror
    Három napja várod hogy valaki elküldje neked a krekket ahelyet hogy egy kicsit önálló lennél és kb 5 perc alatt megkeresnéd és letöltenéd

A játék most az 1.6 patchnél tart, itt szinte mindenkinek ahhoz van krekkje illetve az 1.2-eshez a modok miatt.

Régen a "simához" én mini-imaget használtam.
  • Roland16F
    Senkinek sincs meg a sima Rome:Totalwar crackje????
    Valaki küldje már el,vagy rakja fel valahova és adjon egy címet hogy honnan lehet ingyen letölteni...
  • Ryleh
    ha a troy fennvan:
    Intro,kampányok,térkép,modellek,egységek,általában a külalak..olyan mintha egy önállo game lenne ami a RTW motorját,stb használja....azaz szinte mindent lenyom...(más modoknál van aktivizálo segédprogi..pl: Iberia mod).
    A realtime csata ideje adott,max mint a videon tudod gyorsitani....de ezt a tutorban el is brekegték:)))
    A texturahibák nemtom miért vannak,de nekem néha ha pl kimegyek a térkép szélére akkor eltünik a UI,ill a városok...de sztem szar a vga-m.drivert frissits,vagy tedd ujra amit jonak tartasz.
    1ségméret ismétlem,csak és CSAK a látványt fokozza,semmi mást.ha neked 120 fős 1ség kell..legyen...az ellennnek is enyi lesz:)))
    Ha 40 fős elég..akkor neki is annyi lesz:)))))
  • steweee
    hát eléggé kusza amit mondasz. nem sok minden derül ki belőle számomra, csak annyi hogy nem kellett volna rátennem a troyt mielőtt egyáltalán játszok vele, és te sem írtad hogy alapvetően miket változtat meg. a kampányt, a küldiket, a historical battlékat, az egységek skinjeit?

nekem inkább lassítani kellene az egészet, mert túl gyorsan fut normal időben is. viszont az árnyékokat hiába kapcsolom ki mindeütt, akkor is van az egységek alatt vmi maszat. na az sem kellene, főleg hogy soxor textúrahibás. de lehet felnyomom maxra hogy terhelje és lassítsa a procit ha már másképp nincs időskálázó benne

tehát a unit scalét tegyem maximumra úgy több emeberke lesz egy egységen belül?
  • Ryleh
    a troy rámászik a progira..azaz introtol kezdve mindent maga alá rendel...ha troy telepit..akkor csak azt játszod!
    az 1ségméret azéé jo,mert ha csira a géped..mint az enyém..akkoris fut a realtime...én egy gagyi geforce 4 (3.000- ft os szarrral tolom),512 rammal,és 1800 xp-vel.Azaz én a unitokat lehuzom minimálisra,mert beszaggat ha nagyobb....emellett a texturázás,ill az effektek minőségén is lehet variálni...stb.Jo ez az alternativa!!!
    a valod idejü harcnál én specko kikapcsolom a limitet,igaz néha egy két faxot kell kergetnem mire kiirja hogy nyertem..de nekem ne limitáljon :))))
    a unitokra visszatérve: mind1 mennyit ir ki...az az 1ség ha full,akkor tökmind1 20/40/60/80/stb...az 1 1ség,azaz az ellennnek is ebböl a kategoriábol..pl: ijász..ugyanannyi van....mondom: hoplitákat lehet 120 as létszámmal is nyomatni....de 10-12 ilyen meg az apro+ az ellenség,meg a vegetácio,effektek..és ki is fexik a gyengébb masina....a 40 fős egység ua.: mint a 120...ugyanabbol...de ezt csak a game elején variálhatod..mint a nehézséget is.
  • steweee
    most látom csak telepítés után hogy nincs külön troy parancsikon illetve az nem úgy külön kieg mint a bi. akkor mit és hogyan változtat? illetve hogyan változik a telepítés ha azt nem akarom felrakni?

a unit scale mikor a legjobb, ha kicsi vagy ha nagy? mit jelent itt? mennyi emberkét mutasson egy egységben a valósághoz (kiírt számadatához képest)?

hogyan lehetne a real time play időt lassítani ? az optionsban nincs ilyen lehetőség, és sztem túl gyors és soxor kelle pauzálni. sokkal jobb volt az előző részekben hogy lassabb volt és volt idő mindenre, nem kellett folyamatosan megszakítani a játékmenetet
  • Ryleh
    lehet,hogy ha ezt a nemhivatalos modot márt feltetted,akkor nem birja az alexet,főleg ha eleve tört a verzio...sok mod nem tür meg mást,főleg olyan (mint ez)ami tökre átszabja a BI-t is!!!!!

azaz ha a troy kell...akkor csinálj egy copy-t a nyers röl és oda a troy-t...azt azu alap rtw/bi re meg tedd rá a SANYIT...
  • steweee
    Installing Troy: Total War Beta

* 1. Install Rome: Total War 1.0
    * 2. Install Rome: Total War 1.2 patch
    * 3. Install Rome: Total War Barbarian Invasion
    * 4. Install Rome: Total War 1.6 patch
    * 5. Install Troy: Total War 2.0.0 105MB here
    * 6. Install Troy: Total War 2.1.0 Patch 35MB here

nem tudom már ezt kitől mentettem, de az lenne a kérdés hogy az alexandert hogy kell erre rátenni ? simán utána, vagy a bi után egyből,vagy kell még neki alá a 2es peccs?
  • PrasCo
    Ezz de hatalmas! :Ð Jólesne egy-két stick-elephant meg sick-cavalry is, esetleg szekerek :Ð Azért a bazooka az egy kicsit... öö... véglis nem rossz. :ÐÐÐ
  • steweee
    jónak tűnik de honnan lehet letölteni ? ott nem találok neki linket!
  • Ryleh
    Na ,nem mod6játok,hogy nem teszek be semmit sem...aki evvel is tud játszani az 1 igazi "FAN"......

Stupid WAR MOD

"Nem az Isten állatkertje nagy,csak qrva alacsony a kerités!!!"
  • Torta
    Köszönöm a segedelmet :)
  • Ryleh
    http://www.maj0r.co.uk/troytw/

sorry,de néha napokig offline vagyok...ha még kell a mod akkor a fenti linken van
  • haxoror
    Addig jó amíg nem jut mindenhova mert ez azt jelenti hogy terjeszkedsz :)

Örökbefogadni akkor lehet ha egy csatát családtag nélkül nyersz meg, ilyenkor a játék felajánlja hogy örökbe fogadhatod a parancsnokot.
    Ez nem automatikus, néha heroic győzelemnél se adja meg, néha meg közepes csatákban igen.
    Attól is függ hogy mennyi városod és mennyi családtagod van, ha kevés a családtag akkor minden csata nélkül csak úgy spontán is felajánl parancsnokokat örökbefogadásra, ha meg családtagtúlkínálat van akkor sokkal kisebb az esély egy felajánlásra.

A másik lehetőség hogy lefizetheted az ellenség családtagjait hogy átálljanak hozzád (én ezt nem szoktam használni)

Egyébként nem kell hogy minden városban és minden seregben családtagod legyen, elég ha csak a fontosabbakban vannak. Ja és a lányokat add férjhez de ne 60 éves kérőkhöz hanem fiatalokhoz mert az öregek hamarabb meghalnak minthogy gyerekük születne és a lányt onnantól már többet nem lehet férjhez adni.