13587
  • Árnyvadász
    Rome: Total War - Review by Gamespot

Ez a mérvadó!
  • Pluskast
    Nos az emberáldozatban igazuk van. Bizonyított tény ma már, hogy anno karthago végzett emberáldozatokat méghozzá gyermekeket áldoztak fel. Persze nem olyan mértékben mint az amerikai indián civilizációk.
  • FREAK
    hát azt kétlem, hogy egy 2 kilós, kézzel elhajított fejjel bárkit meg lehetne ölni

max egy csecsemőt vagy szívbeteg öreget

ennyi erővel káposztát is dobálhatnának
  • Fritz Von...
    Bizony kézzel. Mert a hajnál fogva jó messzire el lehetett dobni, ha meg eltaláltak valakit a fejjel, az is könnyen belehalhatott. Olcsó lövedék, aránylag erős, ráadásul erősen demoralizáló tud lenni, amikor a korábbi társad feje öli meg a mostanit.
  • Dansky
    Jakuza, az egy poén volt. :)

Kézzel hajigálnak, a reviewben van is screenshot róla.
  • FREAK
    bár ez inkább ostromoknál volt bevett módszer
  • FREAK
    kézzel?

csak mert hajítógépekkel "divat" volt hullákat meg dögöket dobálni, az erősen demoralizálta az ellenséget (és tudtommal minden hadsereg alkalmazta, ha elfajultak a dolgok) :D
  • [Jakuza]
    Nos hirek a R-TW-rol.
    Elmeletileg mar piacon van de ugytunik problemak adodtak a toressel.
    Bar a masik fel szerint mar van kint egy warez verzio.

2004-09-23 PC Game ISOs Rome : Total War - CARTOON

Majd elvalik.
  • Dansky
    Aham. Ilyen jópofák akik fejeket dobálnak mielött közelharcba mennek.
  • FREAK
    fejdobáló unit ??
  • Dansky
    Itt van egy kimerítő review:
    http://www.twcenter.net/html/rome/romereview.php

A történelmi hűség szempontjából alaposan lehúzza (amellett, hogy egyébként forradalminak és "nem eviláginak" tartja a játékot). Pl. Egyiptom az Ó-Birodalomnak néz ki erősen, ami IE. 2200, nem pedig 240 környékén volt, mint a kampány kezdete. Ezt kár is, hogy leírta, mert magamtól talán nem vettem volna észre. :)
    Ami viszont nagyon kiábrándított, hogy úgy néz ki Karthágót inkább a korabeli római propaganda, semmint a tények alapján hozták össze, és ilyen csecsemőáldozó fél-civilizált népségnek állítják be (pl. fejdobáló unit vagy building vagy micsoda?!), ami azért "enyhe" túlzás. Ezekkel játszottam volna leginkább, de elvette kissé a kedvem. Karthágó és történelmi hűség kapcsán említette viszont, hogy kezdetben az egyetlen nem impotens egységük a zsoldos, ami azért valóban így volt.

Ettől még nem várom kevésbé, csak gondoltam írok mást is a "rakjátok mán' föl" helyett. :)
  • Methylisocloro
    3D-s lett a stratégia térkép - azt meg semmi ideig sem tart zoomolhatóvá tenni. Azért remélem lesz legalább 1 használható kameraállás
  • Fritz Von...
    Jaja én is így vagyok ezzel. Kell az eredeti mindenképp, de jó lenne addig is nyomulni vele.

NEM LESZ SF3!!!!!!
  • FREAK
    nem kell annyira remegni, ez csak egy játék, október meg itt van egy hétre
  • [Jakuza]
    Latod,latod en mondtam elore, hogy ugy se jelenik meg 22.-en. :P
    Csak a masodik fele ne jojjon be a tippemnek, hogy Starforce 3-as lesz , mert akkor lesz am spangli miatta.
  • Pluskast
    Mindenképp megveszem eredetiben de egyszerűen nem bírok októberig várni.
  • FREAK
    és az katasztrófa?
  • Pluskast
    Lassan az az érzésem, hogy hamarabb fogom eredetiben megvenni mint, hogy megjelenjen az nforce-n
  • Fritz Von...
    Azt a flash site-ot már vagy 10-szer oda-vissza megnéztem. Cool!
    :)
  • PREMIERE1
  • PREMIERE1
    Szerintem kár volt zoomolhatóvá tenni a mapet! Elég nagy kavalkádnak tűnik első látásra a dolog, dbár azért megvárom a teljest, míg folytatom. De első látásra maradhatott volna a jó kis "megfogom és odébteszem zoom nélkül" játékmenet ...
  • G.Freeman
    Keleti part -6 ora (tehát most Bostonban éjjel 2 van), a Nyugati part pedig -9 (tehát LAben még szerda van, es este 11)
  • bah
    nemtudom jártatok már ezen a flash siteon?
    flash site
  • bah
    Amerikában 8 órával kevesebb van?Úgy tudom.Csak nem vagyok biztos benne mert több fajta idő létezik ott is.
  • G.Freeman
    NA eddig birtam aludni

meg mindig semmi
  • Fritz Von...
    Ahogy elnézem a mapot, nagyon komoly szerepet kapnak az utak!
  • Fritz Von...
    Basszus! Nagyon durva a stratégiai map is!
    De még most sincs semmi...
    Na majd holnap! Remélem, már csak egyet kell aludni, ha kijön, akkor úgyse lesz alvás.
  • SZEG007
    Még mindig semmi:(
  • toMpEr
    épület leírások és hatásaik
  • toMpEr
  • Alblink
    Akkor addig is nez meg egy ujabb muvit a gamestra.hu-rol.
  • aiguo
    En nem birok aludni annyira varom mar....:)
    Jah es az elso review:

92%
    "A perfect example of why the PC is the definitive platform for strategy games." -PC Gamer
  • Fritz Von...
    Nekem sincs nagyon kedvem semmihez. De mondjuk tényleg jó, hogy közeledik a hétvége. Mert ha teszem azt ma még kijön, vagy holnap, akkor tuti szabit kell majd kivennem.
    Hú. Ennyire még nem vártam semmire!

• Johnyy
    Semi bajom csak először félreolvastam,, naaa Várjuk a RotW-ra ja de kéne nekem már egy förös punk felyű
  • Buci
    Hátőőő, lehet h nemárt, de most nem fogok nekiállni szöszmötölni...
  • Johnyy
    Meg elvileg, de mnég nincs kinn sehol :((((((!
    Bocsesz először másnak olvastam a neved, de nem változtatod meg a nick képet?
  • Buci
    Jól tom h már megjelent játék??
  • Pluskast
    Na igen Fritz drága haverom de már este 9 óra és se híre se hamva
    Most még ww2-ni is alig van kedvem annyira be vagyok sózva.
  • Fritz Von...
    Nemtom. Szerintem 3 CD. :)

Pluskat: a hivatalos oldalon azt írták, hogy 22.-re a boltokban van. Tehát a ratyi amcsik már este mehetnek is érte. Affene.
  • bah
    hány cd-s lehet?