13587
-
#1113 -
#1112 Vihogtam egy kört Freak linkjén. Természtesen csak viccelt a rendes link itt van. Töltsétek ezerrel! -
#1111 -
#1110 Még nem jött ki? Nem baj, úgyis csak holnap estétől tudnák játszani. -
Des #1109 http://www.activision.com/en_US/game_dealtime/3964776e-2af8-4b3e-8f3e-f26f2bb5caf2.jsp
klikk a pc cd-romra. amíg itt nincs info, sztem ne nagyon reménykedjen senki:) -
#1108 Hát én még nem látom fent sehol, nem tudom ti honnan szeditek. -
#1107 elvileg, gyakorlatilag nincs. -
Mopetya #1106 Rome: Total War a boltokban
Birdy, 19:02 - Játék: RTS - (12 komment)
(Homelan) A Rome: Total War az év egyik legjobban várt stratégiája mától megvásárolható a boltokban, jelenti az Avtivision vigyorogva. A játék forradalmi módon teszi lehetővé több ezernyi 3D egység mozgatását az ókori harcmezőkön, várjuk szeretettel!
Forrás Harwired. Szal már a boltokban van -
#1105 Kizart mert az UK-s megjelenest most neztem a boltokban es nem javitottak ott Oktober 1 szerepel.
Viszont talaltam egy Austral oldalt ami bizakodasra adhat okot ugyanis ott Szept 24-re javitottak ki a datumot.
http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=9737
Rome Total War
Pre-Order Price $77.95
RRP $89.95
Save $12.00
Release Date: 24 Sep 2004
Rating: M15+
Category: Wargames/Strategy
Publisher: Activision
Availability: Pre-Order -
#1104 AJAJ! Ma voltam náluk, azt sem tudták eszik-e vagy isszák a gamét. Sohasem értettem, hogy miért dolgozik ott olyan ember, akinek zéró fogalma van a játékokról ... -
Isegrim #1103
Ja, de amikor utoljára néztem ott megállt az idő és még mindíg szeptember 16-a van (az advisoros szövegben. amit szvsz érdemes visszaolvasgatni BTW, tök érdekes dolgok vannak benne) -
#1102 Emberek. Ha nekiálltok ezzel foglalkozni, az elég szar lenne. Én úgy gondolom, hogy aki erre a játékra vár már x ideje, annak van elég esze ahhoz, hogy leszarja az ilyesféle ügyeket. Nem igaz? -
#1101 sehol nem írtam, milyen vicces volt
de jó néha azt látni, hogy az emberek egyre sötétebbek... :) -
#1100 Ami még elég rossz hír, hogy a ROME hivatalos oldalán még mindig csak PRE-order van. -
Isegrim #1099
Most erre aztat tom mondani, hogy nekem kapásból a cím is gyanús volt, az ilyen fajta vicc meg a kisdedóvó kategóriába tartozik, főleg ha utána az illető azon veri a nyálát még egy ideig, hogy milyen ultravicces volt, és a többi meg milyen láma... szal egy szóban szánalmas kis produkció volt, és a világon semmi értelme. -
#1098 Október 2.-án már nálunk is lehet kapni. Az Automex hozza, beszéltem velük. Elvileg minden a terv szerint megy. -
#1097 kb ez is az igazság -
antijedi #1096 rendes böngészőt kell használni és ako müxik..., pl firefox, nem iylen gagyi operát :PPP -
#1095 abban biztos lehetsz, hogy nem a penzert csinaljak, senki nem kapja kozvetlenul a krekker csapatoktol ez ennel bonyolultabb, minden nfo vegen ott van, hogy dumpokat keresnek, ahova kirakhatjak anyagaikat... -
#1094 dísz? :)
mondjuk Operában asszem nem működik. -
#1093 Regen meg volt a kiadoknal is nemely release csapatnak embere, de azota sok bukta volt.
Bevetelt meg szinte csak a sajat fizetos szervereikbol jon a toresert senki nem fizet nekik. -
antijedi #1092 minek is a válaszgomb ugyebár :D -
antijedi #1091 olyanról hallotál már hogy pl kihivás? amugy megnyugodhatsz ftpktől egy büdös petákot nem kapnak, max ha van saját ftpjük :) -
#1090 fele Freaknek, fele nekem -
G.Freeman #1089 szerintem akik kozvetlen kapjak ezektol a cracker csoportoktol azok vmennyit fizetnek erte igy lenne a logikus, amugy miert csinalnak -
#1088 Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). Other release dates will be announced soon. -
#1087 Hat az oldalul szerint mar kiadtak az USA-ban.
"Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). France, Italy and Spain should see it on the shelves from Friday the 8th of October and Germany on the 30th of September. Other release dates will be announced soon." -
G.Freeman #1086 -
antijedi #1085 ezt msot kinek? :) -
#1084 boxshotot lattal mar?
allitolag eltoltak oktober 2-re a bolti megjelenest -
G.Freeman #1083 megyek megnezem ujra a 16 perces videot -
#1082 nehogy azthidd mar, hogy a fizetos ftpk penzebol barmi is megy nekik... -
#1081 sajnálom, a faszlámaságra még nincs gyógyszer, a többit pedig lásd: #1078
-
G.Freeman #1080 Freak ez nem egeszen igy mukodik. Ha valamit ennyire varsz mint itt egy paran ezt a jatekot akkor hirtelen kepes vagy a leghihetetlenebb dolgokat is elhinni ha szeretned hogy igaz legyen, egybol nezed a linket nem tudod vegiggondolni hogy ez most biztos szivatas lesz. Pszichologia -
G.Freeman #1079 Jakuza szerinted kiscavoktol kerik el hogy feltorhessek? ugyan mar
kapnak a toresert penzt sztem fizetos ftp-ktol ahol elgeloszor elterjednek, szoval van mibol megvenni azt az 1 peldanyt es szvsz mar biztos megvan nekik csak nem adjak ki vagy nem sikerult meg feltorni (inkabb az utobbi) -
#1078 nem bazmeg, tök komoly volt, de aki bevette, attól valahogy nem tudok félni :) -
Isegrim #1077
Freak, ha ez most valami vicc volt, akkor megkereslek, megtalállak, és megöllek. Méghozzá lassan. -
#1076 Mar hogyne lehetne a boltokban kapni ?
Kint mar egy csomo gyereknek megvan.
Csak buzik es a release csapatnak nem adjak oda a peldanyukat. -
G.Freeman #1075 tenyleg nem tudtam, most mar latom
szerencsed hogy nem vagy latotavolsagon belul...
meg ez az idiota madridos is, amugy is milyen kocsog az aki egy osszevasarolt all star csapatnak kepes drukkolni -
#1074 müxik,de ott nincs semmi!,, De ha nyomjátok! #1004 ezt a képet ti szkríneltétek? Honan szívtátok le?