13587
-
#1553 mind a 3mat bekapcsoltam, de még mindig nem megy: ) -
#1552 Hat kapcsold be. Elvegre Safedisk vedelem van a lemezen. -
#1551 Ne akarjatok mar , hogy feltelepitsem, hogy megoldjam a problemat. :P -
#1550 azok nincsenek bekapcsolva -
#1549 Mert nem is az a neve.
Van egy olyan hogy extra emulalas menupont abban vannak a rossz szektorok emulalasa stb. -
#1548 majd szólj ha jó :) -
#1547 nem hiszem
Beállítások/Emulálásnál ilyen menüpontot nem találtam. :) -
#1546 Hát mindegy, én már irom ki. Kikapcsolatam a Daemon-t, bemountoltam az Alcohollal (legújabbal), de akkor is sirt hogy ő bizony nem akar elindulni cd-emuláló progi mellett :D
De remélem igy már beveszi majd a gyomra, az .nfo szerint igen. -
#1545 Bevannak aaz alcoholon az emulacional allitva a vedelem elleni rutinok ? -
#1544 És ha kiírom az 1.clone cd-t úgy menni fog? -
#1543 Amugy ha valaki leszedte a crackes verziot ossza mar meg a crackfilet, hogy ne kelljen problemazni, ha nem indul valakinek mountolva. -
#1542 crack nincs a gamecopyn -
#1541 Nincs es allitolag mar nem is lesz ujabb Alcohol verzio. -
katarzis #1540 igy most igy néznek ki:
cd 1:507mb-t szedett le belöle
cd2:445mb-t
cd3:529mb
a maradákot meg most töltöm -
#1539 Legfeljebb lehúzod a crack -et. -
#1538 pontosan az a verzió -
katarzis #1537 nekem sincs már sok de ez akurva wco szedte pl a 2.-cd-t és kihagyott belöle ugy kb 6 file-t azt most ujra kell szedni.kihagyást ugy értem hogy 15kb-s html filekat szedett le a rar hejett ki érti ezt... -
#1536 És alcohol ennél újabb verziójú? --------> v1.9.2.1705 -
#1535 Azzal mountolom ki virtuálisan, de nem megy, kéri a correct cdt... -
katarzis #1534 pl folyokon valo átkelés gázlokon hidakon felderitöket kiküldeni lehet e? akkor rajtaütés egy seregen,akkor a városok lakosságábol állithatod e ki a sereget meg az a sok minden amit még elmondtak ezek tényleg bele kerültek?
-
#1533 Használjatok alcoholt!
Lacc, hála neked még 4 file és játszhatok!
-
#1532 Tévecc, mind kettő egyforma méretű. -
#1531 Mire gondolsz? (Mindent ...) -
#1530 Nekem nem indul el virtuálisan, szal lehet, hogy úgy van, de várjuk meg amíg a tapasztaltabbak hozzászólnak ehhez a témához. :D -
katarzis #1529 akinek megvan az mondja már el hogy mindent bele tettek e amit megigértek? -
#1528 A CloneCD-s meg csak akkor, ha kiirom cd-re? -
sorted #1527 van már crackos verzió reloaded verzió...az müködik.. -
#1526 Hey,
Ha az alchohol clone-cds verziót kiírom CDre az működni fog? :) -
#1525 Ritka jó lett! -
#1524 Kell egy bánya! (Vagy több.) -
#1523 Még 75 mega és egy komplett technikai licenc adaptáció megírása választ el tőle, de rajta vagyok az ügyön -
#1522 Jol erted. -
Alblink #1521 Igazad van,koszi.akkor ha jol ertem a 2,3cd-t normalisan ki lehet irni? -
G.Freeman #1520 Provnciaban a termeszeti eroforrasokat automatikusan kiaknazza vagy valamit tenni kell az ugy erdekeben? -
Alblink #1519 Megtenem,de nincs dvd-irom. -
#1518 rally point, ha jól tudom, az a hely, ahová visszavonuláskor mehet a banda -
#1517 Elkene olvasni az nfo fajlt.
1 Unpack it.
2 Burn CD1 with Alcohol 120% v1.9.2.1705, profile: SafeDisc 2/3 speed: 4x
3 Burn CD2 and CD3 with your favorite burning software.
4 Install the game.
5 Play and Enjoy!
* If you want to play online, buy the game. -
#1516 A játékban?
Legyen egy városod, és már használhatod is a városi menüt. A térkép, a kinézet, az iconok animációi mind első osztályúak (pl. a kém settenkedve, görnyedten lopódzik a céljáig)! Szuper a kivitelezés, nagyon jól informál az egységekről, városokról, hadseregekről. Simán rá lehet jönni, hasonló a kezelése, mint a többi total warnak, bár van pár dolog - pl. az egységek városból való kivétele - ami picit eltér attól, pl vissza már nem pakolássza, és területet tud menni egy sereg/kör, nem tartományt.
1 kör=6 hónap ingame.
Születnek az örökösök, a családtagok, szerintem sokkal jobb lett a lovasság is, mint a demoban ... :) -
G.Freeman #1515 reggel 5re ert le azota folyamatosan jatszok nekem nagyon tetszik:) csak azt nem tudom miert van hogy 1-2 varosom termeli a penzt, masik meg csak az adossagokat halmozza, meg mi az a rally point -
#1514 Ird ki igy imagben DVD-re!