13587
-
#913 előnye annyi, hogy a csata sikere nem egy emberen múlik, hanem 3-4-5 ember közös stratégiáján, taktikáján
és ezerszer jobb már 2vs2-ben is mint 1vs1 -
#912 Nincs baj vele abszolúte. Csak nem értem egyelőre a lényegét, illetve az előnyét. Ebben a játékban. -
#911 De. Az vagyok... :)))) -
G.Freeman #910 -
#909 Ne álomodozz. 22.-e elött úgy sem jön ki. A nagy játékoknak nem szokásuk. Sajna:( -
G.Freeman #908 lanon jot jatszottam azert gondoltam ha kulfoldiek klanoznak akkor jatszhatunk ellenuk mi is de mind1 ha ilyen a hozzaallas akkor en is cpuval jatszok mind1
van vkinek infoja mikortol lesz kinnt warez oldalakon, nforce-ot szoktam nezni. NHL2005 szept 21re volt irva es tegnap kiadtak, szoval RTW szept22 ezert akar ma este is johetne a tort verzio -
#907 én amúgy alapból nem vagyok egy klánpárti játékos, nem érzem szükségét a csoportosulásoknak, de itt is bőven van annyi értelme mint máshol
egy igazi háborúban is harcoltak klánok, egymás mellett és ellen, itt is ugyanaz történik, szóval még mindig nem értem, mi a baj ezzel -
#906 A gamestarhoz kiadott demo ugyanazt az 1 csatát tartalmazza mint amit netröl lehet leszedni? -
#905 És nem te vagy az a fritz akit a ww2-ből ismerek?:) -
#904 Na. Ne süllyesszük már le ennek a király játéknak a topicját ilyesmivel.
Én is multiztam a korábbi TW részekkel. Jó. Nagy élvezet, amikor a haver szánalmas menekülő seregét kaszabolod lefelé.
Ez is jó lesz. Ám tény, hogy azért ezt hamarabb meg lehet unni, mint egy FPS multit. Nekem ebben a játékban nem csak a csata a lényeg, hanem az az izgalom is, amíg elérek odáig, hogy van EGY aránylag erős seregem. És ugye a birodalom fejlődése-szépülése. Ez meg csak single-ben van.
Azt meg tényleg nem értem, hogy ide minek a klánozás. A BF1942-ben már másfél éve nyomom a klánozást. Az ok. De ide?
Egy a lényeg: minden nap árgus szemekkel bűvölöm az Nforce-ot, hogy mikor jön már ki. Nagyon rég nem vártam ennyire játékot. Talán anno a Wizardry 8-at. -
#903 Este majd bővebben kifejtem ha érdekel. Most meló. -
#902 akkor összegezzük: szerinted a TW multija ROSSZ, szerintem meg semmi baja, és még mindig várom, hogy szerinted mitől lenne jobb, mert ez valahogy elmaradt -
#901 Én tudom magamról, de te meg nem akarod elfogadni :p -
#900 mondom én... -
#899 Szar és az elbaszott között különbségek vannak. Pl. játszottam már elbaszott játékkal pár napot, de szarral soha. -
#898 ha nagy különbséget érzel az "elbaszott" meg a "szar" között, akkor nem tudom, melyikünk a szőrszálhasogató... te is tudod, meg én is tudom, mire gondoltál -
#897 Keresd ki pajtás azt a szót, hogy "szar" a hozzászólásaimba, aztán beszélgetünk. Ha már imádsz szőrszálathasogatni. -
#896 háááát.... -
#895 Mert nem jól tanultam meg? -
#894 csak érdekelne, hogy külföldön tanultál magyarul írni, vagy egyszerűen magas neked ez a tudomány -
#893 Amúgy de! [kivánvsi mért kiványcsi] -
#892 Nem! -
#891 te magyar vagy?
[KÍVÁNCSI] -
#890 Nemtudom! Jó lenne! Végülis még simán lehet , ezel a tecnikel -
#889 gondolod, hogy lesz építkezés multiban? én kétlem -
#888 Mint Az Americában ha valaki ismeri, van olyan mint a fegyverszünet, mondjuk 1 óráig nem támadsz hanrem felylesztessz meg hadsereget gyűjtezs -
#887 ezt a békeidő dolgot nem értem
akkor kell kimenni kávézni, cigizni meg szarni, vagy mi? -
#886 Jó lesz a multi!!! És kész -
#885 de ő nem azt írta, hogy nem fog újat nyújtani, hanem hogy SZAR, ami nem igaz, mert ha legalább négy ember összeül multizni, akkor kiderül, hogy kibaszott jó
akinek nem fexik a sok különálló csata, nyomtasson egy térképet, és akár egész multi hadjáratokat le lehet játszani, ehhez csak fantázia és némi kreativitás kell -
#884 Az tuti, hogy a RM:TW is single játékmódra lesz kihegyezve. Akárcsak a másik 2 elődben itt is csak csatákat lehet majd multiban játszani. Ezért én Kandurex-el értek egyet abból a szempontból, hogy a RM:TW nem fog újjat nyújtani a multi terén. Ez persze nem von le semmit a játékból mert maga az egész stílus nagyon jó és hosszú - hosszú időre leköti az embert. -
#883 Azért ne mondjátk hogy nem lehetne egy jót multizni a Romal, ugyanazt csinálod mint számgép ellen, csak ott egy mácik ember vagyon, meg szerintem egész jó lenne, anyi hogy ha az egyik ember nem tudnafelkészülni akor ostrom lenne, meg meg lehetne beszélni nyílt csatát, meg be lehetne állítani mondjuk békeiidőt is -
#882 Kíváncsi vagyok (komolyan), hogy te mit szeretnél a multiban látni, van pár ötleted? -
#881 A két játék stílus teljesen más, nem hogy az alapokban, kihívásban, de mint játék kezelhetőségének és érhetőségében is óriási ellentétek húzódnak (nem fejtem ki). Az egyik egy könnyed HENT ami gyors reagálóképességet és csapatmunkát igényel míg a másikat, nos, sorolni is nehéz. Viszont azt nem, hogy mi miatt is játszik évek óta ugyanazon a mapon és stílussal: Az említett egyszerűsége, a gyors fejlődés lehetősége és ami nagyon fontos a LEGRANGOSABB számítástechnikai játék ahol ha jól játszol, millókat lehet keresni és ami a legfontsabb ELISMERTSÉGET. Nem azt mondtam, hogy "rossz" a TW multimódja. Csak azt, hogy kellő szakmai tudással és háttérrel, valamint a játékban lévő multiplayer opció újradolgozásával lehetőség lenne felemelkedni az ilyen játékok trónjához. -
Smokk #880 Mondjuk ezt en se vagom h miert kell azonnal a masik torkanak esni itt az Sg foruman(mintha ez 1 jol bevett szokas lenne itt)
Szegeny G.Freeman ki sem tudta fejteni az allaspontjat...
Meg amig nem kaptuk kezhez a jatekot ne fikazzuk mar a multijat(se)!
Ertem en Kandurex h te ugy talalod h ez nem a legjobb multis jatek a vilagon,de attol masnak meg bejohet(bar abban 1et ertek veled h ha 1 kicsit odafigyelnenek, a jatek legjobb reszeve is valhatna) -
#879 nem tudlak követni
CS-ben ugyanazon a 10-12 pályán játszák az összes bajnokságot évek óta világszerte, mi a különbség?
TW-ben is van map editor, olyan harcot hozol össze, amilyet akarsz, és a kihívás pont az, hogy egy nyerő csapat nyerő taktikáját kell legyőzni...
Nem értem, mi ebben a rossz -
#878 100 emberből te vagy az első aki azt mondja, hogy jó volt a multija a TW játékoknak. Jah, igen, pár napig nyilván megfelelő, de később? Mit számít a taktika, ha alapjaiban ugyanazt a harcot vívod meg? -
#877 nem értem, miről beszélsz, a TW multija úgy jó, ahogy van
jó pár napot átharcoltunk régen, és sokkal jobb 2-3 hadvezérrel irányítani egy oldalt, 2-3 másik ellen
nem értem, mi a bajod vele, klánozni is lehet simán, a 4vs4 felállás bármelyik bajnokságra megfelelő, akkor mi a baj?
-
#876 Most a kettő különbségén akarsz lovagoln? Jó, tényleg van, sok. Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy alapjaiban elbaszott, vagy ha jobban tetszik, ki nem dolgozott, multi rendszer van a játékban. Amit kis hozzáértéssel és megfelelő anyagi háttérrel simán a legnagyobb (WCG szint) versenyek játéka lehetne és talán elég motivációt nyújtana rengeteg embernek a klánozásra. (csak, hogy visszatérjünk az eredeti témára) -
#875 DM is lesz benne? Csak mert az eddigiekben kizárólag TDM volt, és szerintem ennek most is így kell lennie. Így a legjobb, mert nem egy embernek kell 2000 egységet irányítania, hanem mondjuk négynek (500-500) -
#874 Kiegészítőkre gondolok és egy lehetséges átgyúrt multimódról. Az alapban csak a merev dítmacska van. (irgalmatlan könnyű benne csalni, de nézd csak meg a Battle NET -et, hogy ott milyen a leader rendszer vagy a csalók számát...)