13587
  • Lacc
    Huhá most látom én is, hogy már a boltokban van, ergo nemsokára tolhatjuk is! :) Kezdek rákészülni egy demo-val :)
  • Pluskast
    Utána nézegettem a fórumokon és ott azt írták többen is, hogy utánna telefonáltak a boltokba megkérdezni, hogy mi a helyzet. Mindegyikük azt a választ kapta, hogy valóba 22.-e a megjelenés de a boltba csak 23.-án sőt van ahol 24,-én érkezik meg. Persze az nforce más tészta.
  • Fritz Von...
    A Starforce egy független cég terméke, aki ezzel foglalkozik. Voltam kint az EGN-en és ott külön standja volt. Egyelőre három játékkal: Race Driver 2, Panzers és Soldiers...
    Vannak ilyen próbálkozások, például a Sony DADC-féle Securom is. Azzal a különbséggel, hogy eddig az SF a legdurvább.

DE HOL A ROME??????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
  • toMpEr
    Starforce kulonallo termek, semmi koze codemastershez te a Fade-re gondolsz
  • Riker
    Starforce védelem a Codemasters tulajdona és ő még nem adta el senkinek,szal ez 100% hogy nem starforces.
  • Kandurex
    Starforce védelmeket egyenlőre majd'minden játékról visszavonták, mert rengeteg kifogás érkezett legális vásárlóktól, hogy az eredeti játék nem hajlandó elindulni. MOnjuk ez nem jó hír, mer' akkor most átdolgozzák a SF-t-
  • Fritz Von...
    Az Activision egyelőre nem használja még a Starforce-ot. A Doom3 is Activision kiadás, azon sem az volt, pedig még többet adnak el belőle. Sőt, a CoD expansion sem SF-es, az is most jött ki egy hete max.

• Dansky
    Én is attól félek, hogy Starforceos lesz.
  • [Jakuza]
    Ugyse jelenik meg ma.
    Vagy csak valamikor ejjel.
    De az is lehet hogy Starforce vedelem lesz rajta es akkor meg kesobb. :P
    Na de felre a trefaval, hol van mar ?
  • Dansky
    tik-tak...tik-tak...tik-tak :D
  • Fritz Von...
    Nekem meg mindenképp lesz, ezt jó előre elterveztem. Be van készítve a hűtőbe a sör, a rágcsálnivaló, meg van tartalék 2 doboz cigim is. Ja és kávé is.

Egyébként meg:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

• Dansky
    Kandurex, menj a francba. :) Nekem meg hétvégén nem lesz időm játszani, szóval... :)
  • dr Kotász
    Nemsokára bejelentik a forráskód ellopását.
  • grebber
    Mit képzelnek ezek ma nem adtak ki egy gamet sem? :))
  • Kandurex
    Én például tökre azt szeretném, hogy csak holnap esete jelenne meg, mert csak péntek estétől lesz időm játszani és semmi kedvem nem lesz majd itt csorgatni a nyálam, ahogy mesélitek a hatalmas csaták élményeit.

• Snipa
    ezek a sz@r tűk... már reggel óta rajtuk ülök :-)
  • Dansky
    Hát amcsiknál most reggelizhetnek a koránkelők. :)

Ennek ellenére én is ötpercenként chekolom, ritka jó játéknak ígérkezik ez. :)
  • Fritz Von...
    Még mindig semmi az Nforce-on. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ja és:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
  • Fritz Von...
    Vazze, nekem is ez volt ma. De le kell venni az AA-t, úgy elindítani és ALT+TAB-bal visszakapcsolni.
  • malter
    na jo ez 1 kicsit erös vicc volt
    már nagyon kiváncsi vagyok milyen a total war nagyon bejött
  • malter
    nekem kifagy feszt intro bejön,singleben elindul aztán kilép
  • Methylisocloro
    Én már ma akarom irtani a gallokat!
    Igy ni:
  • Kandurex

[várjuk ám]
  • G.Freeman
    moooooooooooooost akarom
  • Fritz Von...
    Francokat holnap! Én már ma akarom!!!
  • bah
    Amerikaban jelenik meg 22én európában csak később ami nem azt jelenti hogy nekünk nem lessz meg már holnap
  • PREMIERE1
    Reméljük! :)
  • G.Freeman
    nforce foruman olvastam hogy usaban par helyen mar 21is meg lehetett venni, szoval a crackerek mar bizonyara dolgoznak rajta:)
  • a.carkey
    Nem. :(
  • Fritz Von...
    Nemnem. Ez tuti megjön, ahogyan kell.

Egyébként a honlapot elég sűrűn frissítették. Azért kíváncsi leszek, hogy az eladásokban hol fog szerepelni. Vajon megveri-e a Sims2-t????
  • [Jakuza]
    Megneztem az elobb a Gamezone-n is azt irjak.
    De azert lattam mar igy is tobb nap csuszast a kiiras ellenere.
  • antijedi
    és azok az odlalak mikor votlak utáljára frissitve? 2002-ben? akkor még leeht tényleg azt gondolták hogy holnap jön ki ... :PPP
  • Pluskast
    Most néztem, hogy az Activision oldalán is 22-t mondanak és a total war oldalon is szvsz holnap mindenképp megjelenik.
  • [Jakuza]
    Na es persze Starforce 3-as vedelemmel, hogy azert megse erezzuk olyan jol magunkat. :PPPPP
  • Pluskast
    ne fesd a falra az ördögöt! Holnap minden flottúl és szépen fog menni és kijön és játszunk vele végre!
  • antijedi
    ezt már sok játék kiadó mondta
    na de azért énis remélem kijön holnapra :)
  • Fritz Von...
    LOL. Nem halasztanak. Gyártanak. Sőt, ma éjjel kiszállítanak. Két hét múlva meg ide is megjön. Addig is marad a warez.
  • antijedi
    jah..., micsoda botránylesz amikor bejelentik a halasztást :PPP
  • SZEG007
    Bizony bizony micsoda nap lesz a holnapi
  • Fritz Von...
    Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap!