13587
  • G.Freeman
    jah hulye romanok szerint Budapest es Bukarest a ket roman pasztor
  • Pluskast
    Nem baj én azért optimista vagyok:)
  • FREAK
    mind2 :D
  • Snipa
    roman verzi lol :-)

anno medievalnal en is kuldtem levelet hogy a kiegeszitoben igenis lehessen lenni a magyarokkal :-) mert ugyebar az alap jatekban a franc se tudja miert kihagytak, aztana viking invasionban lettek is...

nah a poen, hogy olvastam egy roman peticiot hogy mier nem lehet a roman birodalommal lenni a jatekban es felsoroltak a teruleteiket :-) koztuk fel magyarorszaggal stb... ugye nem is kellene emlitenem de egyetlen roman terulet sem volt orszaggent jelezve a kiegeszitoben nagyon-nagyon helyesen.

lehet hogy most is irnak majd, hogy lehessenek a dákokkal ;-) hiszen asziszik azoktol szarmaznak...

almodik a nyomor? vagy pofatlanok az oláhok? :)
  • G.Freeman
    azt tudom, de en ma akarom
  • FREAK
    ellenpélda: TRD2 :D
  • Pluskast
    A sims2 is a megjelenése napján rakták ki az nforce-ra, szóval nem kell aggódni. Holnap kinn lesz:)
  • G.Freeman
    igazan eljohetne, holnap mar legalisan is hozzaferheto lesz es meg mindig nem irtak ki nforce-on
  • grebber
    Eh nemsokára eljön az idő és mindenki veszettül gyorsan tölti vadul,durván és fellendül a topic mint állat.
  • Bandew
    Én nem tudok róla.
  • Kandurex
    A cigány verzióból már van előzetes is:

Hannibal: "Dikk'he basszam'e, az nem csízár ottan!!?? Hogy a devla üsse'ki a randa szemit!"

Ceaser: "Szalagyá' lákátos fiám át az ángyom kertjín, de siessé tosszam'anyádat és ha még eccer lopsz tőlem hát én'istenúccse kivájom a szemed purgyé!"
  • dr Kotász
    Csak magyar verzió lesz. Később terveznek egy angol patchet.
  • Kandurex
    Először Románul jelenik meg, aztán majd lesz Horvátító patch. Állítólag lesz Cigány kieg is, de ez nem biztos.
  • Mopetya
    Nem tudjátok , hogy magyarul meg jelenik e majd, vagy csak angol verzió lesz?
  • Pluskast
    szept 22 a megjelenés napja okt 1-re pedig megérkezik hozzánk is. Szóval 22-től biztos:)
  • Johnyy
    KOMI?? AZ GRÉT!!!!
  • Isegrim

Ha vki tud helyet majd ahol fenn van, ugye rendes srác lesz és bepötyögi ide?
  • Pluskast
    tévedsz. Jövő hét szerda.
  • [HUN]PAStheLoD
    még pár hét..
  • Kandurex
    Elkezdtem bepötyögni a multiról való világmegváltó képzeteimet, aztán rájöttem, hogy semmi értelme.
  • SZEG007
    Még meg se jelent:)
  • Help17
    Ki játszik már vele?:)
  • Fritz Von...
    Én inkább nem megyek el egy-két hétvégén bulizni, és már meg is van rá a pénz. Egyébként tuti tetszeni fog. A Shogunt is megvettem anno, a Medievalt kihagytam. De ez NEM LEHET ROSSZ!
    :)
  • SZEG007
    pontosan:)
  • Johnyy
    HA marad zséd!
  • SZEG007
    Ez nem jo kifogás:)
    Én most gépet fejlesztek, hogy szépen fusson a gépemen, és esetleg utánna megveszem.
  • Johnyy
    NEkem maradt még egy kicsi a nyárból,de most itt ez a Star Warsz trilógia Dvd- meg az uj mm dvd-k,, huh, nem marad játkra, csak 1-2 re :((((((
  • G.Freeman
    ha dolgoznek en is tuti megvennem, nagyon jo jateknak igerkezik
  • Johnyy
    Nézd meg,, és ha m,egjelenik itthon és nagyon teccik akkor nekimész a boltnak! feltehetően én is így teszek!
  • Smokk
    Ram aztan tenyleg nem jellemzo h halmoznam az eredeti jatekokat, de ennek a megvetelen en is erosen gondolkodtam(1szeruen megerdemlik a penzt a fejlesztok), de ha nalunk csak oktoberben jon meg akkor lehet leteszek rola...
  • Pluskast
    Nézd ha mazoista vagy akkor várd meg míg megveheted itthon. Én is megrendeltem de az tuti, hogy nem fogok rá októberig várni.
  • Johnyy
    SZívás hogyha megveced a gémet és nem teccik :(
  • Johnyy
    Hidd el nem nagy só kibírni, csak ne kacsingass "sötétebb zugokba". Mondjuk én először megxoktam nézni a gémeke hogy milyenek és ha nemjó akkor ugysem kell, de ha meg jó akkor megveszem,, ennyi
  • Fritz Von...
    Elvileg megjelenik 22.-én Amerikában. Egy héttel később az angoloknál, és Európa egyéb részein meg október 2 körül.
    Az a bajom, hogy ezt mindenképpen eredetiben akarom megvenni és addig nem játszani vele. Na de hogy bírjam ki?
  • Johnyy
    Tény leg? az jaw ;))))
  • Pluskast
    Helyes, helyes:)
    Amúgy tudjátok, hogy jövő hét szerdán megjelenik a game, ha minden igaz?
  • Fritz Von...
    Hát... :))

Mondjuk fogom. Csak még idejekorán megelőzöm a vészt és már mint gallokat kiirtom a rómaiakkal. Aztán Egyiptommal is. Végül a germánokkal. :DDDDDDDDDD
  • Pluskast
    Ja amúgy valamiért nem jön be a total war oldala
  • Pluskast
    Annak idején én a Sid M Gettysburg játékát nyomtam internetten igaz ott csak 1v1-ben de egész jó volt. A shogunt meg a medievált is próbáltam de az valahogy nem jött be. Pedig nagy stratégia buzi vagyok
  • Pluskast
    És nem a békazabáló franciákat írtod??