13587
-
#1193 Nem tudom. Szerintem meg ez lesz az, ami még a Shogunt is maga mögé utasítja. -
Braveheart #1192 Az igazi harcokban szted is csak pár száz ember harcolt?
Ha sok katonád van attól még csak jobban lehet taktikázni, csak egy kis ész kell hozzá... -
#1191 így van, éppen ezért nem is töröm magam hogy megszerezzem a RTW-t..... jó is szép is, de nekem már sok, elvesztette azt a "fifikát" ami a Shogun-t naggyá tette -
#1190 En meg remelem, hogy olyan lesz mint a Shogun es nem annyira tul komplikalt, mint a Medieval.
Majd itt is tuti szazezer egyseg lesz a kepen, hogy taktiakzni ne lehessen rendesen a harc kozben.
A Shogunnal ilyen nem volt, ott magan a taktikan volt a hangsuly, nem azon hogy a sok egyseg miatt hova klikkelgetsz gyorsabban. -
Csurcsil #1189 :))) ha te mondod
nekem semmilyen mertekben nem tunt annak , es nem ket percet jatszottam vele ... -
#1188 ? Mármint mi? A Medievalt egyszerű volt telepíteni is. Meg játszani is. :) -
#1187 Sztem neked büdös fogalmad nincs, hogy mire gondoltam amikor a "bonyolultat" mondtam. -
Csurcsil #1186 Remelem lesz olyan bonyolult mint a mediaval , ha az egyaltalan az volt... -
#1185 Legfeljebb nem írod ki, hanem csak szimplán játszol. -
#1184 Nos ugyan nem írt starforceot, de kiírásnál megint baromságokat kér.
Így meg úgy írd meg az 1-es lemezt ... -
#1183 Simán megveszem. Mindenképp. :) -
Árnyvadász #1182 Ezt én is megveszem. Civilization III-at meg egy kicsit most abbahagyom. Remélem a RTW hónapokig le fog kötni. -
#1181 Én így is úgy is megveszem:) -
#1180 Remélem délre kinn lesz valami közvetlen oldalon, így is kb. 10+ óra mire leszedem és az onnan számolva is éjfél :(.
[szívére tette a kezét]
Ha lesz olyen jó, mint a Shogun és nem bonyolítják el, mint a Medievalt, akkor meg veszem.
[levette a szívéről a kezét]
Mindenképppen meg veszem. -
G.Freeman #1179 tudsz adni torrent linket? ABC kliensem van -
G.Freeman #1178 es onnan hogy lehet tolteni? -
#1177 Torrenten már kint van! -
mnorbi #1176 esetleg valami magyar link ? ahonan tölthető ? -
#1175 Zsir, nem hittem volna hogy még tegnap kijön :) -
Braveheart #1174 De jó hogy nekem meg pont most korlátozták le a netem mert elértem a 15 Gb letöltést...
várhatok másfél hetet míg visszaáll király...
Ez a clonecd-s változat akkor jó lesz? Vagy várjak meg inkább vmi mást, ha lesz? -
#1173 lehetseges, hogy fake -
#1172 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Király hétvégém lesz!!!!!!
-
Isegrim #1171
Hurráááá !
Tud valaki már URLt?
-
#1170 Holnap, ha haraérek fél három után 10 percel jár le a regem ugyhogy lehet ujra a rome miatt, devárom már! Jobban nem is időzíthettek volna! Csak holnap délelőttt megcsinálják a krekket!!!!! -
#1169 Deamon Tools-al simán megy -
#1168 Micsoda hétvége lesz ez is! :) -
#1167 Hat igen, de azt nem ertem mi van a warez csapatokkal.
Utalom a CloneCD-s szarokat.
De hala istennek nem Starforces igy nemsokara jon a crackes verzio is a kozeljovoben. -
#1166 yeeeha -
#1165 De nem star force:) -
#1164 ISTENKÉM EZ FANTASZTIKUS!!
Holnap leszedem. ááááááááááááááááá -
#1163 Protection: Safedisk -
#1162 Jellemző :) Tomper mindig megelőz :( -
#1161 #1158 -
#1160 PC Game ISOs Rome: Total War (c) Activision *CLONECD* CLONECD 3 CDs -
#1159 Kijött. -
#1158 Rome: Total War (c) Activision *CLONECD* CLONECD (3CDs) ccd-rotw.nfo
-
#1157 te mondasz valamit :D -