13587
-
antijedi #1073 ti most tényleg nem tudjátok mit jelent az stfu? :) -
#1072 -
G.Freeman #1071 termeszetesen org-os cim se mukszik
miert kell szivatni minket igy is eleg baj hogy ennyit kell varni :/ -
#1070 ja bocs, stfu.org
mindig keverem -
#1069 sry nekem ilyen oldalatat nbeme találáé :(((( -
G.Freeman #1068 ez most valami vicc??
amugy a link be se jon -
#1067 www.stfu.net/download/new_rls/0923/login.php -
#1066 PLZZZ -
#1065 jézusúristenfasza -
#1064 -
#1063 LInk plz -
#1062 Most túl sok imádnivaló jött ki hogy képben legyek :D -
#1061 STFU-n mar regota kint van!!!! -
#1060 LEleh töltni HOOOOOOOOOOLLLLLLLLL???? -
G.Freeman #1059 ha ma estig se jon ki a tores elkezdek aggodni
eddig nem aggodtam csak aludni nem birtam :) -
#1058 ja, mar reg toljuk neked meg nincs meg??? -
#1057 Figyi! Kin van már valahol warezen???????????????????????? -
#1056 kloncd-vel szinte az osszes vedelem mukodik -
#1055 de most komolyan, mit akartok egy töretlen ISO-val? vagy én értem félre? -
#1054 meg a boltokban se lehet kapni... -
#1053 Pedig most mar kezdek egyre jobban arra gondolni, hogy azert nem jon ki a jatek warezban, mert a sracoknak gondjuk tamadt a toressel.
Es ha ez igy van akkor buzi Sf3-as rajta a vedelem. -
#1052 Hát ez klánszerver szóval sehogy:)
De ha tényleg meg tudja szerezni még esetleg azelött hogy kijönne nforce-ra akkor leszedem és az én példányomat esetleg felrakom valahova ha tudtok valami tárhelyet. -
G.Freeman #1051 en inkabb lemosogatom
penz nincs -
#1050 En eloszor azt szeretnem megtudni, milyen vedelemmel jon ki az RTW.
Remelem valami sima, Securom vagy hasonlo es nem SF3-as. -
#1049 Szerintem beszélhetnél vele inkább, hogy küldjön pár darabot a héten expressz ajánlva. És adom a manit akár előre is. :) -
G.Freeman #1048 es hogy lehet oda accot szerezni? -
#1047 Nekem van egy magyar barátom aki kinn él az USA-ban. Asszem amint lehet beszélek vele, hogy szerezze már meg és rakja fel ftp-re:) -
#1046 maga a csont elég vékony, az agy meg szivacsos massza, ha az a kis vér is kifolyik belőle, tényleg jobban jársz egy éretlen káposztával
de eldobva semmi energiája nem lenne, inkább közvetlenül ütni lehetne vele -
#1045 Jöhetsz te is
a ww2 online ts-n összejövünk és játszunk egyet:) -
G.Freeman #1044 leforditottak mar ok, vagy az te voltal? nevek alapjan nem konnyu kitalalni melyik lengyel :) -
#1043 Hat meg azta leutest sem hinnem pancelon keresztul. :P
Freeman leforditottad mar a mukiknak a : Lengyel,Magyar egy jo barat egyutt isszak egymas borat ? :P
Ha nem adja akkor bekaphassa. -
#1042 Áh
Mr. Freeman :D -
G.Freeman #1041 velem is jatszatok multit pliz:)
Jakuza ez a Cartoonos dolog nem crack csak irtak neki nforce forumon hogy adja mar oda az eredeti jatekat (amit nemsokara megkap) es majd feltorik hogy a tobbiek is hozzajussanak de azt irta nem adja -
#1040 Benne vagyok! Ts-re felmegyünk és nyomunk egyet -
#1039 Jó. Akkor csak leüt, elájulsz, és a gyalogosok szúrnak le. Végülis mindegy. -
#1038 Pluskat: Arra gondoltam, hogy ha kint lesz a game, hétvégén egyik nap nyomhatnánk egy kis battlét egymás ellen. -
#1037 Sokkal nem lehet tobb akkor sem.
Hajitogeppel meg hagyjan hogy agyon lehet vele valakit ugy pont eltalalni, hogy meghaljon de kezzel kizartnak tartom.
Most gondoljunk bele egy kalapacs veto sok-sok eves technikaval egy 7,25os golyot egy 1,5meteres huzallal eldobja 70-80 meterre.
Egy akkori harcos azta 2-3 kilos fejet mekkora tavolsagra dobhatta el a hajanal fogva ? Max 20 meter ?
Meg egy termetes kaviccsal is olyan tavolrol olyan szerencsesen kell hogy eltalaljanak hogy meghaljal, hogy nagyon csekely az eselye. Hovatovabb annak aztan hogy egy sisakba,pancelba oltozott eros ferfit igy megolj szerintem meg 1000000 az 1-hez az eselye. -
#1036 Természetesen a Juliusokkal.
Utána Egyiptom.
Aztán meg mondjuk a germánok. -
#1035 Egyébként ki kivel fog kezdeni? Én tuti a Scipiokkal kezdek:) -
#1034 Azért egy fej sztem nem két kiló. De majd egyszer lemérem, ha találok egyet.