13587
  • FREAK
    alapjáték alatt mit értesz?
  • Kandurex
    ja, ja. Az a baj, hogy az alapjáték nem igazán erre van kitalálva (egy hadvezér). Érdekes lenne, ha esetleg kitalálnának egy amolyan szint lépős szisztémát. pl: van egy alap hadvezért 1. szinten, gyakorlatilag a csatáit KIZÁRÓLAG 100-200 fős csapatokkal vívhatja és nem használahtna speciális egységeeket stb. stb. Egy magasabb, több csatát megnyert, bizonyított vezér pedig már különböző speckókat is (pl: vár)és nagyobb más felszereltségű hadtesteket is tudna igazgatni. Az már más tészta, hogy egy ilyen rendszert nem lehet betartatni, kivéve ha amolyan Blizzardos (BattleNET) rendszert építenek ki. Aztán ott lenne még a takitkai térkép stb. stb. Lenne lehetőség bőven, de magában az alapjátékban semmi értelme klánozgatni. Egy FPS az oké klán, de egy ilyen alapjában teljesen más koncepcióra épült program esetén ez értelmetlen.
  • FREAK
    multiban lehet 2-nél több ember is

mondjuk 4vs4 felállás, vagyis ugyanott vagy mint egy FPS-ben
  • Fritz Von...
    Emberek. Én most megnéztem ezt az oldalt. Elég jó és színvonalas, plána hogy még kint sincs a game.
    De hót komolyan nem vágom, hogy itt hogy néznek ki a klánok és mire is jó. Az, hogy BF, vagy CS, vagy W3 klánok akadnak, az rendben. Na de itt hogy lesz? Minden klán minden tagja lenyom egy csatát egymás ellen és a pontszám dönt? Nem értem...
  • G.Freeman
    ahhoz kepest...: http://www.twcenter.net/html/rome/clans.php
  • Kandurex
    Ez egy nem olyan játék gézuka! Nem igazán multis ,dítmacska van ugyan

esetleg ha benne hagyják a taktikai részt...
  • G.Freeman
    latom rossz helyre raktam a linket, itt csak kotozkodos emberek vannak...
  • dr Kotász
    LoL
  • dr Kotász
    Akkor először jelentsétek be a klán megalakulását az Országos Klánügyi Hivatalnál.
  • Kandurex
    Tapasztalt játékos? Akkor az első tanács. Nincs klán, nincs megoszlás, egy hadvezér, egy király.
  • G.Freeman
    http://pcdome.gyaloglo.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=10&tid=7200

probalunk összehozni egy magyar rtw klánt akit érdekel nezzen be, jo lenne par tapasztalt jatekos mert azt se nagyon tudjuk hogy kell ilyet csinalni
  • Isegrim
    Istenem, el se hiszem hogy egy ilyen kurva jó játék lesz a kezemben 1 héten belül... olvadni fognak a warez oldalak. :)
  • Johnyy
    Akkor tedd amit tenned kell ;)
  • PREMIERE1
    Multiban max. úgy lehetne nyomni hadjáratot, mint ahogy a Genghis Khan cimű ősrégi KOEI játékban megcsinálták. Körökre volt osztva a játék. Minden ország egymás után lépett, és RISK stílusban kellett stratégiázni. A csatákat meg külön-külön lejátszhattad. Ha itt időkorlát lenne, már nem lenne komoly stratégia, hisz egy dinasztiáról van szó, plusz épitkezésekről, stb., stb..

Tök jó, hogy lesz évszakváltozás, éjjel/nappal napszak a játékban. Nézzétek meg az SG főoldalon az ismertetőt a játékról!
  • Methylisocloro
    Remélem elsőnek Asterixet és Obelixet vágod le
  • Bucser
    Sajna nem bírná.. már a demo-t sem szerette mediumon:(
  • Isegrim

Tom-tom.. azért kár... esetleg úgy talán meg lehetne oldani, hogy a stratégiai rész szimultán körökre osztott, azokat a csatákat pedig, ahol human player is részt vesz, a játékosok egymás ellen játszák (ha az egyik gépet támad meg, a másik helyettesíti a gépet a csatában).

Így még meg lehetne oldani.
  • Blasta
    Max akkor megoldható, ha mindenkinek X ideje van az infrastruktúrára, azt meg ugye ki szeretné, hogy nincs elég ideje fejlesztgetni, gondolkozni.
    Egyszerűen túl körülményes lenne, nem beszélve arról mikor 2-en csapnak össze és azt mint külső szemlélő nézheted.
    Uncsi..
  • SZEG007
    Mégis hogy lehetne megoldani? Szerintem sehogy.
    Vegyük például, hogy barátod a punok ellen csatázik 3 orát, de közbe te mit csinálsz 3 oráig, mert ugye fejleszteni nem fejleszthetsz közbe, és 3 oiráig "game paused" képernyöt bámulni nem izgalmas.....
  • Isegrim

Hú de ismerős... Lords of the Realm 2 ? Gyak ugyanaz, persze az ambush az új..

Eszméletlen gáz hogy nem lehet online multis campaignt nyomni, ezt nagyon hiányolom a TW sorozatból...
  • Johnyy
    LoL Logika felsőfogon
  • Isegrim

??

Kicsit off, de szerintem tipikusan az a gyagyi kategóriájú film, amit az RTL Klub jövőre, valamelyik szerda este lead.

a száz vezér.. Jó arc lenne, ha nem játszaná rohadtúl túl magát. A legnagyobb LOL amikor az uccsó csatában felkap egy kurva nagy csatabárdot, hogy majd azzal aprítja a népet. Ehhez képest amint meglátja az első lovagot, kapásból eldobja és kardot ránt. :))) Még jó hogy odáig azért cipelte. :)))))))
  • Fritz Von...
    Np. LOL.
    Ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, de ez nem publikus annyira. :)

Egy lényeg, hogy két hét múlva alázom a nyavalyás gallokat.
  • Johnyy
    Jaja, DE ez haláli komoly, hga van egy mondjuk r 9600 minimum xt akkor van egy progi amivel fel lehet tuningolni 9800 pro teljesítményre, ha meg lenne benne egy kis plusz technologi akkor azt a szoftver szoftveresen megoldja, egypicit jobban fog melegendni a kárty , de ez nem vészes, csak az az egy bibi hogy nemtom hol van egy a bizonyos progi, meg hogy kell használlni
  • Bandew
    Ja, tegnap én is letöltöttem egy kira procit videókártyával. :-P
  • dr Kotász
    Javaslom warezolj egy gépet.
  • Johnyy
    Mert nem bírná a régi?
  • Bucser
    Azért durva lenne, ha megjelenés előtt warezen lenne egy proper rip belőle...

Nekem meg veni kell új gépet... hogy bassza meg!!!!!
  • grebber
    EJHA alig várom már. [körmét rágja]
  • Johnyy
    Akkomármajnemmingyá :DDDDDDDDDDDDDD
  • Braveheart
    Sztem megjelenés előtt 3-4-5 nappal már lehet lefelé rángatni :D
  • G.Freeman
    És mikortol lehet elkezdeni letölteni?
  • Bandew
    Jól van ez tényleg gonosz volt. Sry!
  • Kandurex
    te állat!
  • Bandew
    Kiderült, hogy férfi?
  • Kandurex
    Hö, dobod? Vagy ő?
  • Fritz Von...
    HURRRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

Sajnos úgyis bukóban van a csajom, így lesz rá időm.
  • Kandurex

• Bandew
    ARANY!!! (Hardwwired)

Az Activision büszkén jelentette be, hogy a Rome: Total War elkészült és szeptember 22. után kezdhetjük meg gigantikus hadseregeink taktikus mozgatását a nemkevésbe monumentalis ókori harcmezőkön.
  • a.carkey
    Látod. Fellépsz ide, és új szavakat tanulhatsz. :D