13587
-
Árnyvadász #1033 Rome: Total War - Review by Gamespot
Ez a mérvadó! -
#1032 Nos az emberáldozatban igazuk van. Bizonyított tény ma már, hogy anno karthago végzett emberáldozatokat méghozzá gyermekeket áldoztak fel. Persze nem olyan mértékben mint az amerikai indián civilizációk. -
#1031 hát azt kétlem, hogy egy 2 kilós, kézzel elhajított fejjel bárkit meg lehetne ölni
max egy csecsemőt vagy szívbeteg öreget
ennyi erővel káposztát is dobálhatnának -
#1030 Bizony kézzel. Mert a hajnál fogva jó messzire el lehetett dobni, ha meg eltaláltak valakit a fejjel, az is könnyen belehalhatott. Olcsó lövedék, aránylag erős, ráadásul erősen demoralizáló tud lenni, amikor a korábbi társad feje öli meg a mostanit. -
Dansky #1029 Jakuza, az egy poén volt. :)
Kézzel hajigálnak, a reviewben van is screenshot róla. -
#1028 bár ez inkább ostromoknál volt bevett módszer -
#1027 kézzel?
csak mert hajítógépekkel "divat" volt hullákat meg dögöket dobálni, az erősen demoralizálta az ellenséget (és tudtommal minden hadsereg alkalmazta, ha elfajultak a dolgok) :D -
#1026 Nos hirek a R-TW-rol.
Elmeletileg mar piacon van de ugytunik problemak adodtak a toressel.
Bar a masik fel szerint mar van kint egy warez verzio.
2004-09-23 PC Game ISOs Rome : Total War - CARTOON
Majd elvalik. -
Dansky #1025 Aham. Ilyen jópofák akik fejeket dobálnak mielött közelharcba mennek. -
#1024 fejdobáló unit ?? -
Dansky #1023 Itt van egy kimerítő review:
http://www.twcenter.net/html/rome/romereview.php
A történelmi hűség szempontjából alaposan lehúzza (amellett, hogy egyébként forradalminak és "nem eviláginak" tartja a játékot). Pl. Egyiptom az Ó-Birodalomnak néz ki erősen, ami IE. 2200, nem pedig 240 környékén volt, mint a kampány kezdete. Ezt kár is, hogy leírta, mert magamtól talán nem vettem volna észre. :)
Ami viszont nagyon kiábrándított, hogy úgy néz ki Karthágót inkább a korabeli római propaganda, semmint a tények alapján hozták össze, és ilyen csecsemőáldozó fél-civilizált népségnek állítják be (pl. fejdobáló unit vagy building vagy micsoda?!), ami azért "enyhe" túlzás. Ezekkel játszottam volna leginkább, de elvette kissé a kedvem. Karthágó és történelmi hűség kapcsán említette viszont, hogy kezdetben az egyetlen nem impotens egységük a zsoldos, ami azért valóban így volt.
Ettől még nem várom kevésbé, csak gondoltam írok mást is a "rakjátok mán' föl" helyett. :) -
#1022 3D-s lett a stratégia térkép - azt meg semmi ideig sem tart zoomolhatóvá tenni. Azért remélem lesz legalább 1 használható kameraállás -
#1021 Jaja én is így vagyok ezzel. Kell az eredeti mindenképp, de jó lenne addig is nyomulni vele.
NEM LESZ SF3!!!!!! -
#1020 nem kell annyira remegni, ez csak egy játék, október meg itt van egy hétre -
#1019 Latod,latod en mondtam elore, hogy ugy se jelenik meg 22.-en. :P
Csak a masodik fele ne jojjon be a tippemnek, hogy Starforce 3-as lesz , mert akkor lesz am spangli miatta. -
#1018 Mindenképp megveszem eredetiben de egyszerűen nem bírok októberig várni. -
#1017 és az katasztrófa? -
#1016 Lassan az az érzésem, hogy hamarabb fogom eredetiben megvenni mint, hogy megjelenjen az nforce-n -
#1015 Azt a flash site-ot már vagy 10-szer oda-vissza megnéztem. Cool!
:) -
#1014 -
#1013 Szerintem kár volt zoomolhatóvá tenni a mapet! Elég nagy kavalkádnak tűnik első látásra a dolog, dbár azért megvárom a teljest, míg folytatom. De első látásra maradhatott volna a jó kis "megfogom és odébteszem zoom nélkül" játékmenet ...
-
G.Freeman #1012 Keleti part -6 ora (tehát most Bostonban éjjel 2 van), a Nyugati part pedig -9 (tehát LAben még szerda van, es este 11) -
#1011 nemtudom jártatok már ezen a flash siteon?
flash site -
#1010 Amerikában 8 órával kevesebb van?Úgy tudom.Csak nem vagyok biztos benne mert több fajta idő létezik ott is. -
G.Freeman #1009 NA eddig birtam aludni
meg mindig semmi -
#1008 Ahogy elnézem a mapot, nagyon komoly szerepet kapnak az utak! -
#1007 Basszus! Nagyon durva a stratégiai map is!
De még most sincs semmi...
Na majd holnap! Remélem, már csak egyet kell aludni, ha kijön, akkor úgyse lesz alvás. -
#1006 Még mindig semmi:( -
#1005 épület leírások és hatásaik -
#1004 -
Alblink #1003 Akkor addig is nez meg egy ujabb muvit a gamestra.hu-rol. -
aiguo #1002 En nem birok aludni annyira varom mar....:)
Jah es az elso review:
92%
"A perfect example of why the PC is the definitive platform for strategy games." -PC Gamer
-
#1001 Nekem sincs nagyon kedvem semmihez. De mondjuk tényleg jó, hogy közeledik a hétvége. Mert ha teszem azt ma még kijön, vagy holnap, akkor tuti szabit kell majd kivennem.
Hú. Ennyire még nem vártam semmire!
-
#1000 Semi bajom csak először félreolvastam,, naaa Várjuk a RotW-ra ja de kéne nekem már egy förös punk felyű -
#999 Hátőőő, lehet h nemárt, de most nem fogok nekiállni szöszmötölni... -
#998 Meg elvileg, de mnég nincs kinn sehol :((((((!
Bocsesz először másnak olvastam a neved, de nem változtatod meg a nick képet? -
#997 Jól tom h már megjelent játék?? -
#996 Na igen Fritz drága haverom de már este 9 óra és se híre se hamva
Most még ww2-ni is alig van kedvem annyira be vagyok sózva. -
#995 Nemtom. Szerintem 3 CD. :)
Pluskat: a hivatalos oldalon azt írták, hogy 22.-re a boltokban van. Tehát a ratyi amcsik már este mehetnek is érte. Affene. -
#994 hány cd-s lehet?