13587
  • BódiGeri
  • Cairass
    Gondolom először a cd tokba, hogy ne kelljen megint letölteni...
  • BódiGeri
    és hova kell bemásolni
  • Cairass
    És a dobozt honnan lehet letölteni???
  • BódiGeri
    csak vicc
  • BódiGeri
  • Bucser
  • BódiGeri
    nekem nem jön be
  • Bucser
    A dobozban
  • BódiGeri
    helosztok a cd kulcs hol van?
  • Yag
    pl.
  • Thanatos
    a zinternetről...
  • dan96
    valki megtudja mondani honnan tom megszerezni a rome total war barbarian invasion-nak a crack exe-ét??
  • Raszkolnyikov
    Kössz
  • adios
    Kampányban játszól?
  • DaemoonHunter
    Miért nem lehet elmenteni a játékot? Talán vinni kell a küldit? A választ előre is köszönöm!
  • PrasCo
    Ez már csak így megy. Azt a kritikus pontot a "szintváltás" előtti lakosságlétszámnál inkább kibekkeled Low tax-szal meg mondjuk Daily games-szel / Daily races-szel vagy mindkettővel, aztán föl egy-két akadémia, csatornahálózat, bazilika/nagytemplom, és lehet tolni nekik az adód meg kivenni a seggük alól a cirkuszt.
    De addig bizony a kedvükre kell tenni.
  • Raszkolnyikov
    De addig nem nagyon tudom őket megadóztatni. Na majd látom, köszi.
  • adios
    Sztem azért mert már felépítetted valamelyik formáját, és a városod még nem érte el a következő szintet.Várd meg amíg a városod eléri a köv. szintet, és akkor már elvileg tudnod kéne építeni ilyen köztisztasági épületeket.
  • Raszkolnyikov
    És annak mit lehet tenni, hogy ne növekedjen a szenny? Nem kínálja fel a szükséges épületeket (közfürdő, csatorna, vízvezeték). Miért nem tudom ezeket megépíteni?
  • adios
    www.twonline.hu
  • Raszkolnyikov
    Honosítás honnan tölthető le? dobna valaki egy mailt?
  • haxoror
    Csak nem sikerül mert kevés a pénze

Minden elhibázott vesztegetési kísérlet után a városban lévő családtag nagy eséllyel olyan tulajdonságokat kap amik még nehezebbé teszik a megvesztegetését szal nem igazán kell ezzel foglalkozni, nálam ilyen sikertelen papiruszlengetések után még soha nem jött sikeres vesztegetés.
  • Prank
    szerintem meg akarta vesztegetni a városod...
  • abraka
    Hell, az mit jelent ha más diplomatája ott van a városomnál, és ugy csinál mintha szerződést ajánlana, és utána simán továbbmegy a játék??
  • hzsolt
    Ez így nem egészen pontos, csak a "nagy" modokra igaz.
    Vannak kisebb modok is, amik jól használhatóak együtt a nagyokkal.
    pl. latin voice mod.
    Illetve pl. az RTR-hez vannak saját kiegészítő modok is.
  • Ryleh
    1 game-1 mod.......meee bekakavar 1ik a másiknak....(de mekknézed,hogy mi van a mod-ba,s a "data" folder mindig változik,szal orbaszákba nem lehet modolno)
  • haxoror
    Olvasd el a Readme fájlokat, total Realism-hoz pl eleve 1.2 patch kell stb stb nem véletlen mellékelnek hozzájuk útmutatókat.
  • adios
    oksi kösz a segítséget
  • hzsolt
    ...öööö. ugye ezeket a modokat nem mind egy alapjátékra tetted fel?
    Mert ha igen, akkor kezdheted elölről a telepítést!
    Nem mindegyik mod kompatibilis a másikkal.
  • adios
    Feltelepítettem egy csomó módot és el is indult a game, de amikor beakarom tölteni valamelyik kampányt vagy tetszőleges csatát egyszerűen kilép és hibátészlel.
    Mi lehet a probléma?
    lehet hogy az egyik mód az?
    a következő modokat tettem fel:Indiai elefántos,imperium total war,new provincie 2.2,Rome total war realism v5.0,SKYMOD,Units and buildings crazy,vlad total wart.az 1.1-es patch van fennt
  • adios
    Ok.Kösz.megy.
  • Ryleh
    asszem "desc.start" a filenév...ha ezt felülirod és nem ok..akkor ablakon át hajitani pc-t!!!:)))
  • Ryleh
    ne baszfel....beqrod oda ahova kell,felülirod,azt aláz6od fél europát 1000rel:)))
  • adios
    Hali!
    Mit kell csinálni ezzel a minden nép játszható móddal mert oda teszem ahova kell,de nem akarja megnyitni a többi népet.Lehet hogy kell hozzá valamelyik patch?
    Plz help somebody!!!
  • Narandil
    Akkor szerencséd van... én már meguntam a próbálkozást... leszedtem mindent... majd egyszer még újra próbálozom... most Civ 3-k és készülődök az egyetemi évekre...
  • Tojesz
    De ma továbbment gond nélkül:)
  • Tojesz
    hmmm.....
    Nekem is van most hasonló problémám.
    A játék, (Barbarian I.) lefagy 380ban Kelet-Rómával a gótok körénél.Vagyis nem fagy le, mert tudom mozgatni a térképet, zoomolni, meg menni jobbra-balra, csak csinálni nem tudok semmit, mert az ellenfél nem lép kört....
  • Narandil
    nálam nem működik... bármikor mentek bármit csinálok, mindig akkor lép ki...
  • Tojesz
    Nekem a sima Romeban volt ilyenem, az autosave kifagyott mindig, de mivel szoktam simán is menteni, ezért nem volt semmi gáz:)