13587
-
#1153 akkor igen :D (de amúgy meg nem, mivel NEM JÖTT KI AZ ISO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ja és bazzeg, ok? :) -
#1152 Nos, akkor talán nézük meg a front nézetet:
-
#1151 DE nemigaz, akor most miva, most ti már nyomjátok, ez nem jó, tuctok walami magyar oldalt???? A Nem az nem választható lehetőség :D :( -
#1150 jaj de geci tényleg, nem is értem, minek él az ilyen
hát nem tudják ezek, hogy mi, magyarok, a világ urai nem szeretjük, hogy szarcsimbókok vagyunk a bolygó segglyukán??
ejnye buzi köcsög amerikaiak, még ilyet..... -
#1149 Én fogtam magam és felmentem az Nforce-ra. Ott a fórumon van egy kép, ahol egy szerintem extra kiadást fotóztak le kicsomagolva. Poszter, zene, minden biszbasz. Remélem, hogy ide is eljut ez a változat!
Ps: rohadjon meg a kis buzer amcsi köcsög, hogy volt pofája feltenni a képet. -
antijedi #1148 tény de erről még szavazás is volt hogy nem kéne forumba 9000*7500as képeket berakosgatni... :)
szvsz forumba kéne valmai rendszer hogy csak akkor jeleniti meg ha x méreten belül van -
#1147 De azé jókis kép, csak nagy :-)
(én most látom először a Rome térképét) -
Isegrim #1146
Sztem túl van tárgyalva. Van néhány egyszerű lélek, akinek a humor legcsúcsát ez jelenti. Én max. sajnálni tom őket.
Amőgy meg holnap v. holnapután, de úgyis fennt lesz hamarosan valahol. Szal hétvégén már nyomulunk vele, addig meg van annyi minden más! Rome wasnt built in a day, you know. ,) -
antijedi #1145 grat a képhez, ezek után nem fogja szvsz senki sjanálni hogy lépsz :) -
#1144 montam, hogy pöcsvagy bazzeg -
G.Freeman #1143 ugy latom barmit irok csak kotoszkodtok ugyhogy inkabb lepek -
#1142 nagyobb kep nem volt? -
#1141 -
G.Freeman #1140 szerintetek a part menten el lehet menni pl a terkep bal oldalan vagy fel kell menni a hágóig? -
G.Freeman #1139 -
antijedi #1138 itt csak az megy már elég régóta, de ez jellemző egész sg-re ;PPP -
antijedi #1137 énis ezt mondanám (mentegetőzés v2.0) :P
hagyd már abba pls ez itt nagyon offtopic :) -
#1136 Látom itt megy a lámáskodás :) -
G.Freeman #1135 csak reagalok arra amit irtok -
antijedi #1134 nem is kell hogy berakds szerintem :) -
antijedi #1133 szvsz te rágodsz ezen ezer éve és mentegetőzöl... -
G.Freeman #1132 egy probat meger , most ugysincs mit toltenem es limit meg nincs adsl-en -
#1131 nem kamu, csak lejön mondjuk a "best of puzzle games" 3 CD-s verziója :) -
cyrus #1130 a ssszemetek ! -
G.Freeman #1129 nforce foruman beraktak egy linket allitolag toltik onnan, en kiprobalom de ide nem rakom be mert titeket ugyse erdekel gondolom mert biztos kamu... -
G.Freeman #1128 mar rajottem miutan megneztem a linket , de elotte nem tudtam mivel nem ismertem
annyi tortent hogy beraktatok egy szamomra tok ismeretlen linket, aminek a neve se mondott semmit, megneztem es most ezen rohogtok meg gunyolodtok...ez inkabb titeket minosit mint engem -
cyrus #1127 -
antijedi #1126 stfu pedig elég ismert rövidités, de mind1, ha még mindig nem jöttél rá hoy az egy rövidités akkor hagyuk ugysem fogod sose megérteni :) -
G.Freeman #1125 ez hulyeseg, soha eletemben nem jartam meg azon az oldalon, es az stfu roviditest se lattam meg, akkor honnan kellene tudnom? szamomra eddig pont olyan negy betu volt mint a zjkl -
#1124 Olyan pont nem volt hihi.... :DDD
Júdeai Nemzeti Front (Elit Öngyilkos Alakulata)
Júdeai Népfront (köpködők)
Júdea Népe Front
-
antijedi #1123 figy az hogy stfu benne van a linkben kurva beszédes szal szvsz ne legyen már ilyen nagy a képed ezzel :) -
G.Freeman #1122 Ez akkor lenne igaz ha minden "digitalis kodhalmazt" ismernel, es nem tudnek neked pl olyan linket mutatni amirol ranezesre nem tudod hova visz.... hidd el barmilyen okos vagy letezik ilyen -
#1121 Ja. Biztos van.
De az 100% nem egy digitális kódhalmaz... -
engine #1120 Blian vezetésével?
Inkább lökjétek a padlola le :) -
wallen #1119 Júdeával lehet lenni?
Szeretném a Júdeai Nemzeti Megmentési fronttal szétrúgni a hülye rómaiak fenekét -
G.Freeman #1118 fogadjunk hogy van olyan dolog amire te is igy reagalnal...aztan mondhatnad magadra hogy pöcs -
#1117 Mekkora pöcsvagy bazzeg -
Braveheart #1116 Az előző részekben is lehetett zoomolni, nemtom mi a bajod vele... Jobban át lehet látni a játékteret pont miatta... -
Dansky #1115 Igen, szerintem már biztos, hogy valami fájintos védelem van rajta, mert ez akkora trófea lenne, hogy a groupok nyakukat törnék, hogy ők adhassák ki elsőként.
Na mindegy, majd eredetiben, ahogy Fritz mondta. :)
Amúgy állítólag már kész az első user-mod: megtalálták, hogy lehet unlockolni az összes frakciót. :) -
#1114 Egyébként én most úgy állítom be az agyam, hogy az október 2.-i hazai megjelenésre. Mivel még mindig semmi, ezért nem parázok folyton.
És ha előbb kijön, akkor meg örülök.